- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.301
hayırlı sabahlar canım arkadaşlarım.berat kandilimiz mübarek olsun.dualarımız kabul olsun.
arkadaşlar.bu kandil, kadir gecesinden sonraki en önemli geceymiş.önümüzdeki 1 yıl içinde yaşayacaklarımızın belirlendiği gece yani.bazı şeyleri duanın gücüyle değiştirebileceğimizi düşünüyorum.noolur bu gece hepimiz,hepimiz için dua edelim.hepimizin de buna çok ihtiyacı var.rabbim kabul eyler biz yeter ki istemesini bilelim.
canım ya radyoloji teknikeri çok uzun değil mi.rady daha güzel.zaten farklı bir nick seçmedim.siz zaten bunu da kullanıyorsunuz.
Heee çok aşkla şevkle yaparım ben ütüyü:))))
Gülyüzüm ebruyla yapıyordum önceden zaten ama şimdi o ileri seviyede baya...Onun yaptıklarını bu ham vücutla yaparsam mahfolurum sanırım...Daha hfiften başlayıp yavaş yavaş ağırlaştırayım diyorum...
Aynen ,havalar çok sıcak,yürünmüyor bu havada...Güneş müneş çarpar felan..Annem akşamları yürüyelim,bizim burda diyor..Ondanda da menisküs var,nere yürüyon diyorum:))))
günaydın kızlarr....
kandiliniz mübarek olsunn....
ben geçmişi okuyup geliyorum....
hayırlı kandiller kızlar dualarımız kabul olsun inş
Hayırlı kandilleeerrrr...
Hayırlı günler inşallah..
Evet geçen sene Berat gecesinde ablm için dua etmiş vedefterlerin değiştiği, 1 sene içinde yaşayacağımız olayların belirleneceği mübarek gecede dua etmiş ve düşünmüştüm.
Eğer duamız kabul olursa 1 sene içinde ablam bebeğine kavuşacaktı..
Ama o sene, geçtiğimiz sene değilmiş..
Şimdi gene 1 senelik kader yazılacak, ölüm,doğum evlilik ve kaza..
İnşallah Rabbim bu mübarek gecede kaderlerimizi hayırlı sağlıklı,mutlu bir sene geçireceğimiz üzere değiştirir..
Dinimiz için daha fazla şey yapabileceğimiz, günahlarımızın affolunacağı ve sizlerinde tüm isteyenlerinde hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuştuğu bir yıl...
Evet erkidişler bu akşam yazıldı yazıldı, yazılmadı seneye:roflol:
Önce bir çıktımda şimdi geldim radyciiim
Net kesiliyor sürekli zaten..
Nick değiştirmek var, istediğin nickle değiştirebilirsin, kabul ediyorlar yanii..
Vee bencede daha güzel rady.opuyorumnanaktan.
Ayy en çok çilek sevinecek bu işe:sm_cool:
güzel dileklerin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sana da hayırlı kandiller canımcım...yüce mevlam sana da hayırlı bir eş verir inşallah....
ablan için dua etmeyi hiçbir zaman bırakma,Yüce mevlam herşeyi bizden daha iyi biliyor,o ne eylerse güzel eyler...inşallah bu yıl kaderimize sağlıklı birer evlat yazar da bizi bu sıkıntıdan kurtarır...
güzel dileklerin için :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sana da hayırlı kandiller canımcım...yüce mevlam sana da hayırlı bir eş verir inşallah....
ablan için dua etmeyi hiçbir zaman bırakma,Yüce mevlam herşeyi bizden daha iyi biliyor,o ne eylerse güzel eyler...inşallah bu yıl kaderimize sağlıklı birer evlat yazar da bizi bu sıkıntıdan kurtarır...
kaydirigubbakcemile3 evet galiba
onun da pc si gelmedi heralde daha.hiç uğrayamaz oldu buralara.izin dönüşü çalışmak cidden zor yaa.hele de işler biriktiyse
canımm kontrolün nasıldı izin çıktımı bıcıbıcıyaaa elif simayımız da iyidir inşallahh ben o kadar deniyorum ama bizimkinde tık yok almıyo emziği diliyle itekliyo resmennn hani gezmelerde vs lazım malum heryerde hoppp çıkartıp emziremeyiz kiii ama inatla denemeye devam ediyorum bakalım kim kazanacakkkbu arada elif simay amelıyata yatacagm gün emzık aldı okadar ugrastım değdi ama.şidi gece uykularımz çok iyi masallah.emip uyuyor kızım.oda annesının hasta oldugunu hissediyor sanırım.aglama nöbetlerimzde yok oldu.ahh emzik ahh sen ne büyük nimetsin :))))
inşallah canımmm aminnnnn:1hug:Myhopeçum,Allahın izniyle herşeyi tertemiz çıkacak Alaperenin...Rabbim sağlıkta ayırmasın kimseyi...
Bende buarda bissssssürü iş yaptım geldim...Ütüye dalmışın az daha yemeği yakıyordum yawww...
canım nehir sormuştu azram belirti vermediğinden içimiz rahat olsun diye genel kontrol için gidecez doktora kalp ağırlıklı tabii inşallah hiçbişi çıkmayacakkkk:Saruboceq::Saruboceq:güzel temennileriniz için tesekkürler bacılar...insallah temiz çıkar.çok dua ediyorum.
myhopem ya kusura bakma.ne oldu ogluna ben atladım galiba o konuyu.benneyaptımkirahatsızmı yoksa..genel kontrolmü...
:roflol::roflol:benden mi bahsediyon dedim bir an girdim oğluşum uyandı çıktımm uyuttum tekrar geldimmmm nasılsın canımmm:1hug:Ben gelince kaçın zaten hepiniz....:1closedeyes:
merhabaaaaaaaaaa zemuszemus
yorgun savaşçınız geldiiii :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?