- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #16.861
sağolasın canımcım opuyorumnanaktanGamzemmm geçmiş olsun tatlım.
Allahıma emanetsiniz,Rabbim korusun sizleri...
Annem istirahat etmesi lazım dedi hemen:)))
Bence ara ara böyle sancıların olması normal sanki...
Ama dikkati elden bırakmamak lazım tabiki,sürekli kendimizi takip etmemiz gerekli...
Canım benim hayırlara çıksın inşallah.Kontrolede az kalmış zaten...
bilmiyorum artık nedendi nazcım, hayır olsun diyelimçilekcim çok geçmiş olsun canım pinkimin dediği gibi hareketlerdendir yüksek ihtimal.
bende dün gördüm yavrumu elleri kolları oynuyordu annesi kurban olsun yaradana
2li testimiz vardı sonucu çarşamba belli olacak sanırım cinsiyetide belli ama doktor
hastanemizde sölemek yasak dedi çok saçma zaten sonuçları alayım özele gideceğim inş
her ay doktora gitme taraftarı olmadığım için bir sefer gideyimde herşey yolundaysa 3lü teste giderim
artık.
Oyyy oyyy oyyy,radicim rahim filmide çekilirmişte acımıyoki diye havada atarmış..
Yirim ben seni yirim..
Nasılsın bakam sen.
Depresifmisin hala hee???
radym canım ilacı kullan tıkanıklık açılır belki hayırlısıyla doğal kalırsın belki tatlım şimdi tüpünün biri tıkalı diğeri işlevini yapmayan ileri derecede endosu olan bir arkadaşın doğal yolla hamile kaldığının haberini aldım uçuyorum sevinçten ALLAHIM bizede nasip etsin inşş tedavi oldu olmadı kendiliğinden geliyor yaramas bak ALLAHIN işine hayırlısıyla darısı başımıza inşş
bende öle düşündüm zaten :))ne güzel
bebişte geliyo.sana yardımcı olacak birini allah şimdiden gönderdi.şanslı hatunsun maaşallah :)
çok az kaldıı maşaallah ekim sonuydu doğum değil mi?selam kızlar ben geldım
gecmişe cabucak bı goz atayım dedım
evden nete gıremıyom pc coktu benım herifte pc başında cok oturdugumdan şikayet edıyordu zaten doguma kadar yapmıycakmış gezıp dolaşayımda doğum kolay olsun dıye sozde beni düşünüyormuş:teselli:
dayı gıldeyım şuan karnım burnumda da net başına oturmaya çekiniyom malumunuz :kedi:
kaydirigubbakcemile3 bende bilmiyorum canım yaMiribalar efemmm...
Gamzem,gözünaydınmı diyim yoksa geçmiş olsunmu diyim bilemedimkaydirigubbakcemile3
İnşallah radymin dediği gibi olur canım..Sana arkadaş ve yardımcı olur.Hayırlısı bakalım.
Nasılsın canım..ağrı sızı bulantı varmı?
Yazılarında keyifli gibi gözüküyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?