- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.061
yazdığım mesajı buraya kopyalayıp onun üzerinden gideceğimÇİLEĞİM,sen beni yanlış anladın geliba,ben senin için değil haşa hiçbir kapalı için sözüm yok,herkesin özel yaşantısı karışmaya hakkımız olmaz,son cümlende de anlatabildimmi derken bir sinir hali sezinledim sende,bunu hamileliğine veriyorum,çok şükür türkçe yazmışsın anlaşılmayacak birşey yok,vurgulamana gerek yoktu yani....
saç örtmekle iffetin ne alakası var Allahaşkına,örtmeyenlere ne demek istiyorsun yani....
ben mumuyla konuştum ve ona sordum niçin peruk kullanmadığını,mumunun yazdıklarına istinaden meslek uğruna peruk kullansaydın keşke dedim...o da sağolsun niçin yapmak istemediğini söyledi canım,yoksa herkez hürdür,dilediğini dilediği yerde takar canım...
ŞUNUDA BİLESİN TAARRUZA GEÇMENİN HİÇBİR ANLAMI YOKTU..........
öncelikle bu tutumunuza çok şaşırdığımı belirteyiminşaallah gülyüzlüm inş..
canım şimdi pek vaktim yok uzun boylu bi yorum yapamıcam ama
bu peruk olayı olmaz arkadaşım
çünkü bizim kapanmamızın bir amacı da zaten iffetimizi korumak, güzelliğimizi sakınmak için
peruk takınca hiçbirşey değişmiyor
ha kendi saçınla görünmüşsün, ha perukla aynı mantık
sana bakan kişi seni o gözle görmüş olacak
bilmem anlatabildim mi
benim anlatmak istediğim çok farklıydı arkadaşım :1ninca:çillem yaa olmadı be arkadaşım akannehirya şu kelimene takıldım inanki :bbo:biz iffetimizi korumak güzelliğimiz sakınmak için takıyoruz başörtüsünü gibi demişsin kelime olmamış ALLAHIN emri deseydin tamamdı da iffet saçı örtmeklemi korunuyor yapma be canım çilem ince bir konu biliyorum ama takıldım işte neyse kimseyi incitmek istememöyle işte tatlımopuyorumnanaktan
selam kızlar gene ben bugün kursum başlıycak oraya gidicem özledim resim yapmayı okula başlıycak çocuk gibi heyecanlıyım
teşekkür ediyorum canım gerçekten öyle heyecanlıyım çocuk gibikaydirigubbakcemile2kolay gelsin canım...insanın birşeylerle uğraşması çok güzel...
bu kadar basit bir yanlış anlaşılmada böyle çocukça serzenişler
pes doğrusu
durumu "o kişi" diye bahsedecek kadar büyütmüşsen ve bana cephe almışsan
benim de diyecek bir sözüm yok
trajikomik bi durum malesef :1ninca:
offff amanın benim bu midem ne zaman geçecek acep ben bilmiyorum
9 ay bulanacak heralde böle bu aralar karnımı istem dışı oğluşum diye seviyorum
eşimde yüzüme bakıyor sırıtarak sanırım allah oğlan nasib edecek bize hayırlısı olsun.
çileğin de öyleydi ama bak geçti şimdi.
sabret senin de geçicek az kaldı
malulmu oluyo yoksa nazım. :)
allah hayırlısını sağlıklısını versin.
ne fark ederki değil mi
uzadıkça uzadı hakikaten yaa off
çileğim gerçekten yanlışlık olduğunu düşünmüştüm ve de haklı çıktım.kelime hızlı yazmakla ve vakit sıkışıklığıyla alakalı olarak yanlış seçilmiş bi kelimeydi.zaten bunu sende kabul ettin beklediğim gibi.ama gülyüzüme de kızmayın yaa.
ben dün akşam gülyüzümle biraz konuşmuştum ona da söyledim zaten.siz yüzyüze de görüşmediğiniz için seni çok fazla tanıyamamış olabilir.direk sana art niyetli demedi o da. sadece özür beklediğini söyledi.uzatılacak bişeyin olmadığının o da farkında.o da çok üzgündü gerçekten de.
ben seni çok iyi tanıdığımı düşünüyorum çileğim.sen doğru bildiğini herzaman çekinmeden söyleyecek kadar dürüstsün.ben de buna istinaden şunu söylemek istiyorum senin hiç kırılmayacağını düşünerek.gülyüzümün açısından düşünüldüğünde kelime gerçekten ağırına gitmiştir.yanlış kullanıldığını bildiğinden de eminim ama özür bekleme konusunda haklı da olabilir.
yemin ederim tamamen tarafsızım ve hepinizi gerçekten çok seviyorum ben yaa.
bu konuyu burda değil de özel mesajlaşarak tatlıya bağlayın... lütfen....ama lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?