- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.021
Rady, çileem, myhope, kelebeğim bitirdiniz mi??
Alhanda haber vermedi bitirip bitirmediğini zatenmafoldumben
Yok myhopum bilmiuorum. Çoğu zaman açık kalıyor bilgisayar başından kalkıyorum, annem falan alıyor oyun oynamak için açık kalıyor yani. Görmemişimdir kusura bakma(
Tamam işaretledim seni. Allah kabul etsin Allah razı olsun..
ne güzel de yazmış benim arkadaşım :asigim:Ok ok anadım anadım..Ama sen üzülme canım...
Rabbim lütfetti ve sana bir bebek nasip eyledi çok şükür...Yatacak bi yer illaki bulunur minişe...
Rabbim sağlık sıhhat afiyet huzur versin...
İlerde ev değiştirme fikri mantıklı.Şimdi bebik ama büyücek genç kız yada delikanlı olacak inşallah,birde şekermi şeker kardeş geldimi inşallah...Oda isterim oda isterim diye çığırırlar:)))
Rabbim o güzel günleri göstersin hayırlısıyla,evde değişir,başka çözüm yollarıda bulunur.
Bebek gelmek üzereyken ve evin borcu henüz bitmemişken ,yeni ev olayı zor...
Biz hayal kuruyoz işte şuyu şöle olsun buyu böle olsun diye,napak başka yapacak bişeyimiz yok...
Sen o dolabımsı şeyi al ozamanı,birde yatağın çekmeceleri olacak,bi süreliğine yeter sanırım,yetmezsede,kadınız biz,pratik çözüm bulmakta üstümüze yoktur:))
inşaallah gülyüzlüm inş..canımcım,devletin böyle rahatlığı varken niye peruk takıp çalışmıyorsun ki....saçın görünmüyor,tabiki bu konuda bilgim olmayabilir,hocalara sormak lazım peruk takmak caiz olurmu diye...özellerde çalışmak çok zor tabiki,özelde iş kaygın herzaman olur,ama devlette böyle sorunun olmaz,bu benim şahsi görüşüm tabiki...
çileğim...Allah gönlüne göre versin...benim evde küçük,ama 3 oda 1 salon olunca biraz kullanışlı oluyor...inşallah daha geniş evlerimiz olur canım
:)) dimiiiayrıca ÇİLEKİM görümcen için nasıl cözüm olur bilemem ama kaynım bizde kalmıştı misafir odasına onun için çekyat almıştık ve nefret eder olmuştum o odadan hiç girmek bile istemiyordum temizlerken de ağlayarak temizliyordum çok zor birşey misafir ama değil ne zaman gideceği belli değil
benim için çok zor geçen günlerdi
AYRICA önceden çocuğum olsun özel okullara yollayacağım şu markadan başka kıyafeti olmayacak ütüsüz dolaştırmam sokak çocuğu olmaz vs böyle sıralı gider
AMAAAA şimdi eğer hayırlısıyla sağlıklısını RABBİM nasip ederse çocuğum olursa sümüklü bile olsa tınlamayacağım
tatlım bende öyle birşey düşünüyordum baştan ama yerim pek müsait olamıcak diye vazgeçtimselam kızlarrrrropuyorumnanaktan
çileğimm evimiz hemen hemen aynıymış sadece benimki 2. kat nem olayı yokk L şeklinde giriş var orda oturuyorum bide 2 oda o kadar ama ben kiracıyım malummm da şimdilik taşınamamm evini bilmiyorum ama ben azramda 5 geniş çekmeceli yanda içinde askılığı olan tek kapılı bir dolap yaptırdım içinde ortada raf vardı ama elbise asınca rafı iptal etmiştim hemen hemen bütün eşyaları aldı bide karyolanın 4 çekmecesi var onlar şu anda boş hatta çekmecelerde tam dolu değil ki bayağı eşyası var alpereninde yerin müsaitse tavsiye ederim canımm:1hug:
canım hakkını helal etRady, çileem, myhope, kelebeğim bitirdiniz mi??
Alhanda haber vermedi bitirip bitirmediğini zatenmafoldumben
sözünüz hayırlı olsunikinci de benden olsun bari mumum.günaydınlaaaarr
hayırdır sen de erkencisin bugün.
hafta içi erken kalkmaya alışınca uyunmuyor di mi.
ben de dün gece 4 buçuğa kadar ayaktaydım.moralim bozuktu.bugün kaynımın sözü var ya.onunla alakalı bazı şeylerden kocama kızdım uyku tutmadı.sabahta 8 de kalkınca başım ağrıyo haliyle biraz işte.hava da bozuk zaten.offf hiç keyfim yok.akşam da suratsız olmak istemiyorrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?