- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.841
tamam canım versin o zaman zatenHa haaa gamzem ben şahitim yaa..
Göbek çok fena çok :))))
Eritmesi lazım..Benimde sıkılaşmam lazım...
Boyun var hee :))))
Bencede ben hariç imza çok güzel, ben çirtinim orda(
Artiz oldu artiizzz :)
tabi canım hak verdim şimdi ver sen fazka kilolarını a.sBende nehirden yardım aldım biraz zaten..
Yanyana eklemeyi beceremedimdi:))
55 kilocuğumda,boyum 1.58 amaaa...Yaaaa...Neyse başladık ufaktan rejime,off çok zor çok..Aç kalmayı hiç sevmiyorum:umursamaz:Abur cuburu çok seviyorum:lepi:Bayramda azıtmıştım zaten,biraz ara vermek iyidir...
Allah gönlüne göre versin denefimnevin bacım sendemi göbek var.:1shok:..artist gibi duruyon bacım...zaten bu erkekler kendi göbeklerine bakmazlarda eşlerine takarlar.benimkide bazen bana takılır çok göbeklisin diye..kaydirigubbakcemile3
inşallah kızlar hayırlısı olur.evet artık zaman yaklaştı...tedaviye başlamaya.bide şu psikoljimi bi ayarlayabilsem of of:kedi::kedi:
cilegim fındıklar duruyo...duruma göre hemencecik satacagız...zaten şu an fındıgın kilosu 4.buçuk olmuş.ben başlayasıya kadar heralde 5 olurkaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçar tvi izlemeye.görüşmek üzere
geçmiş olsun esracımben geldimmm....
herkezin geçmiş bayrami mübarek olsun..
sonunda evimdeyim arkdş ben tarbzondaydım bidiginiz gibi ordan artvine geliyodum dün saat 3 gibi çok kötü allah korudu çok fena yagmur yagıyordu polis durdurmasa gidecegiz gitmeye çaliştik ama yinede giidemedik her yar berbatti
kızlar ben doktora çıktım trabzonda ama doktorun bana yapacgi hiç birşey yokmuş ama haklıda sen artvindesin ben burda dedi benseni iki günde haftada çagiracam gel desem gelemezsin burda okadra süre kalamzsın dedi ama genel muane yaparım ama o sadece ilk muanedir önemli bişey degil dedi en önemlisi rahim flimi oda adetin bitiminden sonra çekebiliyoz dedi ve genel muane yaptı en kötüsü bana tahlil versi rahim agzi kanseri tahlili kızlar ve ben çok korkuyorumm ya normalde tebbir amacıylamı verdi yoksa senağlamasenağlama demek bile istemiyorum senucu sali alicam dua edin kızlar yaa
Herkese hayırlı cumalar.
Gamzem geçmiş olsun inşallah.
Lütfen korkma, korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum.
Belkide gerçekten artık iyicene büyümeye başladığı içindir.
Ama bir daha olursada lütfen saat kaç olursa olsun doktora gitmeyi ihmal etme canım.
Bişey olacağından değil sadece içinin rahatlaması için.
Senin karnındaki melek Rabbimin bir lutfu, bir emaneti.
Sen korumak için elinden geleni yapıyorsun zaten. Ger kalanı Allah'a emanet bunu unutma ve sıkıntı yapma.
O dilemezse o bebeğe hiç birşeycikler olmaz merak etme.
Rabbimin izniyle melekler tarafından korunuyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?