Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gittiler canım 1 hafta 10 gun kalacaklar ama benım suanda onlara ıhtıyacım var.elıfı bıle kucagıma zor alablıyorum düşün yanı bandajlarım alınınca ıyı oldum sandılar sanırım.sadece yurumeme ızın var.ben nasıl yemek yapıcam nasıl evı toplayacm evı b.. götürecek zaten yakında .ne varsa ıkı elın ıkı ayagın yanııı gerısı bosssşşş

valla ne biliyim nevinim yaww.keyiflimiyim keyifsiz miyim ben kendimden hiç bişey anlamadım.ama şunu biliyorum ki sürekli uyuyasım var.bi de başım çok ağrıyo bugünlerde.11 dedimmi daha dayanamıyorum.çekyatta uyuyakalıyorum yaa.ben ki saat 3 lere kadar oturan hatun.ne oldu bilmem.

topikte sessiz ya.denefle nehir de az geliyo ya.çilekte gelemiyo ya.annelerde zaten bebişleriyle ilgilendikleri için pek uğrayamıyolar ya.ondan sana da keyifsiz gelmiştir herkes belki.
bu arada denefin annesi ne zaman olcaktı acaba anjio.yoksa dün veya bugünmydü ki.:uhm:

bi arkadaşıma rastladım geçenlerde.yanında oğlu vardı 3 yaşında.ismini sordum.vefaymış.çok hoşuma gitti.
oğlum olursa vefa koycam galiba kaydirigubbakcemile3 (biraz alakaya maydonoz oldu ama idare edin artık)

ay bır alemsın canım yaaa alakaya maydanoz oldugu kesınde :)))))))
ama ısım güzelmişşşş

Valla Alhanım,bandaj çıktı diye hasta bırakılmaz...Eşin bişeyler deseydi keşke,gitmeyin,kız kalkamıyo rahat gibisinden...Ne yemeği ne işi Allah aşkına...Evi ne götürürse götürsün boşver...Eşin hazır birşeyler alıp getirecek artık..Sen yat dinlenmene bak,bide elifimizi emzir sadece...Bolbol su iç,sütün azalmasın...

heh radym aynı ben gibi oldun işte..Günde 2 posta uyuyordum,buna rağmen gece 12yi zor ediyordum..İlaçlardan anacım ilaçlardan...Benim idrarım çok ağır kokuyor,diyorum acaba hala vücudumdaki ilaçlarımı atıyorum.Çünkü ilaçları kullanırkende böyle kokuordu...
Off baş ağrısımı,offfff...Neyse Ayşem sabır sabır,yarın son,sonra 1 hafta rahatsın keyiftesin inşallah..Biz yalnız kalıyoz diye söyleniyoruz size ama olsun olsun...Sizler gidin dinlein kafalarınızı,ihtiyacınız var gerçekten...Bir yandan iş,bir yandan ev bunlar yetmezmiş gibi bir yandan bebek derd,ialcı bilmem nesi...

Haklısın canım,bana öle geliyor galiba...Bide ben keyifsizim ya herkesi öle sanıyorum heralde:)))

ay bi dakka yaa bu resimde emziğini eliyle tutan elif simay mııııı
ayyyy yerim ben onuuuuu.nası da şirin şirin tutmuş emziği.hehe
düşmesin diye.yavyuummm

Vefa bozacısımı ne vardı,o geldi aklıma yawwww.....:roflol:

Ama anlam bakımından harika gerçekten deeeee.....Biraz denişik yahu..

Ayyy burda hava kapadı ve karardı,yağmur yağıyor bir yandan,gök gürlüyor...

Hava serinledi biraz bu vesileyle,şükür...

herkeşler gitmiş bende gidiyorum..

Akşama annemle nehir yemeğe gelicek,mutfağa gidiyorum ufaktan....

hayden görüşmek buluşmak üzere,gece bir ara uğrarım inşallah...aöptüm kocaman...

ay aşkolsun kızlar çok sakinleşmiş topiğimiz

haydiiii silkelenin hayat oyun ve eğlenceden ibarettir yaşadığımız herşeyy çok güzel

NAZCIMM hayırlı olsun bebeşini sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün inş

ALHANCIM cnm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun

RADY cin güle güle git sağlıklı bomba gibi ve hatta bebeşinle geri dön hayırlısıyla inş

NEHıRCıK en çok seninle şakalaşmayı özledim nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn çık dışarı

anammm herkeş kaçmış.... :1shok:

alhan nevinırmak teşekkür ederim kızlar.....

ya evet ramazan olması da kafamı çok kurcaladı.Ama ben zaten midemden rahatsızım.birkaç gün oruç ancak tutabiliyorum....tedavideyken içtiğimiz o coraspirin bile midemi ağrıtıyor. :çok üzgünüm:

selam kızlar ben geldım
bana 1 haftanın ozetını cıkartacak gonullu var mı acaba

hosgeldın berıncım nasılsın? bende senın gıbıyım canım benden iş çıkmaz yanı.haberın varmı bılmıyorum ama gecen hafta ben amelıyat oldum sonunda safra kesemden kurtulduum vede taslarımdannn

hosgeldın berıncım nasılsın? bende senın gıbıyım canım benden iş çıkmaz yanı.haberın varmı bılmıyorum ama gecen hafta ben amelıyat oldum sonunda safra kesemden kurtulduum vede taslarımdannn

gecmış olsun canım safrandan ve taşlarından kurtuldun

oooooo mumum hoşgeldiiiin...
Bende seninle şakalaşmayı özledim kaydirigubbakcemile5

Berincim sende hoşgeldiiiinnnhihoyyyt
Naz hamileeee:CüvCüv:

Kelebeğim ben çooook sevindim tedaviye başlamana:teytey:..
Boşverrrr ooh iyi yapmışsın ani karar vermekle..
Düşün düşün işin içinden çıkamayacaktın sonra..
Böyle pat diye olması çook iyi olmuş..
Çok heyecanlandım ben okuyunca çook.:dance:.
Bütün eskiyi at bir kenara. Biz önümüzdeki maça bakalım:roflol:

Eh yani alhanım ne diyeyim ben..Pesssss:dilcikar:
Nasıl yalnız bırakırlar yaa..2 aylık bebe birde 2 ameliyatlı kadın Allah kolaylık versin..

Rady açık vede net olarak fikrimi söylüyorum:1closedeyes:
Vefa ismi korkunç hiç beğenmedim ben:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…