- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.341
canım yaa. senin yaşadıklarını yaşamadım ama seni anlayabiliyorum sanırım.çok haklısın.hep olumsuz şeylerle karşılaşınca insan hibişeyin düzeleceğine ihtimal veremiyor.ama aynıları herkesin başına gelecek diye de bişey yok ki be güzelim.herkes kendi kaderini yaşıyor.onun alın yazısıymış bunlar.allah bol sabırlar ihsan eylesin.kimseyi böyle imtihan da etmesin.ama sen ve senin kaderin daha farklı.herkesin yaşadıkları yaşıyacakları farklı.ayrıca bunlar senin veya da bizlerin de kaderine yazılmışsa normal yolla hamile kalsak bile yaşanacak.kaçış yok bundan.bak topiğimizde kaç kişi tüp bebek yaptırdı ve de bebekleri şimdi kucaklarında.inşallah senin de sorunsuz olur bu sefer.allah yardımcın olsun.22 ağustos ramazana geliyor.mübarek ayların günlerin hürmetine inşallah bu sefer güler yüzün.kızlar ben dün hastaneydim.muayene oldum.hormon testleri dahil yığınla test yaptırdım.sonuçlar bugün çıktı ama sıcaklardan gidip alamadım .....belki yarın giderim....
haftaya salıya sulu ultrason var...dr umla konuştum....beni hatırladı hemen. çok üzüldün biz de çok üzüldük, tekrar denemeye hazır mısın dedi.....ben hık mık deyip yutkunurken dosyamı inceledi.aynı tedaviyi uygularız dedi.hemşire arkadaşlardan biri de lucrine başlama tarihimi kağıda yazdı elime tutuşturdu.....22 ağustos..........ben de tamam dedim ....
ama ne bileyim iyi mi yapıyorum kötü mü............
offf bugün çok karmaşık duygular içindeyim....geçen sene bu tarihlerde gebe olduğumu öğrenmiştim....sevinçten uçuyordum resmen.....sonra bebeğimi kaybettiğim o gün geldi aklıma..........yeni bir olumsuzluk yaşarım diye çok korkuyorum.....cesaretim,gücüm yok.....sonra bir arkadaşın acı hikayesini okudum başka bir topikte.erken doğum yapmış kanaması durmamış ve rahimini almak zorunda kalmış dr lar.birkaç gün sonra da bebeği ölmüş.....ne büyük acı....Allahım sen bu arkadaşımıza bol bol sabır ver....bizleri beterinden koru........
sonra dedim ki kendi kendime.....umut dünyası bak....rabbime hamdolsun zahmetli de olsa bir çarem var....küçük de olsa bir umudum ,ihtimalim var.ve burada beni anlayan bir sürü arkadaşım var......
duaların gücüne çok inanıyorum....bugün önce şükür sonra dua edicem.......hem kendim hem de sizler için............
ahh gülyüzüm hemen tutacak diye bişiy yokki.....benim ilk denememde de tutmuştu ama dış gebelikmiş.ben de ne olduğunu anlamamıştım.ölüme dakikalar kala gitmişiz hastaneye.çok ağır bir ameliyat geçirdim....
tekrar yaşayabileceğim o kadar çok olumsuzluk var ki........neg. sonucu kaldırabilecek miyim onu da bilmiyorum....bu benim 5. denemem olacak.......off düşündükçe vazgeçicem sanırım.en iyisi düşünmemek........
neden kararsızsın?
ben geldim
kandiliniz mübarek olsun canlar
çok fena yanmış vaziyetteyim çok eğlendim bomba gibiyim yaradı tatil
eşim annesinin yanında geldikten sonra KÜTAHYA-- YONCALIYA GİTTİK TERMAL OTELLE
çok güzel bir yerdi sonra resimlerini ekleyebilirim
benim embriyolarım da orta kalitede oluyor ama tutmuştu son denememde....kısmet canım yaa....
maddi olarak biz de zorlanıyoruz....bulucaz bir şekilde.....benim de elimdeki ilaçların son kullanma tarihine bir kaç ay kaldı....biraz da o yüzden deneyeyim diyorum......Allahım sen yardım et.....
ankarada tanıdık var mı yanında kalabileceğin? şehir dışında deneme maddi manevi çok zor oluyor.ben de ilk denememi ist. alman hastanesinde yapmıştım. ama 3 sene önce devlet yardımı almama rağmen 10 milyar para harcamıştım.bir de sağlığımdan oldum.dış gebelik konusunda beni bilgilendirmediler.nasıl böyle bişiyi atladılar anlamıyorum.ben şu cahil halimle başkalarının kan tahlil sonuçlarına göre dış gebelik hakkında bilgi veriyorum.....
karar tabii ki senin canım.....rabbim hakkımızda hayırlısını versin......
radyolojim ,pinkcim nasılsınız,durumlarınız ne alemde.......
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:ben iyiyim canım hamdolsun.yarın izinden önceki son çalışma günüm işte.
bugün de sakin buralar.öööyyle idare edip gidiyoruz yerimseniben
slm kızlar
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Git git,sen de git:çok üzgünüm:....Gamzenin geldiğini anlamadık zaten,sen de gitmafoldumben
Herkes bi keyifsiz sanki bikaç gündür banamı öle geliyor yooksam...
Gittilermiiiiii....sorma nevınım sıcaklar herkesı ıyıce baydı sanırsam benımde keyfım yok hiiç.kayınvalıdemler köye gıttı bende ona bozugum.amelıyat olalı 1 hafta oldu bıraz daha bekleyemedıler köy kacıyodu sankı.daha toparlanamadımkı ıkı büklüm yürüyorum bu halde bırakıp gıttıler sagolsunlar offff offffffffffffffffffffffffff
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3öyle yapıcam zaten
annem babam kardeşlerim yanımda olcak.eşim yanımda olcak.işten uzak.sıkıntıdan uzak.daha ne isteyeyim di mi.inşallah sağ salim gider geliriz.
tabi sonrasında gelip burda çalışacak olduğumu hiç aklıma getirmeden eğlenicem :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?