Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağolasın canımcım opuyorumnanaktan
Rabbim e emanetiniz tabikii

annen süper teşhis etmiş sağolsun, öyle bir fırsatım olsa ..:çok üzgünüm:

sancıların normal şartlardan dolayı olduğunu bilsem hiç sorun değil, sabrederim, Allah ım verir sabrını
endişem birşey olur mu ki diye düşündüğümdendi
inşaallah sorun çıkmaz

Tabiki canım,endişe etmemek mümkünmü?
ınsanın aklı gider bir an,haklısın..
Allahın izniyle her şey yolundadır canım.
Ben kaçıyorum biraz,uzanacağım...
Görüşmek üzereeeee...

çilekcim çok geçmiş olsun canım pinkimin dediği gibi hareketlerdendir yüksek ihtimal.
bende dün gördüm yavrumu elleri kolları oynuyordu annesi kurban olsun yaradana
2li testimiz vardı sonucu çarşamba belli olacak sanırım cinsiyetide belli ama doktor
hastanemizde sölemek yasak dedi çok saçma zaten sonuçları alayım özele gideceğim inş
her ay doktora gitme taraftarı olmadığım için bir sefer gideyimde herşey yolundaysa 3lü teste giderim
artık.
denefcim hadi canım yeter yiğen iisterim pskolojini çabuk düzelt.
esracım korkma gerekeni kızlar sölemiş zatiii.
nevin göbekmi canım akşam olunca benimkini gör sen kocaman nerdeyse.
yahu berin nerede doğuracak nerdeyse eli kulanda haberimiz olmayacak.

bilmiyorum artık nedendi nazcım, hayır olsun diyelim

maşaallah yavruna, inş. sonuçlarınızda çok iyi çıkar

tarama testimiz temiz çıkdı zaten teyzesi doktor normal dedi
çarşamba günü kan tahlilini alıcam ozaman daha detaylı bakıcak
zaten hemen ardından özel bi doktorumuz var ona gideceğim inş.

Oyyy oyyy oyyy,radicim rahim filmide çekilirmişte acımıyoki diye havada atarmış..
Yirim ben seni yirim..
Nasılsın bakam sen.
Depresifmisin hala hee???

ya niye dalga geçiyosun kaydirigubbakcemile3
herkes korkuyo abartıyo ya.bişey yokmuş cidden.korkmasın diye söylüyorum :)
ne bileyim ya canım hiçbişey yapmak istemiyor işte ööölesine.

doktorun yanına gittim bugün.
filmlerime baktı.çok baştan tıkalı dedi.hani biraz ortalardan itibaren tıkanıklık olsa laparoskopi yapalım ama eğer cidden bu kadar tıkalıysa onda da açılmaz.boşu boşuna olursun dedi.ayrıca bu görüntünün çekimden kaynaklanabilme ihtimalinin de olduğunu,normalde açık olma ihtimalinin olduğunu,hatta ve hatta spontan gebelikte yaşayabileceğimi söyledi.bende böyle şeyler benim başıma gelmez.sadece hikaye olarak dinlerim dedim.gelmez dersen gelmez öyle deme dedi.işte moral vermek için yani.anladık.

ssknın karlşılaması için 3 aşılama gerektiğini .ama o kadar para vereceğime direk tüpe geçmemizin daha mantıklı olduğunu söyledi.ben bi aşılama istiyorum yine de diyince bende bundan yanayım dedi.kalbimdeki bu,yani bi kez aşılama deneyelim dedi.

tüp bebeği medikal park göztepe veya medikal park bahçelievlerde yapıyolarmış.4500-5000 civarına malolur ilaç dahil dedi

ayrıca bi de antibiyotik verdi.kanaldaki tıkanıklığın enfeksiyona bağlı olma ihtimaline karşı.

neyse ben şimdi çıkıyorum.eşim bekliyo.
öptüm hepinizi

radym canım ilacı kullan tıkanıklık açılır belki hayırlısıyla doğal kalırsın belki tatlım şimdi tüpünün biri tıkalı diğeri işlevini yapmayan ileri derecede endosu olan bir arkadaşın doğal yolla hamile kaldığının haberini aldım uçuyorum sevinçten ALLAHIM bizede nasip etsin inşş tedavi oldu olmadı kendiliğinden geliyor yaramas bak ALLAHIN işine hayırlısıyla darısı başımıza inşş

İnanmıyorum endometriozisi olan birimi hamile kalmış kendiliğinden pinkimopuyorumnanaktan
Bu harikaamafoldumben
Bendede var o illettenmafoldumben

Rady o bahsettiğin diğer doktorada gidecekmisin peki?

ona olmasa da başka bi doktora mutlaka gidip fikir alıcam nehirim.
daha kim olacağı belli değil.ama çabuk karar vermem lazım.13-14 gün sonra adetim gelicek çünkü.ve ikinci günü iğnelere başlamam lazım

günaydın kızlar

ayşecim Allah doktorunu rast getirir inşaallah
aşılamada hangi aşamalardan geçiliyor ?

günaydın

tatlım aşılamada yine ovulasyon takibinin aynısı yapılıyo.iğnelerle yumurtalar geliştirilip takip ediliyo.yeterli olgunluğa ulaşınca çatlatma iğnesiyle çatlatılıyo.erkeğin de spermleri alınıp labaratuvar ortamında yıkanıyo bildiğim kadarıyla.

hasta jinekolojik muayenedeki gibi yatar pozisyondayken spekulum takılıp,rahim ağzı temizlenip,ince bi kateter yardımıyla spermler rahim içine yumurtaya yakın bi yerlere enjekte ediliyo.anesteziye gerek olmuyo.15 -20 dk bekledikten sonrada kalkıp normal hayata devam ediyosun.

yani benimde bi yerlerden okuyarak edindiğim bilgiler bunlar

hımm ben bu yöntemi çok sevdim :))
gayet rahat, sıkıntısız geçirilecek bi işlem inşaallah
bu sefer doktoruna dikkat et güzelim lütfennn..

bu arada görümcem anasınıfı öğretmeni
2007 mezunu fakat bu zamana kadar atanamamıştı
bayramda 10.000 anasınıfı ataması yapılacağı açıklanmıştı ve apar topar tercih yaptık
dün akşam da açıklandı atama sonuçları
bi insan bu kadar kısmetli olur
bizim evin dibindeki okul çıktı :)))
yani artık görümcemde katıldı hanemize, bakalım nasıl günler bekliyor bizi..
inşaallah bu sonuç hepimiz için hayırlı olur

selam kızlar ben geldım
gecmişe cabucak bı goz atayım dedım
evden nete gıremıyom pc coktu benım herifte pc başında cok oturdugumdan şikayet edıyordu zaten doguma kadar yapmıycakmış gezıp dolaşayımda doğum kolay olsun dıye sozde beni düşünüyormuş:teselli:
dayı gıldeyım şuan karnım burnumda da net başına oturmaya çekiniyom malumunuz :kedi:

Miribalar efemmm...

Gamzem,gözünaydınmı diyim yoksa geçmiş olsunmu diyim bilemedimkaydirigubbakcemile3
ınşallah radymin dediği gibi olur canım..Sana arkadaş ve yardımcı olur.Hayırlısı bakalım.
Nasılsın canım..ağrı sızı bulantı varmı?
Yazılarında keyifli gibi gözüküyorsun?

radym aynen öyle aşılama canım..
Çok güzel anlatmışsın herzamanki gibi,maşallah...
Hayırlısı canım...

Berincim,eşin biraz haklı gibi,kızma ama...
Yürüyüş iyi gelir sana bu dönemlerde.Tabi dikkatli ve yavaş olmak şartıyla..
Hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah..

ne güzel

bebişte geliyo.sana yardımcı olacak birini allah şimdiden gönderdi.şanslı hatunsun maaşallah :)
bende öle düşündüm zaten :))
çok az kaldıı maşaallah ekim sonuydu doğum değil mi?
evet evet bencede ara ara yürüyüş yapmaya gayret göster, faydasını görürsün yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 bende bilmiyorum canım ya
normalde anlaşıyoruz ama aynı evi paylaşmak apayrı bi olay
inşaallah herşey yolunda gider, dediğiniz gibi olur :1rolleyes:

Rabbim e şükür iyiyim ara ara ağrı oluyor ama normal olanından :))
bulantılarda hafiften var işte, ama no problem
çokk şükür çokkk, sağlık gibisi var mı ya :lepi:

çokk öpüyorum canımcım seni Şeniz
ben çıkıyorum
hepinize hayırlı haftasonları :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…