- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.401
Hayırlı cumalar herkese.....
Radycim bugün gelmicenmi hiç((Bende birazdan dükkana gidicem,nehirin işi varmış,onun yerine bakıcam bikaç saat...
Eeee vedalaşamıcazmı?:gitme:
hayırlı cumalar olsun
tüm dostlara hepinizin gönlündeki istekleri hayırlısıyla gerçekleşsin
berin senin koçiş gelmedimi
hııııııııı gece de geç vaskit burdaymışsın da ondan sordum cnm
hoş buldum canım senın ufaklık ne alemdekelebeğimm inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürür canımmm:1hug:
pinkim kolay gelsinnn opuyorumnanaktan
mumucum hoşgeldin canımmm darısı başıma dicem deee seneye inşallahhhhhgamyoncuiremsu
denefim gelmemiş annesi iyidir inşallahh
radym son günün hee benim içinde tatil yappp iyice dinlen eğlen tazelenmiş olarak gel inşallahhhh:1hug:
alhanımm dikkat et kendine evi mevi düşünme Allah kolaylık versin canımm diğerlerine diyecek söz bulamıyorum yuhh diyorum sadeceee
nazımm gittin mi doktora gördünmü meleğimiziiiii
berinimm sende hoşgeldin canımmm:1hug:
nevinim nehirim çileğim gülyüzlüm swetem lotusum zuhalim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
hoş buldum canım senın ufaklık ne alemde
yok cnm onda değil benim aklım sen farklı düşündün
ama eşim geldiğinde ablamlardayımya ben eşime de küsmüştümya
gece olsunda doyasıya sarılayım diye sabırsızlıkla zamanın geçmesini istiyordum
sonra yattık ve eşim bana dediki seni çokm özledim ve barıştık tabi önce özür diledi benden
ama bizde uslu durduk misafir olduğumuzu unutmadık
mumucum hoşgeldin canımmm darısı başıma dicem deee seneye inşallahhhhhgamyoncuiremsu
ŞenizŞeniz
kız sız nıye kustunuz akşam soylemedın k konu ney merak ettım şimdi:uhm:
Aynen Mumucum aynen...Benim eşim de aynı veya benzer cevapları verir,çok şükür....
30 hafta heeee,vay anasını....Zamanın nasıl geçtiğine bak....
napalım mumum,olmayınca olmuyor işte biliyorsun(
inş cnm hayırlısıyla olacaktır bekliyoruz sıramızı
RABBİMDEN GELENE AMENNA ne yapalım kısmet buymuş
bugünlerde 30 haftalık hamile olacaktım ve artık risk atlatılmış olacaktı
AMA OLMADI OLMADI
TATİLDEYKEN kaldığımız otelin çocuklar için yüzme havuzu vardı eşime özeniyormusun burada sende kızımızı yada oğlumuzu yüzdürüyor olabilirdin dedim,
EŞİMDE BANA DÖNEREK neden şimdi bunları düşünüyorsun olsaydı tabikide ama olmayan birşeyi düşünüpte kendimizi yıpratmaya gerek yok değilmi dedi
işte o zaman RABBİME şükürler ettimki eşim böyle düşünüyor farklı birşey söyleseydi çok üzülürdüm
şükürler olsun değilmi
aksi asabi bir erkek olsaydılar kimbilir neler söyleyip yaramıza tu biber olurdu
işte RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
Canım her şeyde bir hayır vardır muhakkak...mumucum geçmişe takılmamak en iyisi eğer kalbi durup kürtaj olmak zorunda kalmasaydım bu eylül 5 yaşına girecek bir çocuğum olacaktı azram yaşasaydı 2.5 yaşında olacaktı şimdi Allahtan gelene boynumuz kıldan ince deyip sabrettik hep elimizden duadan başka bişi gelmiyor ki O'na sığınıyoruz O'ndan istiyoruz inşallah hepimizin yüzünü güldürecek ne mutluki eşlerimiz en büyük desteğimiz bizim Allah onları başımızdan eksik etmesinnn
AMİNNNNNN MYHOPE BİNLECE KEZ AMİN
inş birgün bu günleri anlatırken tebessüm ederek anlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?