Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Çileğim hoşgeldin canımmmm.Şeniz..
Olsun çok şükür geldiniz işteyerimseniben..
Lütfen şikayet etme ama üzülüyorum yaa:çok üzgünüm:..
Tabiki geçecek bulantıların.Azcık zaman daha çok yeni..
Vücudunun içinde bir canlı büyüyor, senden besleniyor, senin nefesinle yaşıyor, tabiki bünyenin kabullenmesi biraz zaman alacak kolay mı..
ıçinde mucize olduğunun gerçek bir ispatı bulantıların..
Lütfen sıkma canını geçecek bu günler...

Ve evet yüksek sesle söylüyorum RADYOLOJıNıN DOKTORUNUN BıRŞEYDEN HABERı YOK, BECERıKSıZ DOKTORUN TEKı !!! Deneme tahtası sanıyor galiba..
O ilaçlar çok para demek, herşeyi bir kenara bıraksak kii bırakamayızz..Önemli miktarda para demek..
Ya sağlığı onca yumurtanın hesabını tutamayarak vücuduna zarar veriyor.
ALLAH AŞKINA YUMURTA TAKıBı NE DEMEK !!!
Yumurtayı takip etmek demek, takip edeceksin, ilacın dozajına boyutularına göre karar vereceksin..
Kadın dayıyor ilacı, sonrada bunlar kist olur, bu ay hamile olman iyi değil diyor yaa..

Kusura bakma radym..
Bir yumurta takibini yapamıyor...
Ki bu ilk hatası değil..

Az önce bir kadın geldi(müşteri)..
Başladı kendinden bahsetmeye, nerede oturduğundan, kocasından..Yüzüm asıldı yani artık gülmüyorum manasında..

Sonra bana dediki dua et bugün iyi günümdeyim, yoksa elimin tersiyle iki tane yapıştırırım kendini camda bulursun dedi..Benim kızım 40 kişiyi dövdü bugüne kadar dedi..
Ben öyle bir kadınım dedi bana güler yüz göstereceksin dedi..

Çook ilerleme kaydediyorum çoook..
Gülümsedim ve ruh halimi size yansıttığım için özür dilerim dedim

Sonra gene tehdit savurdu ve gitti

Kaçık ve dengesiz müşteri

Oooooooo çıstak çıstak kimleri görüyorum:roflol:

Gamzem hoşgeldin,sefa geldin...Canımmm,özledik yaaaa,hakkaten...

Şikayet etmek yok kızzz,pataklarım bak...Bulanacak elbet miden,bulantısı olmadan geçiren azdır zaten..Sebebi de çok net değil işin ilginci,kimse neden bulandığını çok net bir dille veya tıbbi bilgilerle açıklayamıyor:)))Bu da ayrı bir boyutu işin....

Ben yoldan korkuyordum,dedim nasıl dönecek bu kız okadar yolu,bulantıyla ama şükür atlattınız onuda...Aslında keşke bikaç gün erken gelseydiniz,evde dinlenirdin azcık ama geçti artık tebi:)))
Allah kolaylıklar versin kuzum,yardımcın olsun...Çabucak toparlanır inşallah iş yerinde rahat edersin..Hem de bize daha çok vakit ayırırsın...

Ahh Radym vah Radym...bende bunu merak ediyordum,aydınlanmış oldum ama duyduklarımdan memnun kalmadım,hem de hiç hiç hiç...:dilcikar:
sen bunu sağlığınla atlat inşallah ve ara ver biraz ve bu doktor işine bir çözüm bulmaya çalış lütfen.....nedir bu doktorlardan çektiğimiz yaa....

Radym senlede çağrılaşırız kız...Ben sevdim bu işi..Eski günler eski günler,ahhh ahhh...

alhancım tekrar geçmiş olsun canım..Allah yardımcın olsun...Acil şifalar olsun inşallah...neyseki Elifimiz emiyormuş...bardağı dolu tarafından görelim dimi???
200 küsür taşla iyi dayanmışın bacım maşallah...

Benim bugün biraz işlerim var...Şahsiiiiiiiiiiiiiiii:)))))
Akşamüstüde pazara gideriz belki annemle...Erik,vişne falan alıcaz,dolaba koymak için..Ramazanda kaynatır içeriz soğuk soğuk....ınşallah...

canım okuycam en kısa zamanda....çok merak ediyorum zaten...fragmanları ben de gördüm......

kadın konuşacak kimseyi bulamamış herhalde sen de sallamayınca zoruna gitmiş....boşverrrr bir gün bulur belasını......

alhan tekrar geçmiş olsun......a.s.

rady senin bu dr ne biçim dr muş yav.....sinir oldum......klava:

naz çokkk tebrik ederim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin.....

naz çokkk tebrik ederim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin.....[/QUOTE]

sağol canım allah razı olsun darısı başına inş:Saruboceq:

alhanım myhopem geçmişe yeni bakabildim işim çok yoğun bir de
son bir aydır çabuk yoruluyorum malumunuzkaydirigubbakcemile3
alhancım çok çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin inş:Saruboceq:

Hayden ben kaçtım kızlar...

Kimseyle görüşemedimbugün yaaa....

Gamzem öptüm canım,yarın görüşebiliriz inşallah...

Ben işlerimi bitirdim,ufaktan pazara doğru yollanayım,önce yemek yiyim ama:)))))

Öptüm hepinizi,görüşmek üzre,bayyyysss....

nevinim kolay gelsin
ben aldım vişnelerimi,eriğimi,sarmalık yapraklarımı, koydum dolaba.bitirdim sayılır.

bilmiyorum canım arkadaşlarım.bilmiyorum.sadece herşeyi unutmak şu ayı ve ramazanı atlatmak ve tedavime devam etmek istiyorum .daha fazla beklemek istemiyorum sadece.

nehir manyak mı o kadın ya.dükkanda hiç erkek yokmu.kolundan tutup çıkarsaydı birisi dışarıya.dengesiz midir nedir.allah allaaaah.
aman iyi ki cevap vermemişsin.belli ki psikopat.saldırıverirdi maazallah.

çileeeeeeemmm hosgeldın canıım minnoşumuz nasıl bakalım annesını üzmeleremı baslmıs yaramazımz.olsun canım okadar olacak ınş bulantıların kısa zamanda gecer.
radycıım acilinden değiştir o doktoru beee hiç hazzetmedım ben onu ..
kelebegım sagol canım ıyı dileklerin için.
nazcım bencede erken kese ıcın bıraz daha bekle canım ....
nehırr sende o kadına deseydın benım elım armut mu topluyo dıye :))))
nevınım hamarat arkadasım masallah .bırıde benım dolabımı doldursa ahhh ahhh.evet canım 200 tasla ıyı dayanmısım kendımı cok takdir ettim sahsen :))))))))

iyiyiz işte alhanım.
azıcık moral bozukluğu azıcık can sıkıntısı.idare edip gidiyos.
ya altınolukta kaldığımız ev doluymuş.hala verdiğimiz bi karar yok.dedim ya.biz akşamdan karar verir sabah ta yollara düşeriz.
hep öyle oluyo.
sen nasılsın.ağrıların biraz hafifledi mi.elifimiz iyi mi.

Kelebeğim al tabi yaa...
Ben cumartesi günü Gece Evi serisinin ilk 3 kitabını aldım ışaret,ıhanet ve Seçilmiş (4.kitabı eylül 2009 da çıkacak)
3'ünüde 3 günde bitirdimopuyorumnanaktan
Şimdi Cehennemde Balo Geceleri adlı kitabı okuyacağımzemuszemus

Ama Alacakaranlık serisinin yanından bile geçemez tabiki.
Herşeyden nce Alacakaranlık'ın yazarı olağan üstü bir yazar..Tüm kalbine dokunuyor, inanılmaz ağır bir anlatımı ve harika bir dili var..
Konusu haricindede, yazarı harika bir seri Alacakaranlık..

Öyle yazar ben daha hiç okumadım..
En kısa zamanda edinmelisin seriyi, bir harika..
Filmi rahatlıkla 100'le çarpabilirsin..En az o da

Alhanım hoşgeldiiin..
ıyisindir inşallah..Nasıl ağrın çok var mı?
Sancın oluyor mu?
Yemek yemeye başladın mı?

Radym hep öyle diyoruz ama bir çare lazım şu doktor işine..Ehh madem atlat bu ayıda hayırlısıyla..
ınşallah hayırla sağlıkla hamile olursun inşallah..
Normalde o kadın gittikten sonra, öyle durumlarda yani salya sümük hıçkırıklarla ağlamam lazımdı, ama bugün resmen hissizleştim..
Harika birşeydi hiç birşey hissetmedim, hala kadına karşı ve olaya hiç birşey hissetmiyorum..
Çok eğlenceli hiç birşey hissetmemek, ve çok ilginçzemuszemus

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
bizimki akşam ettirdi fırsatım olmadı gelmeye şimdi de uyuyoo kesin sabahçıyız bu geceeeedelikafaduldenneyse biz bugün aşımızı oldukk kilomuzu boyumuzu ölçtük 4500 gr 54 cm olmuşuz teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:
radyolojimm bu kaçıncı denemendi iğnelerii ben 3 kere denemiştim hatırlarsan her seferinde çok güzel geliştiler ama iğneye inat çatlamayıp kist oldular bir ay iğne bir ay doğ. kont. hapı kullanmıştım geçen yaz doktor bile şaşırmıştı sonrada iğnenin hakkı 3 tür artık aşılamaya geçecez ama önce 3 aylık bir ara verecez demişti malum bu arada geldi oğluşum umarım seninde bu son bekleyişin olur tatilden tüm stresi atmış tazelenmiş olarak gelir ve hayırlısıyla bu sefer bebişi yakalarsın canımmmm:1hug:
çileğim holgeldinn bulantılar başladı demekki ee büyüyor yeğenimiz annesiiiia.s.
nazım işim yoğun demişsin dikkat et kendine ve de yeğenimizee yorma kendini fazlaa:1hug:
nehirimmmm sen yazdıkça içim gidiyor ama er geç alacam şu kitapları inşallahhhh edfırtt senin kitaplar benim olsunnnnyerimseniben
denefim yanlış hatırlamıyorsam yarın son gününn hayırlısı olsun canımm annen nasıl oldu bu arada şimdi daha iyidir inşallahhhh
nevinim alhanım pinkim gülyüzlüm lotusum swetem berinim mumucum zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

aahhh ah ben de hissizleşsem keşke.....
durup dururken bile sinirlerim zıplıyor benim ya.....iyice psikolokluk oldum sanırsam......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…