Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

burdayız da bici bici yapmaya gittim,ahanda geldim...çok sıcak çok....

açık ameliyat kolay değil tabi...buna da şükür,kurtuldun ya önemli olan...bir haftaya kalmaz daha iyi olursun...kuşunu da kendin kucağına alır rahatlıkla emzirirsin.....

ahhh biri bana bıcı bıcı mı dedi?
o ne demek ?10 gündür banyo yapmadım beeen..yarın kontrolüm var sargılarım alınrsa banyo izni çıkar insallah....
oralar daha sıcaktır be gülyüzm nasıl dayanıtyosunz ?

amanınnnnn canım benim ne bicibicisi ya,yazan yanlış yazmış,bakma sen onabenneyaptımki....sargın çıksın banyo yaparsın sen...valla çok sıcak,klimayı açıp oturuyoruz,dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor inan...bugün lotusama gidecektim ona bile gidemedim,kocişi bekliyorum onunla gideceğim...

heh söleee :)))
canım gıdersen bızım adımıza coook slm sööyle emi canım?
bebişler nasıl gece uyuyorlarmı bariii?yardım eden bırılerı vardır lotusa sanırım allah yardımcısı olsun.
bu arada elif simay amelıyata yatacagm gün emzık aldı okadar ugrastım değdi ama.şidi gece uykularımz çok iyi masallah.emip uyuyor kızım.oda annesının hasta oldugunu hissediyor sanırım.aglama nöbetlerimzde yok oldu.ahh emzik ahh sen ne büyük nimetsin :))))

Oh ohhh maşallah,muhabbetler güzel....

Sorma gülyüzüm şu göbek işini,heç konuşmak istemiyorum((

2 adım önümde gidiyor,sinir oluyorum...Platese başlıcam inşallah bir ara..ama nezaman bilmiyorum:)))

Alhancım,bunada şükür canım...Kucağına verecek birilerinin olması bile nimettir...Çoğu gitti azı kaldı,Allahın izniyle...

Myhopeçum,Allahın izniyle herşeyi tertemiz çıkacak Alaperenin...Rabbim sağlıkta ayırmasın kimseyi...

Bende buarda bissssssürü iş yaptım geldim...Ütüye dalmışın az daha yemeği yakıyordum yawww...

alhancım,selamlarınızı iletirim tabiki...hemde sizin yerinize öperim bile...annesinin yanında,bakıcıları çok,şuan annesi,teyzesi ve kocişi nöbetleşerek bakıyorlar...kolay değil tebi ikiz bebişleri büyütmek...emzik susturucudur...ama geç vakte kalmadan bırakmalı yoksa bırakmak istemiyorlar....o da kötü bir yanı işte....başta rahat ediliyro ama sonrası kötü oluyor....

platesmi dedin nevincim...sabahları ebru şallıya katıl...ben yürüyüş yapıyorum ama biraz havalar soğumaya başlayınca daha güzel yürürüm...şimdi pek yürüyemedğimden farkeden birşey olmuyor,sadece hantallığım gidiyor...

hepinizi öpüyorum,ben kaçar..........

Heee çok aşkla şevkle yaparım ben ütüyü:))))

Gülyüzüm ebruyla yapıyordum önceden zaten ama şimdi o ileri seviyede baya...Onun yaptıklarını bu ham vücutla yaparsam mahfolurum sanırım...Daha hfiften başlayıp yavaş yavaş ağırlaştırayım diyorum...
Aynen ,havalar çok sıcak,yürünmüyor bu havada...Güneş müneş çarpar felan..Annem akşamları yürüyelim,bizim burda diyor..Ondanda da menisküs var,nere yürüyon diyorum:))))

güzel temennileriniz için tesekkürler bacılar...insallah temiz çıkar.çok dua ediyorum.
myhopem ya kusura bakma.ne oldu ogluna ben atladım galiba o konuyu.benneyaptımkirahatsızmı yoksa..genel kontrolmü...

ben nickimi değiştirmek istiyorum rady olarak.
modlardan birine yazdım ama bilmiyorum olur mu tabi
Heheheh:)))))
Niyeküneeeeeekaydirigubbakcemile2

Evet rady güzel ,kabul ediyorumkaydirigubbakcemile5Değiştirebilirsinkaydirigubbakcemile3

Ama neden böyle bir karar verdin,merak ettimCADIARZU

Ama radyoloji teknikeri diye tanıdık,öyle benimsedik seni...
Ama rady de sana yakışıyor yanicimeeee....a.s

hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım.berat kandilimiz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.
arkadaşlar.bu kandil, kadir gecesinden sonraki en önemli geceymiş.önümüzdeki 1 yıl içinde yaşayacaklarımızın belirlendiği gece yani.bazı şeyleri duanın gücüyle değiştirebileceğimizi düşünüyorum.noolur bu gece hepimiz,hepimiz için dua edelim.hepimizin de buna çok ihtiyacı var.rabbim kabul eyler biz yeter ki istemesini bilelim.
canım ya radyoloji teknikeri çok uzun değil mi.rady daha güzel.zaten farklı bir nick seçmedim.siz zaten bunu da kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:
bi de şunları bi yerde okudum.sizin de okumanızı istedim.sakıncası yoktur heralde alıntı yapmamın.

*** Berat; borçtan, suçtan, günahtan, cezadan, hastalıktan kurtulmak demektir. Diğer bir ifadeyle Berat; Yüce Allah’ın sınırsız af ve mağfiretine kavuşarak, günahlardan arınmak ve temize çıkmak demektir. Millet olarak Berat gecesine erişmenin sevinç, heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Berat gecesine kudsiyet veren olay, Duhan suresinin ilk ayetleridir. Yüce Allah: “Ha Mim. Apaçık olan Kitab’a andolsun ki, Biz Kur’an’ı mübarek bir gecede indirdik. Biz, gerçekten uyarıcıyız. O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir.” buyurmuştur. Birçok müfessir bu ayeti açıklarken, ayette geçen “mübarek gece”nin “Berat gecesi” olduğunu zikretmişlerdir. Genel kabule göre, Kur’an-ı Kerim’in Levh-i Mahfuz’dan indirildiği gece bu gecedir.

Berat gecesi bir “mukadderat gecesi” dir. Bu gece sadece insanların değil, bütün mahlukatın kaderini ilgilendiren bir gecedir. Bu gece bir yıllık programın, mukadderatın yazıldığı gecedir. Yukarıda yazdığım ayette bu gecede her hikmetli işin ayırt edildiğine dikkat çekilmiştir.

Berat gecesi bir “mağfiret gecesi” dir. Kalpleri Allah ve Resulullah için çarpan, nabızları ıslam ve Kur’an için atan Müslümanlar, bu gece birçok günahtan arınmış ve yüzleri aklanmış olarak Allah’ın “Kurtuluş Beratı”nı alacaklardır.

Bu gece bir “kurtuluş gecesi” dir. Bu gece bütün manevi hastalıklarımızdan ve günahlarımızdan kurtuluşumuza bir vesiledir. Bu gece Yüce Allah’ın engin rahmet ve mağfiretinin sağanak sağanak üzerimize indiği bir gecedir. Bu gece af, rızık ve şifa kapıları sonuna kadar açıktır. Bu gece sınırsız ikramların sunulduğu, yapılan dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir.***
ALINTIDIR

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…