Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın millet
canım lotusum yaa.nası özlemişiz seni.doldurmuşsun yine sayfayı.senin simileyleylerinde renklendiriyodu topiğimizi.
hadi çabuk büyütün de bebelerinizi gelin yaaa

gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah
rady cok mu komık yazmışım CADIARZU
şimşek korkusu varsa o korku yenılmez canım
benım burda eşimin dedesi var75 yaşında aşırı korkar gok gurultusunden ,gunduz perdelerı kapatır sigortayı bılem kapatır kımseyıde dışarı salmaz yıldırım düşer dıye ,bu dede benı cok gulduruyor ya

günaydın kızlarr kaydirigubbakcemile5
zor geçen bir gecenin sabahında :sinifsinif: zor şartlarda işe geldim :gitme:
hayat nerdeyse durmuş durumda
yüklemelerimiz ertelenecek büyük ihtimalle

Rabbim rahmetini esirgemedi şükürler olsun harika, süper bir yağmur yağdı 2 gündür
ama madur olan çok insan oldu
zor durumda olan çok insan var hala
Rabbim yardıcıları olsun inş.

Şeniz kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan :asigim:

o zaman yeni resmini isterimm ona göre yerimseniben
imza: akannehir (artık senle yazışırken hep bunu kullanıcam) :roflol:
hoşgeldin tatlımmm opuyorumnanaktan
demek eşin gelemiyor

hayırlısıyla git gel inş.
ben de çok özledim seniii :1hug:

lotusum gelmişşşşşşşşşşşş hoşgelmişşş alkisalkisalkis
çok özlettin kendini be tatlım
ama ikisiyle başetmek ne kadar zordur tahmin edebiliyorum :1ninca:

ya bebişleri görünce atlatım hemen napim kaydirigubbakcemile3

sobeleyemeyeceksek neden ceee diyosun o zaman bakkiim hayret bişey yaa

evet çilek gerçekten de bi sürü insanın hayatı altüst oldu.benim kaynım oturuyor çatalcanın bir köyünde.evden dışarı çıkamıyorlarmış.allah afetinden esirgesin herkesi.

slm kızlar sabahtan beri giremedim çok yogunum bu ralar yorgunluktan ölüyom neyse istanbulda olan arkdaşalr çoook geçmiş olsun size bir zararri yokmuş okudugum kadarıyla kızlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun sizi seviyorum allah korusun başiniza bişeyler gelmesin haa

hıı bu arda gelecegin anne adayları facebook taşmişsiniz benide ekleyin ya ben bulamıyorum sizi esracengiz

bberıncıım özetin için cok sagol canım
cılegım canım bende cook özledım senıı.bakalım yaramazımz kız mı erkek mi?saglıklı olsunda insallah gerısi önemli degıl.
lotusum senı gödüğüme cok sevındim.ınsallah bebişlerde iyidir.
nehiiir kız sinana asık mı oldun sen bunlar ne diyorlar heeee ?
radycımm uyuyamadıysan gelıp elif simaya baksaydın yaa sabah 5 te uyudu ınanırmısınz.aglamaktan helak oldu yavrum sancısı vardı sanırım neysekı bugün iyi.

tabiki öyle alhanım hayırlı sağlıklı bir evlat olsun öncelikle (inş.)
çokk öpüyorum seni a.s.

ben çıkıyorum, hepinize hayırlı akşamlar.. hayırlı iftarlarr ...

eşimin arkadaşı oturuyor çatalcanın bir köyünde ve çok zor durumdayız tv de gösterilenden daha zor diyor
RABBİM herkezin hayırlısıyla yardımcısı olsun

ayyyyyy buralar terk edilmiş durumda sanıyorum herkezler facede

ama ben oyunda biraz salak çıkıyorum sanırım ama henüz daha yeniyim azmimle sezleri geçerim inş

yaaaaaaa nevincik sen yoksun facede bekliyoruz cnm

evet ya istanbul tarafı cok kotu durumda bu taraflarada gelecekmış yagmur Allah hepımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…