Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kıslar iyiakşamlar nasılsınız dicem ama hemen hergün diyom zaten
pekde görünmüyor zaten .
nehircim geçmiş olsun canım aspirin iç hemen olursun sanırım
denefim gelmiş hoş gelmiş hoş gitmiş çok sevindim mutlu olmana

SEVGıLı GÜLYÜZÜM

gençlik yıllarımı çok asice yaşamış biri olarak hiç gerek duymuyorum peruk olayına bizim oturduğumuz ilçe çok kuduruk çok sosyetedir düğünlerde bile saçına önce peruk takıp sonra kuaförde yaptıranlar var kıyafetler desen sanki assolist gibi giyinirler çok abartılı yaşarlar buralarda benimde hiç hoşuma gitmiyor

şimdi daha mutevazi ve daha asil bir yaşam tarzını benimsiyorum

ıLAHı ADALETı ÇOK SEVıYORUM

Son düzenleme:
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
çileğimm evimiz hemen hemen aynıymış sadece benimki 2. kat nem olayı yokk L şeklinde giriş var orda oturuyorum bide 2 oda o kadar ama ben kiracıyım malummm da şimdilik taşınamamm evini bilmiyorum ama ben azramda 5 geniş çekmeceli yanda içinde askılığı olan tek kapılı bir dolap yaptırdım içinde ortada raf vardı ama elbise asınca rafı iptal etmiştim hemen hemen bütün eşyaları aldı bide karyolanın 4 çekmecesi var onlar şu anda boş hatta çekmecelerde tam dolu değil ki bayağı eşyası var alpereninde yerin müsaitse tavsiye ederim canımm:1hug:
denefimm canımmm inşallah mutluluğun hep sürer de bak burdada ablan varrr yani bide sakarya yapmak iyi olmazmı sence hem arada belki bize de gelirsinnnyerimseniben
nehirr mesajımı almışsındır umarım anlamadım zaten net var ama çoğu site açılmıyor ne iş anlamadım gittiiii:sm_confused:bu arada Allah muhabbetinizi arttırsınnn mutluluğun daim olsun canımmmm:1hug:
mumucum Allah gönlüne göre versin canımmm peruk fikrine bende alışamadım bir zamanlar banada demişlerdi işe girecem özel bide heee devlet değil ama kapalı olmazmış peruk demişlerdi kabul etmedim hayırlısı ne diyeyim bizler yaşadık evlatlarımız yaşamaz inşallah bu ikilemiiiiilmaz:
nazım nevinim pinkim radym gülyüzlüm esram berinim lotusum kelebeğim alhanım swetem nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmm ŞenizŞeniz

Teşekkürler hanımlar hepinizemafoldumben
Aspirin içtimmafoldumben
Bugün anneme civanperçemi aldırdımmafoldumben
Yok gelmiyor uyuz şeymafoldumben
Kaç gündür kasıklarımda ağrıyor, bacaklarımda ağrıyor başımda dönüyor kahverengi akıntıda oluyor ama yooookkkkkkk:sinifsinif:

Hanımlar bitirdinizmi tefriciyeleri
Hani uzatmıştım zamanı benn
Hala yazmıyorsunuz ama mafoldumben
Zaten çok duygusalımmafoldumben

Rady, çileem, myhope, kelebeğim bitirdiniz mi??
Alhanda haber vermedi bitirip bitirmediğini zatenmafoldumben

canım çarşamba akşamı msnden ileti yollamıştım sana bitti diye dün misafirlerim vardı giremem demiştim site bir türlü açılmayınca o aklıma gelmişti ama okumadın sanırımmm görev tamamdır canımm Allah kabul etsinnnnn:1hug:
geçmiş olsun bu arada inşallah biran önce gelirrr

Yok myhopum bilmiuorum. Çoğu zaman açık kalıyor bilgisayar başından kalkıyorum, annem falan alıyor oyun oynamak için açık kalıyor yani. Görmemişimdir kusura bakma (
Tamam işaretledim seni. Allah kabul etsin Allah razı olsun..

bende merak ettim okuyup okumadığını ama dün misafir bugün oğluşum anca geldim hatta yazdım mesajımda da konuyu bilmediğinden anlamadın sanırım da bak topik topik gezerkene nereye rastladım sizi gidi sizii demek yarın buluşma yapıyorsunuz heee ama pisim gelemeyecekmişş oğluş olmasaydı ben kesin gelirdimmm kocaeli neki şunun şurasındaaaa gerçi birileride sakaryaya gelecekti sözde emmeeeeekaydirigubbakcemile

hayırlı geceler ...myhope bacımm..sözüm söz sana kesin gelecegim adaya gelirsem...denizliden sonra bi ada çıkartması yapacem inş...haberleşiriz.senden evini ögrenip gelirim...herkesi öpt...

ikinci de benden olsun bari mumum.günaydınlaaaarr
hayırdır sen de erkencisin bugün.
hafta içi erken kalkmaya alışınca uyunmuyor di mi.
ben de dün gece 4 buçuğa kadar ayaktaydım.moralim bozuktu.bugün kaynımın sözü var ya.onunla alakalı bazı şeylerden kocama kızdım uyku tutmadı.sabahta 8 de kalkınca başım ağrıyo haliyle biraz işte.hava da bozuk zaten.offf hiç keyfim yok.akşam da suratsız olmak istemiyorrum

günaydınlar,ben kahvemi içip geleyim.........

4, günaydın bendennnnopuyorumnanaktan
oğluşum erkenci bugün sabahtanberi ancak uyuduu:ecrin_bebek:
denefimmm inşallah canımmm:1hug:
mumucumm biz uyumuyordukkkkkkaydirigubbakcemile2
radymm özel sanırım ama inşallah ciddi bişi değildirrr biraz uyumaya çalış bencee bak sözde varmışş hayırlı olsun bu aradaaa.s.
gülyüzlümm sabah sabah ne kahvesiiii bende şimdi sütümü içip geleyimmmmyerimseniben

öğlen aldu ama hadi 5. benden günaydın
herkese slm olsun nasılsınız bakalım benim gene sancım var
geçer inş ayşem takma kafana canım ya sabah 4 kadar uyumadına göre baya ciddi bi konu
genede üzülme canım değmez.

Miribalar efem,günaydın için geçmi kaldım acaba??

Myhopem,özlemişiz seni yaaa,ne iyi ettinde geldin..

radym,bu aralar çok keyifsizsin zaten,çok üzülüyorum bak,sen öle olunca..
Üzme kendini canım ya,3 günlük dünya işte,dert bitmiyor.Off banane de geç be yavrum...Bu kocişlerin derdi bitmez..

nazcım aşada gördüm seni,nassın bakam.Canın bugün neler çekiyor?Söyleyinde yapalım hamişlerim...

Bizim bugün kocaeli buluşmamız var...Kaç kişi olcez bakalım...

nevincim sağol canım canım bişiy çekmiyor sancım geçseydi bişiy istemiyorum
acaba bi minoset içsemmiki hiçde istemiyorum içmek çünkü ben normal hayatımda da
içmem ilaç ama doktorda ağrıyı çekmeyin diyor arada kaldım

Geçmiş olsun..
Doktorun ağrın olduğunda iç dediyse iç..
Bende hiç sevmem ilaç içmeyi...
Şiddetlimi yoksa tatlı tatlı bir ağrımı?
Şiddetliyse doktorunu ara istersen..Nolur nolmaz..Kafan rahatlar en azından..

nevinimmm iyi eğlenceler canımm:1hug:
nazımm geçmiş olsunn eğer doktorun dediyse iç canım yaa bişey olmaz Allahın izniyle meleğimizee

sağol myhopem inş bişiy olmaz allaha emanet
öle şiddetli olsa durmam zatende böle ince ince bir ağrı
rahatsız da etmiyor ediyorda öle bişiy işde
ama kime sorduysam benim haftamda olan herkes aynı şeyden muzdarip
sanırım normal bir ağrı

ne güzel de yazmış benim arkadaşım :asigim:
içim açıldı okurkene :)) Allah razı olsun
tabii öyle Rabbim lutfetti ya bulunur bi kolaylığı elbet a.s

canım benim Allah başağrılarına şifa versin inş. iyisindir şimdiopuyorumnanaktan
inşaallah gülyüzlüm inş..

canım şimdi pek vaktim yok uzun boylu bi yorum yapamıcam ama
bu peruk olayı olmaz arkadaşım
çünkü bizim kapanmamızın bir amacı da zaten iffetimizi korumak, güzelliğimizi sakınmak için
peruk takınca hiçbirşey değişmiyor
ha kendi saçınla görünmüşsün, ha perukla aynı mantık
sana bakan kişi seni o gözle görmüş olacak
bilmem anlatabildim mi
:)) dimiii

evet zor olacak belki ama olsun
bi başkasının ihtiyacını görmüş olacağız, Allah geçim verir inş.
tatlım bende öyle birşey düşünüyordum baştan ama yerim pek müsait olamıcak diye vazgeçtim
eğer bigün müsait olursan anlattığın dolabın resmini ve boyutlarını gönderir misin
canım hakkını helal et
dün ve bugün yoğundum çok
unutmuşum haber etmeyi :kedi: bitti inş.
sözünüz hayırlı olsun
inş. çok önemli bişey değildir kafana taktığın a.s.

ben çıkıyorum
hepinize hayırlı haftasonları olsun inş. a.s.

nehirimmm inşaallah adet olmuş ve rahatlamışsındır bitanem :1hug: Şeniz
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…