Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Çok şükür canım.
Bunada şükür dimi?
Haydi güle güle git evine,uzat ayaklarını,dinlen biraz canım.
Bende öptüm kocaman..

ya ben hala çıkamadım offff
cihazda arıza var.bitmesini bekliyorum.canım sıkıılıyo zati.gitmek istiyorum bende artıııkk

Senin makinelerin arızasıda hiç bitmiyor yawww...
Değiştirsinler onları beee,astarı yüzünü geçecek yakında hee:)))
Git canım git..
Sende uzat ayaklarını dinlen emi...
Şööyyleee bi neskafe yap,al kumandayı eline,uzan koltuğa,bak keyfine canım..
Öptümmm..

NE GÜZEL HERKES İYİ
allah daha iyi etsin inş öpüyorum kızlar .
ayşem allah işini rast getirsin.

selam kızlar nasılsınız.ben çok mutluyum...denizliye gidiyorum.15gün kalacagım.uzun bi iş çalışmasından sonra bu tatil bana çok iyi gelecek....zaten bebiş tedavisine de başlarsam kolay kolay gidemem.kışta geliyo...eşim çok ısrar etti git biraz kafanı dinle sonra tedaviye başlarız dedi...
benim için neyse hayırlısı o olsun canlarım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ayyy denefçim çok sevindim çok..
Ohhh git tabi,nasıl iyi gelecek sana Allahın izniyle..
Kafan dinlenir,vücudun dinlenir,ruhun dinlenir..
Gerçekten çok sevindim,sana iyi geleceği için tabiki...

Pinkim kolay geleeeeee...Hamarat hatun...

Esroşum iyi geceler...

slm kızlar

denefim tabi git kafanı dinlersin cnm

denefim güle güle git gel canım

sagolun kızlar hemde çok iyi gelecek.bebiş tedavisine saglıklı bi vücutla ve saglıklı bi psikolojiyle başlayacam insallah.hepinizi çok öpüyorummm.yarında burdayım .pazartesi akşam 7 de binecegim otobüse.hayırlı geceler canlarımmm

evet.........yolun sonundayım artık.........
3,5 sene içinde 1 dış gebelik ameliyatı ölüme yarım saat kala,21 haftalık oğlumu kaybedişim ve kürtaj oluşum,1 kez ohhs oluşum, 2 histeroskopi ameliyatı, 4 yumurta toplama işlemi ve 5 transferin ardından elde var acı, hüzün, keder, mutsuzluk ve hiç kaybetmeyeceğimi sandığım umudumun yerine kocaman bir umutsuzluk.....
neredeyse 75 günümü transfer sonucu almak için geçirdim.pcolu olduğum için yumurta toplama işleminden sonra çok acılar çektim.hastalandığımda iğne yazmasın diye dr la pazarlık eden ben bebeğim için yüzlerce iğne yedim.üstelik çoğunu kendim yaptım.günlerce döktüğüm gözyaşımın haddi hesabı yok.dilimden hiç dua düşürmedim....
Ama olmadı olmadı olamadı...............
Kendi bebeğimin mis kokusunu içime çekemiyceğimi anladım. Artık çok yoruldum pes ediyorum................

adetin 23. günü , transferimin 8. günü dün sabah birden kanamam başladı.ben hayatımda hiç bu kadar erken adet olmadım. geçer diye bekledim,geçmedi.dr u aradım istirahat etmemi geçmezse sabah gelmemi söyledi.tabiii geçmedi.bugün sabah gebelik testi yaptırdım ve sonuç 1.25 çıktı.

Söyleyecek birşey bulamıyorum kelebeğim...
Gene kelimelerin bittiği yer...

Seni çok seviyoruz ve yanındayız sakın unutma canımm...

kelebegim canım .inan ne diyecegimi bilemiyorum.tam mutluluga ulaşacagım derken...yıkılan umutlar.onu hepimiz yaşadık canım...bende senin gibi çok yaralıyım. umudumu kaybetsemde yine bu topikte arkadaşlarım sayesinde şahlandım.ve umuda yine koşmaya başladım.3 sefer bebeklerimi kaybettim. .hemde kucagıma almama 1 ay kala.nasıl duygu oldugunu sen çok biliyosun bacım.umarım tekrar benim gibi umutlarına koşarsın c...ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...seni seviyoruz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kelebeğimm
çok kötü oldum şuanda.rabbim sabır, kuvvet versin.
çok üzgünüm çoookkk.
ne söyleyebiliriz ki.ne denilebilir.
amenna amenna ve sadece amennnaa

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Üzgünüm hemde çok...
Tam 2 ay önce aynı duyguları yaşadım...Yıkıldım,kahroldum ama hayırlısı böyleymiş dedim,dedik..
Hep söylüyorum,başka tesellimiz yok diye,hayırlısı böyleymiş diyeceğiz..
Kelebeğim canım,offfffff offfff offfffffffffffff.....
Ne diyim bilemiyorum canım.
Kendine dikkat et canım lütfen...
Biz burdayız seni bekliyoruz tamammı?

kelebeem bend eçok üzüldüm tatlım ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin san tez zamanda inşşş
nehirim berinin okuması tatmamdır canım ALLAHIM kabul etsin inşş

kelebeğimm belki biliyorsundur bende ilk bebeğimi kalbi durduğundan kürtajla aldırdım azram ise kollarımda melek oldu hepimizin derdi ortak değil mi zatem kimimiz sizin sayenizde dualarınız sayesinde muradına erdi kimimiz ise daha yolun başında geçen sene bende iğneler oldum tedavi için ki bizde hiçbir sorun da yok ama iğnelerden delik deşik olmama rağmen bebeğim ara verdiğim ama burdaki arkadaşlarım sayesinde umudumu yitirmediğim bir anda geliverdi Rabbimin hakkımızda ne yazdığını bilemeyiz ama vardır bir hayır deyip sabrediyoruz elimizden başka birşey gelmiyor ki ama hiçbirimiz pes etmedik diyeceksinki sen kucağına aldın bebeğini ama azram hep aklımda ve korkuda ağladığında bile içime bir korku ok gibi saplanıyor elimde değil ama Rabbime sığınıyorum beni korktuklarımdan emin kıl diye dua ediyorum sen güçlü bir kızsın buradaki herkez gibi en kısa zamanda toparlanacağına eminim edilen dualar er geç kabul olacak hayırlısıyla ve birgün gelecek buradaki herkez meleğini kucağına almış olacak inan buna unutma umut hep var herşeye rağmen varrrrrrrr

kelebgim sakım üzülme desem bile üzülecen biliyorum ama..

cnm biz senin yanındayız eşin yanında en önemlisi herşey yoluna girecek...
hayat okadar gaddarki biz bunu onunde güçlü bir şekilde durmamız lazım cnm...
allahım hiç kimseyi boş birakmaz unutma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…