Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Radyoloğum bugün biz mi sana teselli verecğiz.
Dün senin firçalarain sayeasinde kendime geldim.
Bugün sen firça istiyorusn bakiyorum da.
Allahimsana prolaktinin düştüğü gibi hamile olduğunun müjdesini vereceğin ve bebeğini kucağina alacağin günleri de nasip edecek inşallah
canim bende ayni ben
bakalim her adet yaklaştiğinda içimde bir sizi oluşuyor ama bu ay sanirim oluşmayak çünkü pek ümidim yok
hayrilsi herkese sevgilerrrrrr mutluluklar

Radyoloğum bugün biz mi sana teselli verecğiz.
Dün senin firçalarain sayeasinde kendime geldim.
Bugün sen firça istiyorusn bakiyorum da.
Allahimsana prolaktinin düştüğü gibi hamile olduğunun müjdesini vereceğin ve bebeğini kucağina alacağin günleri de nasip edecek inşallah
canim bende ayni ben
bakalim her adet yaklaştiğinda içimde bir sizi oluşuyor ama bu ay sanirim oluşmayak çünkü pek ümidim yok
hayrilsi herkese sevgilerrrrrr mutluluklar:asigim:

Mavicim doğum günün kutlu olsun canim

iki kez sana doğum günü çiçeği yollamak istedim olmadi

bu sefer böyle olsun sonra becerirsem yollayacağim çiçeğini

mavı ayım canım arkadasım yeni yaşının saglık mutluluk huzur ve nurtopu gibi bebişler getırmesı dilegıyle dogum günün kutlu olsunnnn

mavi ay cığım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana hayırlı ve sağlıklı bebişler getirsin kucağın dolsun inşallah canım..öpüyorum..sorması ayıp kaç oldun?..?...

Ooooo mavişin doğum günümüymüş bugün..
Nice nice nice yıllara..sağlıkla, huzurla, mutlulukla, sevdiklerinle inşallah..:1hug:
Allah gönlündeki muradı versin..
İnşallah seneye doğum gününü 3 kişi olarak bebişinizle kutlarsınız..:ecrin_bebek:

aman man hosgelmıssınız gözumuz yollarda kaldı.nasılsın canım neler yapıyosun görüsemedık epeydir kaydirigubbakcemile5

değişen bişey yok malesefffffff umuda devam ediyoruz işte ne olsunngamyoncuiremsugamyoncuiremsu
sen neler yapıyorsun canımm:1hug:

bende aynı bıraktıgın gıbı burdayım.saglık olsun elımızden gelenı yapalımda takdir yüce rabbimden...kımsecıkler yok kızlardan dövecem bunları sonunda sahıpsiz kaldı topiğimiz

bende aynı bıraktıgın gıbı burdayım.saglık olsun elımızden gelenı yapalımda takdir yüce rabbimden...kımsecıkler yok kızlardan dövecem bunları sonunda sahıpsiz kaldı topiğimiz

anaaaa site harbi tuhaflaştı kız bende yarım saattir nerde bu diyorum gözükmedi mesajınnn:sm_confused:
ya çoğu hasta o yüzden gelemiyorlardır hele bir iyileşsinler hayırlısıyla şenlenir yine buralar merak etme lotusum belki gelir ama denefim de hele bir evine geçsin o zaman da gelmezlerse o zaman hakederler dayağı işteeeeklava:

CANLARIM BENIM GELMEZ OLURMUYUM HIC????????????????????

mavısım ozelede yazdım dogum gunun kutlu olsun canım senı cok sevıyorum.................

denefım nolur uzulme canım bak bır basladım ben bu ay sonu ınsallah transferım var umutla beklıyorum........sen ve hepımız canlar tedavılerı mumkunse ıhmal etmeyelım......

mumucum ınan senı merak edıyordum kac gundur goremedım canım ıyımısın??????????

radyolojım,alhanım durmak yok yola devam ona gore haaaaa..........

nazım gecmıs olsun aramıza donmene sevındım canım...........

myhopem nasıl da bılır bı sekılde kk ya gırecegımı ya?????????

burcu guzelım cetvelın benle aynı olmus ben bu ara degıstırcem gercı bakalım........

sayfalar cok bırıkmıs ben yokken ancak bu kadar haberdar olabıldım..........dıger dostları da unutmuyorum aklımda herkes.....

HEPINIZ DUALARIMDASINIZ:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.Şenizkaydirigubbakcemile5

Günaydin uykucu anneler
yarin bir gün çocuğunuz olduğunda ,nasi uyanacaksiniz,
hadi tembel anneler, aliştirma yapin sabah erkenden bebeğiniz ,ağliyor ingaaaaaa ingaaaaaaa
sadece sizi uynadirmak için hemde
hadi uyaninnnnnnn
günaydin muckkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…