Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

mumum takma kafaya canım kaynanamın bi lafı var bulanmadan durulmaz der
inş geçecek düzelir

hayırlı akşamlar arkadaşlar ..

görümcem dün geldi bu arada
hayırlı uğurlu olur inş.

günaydın kızlar çileemden sonra gelen olmamış nerdesinizopuyorumnanaktan
görümcenin kalması hayırlı olsun inş evin insanı gibi olsun misafir gibi değil her işinde yardımcı olsun sana öyle alıştır onu canım canın sıkılmaz dimi

hayırlı sabahlar arkadaşlar
evet nehir.. nevin.. nerdesiniz :1ninca: Allah razı olsun pinkim
amin inş. öyle olur
canım neden sıkılsın ki tatlım, alışıcaz mecbur beraber yaşamaya ..

pinkim sen çok hasta oluyosun yaa
sen bence bağışıklığını kuvvetlendir kış gelmeden.mesela ekinezya gibi şeyler var ya.ben kullanmadım ama kullananlar bayağı methediyolar.amway inde var galiba hatta.başka firmalarında var.o tarz bişeyler al.geçen seneden atırlıyorum çünkü sıksık rahatsızlanmıştın.
benim annemle babam da feci grip oolmuşlar.yatıyolar ikiside

Günaydıııın
Burdayız efem :))

Birazdan misafirlierimiz gelecek kahvaltıya..
Yarın sabah teyzemin kızı doğuma girecek, onun 5 yaşındaki oğlu bu akşamdan itibaren bizde kalacak. Bugün onu ana okulundan alacağım..

Efem Sinanla dün gene görüştük :)) Ayy doyamıyorum yaa..

Çileem hayırlı olsun görümcen gelmiş..Nasıl vakit geçirdiniz bakim?
Oda yemeğe annenlere mi geliyor?

Pinkim geçmiş olsun..

Nazcım aşağıda gördüm seni günaydınn..

Radym günaydın benimde uykum var :))

soğuk içmekten oluyor benim çok ık olmam olur gibi olur geçer genelde
hayırlı hastalıklar olsun gelsin geçsin inş

selam kızlarrropuyorumnanaktan
çileğim inşallah iyi anlaşırsınız canımm bizim gibii-yengem ki adıyla seslenirim benden küçük herşeyimdir abimden önce gelir benim içinn en az kardeşim kadar hatta ondan daha yakındır bana malum o ankaradaa ha deyince gelemiyokiii de demek istediğimi anladın sanırımmyerimsenibeninşallah siz de çok iyi geçinirsiniz canımmm:1hug:
pinkim geçmiş olsun canımmm
radymm sizinkilerede geçmiş olsunnnnn
salgın sanırım malum hava bi sıcak bi soğuk bugün bizde doktordaydık boğazları doluymuş 3 şişe şurup verdi 2si antibiyotikkk:çok üzgünüm:
nehirimmm sağlıcakla kucağına alsın annesi meleğinii inşallahhhh:Saruboceq:yine sinan heeee Allah muhabbetinizi arttırsın canımmm:1hug:
çileğim nazım denefim lotusum nevinim mumucum berinim alhanım swetem gülyüzlüm esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

geldim myhopem sağol canım nehirim tünaydın canım
ben iyi değilimki öffff çok şikayet ediyorum nefret ediyorum kendimden ,
:(((

nası geçti görümceyle ilk gün çileğim.annenlere mi geliyo bende onu merak etmiştim
nehir yaa.alhan aradı.aslnda bana söylemişti ama ben söylemeyi unuttum.görev tamammış canım.yeni kişiye ne zaman geçiyoruz.bitti mi herkesinki.
sağol myhopem.
ben daha görümce olmadım.görümcelerimde çok küçük.daha ne demek olduğunu bilmiyorum yani tam olarak

hımm teyzenin kızı sezeryan olacak o zaman, Allah hayırlısıyla kurtarsın canım

evet nehirim geldi görümcem, güzel geçti zamanımız ya şimdilik herşey yolunda inş.ta öle gider
bu hafta annemlerde yeriz, ama bundan sonra bizim evde pişecek yemekler, öyle görünüyor ..

hee nevinime selamlar..
myhopum Allah razı olsun onunla ilgili böyle düşünmene çok çok sevindim
inş. görümcemde beni kardeşi gibi -bende onu tabi- yakın görür kendine
miden mi kötü gene
açıkçası benimde iki gündür yokluyor az biraz :1ninca:

bu arada perş. cinsiyet ve 3 lü test için gidecektik ya
kısmete dr 1 hafta izinliymiş
dedim 1 hafta daha bekleyemicem sanırsam sırnaşık şey başka dr.a aldım mecbur
bakalım görebilecek mi bişeyler sengözlerimebaksanab

ya zaten senede 1-2 kez evimize kalmaya gelirdi
iyi anlaşırdık
şimdi de aynı misafir modundayız hala karşılıklı :))
tam bi otursun o zaman yorumlarım gelir herhal :))
anneme çok yük olmak istemiyorum radyim, zaten 1-2 senedir bizi idare ediyordu, bir de görümcem gelsin diyemem
kim yapacak bilmiyorum ben eve geç gidiyorum, ama evde yapılacak yanii

canım geçecek inşallahhh napalımm annelik böyle işi boşunamı cennet ayaklarımızın altında daha hamileyken neler çekiyoruz onlar içinn yeterki iyi olsunlarda biz herşeye razıyız dimiiiii ama yok öyle nefret ediyom falan sonuçta insanız bu şikayet değil ki derdini paşlaşmakk bizde dua ediyoruz sana inşallah kabul olur biran önce düzelir hamileliğin tadını çıkarmaya başlarsın canımmm:CüvCüv:

myhopum Allah razı olsun onunla ilgili böyle düşünmene çok çok sevindim
inş. görümcemde beni kardeşi gibi -bende onu tabi- yakın görür kendine

inşallah canımmm:1hug:

evet denef ablanız geldiiiikaydirigubbakcemile3
nasılsınız.sular duruldu galiba.ben hepinizin büyügüyüm.yaşım 37...baya yaşlıyım yanınızda.kaydirigubbakcemile3ufak tek sorunlarımız elbet olacak.ama biz gaakız bunu asla unutmayın..her iki tarafta kendine göre haklı...beni seviyorsanız ve sayıyorsanız.küslük yapmayın lütfen..sizleri seviyorum.konu hakkında farkındaysanız hiç yorum da yapmadım...yapmakta istemiyorum.aramıza lütfen sogukluk girmesin..
ben denizlideyim .haftaya pazartesi ALLAH nasip ederse otobüse binecegim.salı sabahı düzcemde olacagım.kib canlarım..

denefim canım benim hoşgeldin a.s.tabiiki küslük yapmayız bende 35 i bitirdim hayatımda hiç kimseye küslük yapmadım yapmamda canım Şenizabla nasihatın için teşekkür ediyorum tatlım benim vereliniortakbizde büyüklerin sözü emirdir tatilin güzel geçiyor ne güzel evine dönünce bebeğin gelicek inş :Saruboceq:hayırlısıyla dualarım seninle canım:1hug:

selam kızlar bugün çok çok yorgunum offfffffffffffffff hemde ne yorgunluk

bir öğrenci yapmadığını bırakmadı en sonunda baş edemedik ailesi gelip aldı

camdan kaçmaya kalkıştı kemerini çıkarmış aşağıya doğru sarkıtmış öyle kaçaçakmış neyse tehlikeli bir durum olmadan hallettik

problemde neymiş istediği renk oyun hamuru yokmuş

ben yatıryorum canlar herkeze iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…