Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canım arkadaşlarım.
dün hepiniz için dua ettim.allah kabul etsin inş.kötülükler gitsin inş.hep güzel şeyler bulsun hepimizi.

nevinim aslında çok yoğun değildim ama stajyerim var yanımda.onla ilgileniyorum mecburen.aynı zamanda da önceden beri arkadaşım olduğu için boş olduğumuz zamanlarda da muhabbet felan ediyoruz işte.onu bırakıp ta pc ye de oturamıyorum.öyle işte canımcım.eskisi gibi şurda şen şakrak muhabbetlerimizi özledim bende yaa.

bu yazımız mutlu geçti ama sevinçlerimiz biraz burukluklarımızın gölgesinde kaldı galiba.
inşallah herks yine eski günlerdeki gibi mutlu olur.herşey yoluna girer de yine toplaşır ,yine kaynatırız burada.
canım yaa. senin yaşadıklarını yaşamadım ama seni anlayabiliyorum sanırım.çok haklısın.hep olumsuz şeylerle karşılaşınca insan hibişeyin düzeleceğine ihtimal veremiyor.ama aynıları herkesin başına gelecek diye de bişey yok ki be güzelim.herkes kendi kaderini yaşıyor.onun alın yazısıymış bunlar.allah bol sabırlar ihsan eylesin.kimseyi böyle imtihan da etmesin.ama sen ve senin kaderin daha farklı.herkesin yaşadıkları yaşıyacakları farklı.ayrıca bunlar senin veya da bizlerin de kaderine yazılmışsa normal yolla hamile kalsak bile yaşanacak.kaçış yok bundan.bak topiğimizde kaç kişi tüp bebek yaptırdı ve de bebekleri şimdi kucaklarında.inşallah senin de sorunsuz olur bu sefer.allah yardımcın olsun.22 ağustos ramazana geliyor.mübarek ayların günlerin hürmetine inşallah bu sefer güler yüzün.

olumsuzlukları kafandan sil canım,artık tedaviye başlamış biri olarak hiçbirşeyi negatif düşünmeyeceksin...söylemesi kolay deme sakın,yapmak zorundayız,bununla baş etmek zorundayız,herşey çok güzel olacak bunu hayal et...

benim durumum çok farklı canım,bizim ebriyolarımız orta kalitede çıkıyor,benim 3 denememde de hep aynı şeyler olunca doktorlarda söyledi bunu hep deneyeceksin dediler,olmaz değil ama olur da demiyoruz,ama benim gücüm bunu sürekli denemeye yetmiyor malesef,ilk kez son denememde hamilelik var çıktı ama ebriyolar o kadar güçsüzlerdi ki yola devam edemediler...belki olacaktır ama madden pilimiz bitti,birde eşim 7 yıldan beri uğraşmaktan,her yıl sırf buna para harcamaktan yoruldum diyor,her yıl bunun stresini yaşıyoruz,bizede yazık değilmi diyor,herşey çocuk değil biraz da kendimize bakalım ilerde paramız olursa tekrar deneriz diyor,evimizin kredisi 1 yıl sonra bitecek ve benimki araba almak istiyor,arabanın borcu biter sonra yine deneriz diyor...ama bende o kadar kararsızım ki,onun dediğinimi yapsam yoksa elimde ilaçlarım varken ankarada maya tüp bebek merkezinde denesemmi diye düşünüyorum...ama aynı ilaçları verirlermi belli değil,vermezlerse herşey özele girer ve 6.00 ytl ödemek zorunda kalırım ve o para da bende yok....offffffffff kendi kafamın karışıklığı yetmezmiş gibi birde senin kafanı bulandırdım....

hoşgeldinnnn canımcım......kapkara bir kız oldum çıktım diyordum,iyi biri daha benim gibi olmuşzemuszemus
tatile bile gidemiyorum yazık değilmi bana yamafoldumben

benim embriyolarım da orta kalitede oluyor ama tutmuştu son denememde....kısmet canım yaa....
maddi olarak biz de zorlanıyoruz....bulucaz bir şekilde.....benim de elimdeki ilaçların son kullanma tarihine bir kaç ay kaldı....biraz da o yüzden deneyeyim diyorum......Allahım sen yardım et.....

ankarada tanıdık var mı yanında kalabileceğin? şehir dışında deneme maddi manevi çok zor oluyor.ben de ilk denememi ist. alman hastanesinde yapmıştım. ama 3 sene önce devlet yardımı almama rağmen 10 milyar para harcamıştım.bir de sağlığımdan oldum.dış gebelik konusunda beni bilgilendirmediler.nasıl böyle bişiyi atladılar anlamıyorum.ben şu cahil halimle başkalarının kan tahlil sonuçlarına göre dış gebelik hakkında bilgi veriyorum.....
karar tabii ki senin canım.....rabbim hakkımızda hayırlısını versin......

Selamlar .....

Mumucum hogeldin sefa geldin canım..Ohh maşallah keyifler yerinde...Ahhh bende özledim yanmayı,kapkara olmayı....

Kelebeğim hayırlı olsun canım...Bende 2. dış gebeliği yaşamaktan çok korkuyordum ama çok şükür olmadı..Bir şeyi bir kere yaşadın diye hep yaşayacaksın anlamına gelmiyor..ınsanın aklına takılıyor tabi ama her şeye rağmen onları silmek lazım...
Bu ay benim kanamam da 12 gün sürdü...8 ve 9. günler kahverengiden kırmızıya döndü.Ben biraz tırstım tabi ama hiç ağrım olmadığı için de içim rahatladı biraz ama yine de kanamam uzayınca acabamı demekten alamadım kendimi...Olumsuz şeyler insanın aklına daha iyi yer ediyor galiba...
Ramazanda zor olmayacakmı yaaa,iğne miğne....

Radym anladım canım...Benim keyfim yok 2 gündür...Hepimiz her an müsait olamayız zaten,bu pek mümkün değil:)))Ama insan birkaç gün sıkı muhabbete alışınca sonrada arıyor yani...Aniden biri gelir yada bir yere gitmek gerekir,şöför atlar,lastik patlar dimi:)))))))

Ben pek inanmıyorum vajinal ultrasonun düşüğe sebep olacağına....Saçma geliyor bana biraz...ınsanlar hamile olduklarını farketmeden ilişkiyede girebilirler ve hiç bir sorun yoksa ilişkide yasaklanmıyor zaten...
Düşük tehlikesi ve kanaması olanlara bakılmıyor olabilir,bu mantıklı...Zaten "olan düşük ihtimalini" arttırabilir diye düşünüyorum ben....

ben de hiç bilmiyorum o olayı.düşük olur mu olmaz mı
mumucum hoşgeldin canııımm.yoncalıyı herkesten çok duydum bayağı güzel bi yermiş

canımcım ankarada abim var,onun yanında kalabilirim,mayadaki macs tedavi yöntemi falan varmış....bu işin labaratovarı çok önemli,benim ebriyolarımında çok iyi takip edilmesi gerekiyor,çünkü fazla bölünmlere uğruyormuş,tayfun bey iyi ama labrtv.nasıl bilmiyorum,bu sistem heryerde yok,başkenttede olduğunu sanmıyorum...ama mayada yaptırırsam küfetli olcak yine...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

radyolojim ,pinkcim nasılsınız,durumlarınız ne alemde.......

aman iyi ol canım,tatile çıkacaksın diye de insanın pek çalışası da gelmez...tatilinin de keyfini çıkar,satmışım bu dünyanın anasını deyip deyip eğlenmene bak...

ben iyiyim canım hamdolsun.yarın izinden önceki son çalışma günüm işte.
bugün de sakin buralar.öööyyle idare edip gidiyoruz yerimseniben
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Git git,sen de git:çok üzgünüm:....Gamzenin geldiğini anlamadık zaten,sen de gitmafoldumben
Herkes bi keyifsiz sanki bikaç gündür banamı öle geliyor yooksam...

slm kızlarrr cok dua ettim size coooook.rabbım kabul eder inş.
kelebegım yasadıkların gercekten zor şeyler ama bılıyosunkı sabretmen ve eskı gücünü toparlaman lazım tedavın için.hersey bır öncekı gıbı olacak dıye bır kuralda yokkı.o yüzden içini ferah tut ve bismillah deyıp yoluna devam et canım.
radycımmm dün telı apar topar kapadım kapı caldı üstüm müsait degıldı onun için kapamak zorunda kaldım soryyy.
gülyüzüm sen nasılsın canım?anam sızın oralarda sokaga cıksan yanarsın be bacım ne tatılı?bana ne demelı pamuk gibi gezıyorum ortalıklarda.seneye acısını cıkartırım insallahhhhh.

sorma nevınım sıcaklar herkesı ıyıce baydı sanırsam benımde keyfım yok hiiç.kayınvalıdemler köye gıttı bende ona bozugum.amelıyat olalı 1 hafta oldu bıraz daha bekleyemedıler köy kacıyodu sankı.daha toparlanamadımkı ıkı büklüm yürüyorum bu halde bırakıp gıttıler sagolsunlar offff offffffffffffffffffffffffff

öyle yapıcam zaten
annem babam kardeşlerim yanımda olcak.eşim yanımda olcak.işten uzak.sıkıntıdan uzak.daha ne isteyeyim di mi.inşallah sağ salim gider geliriz.
tabi sonrasında gelip burda çalışacak olduğumu hiç aklıma getirmeden eğlenicem :1closedeyes:

Gittilermiiiiii....
Hımmmmmm.....Hani insan zaman zaman yalnız kalmak istiyor bu durumlarda ama heptende yalnız kalmak kötü yaaa....Yok olmaz,çok zor...Allah yardımcın olsun canım...Ne zaman gelecekler yada geleceklermi acaba...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Evet öyle yapmalısın bencede...kaydirigubbakcemile2

ricy alhanım ricy
ne demek. heç önemli deeel.
sen de izin vermeseydin.ben tek başıma yapamıyorum deseydin şeker.
azıcık naz neyin yapsaydın.doğumunda da öyle yapmışlardı yanlış hatırlamıyosam.yoksa sen kendini onlara çok iyi olmuş gibi mi gösteriyosun bakiimm.hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…