Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

MYHOPE,canım bende yeni kalkmıştım aslında,benim için erken bir saatte arkadaş çağırınca kalktım gittim işte,aynı apartmanda da olunca rahat oluyor,

RADY,sen üzülürsen bak bizde üzülürüzmafoldumbenciddi bir mesele olduğu belli ama ne yaparsın bazen kocalara söz geçmiyor,kafaları ne eserse onun yapıyorlar,hele de kendinden biriysesenağlama

NAZCIM,senin neyin var canım,bu ağrı neyin nesi?

ÇıLEĞıM,sen beni yanlış anladın geliba,ben senin için değil haşa hiçbir kapalı için sözüm yok,herkesin özel yaşantısı karışmaya hakkımız olmaz,son cümlende de anlatabildimmi derken bir sinir hali sezinledim sende,bunu hamileliğine veriyorum,çok şükür türkçe yazmışsın anlaşılmayacak birşey yok,vurgulamana gerek yoktu yani....

saç örtmekle iffetin ne alakası var Allahaşkına,örtmeyenlere ne demek istiyorsun yani....

ben mumuyla konuştum ve ona sordum niçin peruk kullanmadığını,mumunun yazdıklarına istinaden meslek uğruna peruk kullansaydın keşke dedim...o da sağolsun niçin yapmak istemediğini söyledi canım,yoksa herkez hürdür,dilediğini dilediği yerde takar canım...

ŞUNUDA BıLESıN TAARRUZA GEÇMENıN HıÇBıR ANLAMI YOKTU..........

Son düzenleme:
çillem yaa olmadı be arkadaşım akannehirya şu kelimene takıldım inanki :bbo:biz iffetimizi korumak güzelliğimiz sakınmak için takıyoruz başörtüsünü gibi demişsin kelime olmamış ALLAHIN emri deseydin tamamdı da iffet saçı örtmeklemi korunuyor yapma be canım çilem ince bir konu biliyorum ama takıldım işte neyse kimseyi incitmek istememöyle işte tatlımopuyorumnanaktan

kızlar tartışma yaratmak için falan cevap yazmadım yanlış anlamayın sadece takıldım yanlış bir kelime seçmiş ondan yzdım yoksa bencede herkes özgür tabiki

ayyyyyyyy çok üzüldüm tartışma olmasın lütfen

kızlar çilekim hamile ve duygusallığı bizlerden kat kat katmerli yaşıyor ne demek istediğini de hepimiz anladık kırmak amacında değil yanlış anlaşıldık sanıyorum

topiğimiz nazara geldi herkez nas felak ve ayetel kürsi okusun

kızlar aşkolsun yapmayın lütfen pinkim gülyüzlüm
bende çileğin o yazısını okudum sabah ama hiç bir art niyet sezinlemedim
bence çilek öle demek istemedi öle demedide zaten gülyüzlüm hassaa günün canım sanırım
pinkim seninde öle bacım lütfen hepimiz arkadaşız burda hepimiz birbirimizi çok seviyoruz
bazen sölemek istediklerimizi yanlış ifade edebiliriz ozamandaiş bizim anlayışımıza kalıyor.
ben hepinizi çok seviyorum hepimizde birbirimizi ay çok duygulandım ağlıcam öfffffff

:1hug:canlarım benim telaşlanmayın siz bakiimŞeniz hassas günümde değilim ben ya ALLAH ALLAH akannehir ayrıca çileğimi seviyorum ben sadece yanlış kelime kullanmış dedim ne var bunda hala ısrarlıyım bunda ve kötü bir niyet aramıyorum sadece fikrimi belirttim ne varki mumucum okuyalım tabi :1hug:dua okumak her zaman iyidir dimi tatlımma.s

Yok bişey yok yanlış anlaşılma olmuş sadece.
Sonuçta burda yazarak anlaşmaya çalışıyoruz, mimikler ve ses tonu olmayınca söylemek istediğimiz farklı biçimde algılanabilir.

Ben ne demek istediğini anladım çileğimin. Ama sert okursamda sert oluyor o ayrı :))
Kimse kötü birşey demek istemedi :))

Yanlış anlaşılma olmuş sadece gülyüzüm sakın üzülme :))
Çilekte bugün yarım gün çalışıyor, gelip açıklama yapamamış yoksa oda fark ederdi.
Ptesi hallederseniz sakın kötü düşünmeyin olur mu :))

Bu arada buluşma çok güzel geçti resimler eklenince link veririm :))
Buluşmadan sonrada ben Sinanımla buluştum gene harikaydı harikaaopuyorumnanaktan

sizleri seviyorum kızlar

nevin ve nehir kardeşler açıkca söylemek gerekirse buluşma resimlerinize baktım ve yorum da yazdım ama sanki çok samimiyet göremedim gibi gelmedi

g.a.a.k buluştuğunda gözlerinizdeki ışık çok daha farklı parlıyordu şimdi o ışığı göremedim

ama bu yazdıklarım aramızda kalsın diğer kızlar duymasın

en güzel topik bizim topik

kızlar umarım siz haklı çıkarsınız,umarım söylemek istediği bu değildi yanlış yazdı,yoksa biz yanlış anlamadık,yazdığı neyse onu okuduk ve onu anladık,yani hassas dönemimizde falan da değiliz,öyle düşünülürse de taraf tutulduğunu sanacağım ve çok güceneceğim....

nevin ve nehir,fotolarınız çok güzel çıkmış canım,yüzünüzdeki gülücük hiç eksilmesin..

günaydınnnnnnn nhir ve nevin cnmlarım çok tatlıısnız allah hiç bu mutlulugunuzu yüzünüzdeki tebbesümü bozmasın canlarım...
arkdaşalr sonunda tahlilim elimde ama sali gününe kadar doktora gösteremiyecem hafta sonu pazarteside yokmuş tıp dilinden bişey anlamdıgım için arnızda anlıyan varsa yorum ve sonuç diyen yerde sitoliz yazıyo nette baktıgımda ise parçalannmak bişeyler yazıyo anlamdım yinede bilenizniz vars ayardımm ...a.sa.s

selam kızlar iyi pazarlar iyi haftasonları nehiir çok güzel çıkmışsınız ablanda lansorum da öyle öpüyorum hepinizi kızlar

niye kimse bana cevap yazmi kızlar ben kendimin bu huyunu hiç sevmiyor çok korkagim niye böyleyim bilmiyorumm patik atak cnm çok acıtıyo tam kurtumdum derken yine geriye dönüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…