- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.261
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
bizimki akşam ettirdi fırsatım olmadı gelmeye şimdi de uyuyoo kesin sabahçıyız bu geceeeedelikafaduldenneyse biz bugün aşımızı oldukk kilomuzu boyumuzu ölçtük 4500 gr 54 cm olmuşuz teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:
radyolojimm bu kaçıncı denemendi iğnelerii ben 3 kere denemiştim hatırlarsan her seferinde çok güzel geliştiler ama iğneye inat çatlamayıp kist oldular bir ay iğne bir ay doğ. kont. hapı kullanmıştım geçen yaz doktor bile şaşırmıştı sonrada iğnenin hakkı 3 tür artık aşılamaya geçecez ama önce 3 aylık bir ara verecez demişti malum bu arada geldi oğluşum umarım seninde bu son bekleyişin olur tatilden tüm stresi atmış tazelenmiş olarak gelir ve hayırlısıyla bu sefer bebişi yakalarsın canımmmm:1hug:
çileğim holgeldinn bulantılar başladı demekki ee büyüyor yeğenimiz annesiiiia.s.
nazım işim yoğun demişsin dikkat et kendine ve de yeğenimizee yorma kendini fazlaa:1hug:
nehirimmmm sen yazdıkça içim gidiyor ama er geç alacam şu kitapları inşallahhhh edfırtt senin kitaplar benim olsunnnnyerimseniben
denefim yanlış hatırlamıyorsam yarın son gününn hayırlısı olsun canımm annen nasıl oldu bu arada şimdi daha iyidir inşallahhhh
nevinim alhanım pinkim gülyüzlüm lotusum swetem berinim mumucum zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
aahhh ah ben de hissizleşsem keşke.....
durup dururken bile sinirlerim zıplıyor benim ya.....iyice psikolokluk oldum sanırsam......
slm bacılar .bugün keyfim yok.evet işyerim artık kapandı....aglamaktan gözlerim şişti.başıma agrılar girdi.:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
myhopem yegenimiz nasıl bacım.artık yeter dedim bende zaten çalışmaya....bebiş tedavisine başlıcam ALLAH NASİP EDERSE....ANNEM ŞU AN İYİ doktora çıkartım bugün...moralim düzeldi.güneş çarpmış hatunu megersem...
kızlar nasılsınız bakalım...ben biraz turlayayım kk da....sonra yatam.gözlerim kapanıyo aglamaktan..:çok üzgünüm::a015:
merhaba denef ...
işten ayrılmışsın üzülme tatlım....herşeyde bir hayır vardır.....hakkında hayırlısı olsun....
canım normalde bebekler doğduğunda anlaşılıyor kalbinde problem olduğu morarıyorlar nefes almakta zorlanıyorlar vs ama azram 3 aylıktı öksürük diye gittik hiç belirti vermedi ki doktorlar bile şaşırıyordu bu kalple tansiyonu vs nasıl tutturuyor diye ayrıntılı usg de sorun çıkmadı ama bakan doktor doğuma yakın yada doğumdan sonra oluşabilir o kitle dedi doktora gidecez özellikle kalbine baktıracaz en kısa zamanda inşallah herşey yolundadır oğluşum sağlıklıdırrr:Saruboceq:
Ohh ohh maşallah sübhanallah..Nasıl kilo almış sıpamız maşallah sübhanallah..
Seni üzmek istemiyorum ama sormak istiyorum myhopum yaa:çok üzgünüm:..
Azramızın rahatsızlığı vardı malummafoldumben
Yani sen diyeceğimi anladın, alperenimizde böyle bir rahatsızlığın olup olmadığı anlaşılır mı yani özür dilerim ama nasıl soracağımıda bilemedim yaa:çok üzgünüm:
Ayrıca kitaplar ahh ahh diyorum..
Biliyorum seninde nasıl sevdiğini..
Bunun anlatımı yeter mayhopum yazar gerçekten farkını hissettiriyor..
Şöyle örnek vereyim:
Alacakaranlıkta malum Bella baş kahramanımız.
Yeni bitirdiğim Gece Evi serisindede Zoey..
Zoeyin en yakın arkadaşı öldü ve ben üzülmedim yani hissetmedim acısını..
Ama eğer Alacakaranlıkta Bella'nın en arkadaşı ölseydi, ağlamaktan ve üzüntüden kesin mahvolurdum, çünkü yazar çok fena hissettiri ve ağlatırdı, kendi arkadşın ölmüş gibi olurdun.. O kadar yani..
Tebi kitaplar senin edward benim anlaştıkvereliniortak
canım hayırlısı olsun inşallah fazla bekletmez seni yeğenimizz iyice dinlenirsin bu arada dicemdee neyseee Rabbim umutlarını yeşertsin sabrının mükafatını bebişle ödüllendirsin inşallahhhhh:1hug:slm bacılar .bugün keyfim yok.evet işyerim artık kapandı....aglamaktan gözlerim şişti.başıma agrılar girdi.:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
myhopem yegenimiz nasıl bacım.artık yeter dedim bende zaten çalışmaya....bebiş tedavisine başlıcam ALLAH NASİP EDERSE....
saol canımmm aminnnn darısı başınıza inşallahhhhha.s.myhopem maaşallah.çok güzel beslemişsin bebeğini.çok iyi bakmışsın.ne güzel büyümüş yavrucuk.allah sana ve babasına bağışlasın onu.
günaydın günaydın...
radyolojim bayramdan sonra başlıyoz tedaviye....hayırlısı olur insallah..
yarın anneme anjui yapılacak..kalbinden biraz şüphelendi doktor...senağlamasenağlama
nefes darlıgı oldugunu söledik....bunu bi yapalım ne olur ne olmaz dedi...insallah bişey çıkmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım normalde bebekler doğduğunda anlaşılıyor kalbinde problem olduğu morarıyorlar nefes almakta zorlanıyorlar vs ama azram 3 aylıktı öksürük diye gittik hiç belirti vermedi ki doktorlar bile şaşırıyordu bu kalple tansiyonu vs nasıl tutturuyor diye ayrıntılı usg de sorun çıkmadı ama bakan doktor doğuma yakın yada doğumdan sonra oluşabilir o kitle dedi doktora gidecez özellikle kalbine baktıracaz en kısa zamanda inşallah herşey yolundadır oğluşum sağlıklıdırrr:Saruboceq:
kitaplara gelincee belki okumuşsundur vasconcelos'un şeker portokalı kitabı var zezenin hikayesi orda ispanyol öldüğünde zezeyi babası dövdüğünde ve bikaç yerde daha farkına varmadan süzülür gözyaşlarım her okuyuşumda evet yazar çok önemli kimi öyle hissettiriyorki karakterin yaşadıklarını ister istemez sende onunla birlikte yaşıyorsun sanki o duygularııı
iyiyiz işte alhanım.
azıcık moral bozukluğu azıcık can sıkıntısı.idare edip gidiyos.
ya altınolukta kaldığımız ev doluymuş.hala verdiğimiz bi karar yok.dedim ya.biz akşamdan karar verir sabah ta yollara düşeriz.
hep öyle oluyo.
sen nasılsın.ağrıların biraz hafifledi mi.elifimiz iyi mi.
slm bacılar .bugün keyfim yok.evet işyerim artık kapandı....aglamaktan gözlerim şişti.başıma agrılar girdi.:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
myhopem yegenimiz nasıl bacım.artık yeter dedim bende zaten çalışmaya....bebiş tedavisine başlıcam ALLAH NASİP EDERSE....ANNEM ŞU AN İYİ doktora çıkartım bugün...moralim düzeldi.güneş çarpmış hatunu megersem...
kızlar nasılsınız bakalım...ben biraz turlayayım kk da....sonra yatam.gözlerim kapanıyo aglamaktan..:çok üzgünüm::a015:
Geldim geldim,mama yiyordum yazamadım:))))
myhope,canımcım bebişimiz maşallah büyümüş,kilomuz boyumuz iyi,annemiz güzel bakıyor demek...ama nerde resimleri ben niye göremedim...inşallah sağlık problemide olmayacak ve sağlıkla büyüyüp gidecek....
aminnnn inşallahh canımmmm opuyorumnanaktan
resim ekleyemedim yaa benim pc demi sitesindemi problem var anlamadımmm denedim olmadııııııı:sm_confused:
nehirim şeker portakalı alacakaranlığın yanında çocuk hikayesi gibi kalır-zeze çocuk zatenn-demedi demee ama ben çok seviyorum onuuukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?