Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ohh ohh maşallah sübhanallah..Nasıl kilo almış sıpamız maşallah sübhanallah..
Seni üzmek istemiyorum ama sormak istiyorum myhopum yaa:çok üzgünüm:..
Azramızın rahatsızlığı vardı malummafoldumben
Yani sen diyeceğimi anladın, alperenimizde böyle bir rahatsızlığın olup olmadığı anlaşılır mı yani özür dilerim ama nasıl soracağımıda bilemedim yaa:çok üzgünüm:

Ayrıca kitaplar ahh ahh diyorum..
Biliyorum seninde nasıl sevdiğini..
Bunun anlatımı yeter mayhopum yazar gerçekten farkını hissettiriyor..
Şöyle örnek vereyim:
Alacakaranlıkta malum Bella baş kahramanımız.
Yeni bitirdiğim Gece Evi serisindede Zoey..

Zoeyin en yakın arkadaşı öldü ve ben üzülmedim yani hissetmedim acısını..

Ama eğer Alacakaranlıkta Bella'nın en arkadaşı ölseydi, ağlamaktan ve üzüntüden kesin mahvolurdum, çünkü yazar çok fena hissettiri ve ağlatırdı, kendi arkadşın ölmüş gibi olurdun.. O kadar yani..
Tebi kitaplar senin edward benim anlaştıkvereliniortak

aahhh ah ben de hissizleşsem keşke.....
durup dururken bile sinirlerim zıplıyor benim ya.....iyice psikolokluk oldum sanırsam......

Bende şaşırdım kelebeğim neden öyle oldu, nomrlade çabu sinirlenen ve çok çabuk duygulanan, sinirlendiği zamanda genelde sonunda ağlayan biriyimdir ama bu tık yoktu bendekaydirigubbakcemile3..
Çok ilginçti doğrusu ama çok güzeldi itiraf ediyoruma.s

slm bacılar .bugün keyfim yok.evet işyerim artık kapandı....aglamaktan gözlerim şişti.başıma agrılar girdi.:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
myhopem yegenimiz nasıl bacım.artık yeter dedim bende zaten çalışmaya....bebiş tedavisine başlıcam ALLAH NASİP EDERSE....ANNEM ŞU AN İYİ doktora çıkartım bugün...moralim düzeldi.güneş çarpmış hatunu megersem...
kızlar nasılsınız bakalım...ben biraz turlayayım kk da....sonra yatam.gözlerim kapanıyo aglamaktan..:çok üzgünüm::a015:

Aman ablacım ağlama yaa...
Bebişine kavuşacaksın inşallah yapma böyle..
Tabiki zor bir durum senin için ama, ağlamaktan paralama kendini.
Balk çok şükür eşin çalışıyor, sağlığınız yerinde bir aradasınız ve bebek için tedaviye başlayacaksınız..Bunları düşün..

Bende evde olmak harika birşeyy harikaaopuyorumnanaktan

ah bacım.... zaten ben bebiş tedavisi başlıyacam zaman ayrılacaktım işten.patronumun böle krizden dolayı kapatması zoruma gitti...bugün son gündü çok zor geçti...patronum bile aglamamak için zor tuttu kendini....senelerce aynı ortamda çalışıp böle olması çok zormuş....en kısa zamanda toparlanacam insallah.çünki bebişime tedavi olacam...onun için teselli veriyom kendime....
ya bu arada o sizin müşteri kafayımı yemiş bacım.sen iyi sabırlıymışın..ben olsam patlatırdım iki tane görürdü:mymeka:.okuyunca şok oldum.demekki müşteri herzaman haklı olmuyomuşşş

günaydınlar..
güzel anneler.anne adayları ve aday adayları :)
hayırlı bir gün olur inş. hepimiz iin.
denefim seni çok iyi anlıyorum canım.insan kendisi istifa etse bu kadar üzülmez.iş yerinin kapanması sebebiyle ayrılmak çko zor gerçekten de.hele de senin kadar uzun süre geçirilmişse.naapalım canım.vardır bunda da bir hayır diycez.kendi haline kalsaydı senin istifa edeceğin felan da yoktu belki de.belki de böylesi daha hayırlı olmuştur hakkında.bilemiyoruz.biraz zaman gesin alışırsın canım duruma.ben de çalışmak istemediğim halde,iş yerinde çok zor şartlarda çalıştığım halde ve o kadar uzun zaman geçirmediğim halde ağlamıştım ayrıldığımda.
bebişine kavuşunca hepsini unutursun canım.ne zaman başlamayı düşünüyorsun bu arada.anneciğine de çok gemiş olsun bu arada.
myhopem maaşallah.çok güzel beslemişsin bebeğini.çok iyi bakmışsın.ne güzel büyümüş yavrucuk.allah sana ve babasına bağışlasın onu.

günaydın günaydın...
radyolojim bayramdan sonra başlıyoz tedaviye....hayırlısı olur insallah..
yarın anneme anjui yapılacak..kalbinden biraz şüphelendi doktor...senağlamasenağlama
nefes darlıgı oldugunu söledik....bunu bi yapalım ne olur ne olmaz dedi...insallah bişey çıkmaz..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ınşallah kötü birşey çıkmaz denef ablacım..
Olsun iyidir anjio. Sonuçta birşey varsada teşhis edilsin ve tedavi edilsin.
Çok şükür herşeyin tedavisi var.

denefcim geçmiş olsun
varsa bişeyi erken teşhis edilmesi güzel tabi.ama inşallah bişey çıkmaz.doktorun da zaten bişey atlamamak için istemiş.panik yapma hemen.
bizim sitenin hatunlarına nooldu acep.
kimsecikler yok.hadi ben yoğunum.çilekte yoğun.ya siz nerelerdesiniz.
nevin hanımları nerelerdeler

Selam arkidişler...

Denefçim,haklısın canım....16 yıl,dile kolay...Ne hüzünler ne mutluluklar yaşanmıştır...Heleki,kriz sebebiyle kapanmak zorunda kalması daha da zor...Allah kolaylıklar versin patronuna da,sana da canım...
Annecine geçmişler olsun,Allah şifalar versin...Tetkik yaptırmakta fayda var tabi,hayırlı sonuçlar olsun...

Myhopeçum,maşallah Alperenimize....Allah sağlık sıhhat versin canım...Sen nasılsın?

Gamzemim bilgisayarı gelmemiş helade daha((

Radym,nedesem bilmiyorum sana...Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...Şu an istediğim şey,sağlığınla sıhhatinle bu dönemi geçirmen...Tatil iyi gelecek sana inşallah canım...

canım normalde bebekler doğduğunda anlaşılıyor kalbinde problem olduğu morarıyorlar nefes almakta zorlanıyorlar vs ama azram 3 aylıktı öksürük diye gittik hiç belirti vermedi ki doktorlar bile şaşırıyordu bu kalple tansiyonu vs nasıl tutturuyor diye ayrıntılı usg de sorun çıkmadı ama bakan doktor doğuma yakın yada doğumdan sonra oluşabilir o kitle dedi doktora gidecez özellikle kalbine baktıracaz en kısa zamanda inşallah herşey yolundadır oğluşum sağlıklıdırrr:Saruboceq:
kitaplara gelincee belki okumuşsundur vasconcelos'un şeker portokalı kitabı var zezenin hikayesi orda ispanyol öldüğünde zezeyi babası dövdüğünde ve bikaç yerde daha farkına varmadan süzülür gözyaşlarım her okuyuşumda evet yazar çok önemli kimi öyle hissettiriyorki karakterin yaşadıklarını ister istemez sende onunla birlikte yaşıyorsun sanki o duygularııı

canım hayırlısı olsun inşallah fazla bekletmez seni yeğenimizz iyice dinlenirsin bu arada dicemdee neyseee Rabbim umutlarını yeşertsin sabrının mükafatını bebişle ödüllendirsin inşallahhhhh:1hug:

myhopem maaşallah.çok güzel beslemişsin bebeğini.çok iyi bakmışsın.ne güzel büyümüş yavrucuk.allah sana ve babasına bağışlasın onu.
saol canımmm aminnnn darısı başınıza inşallahhhhha.s.

canımm inşallah bişeyi yoktur annenin Rabbim anneni sana ve tüm evlatlarına bağışlasın başınızdan eksik etmesin inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah mayhopum inşallah..İnşallah temiz çıkar tüm sonuçları oğluşumuzun..

Yazdım o kitabıda listeye.
Şimdi Uğultulu Tepeler'i bulmaya çalışıyorum..
Onu alayım bu dediğinide alırım..
Kitap dayanmıyor bu aralar bana.
1 günde bitirmekte iyi olmuyor ama ne yapayım

radyolojim,plansız yapılan işler daha güzel sonuçlanıyor,ben ne zaman birşeyi planlasam olmaz...hep ani kararla yola çıkarım...hakkında herşeyin hayırlısı canım

butterfly 's';8291533]aahhh ah ben de hissizleşsem keşke.....
durup dururken bile sinirlerim zıplıyor benim ya.....iyice psikolokluk oldum sanırsam......[/QUOTE]

canım benim yaşanılan olumsuzluklardan ötürü sinirli oluyor insan...ama hayatımız birgün yoluna girecek ve bizde çevremize gülücükler saçacağız....fazla kendini strese sokma,çünkü tedavine başlayacaksın,relax olmalısın...

denefcim,üzülme diyemem,bugünün belki biraz zor geçer ama insanoğluyuz herşeye alışıyoruz,bunda da vardır bir hayır...denefcim şimdiden seni kucağında bebişinle hayal ediyorum...kaynanamda anju olmuştu,dr.bir şüpheyle göndermişti ama temiz çıkmıştı,inşallah anneciğininde hiçbirşeyi çıkmaz...

Geldim geldim,mama yiyordum yazamadım:))))

şekerim fazla yeme,göbişlerimiz bizden önce gider oldu ona göre...

myhope,canımcım bebişimiz maşallah büyümüş,kilomuz boyumuz iyi,annemiz güzel bakıyor demek...ama nerde resimleri ben niye göremedim...inşallah sağlık problemide olmayacak ve sağlıkla büyüyüp gidecek....

aminnnn inşallahh canımmmm opuyorumnanaktan
resim ekleyemedim yaa benim pc demi sitesindemi problem var anlamadımmm denedim olmadııııııı:sm_confused:
nehirim şeker portakalı alacakaranlığın yanında çocuk hikayesi gibi kalır-zeze çocuk zatenn-demedi demee ama ben çok seviyorum onuuukaydirigubbakcemile3

Biliyorum a.s
Okudum konusunu nettena.s
Ama duygulu dedin ya ondan:kedi:

ben geldım ama neden kımsecıkler yoook ((
nehırım canım sancılarım oluyor elbet ama öncekıne göre daha ıyı tabı.tek sıkıntım elifimi kucagıma alıp emzıremıyorum gazını cıkaramıyorum.kokusunu çok özledimm çoook.bırılerının yardımyla emzirebılıyorum ancak.olsun bunada şükür ALLAH ım beterınden korusun dımı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…