Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar
ya çok üzgünüm şimdi nasıl bi cevap yazıcamı çok düşünüyorum açıkçası.nooolmuş böyle yaaa.bizim topiğe ciddi ciddi nazar değdi.kesinlikle mumum doğru söylüyor.önce durgunluklar sonra bunlar felan.bebişlerimizin bolluğuna felan mı nazar değdirdik ki acaba kendimiz.başka kimin nazarı değecek ki değil mi.

gülyüzüm pinkim.sizin nasıl karakterlere sahip olduğunuzu biliyoruz bizler.elbette iffet başörtüsüyle olmaz.çileğim sadece kelimeyi yanlış seçmiş.bence söylemek ,ifade etmek istediği bu değildi.bütün başörtülüler iffetli demenin yanlış olduğu kadar örtüsüzlerin iffetsiz olduğunu söylemek te kesinlikle yanlış.asla ve haşa.biz kulların haddi değil böyle düşünmek.

çileğim bunun ayrımını çok iyi yapar.yarın kendisi bi açıklama yapar zaten.zaten çileğim de bildiğim kadar sonradan kapananlardan.böyle düşünecek son kişidir emin olun.

siz yazıyı okuyunca böyle düşünmekte haklısınız ta ki düzeltilene kadar.
ama kesinlikle art niyetle söylenmiş bir kelime değildir bence.

nooolursunuzz şu işi tatlıya bağlayıp sonlandıralım bu meseleyi.lütfeenn :gitme:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler..
radym yaa sendemiii...bozulmuş bişey yokki tatlıya bağlıyalım bende biliyorum çilemin art niyetle söylemediğini bende zaten kelime yanlış dedim fikrimi söyledim canım ya niye üzülüyosunuzki ben kalp kırıp sizi üzdümmü yani özür diliyorum hepinizden ama yanlış kelime düzeltilirse sevinirim yani

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı sabahlar herkese
yazdığım mesajı buraya kopyalayıp onun üzerinden gideceğim
öncelikle bu tutumunuza çok şaşırdığımı belirteyim
kendi açımdan söyleyeceğim
biz sıradadan, herhangi bir arkadaşlık yaşamıyoruz, bazı şeyleri aştık, birbirimizi iyice tanıdık, farklıyız.. diye düşünüyordum
bu yüzden çoğu şeyi rahatlıkla, düşünmeden yazabiliyordum

o mesajı 2 dk içinde yazıp beni kapıda bekleyen eşimin yanına gitmem gerekiyordu
aceleden anlatmak istediklerimi doğru kelimelerle anlatamamış olabilirim
mesele derin ve ben 2-3 cümle içine sığdırıp gelişigüzel anlatmaya çalıştığım için sonuna o cümleyi yazdım
ve mesajı öyle hızlı yazdım ki, yoğunlaşıp dikkat edecek zamanım yoktu
sadece kısaca dinen, peruk takmanın kabul edilmediğini söylemeye çalıştım, nacizane

sana neden sinirleneyim, neden taarruza geçeyim... bir türlü anlam veremedim akannehir

fazla bişey söylemek istemiyorum
demek ki buraya birşeyler yazarken iki kere düşünmek gerekliymiş, henüz birbirimizi çok iyi tanıyamamışız :1no2:
benim anlatmak istediğim çok farklıydı arkadaşım :1ninca:

günaydınlar;

Bundan sonra çileğe diyecek hiçbir sözüm olmaz artık yazıkkkkk:umursamaz:

Son düzenleme:
Bazen yıldızları süpürürsün farkında olmadan Güneş kucağındadır bilemezsin Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür Yüreğinde kuruludur orkestra duymazsın Uçar-gider koşsan da tutamazsın.......

selam kızlar gene ben bugün kursum başlıycak oraya gidicem özledim resim yapmayı okula başlıycak çocuk gibi heyecanlıyım

yorum yapan arkadaşlarım hadi o kişinin yazısına da yorum yapın bakalım,hani özür kelimesi falan varmı,arkadaş aceleden yanlış yazmış olabilirim falan laflarıyla geçiştirmiş...biz yazılan neyse onu anladık arkadaşlar,bu kelimem yanlış olmuş sizlerden özür dilerim erdemliliğini göremedik malesef....

selam kızlar gene ben bugün kursum başlıycak oraya gidicem özledim resim yapmayı okula başlıycak çocuk gibi heyecanlıyım

kolay gelsin canım...insanın birşeylerle uğraşması çok güzel...

bu kadar basit bir yanlış anlaşılmada böyle çocukça serzenişler
pes doğrusu
durumu "o kişi" diye bahsedecek kadar büyütmüşsen ve bana cephe almışsan
benim de diyecek bir sözüm yok
trajikomik bi durum malesef :1ninca:

kolay gelsin canım...insanın birşeylerle uğraşması çok güzel...
teşekkür ediyorum canım gerçekten öyle heyecanlıyım çocuk gibikaydirigubbakcemile2

canım çileğim :1hug:uzatmayalım bi hata oldu farketmeden yazmışım diye düşünüp düzeltiversydin ya arkadaşım ya bu kadar zormu kabullenmek niye ısrar ediyosun hiç birimiz kötü niyetli değiliz didişmeden bitsin mesele olmaktan çıksın artık hadi canım bu topiği ve hepinizi çok seviyorum inanın kimseyi kırmamak için dikkat ederek yazarım herzaman ve hatam olduysa şimdiye dek affedin hepinizden özür dilerima.s.

GÜNAYDIN KIZLAR nasılsınız dicem ama pek iyi gelmediniz bana
yorum yazmak istemiyorum çünkü aranızda hallederseniz daha iyi olacak
ben halledeceğinize inanıyorum kocaman insanlarınız neticede.
ben yinede çileğin yazdığında üzerime alınacağım bir art niyet olmadığını
bastırarak sölüyorum herkesin anlayışı farklı olabiliyor.

pinkçim ben hatalı kelime kullandığımı kabul ettim ve de bişey de ısrar etmiyorum zaten
ama beni az çok tanıyan birinin öyle görmemesi gerekirdi, biliyorsun ki nasıl bakarsan öyle görürsün

demek istediğim büyütülecek bi konu değildi
durumu bu aşamaya getiren ben değilim
baksanıza ne olduysa artık (!) benim adımı bile ağzına almak istemiyor gülyüzlüm
imzasını atıp işi bitirmiş bile ...

offff amanın benim bu midem ne zaman geçecek acep ben bilmiyorum
9 ay bulanacak heralde böle bu aralar karnımı istem dışı oğluşum diye seviyorum
eşimde yüzüme bakıyor sırıtarak sanırım allah oğlan nasib edecek bize hayırlısı olsun.

uzadıkça uzadı hakikaten yaa off

çileğim gerçekten yanlışlık olduğunu düşünmüştüm ve de haklı çıktım.kelime hızlı yazmakla ve vakit sıkışıklığıyla alakalı olarak yanlış seçilmiş bi kelimeydi.zaten bunu sende kabul ettin beklediğim gibi.ama gülyüzüme de kızmayın yaa.
ben dün akşam gülyüzümle biraz konuşmuştum ona da söyledim zaten.siz yüzyüze de görüşmediğiniz için seni çok fazla tanıyamamış olabilir.direk sana art niyetli demedi o da. sadece özür beklediğini söyledi.uzatılacak bişeyin olmadığının o da farkında.o da çok üzgündü gerçekten de.

ben seni çok iyi tanıdığımı düşünüyorum çileğim.sen doğru bildiğini herzaman çekinmeden söyleyecek kadar dürüstsün.ben de buna istinaden şunu söylemek istiyorum senin hiç kırılmayacağını düşünerek.gülyüzümün açısından düşünüldüğünde kelime gerçekten ağırına gitmiştir.yanlış kullanıldığını bildiğinden de eminim ama özür bekleme konusunda haklı da olabilir.

yemin ederim tamamen tarafsızım ve hepinizi gerçekten çok seviyorum ben yaa.
bu konuyu burda değil de özel mesajlaşarak tatlıya bağlayın... lütfen....ama lütfenn

Son düzenleme:

çileğin de öyleydi ama bak geçti şimdi.
sabret senin de geçicek az kaldı

malum mu oluyo yoksa nazım. :)
allah hayırlısını sağlıklısını versin.
ne fark ederki değil mi

Son düzenleme:
ayşecim Allah razı olsun
bu şekilde bi yaklaşıma girmeyip daha farklı yaklaşsaydı, yani beni anlamaya çalışsaydı ben özür dilerdim, kaldı ki bi özür beklediğini bile söylemedi ve ben o yüzden yanlış yazdığımı açıkladım sadece

"hadi o kişinin yazısına da yorum yapın bakalım" şu tavra bakar mısın
benim cümlem ona ne kadar ağır geldiyse -ki farkında olmadan olan bişey bu- bana bu cümlesi 3 kat 5 kat daha ağır geldi

çileğin de öyleydi ama bak geçti şimdi.
sabret senin de geçicek az kaldı

malulmu oluyo yoksa nazım. :)
allah hayırlısını sağlıklısını versin.
ne fark ederki değil mi

inş geçer rady artık her sabah içim dışıma çıkıyor :bbo:
evet sanırım malum oluyor bide iş yerindeki müdürüm sürekli
erkek olacak diyor onun bi üstü kordinatörümde kız olcak diyor
iddaya bile girdiler çocuğumun üstüne:mymeka:
ama benim için hiç fark etmiyor allahdan gelen her şeye razıyım
hayırlısını istiyorum sadece:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

çok yerinde bir yorum

radycim,sende haklısın canım,sizleri fazlasıyla bu olayla yorduk,affınıza sığınıyorum,onun yazdığı hiçbir yazıyı okumamış kabul ediyorum ve bundan sonra da okumayacağım zaten,kırgınım hemde çokkkk....ben benden büyük olan insanlara hep saygılı davranmışımdır,saygıyı elden bırakıp kelimeleri hala yanlış yazmakta ısrarcı insanlara hiçbir sözüm olmayacak bundan sonra...
bu konu benim tarafımdan kapatılmıştır.

selam ben geldim kursa gittim yerimizi hazırladık cuma günü malzemelerimi götürücem pazartesi açılıcakmış resmi olarak o gün başlıycakmışık geldim bende evime birzdan yemek hazırlıycam gezim farklı tarifler arıyayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…