Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Aaa ne münasebet ben bir tek bugün giremedim dükkanda net kesiktibuyrunnnnnnnnn.
Asıl sen yoksun ben hep burdayım

destek için sağol nehircim....opuyorumnanaktan

nehir neden beğenmedin yaa.ben çok beğendim.
aslında benim favori ismim ahmet buraktı.sonra kardeşim doğunca bu ismi ona vermek istedik.babam da illa ömer olsun diyince küçük kardeşimin ismi ömer burak ooldu.sonra evlendim.eşimin adı da ahmet oldu.ahmet ismine bayılırdım.hep oğlum olursa kesin isminin biri ahmet olacak derdim.ama şimdi babası ahmet oğlu ahmet olmaz diimi

Berincim hoşgeldin...

Radym,oğlum olursa adını Ahmet Burak koyacağım inşallah...Uzun zaman önce karar verdik,Nehirin fikriydi tabiki:)))
Ahmet eşinin adıymış ama ön isim olarak kullanabilirsin bence...Ayrıca efendimizin isimlerinden birini koymak da çok önemli...Biliyorsundur muhakkak...

Pinkim kolay gele....

Kelebeğim tekrar hayırlı uğurlu olsun tedavin...Haydi bismillah diyelim...

Hoşbulduk nevıncıncım nasılsın
koyden yagmur yagıyor dıye geldık yıne gıdcez yanı
koyde sıkıntıdan patlıyorum ya bıldıgınız gıbı degıl malum pc yok tv bılem yok kafayı yıycem yakında

Yaa berincim,rahatsızım desene yavrum yaaaa....
Zorla gitmek olmazki...ben olsam ne masallar uydururdum,rahatsızım de,halsizim de,midem bulanıyor de,başım ağrıyor de,kolumu kaldırmaya halim yok de...De bişeler yaniiii.....Olmaz böle...Bide iş güç yapıyorsundur sen orda....Dimi????

benı burda yalnız bırakmak ıstemıyor gece korkarım yalnız dıye yada belkı sancılanırım falan dıye yanında olmamı ıstıyor
bende evde duruyom sadece yemek falan
bahceye gıtmıyom

Hayırlı cumlara, gelmeyenler site sakiinleriiiiii

Rady nin bugün son günü yaa..
Çilek gelmeden rady ide kaybedecez..

Denef ablada hala gelmemiş, annesi enjio olacaktı ..

Radym vefa ne Allah aşkına..Açık ve net fikrimi söylüyorum komik!!
Vefa , vefa vefa...cık yok biğenmedim işte.:dilcikar:.

Aynen Ahmet Burak

gunaydın nehırcım
hayırlı cumalar herkese
denefın annesı carsamba gunu anjıo olmuştu hastanedelerdı bıldıgım kadarıyla
teknıkerın son gunu demek hadı hayırlısı bakalım

kızlar günaydın bugün doktora gideceğim birazdan
bebeğimi göreceğim inş çok merak ediyorum şahsen kendisini
rady hadi hayırlısı canım dualarım sizinle
berincim nerelerdeydin canım hamile olduğumu duydunmu sen benim
hiç mesajına rastlamadım bacım

hayırlı olsun canım gozun aydın ne kadarlık hamılesın

5 haftaya girdik sanırım berincim tahmini kesin bugün belli olcak bakalım doktor ne dicek
ama 7 gün çeçti adetim ve test pozitif çıktı.

Hayırlı cumalar herkese.....

Radycim bugün gelmicenmi hiç((Bende birazdan dükkana gidicem,nehirin işi varmış,onun yerine bakıcam bikaç saat...

Eeee vedalaşamıcazmı?:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…