- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.081
Allah razı olsun pinkimgünaydın kızlar çileemden sonra gelen olmamış nerdesinizopuyorumnanaktan
görümcenin kalması hayırlı olsun inş evin insanı gibi olsun misafir gibi değil her işinde yardımcı olsun sana öyle alıştır onu canım canın sıkılmaz dimi
hımm teyzenin kızı sezeryan olacak o zaman, Allah hayırlısıyla kurtarsın canımGünaydıııın
Burdayız efem :))
Birazdan misafirlierimiz gelecek kahvaltıya..
Yarın sabah teyzemin kızı doğuma girecek, onun 5 yaşındaki oğlu bu akşamdan itibaren bizde kalacak. Bugün onu ana okulundan alacağım..
Efem Sinanla dün gene görüştük :)) Ayy doyamıyorum yaa..
Çileem hayırlı olsun görümcen gelmiş..Nasıl vakit geçirdiniz bakim?
Oda yemeğe annenlere mi geliyor?
Pinkim geçmiş olsun..
Nazcım aşağıda gördüm seni günaydınn..
Radym günaydın benimde uykum var :))
myhopum Allah razı olsun onunla ilgili böyle düşünmene çok çok sevindimselam kızlarrropuyorumnanaktan
çileğim inşallah iyi anlaşırsınız canımm bizim gibii-yengem ki adıyla seslenirim benden küçük herşeyimdir abimden önce gelir benim içinn en az kardeşim kadar hatta ondan daha yakındır bana malum o ankaradaa ha deyince gelemiyokiii de demek istediğimi anladın sanırımmyerimsenibeninşallah siz de çok iyi geçinirsiniz canımmm:1hug:
miden mi kötü genegeldim myhopem sağol canım nehirim tünaydın canım
ben iyi değilimki öffff çok şikayet ediyorum nefret ediyorum kendimden ,
:(((
ya zaten senede 1-2 kez evimize kalmaya gelirdinası geçti görümceyle ilk gün çileğim.annenlere mi geliyo bende onu merak etmiştim
nehir yaa.alhan aradı.aslnda bana söylemişti ama ben söylemeyi unuttum.görev tamammış canım.yeni kişiye ne zaman geçiyoruz.bitti mi herkesinki.
sağol myhopem.
ben daha görümce olmadım.görümcelerimde çok küçük.daha ne demek olduğunu bilmiyorum yani tam olarak
canım geçecek inşallahhh napalımm annelik böyle işi boşunamı cennet ayaklarımızın altında daha hamileyken neler çekiyoruz onlar içinn yeterki iyi olsunlarda biz herşeye razıyız dimiiiii ama yok öyle nefret ediyom falan sonuçta insanız bu şikayet değil ki derdini paşlaşmakk bizde dua ediyoruz sana inşallah kabul olur biran önce düzelir hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın canımmmgeldim myhopem sağol canım nehirim tünaydın canım
ben iyi değilimki öffff çok şikayet ediyorum nefret ediyorum kendimden ,
:(((
inşallah canımmm:1hug:
myhopum Allah razı olsun onunla ilgili böyle düşünmene çok çok sevindim
inş. görümcemde beni kardeşi gibi -bende onu tabi- yakın görür kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?