Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sorma nevinim ya bulanıkım yine hem de eskisi gibin :gitme:
sonuna kadar mı gidecek diye korkuyorum artık mafoldumben

Off kuzum yaa,niye böle oluyor acaba yaaa...
Sonuna kadar giderse,tarihe geçersin heralde:))
Hayırlısı diyim ben yine canım,nediyim bilemedim.
Doktora sordumuydun,yoksa doktordan sonramı başladı bulanmaya...

sende hosgeldın nevınım evet keyıflıyım cok şükür allah ım kımsenın keyfını nesenısını bozmasın inş.
sen nasılsın canım?

çileğim bazı hamılelıklerde 9 ay bulantı devam edebılıyormuş.insallah senınkı böyle olmaz.bende 5 ay devam etmıstı.hayırlısı olsun insallah canım benım..

Off kuzum yaa,niye böle oluyor acaba yaaa...
Sonuna kadar giderse,tarihe geçersin heralde:))
Hayırlısı diyim ben yine canım,nediyim bilemedim.
Doktora sordumuydun,yoksa doktordan sonramı başladı bulanmaya...
tarihe fala geçmem canımcım bazı hamilelerde sonuna kadar olabiliyor :1ninca:
bugün 3 lü test sonucu alınacaktı
eşim onu almışken doktora da sormuş
olur yine arada şurubunu kullansın demiş, sanki fayda ediyor da
çileğim bazı hamılelıklerde 9 ay bulantı devam edebılıyormuş.insallah senınkı böyle olmaz.bende 5 ay devam etmıstı.hayırlısı olsun insallah canım benım..
inşaallah canım bakalım benim ne olacak :1closedeyes:

slm kızlar nasılsınız bende bulanıklar arasına katılayım bari öffff
çilek ben hala her sabah çıkartıyorum canım sende sanırım o yok
alhanım belli değil daha bebeğimizin cinsiyeti inş bu ay belli olacak
3lü testde
berinim doğurmuş gözümüz aydın erkeğimiz hoşgelmiş hayata hayırlı evlat olsun inş

Annem menisküs ameliyatı olacak alhanım.
Yarın inşallah hayırlısıyla..

Rady cim ne sorcam ben sana. Belden uyuşturacaklarmış annemi.
Sence hastanede 1 gece yatırırlar mı?
Yoksa gündüz eve gönderirler mi?

Birde bu belden uyuşturmanın uyuşukluğu ne kadar sürüyor hiç biliyor musun?
12 saat falan uyuşuk olur diye duydum ama öyle mi?
Öyleyse tuvalet problem olacak galiba???

Gamzem nazım çok geçmiş olsun..
Rabbim kolaylık versin, dayanma gücü versin inşallah..
3'lü tesin sonucu ne çıkmış gamzem?

geçmiyor nehirim geçmiyor sölediklerim şikayet değil yanlış anlamayın elbet bi gün geçicek
ben böle yaşamaya alışdım ama bulanmasa bi aksilik var sanıyorum ::)))

çilekcim bilmiyodum sendedemi var öffff :((

amin bitanem inş. sağolasın

elhamdülillah bu da 10000/1 çıkmış
yalnız hcg hormonundaki bi yükleliş için şüpheli demiş dr
ama yine de korkulacak bişi olmaz, bi dahaki gelişte inceleriz demiş :1ninca:
var yaa canım -tatlicadiarzu-

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
malum nerdenden pek giremiyorum dün anca girdimm sadece berini okuyabildimmm canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömür nasip etsin inşallahh:1hug:
nevinimm nehirimm herşeyde vardır bir hayır hayırlısıyla atlatacak inşallah anneniz ameliyatııı
alhanım hoşgeldin canımm da denk gelemedik sanırımmm nasılsın meleğimiz nasılllllll:1hug:
gülyüzlüm şimdi gördüm canımm doğum günün kutlu olsunn Rabbim yeni yaşında tüm dileklerini gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallahhhha.s.
radymm hayırlısı olsun canımm sabrın sonu bebiş olsunn bu mutluluğun daim olsun inşallahhhh:1hug:
nazımm çileğimmm geçecekkk en azından hafifleyecekk merak etmeyinnn bebişleriniz büyüyo anneleriiiii
denefim gelmicekmiydi bu haftaa yoksa benmi kaçırdım bişileriii yok sankiiiifisfisfis
pinkim mumucum lotusum swetem esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Hoşgeldin myhopumm

Çileğim önemli birşey olduğunu zannetmiyorum. Çünkü önemli olsaydı bir dahaki konyrole kadar bekletmezdi zaten..

Radyyyy seni bekliyorum cevap bekliyoruuum

gülyüzüm sana nasıl işe yaramadı ki anlamadım canım.kistini ya da myomunu mu geçirmedi.bende başlıycam da ondan soruyorum.

myom için yapmıştım canım,ama geçirmedi,tabiki bu işin ebetı da önemli,küçük olanı eritiyor galiba,benimki büyüktü sanırım ki geçirmemişti,sonunda da ameliyat olmuştum...sen yap yap...faydasını gören çok,sen hemen başla canım...

gülyüzüm sen nasılsın canım gecmıs doğum gününü bende kutlayayım gec oldu ama :))))

Çok şükür çok iyiyim canım,teşekkür ederim birtanem...tatilin iyi geçmiş sevindim senin adına...bende bayramda 10 gün bir kaçamak yapıp ankaraya abimin yanına gitmiştim,yer,mekan değişikliği insana çok iyi geliyor,hele de sevdiğin insanları görmek...sana da yaradı bana da...denefim hala gelmemiş topiğe ama tatil inşallah ona da yaramıştır...

UOTE=nevinırmak;9632737]Selamlarrrrr..

Gülyüzüm nice yıllara canımm,sağlıkla huzurla,mutlulukla inşallah..

B][/QUOTE]

:Saruboceq::Saruboceq:
Teşekkür ederim canım...

gülyüzlüm şimdi gördüm canımm doğum günün kutlu olsunn Rabbim yeni yaşında tüm dileklerini gerçekleştirmeyi nasip etsin inşallahhhha.s.

Amin canımcım...Teşekkür ederim.....

günaydın

neihirim ya.dün ancak gece girebildim kk ya.eşim nöbetçiydi annemlerdeydim o yüzden.hep beraber dayımlara gittik.kkya girdiğimde 12 buçuk gibiydi.sana msj gönderdim cepten almışsındır inş.
menisküs ameliyatlarında bizim hastane yatırmıyor.aynı gün içinde taburcu ediyor.bildiğim kadarıyla diğer hastanelerde aynı gün çıkarıyorlar.inş. anenninki de geçiverir hayırlısıyla da rahat eder kadıncağız.bende de var hemde ameliyatlık.hiç oralı değilim açıkçası.ama ağrılar bazen dayanılmaz oluyor hakkaten

günaydın kızlar neden kimse yok nerdesiniz:(((

hiç bööle nerdesiniz falan filan ayakları yapma nazcım
annişler bebişlerinin yanıda.sende bi kaç ay sonra bebişinin yanında olucan.bizi unutucan doğal olaraktan.
daha doğrusu unutmuycan da vakit bulamayacan.
işte bi ben bi pink gülyüzüm felan,arada denef esra kelebek topiği bekleyecez ((((

TEKRARDAN TÜNAYDIN ARKİDİŞLER
ayşem hayırrr unutmicam sizi hayırrr hep gelcem ben
:(((
berini aradım çok iyi geliyordu sesi şaşırdı birazcık
bugün çıkıyorlarmış çok şükür iyiler yane merak etmeyin

selam canlarım nasılsınız sabahtan kk bende hizmet dışı diyodu şimdi girebildim neden acaba yaa..
herkes iyidir inş hepinizi öpüyorum apartman günümüz var birazdan hazırlanıp oraya gidicem akşam gelirim öpüyorum tek tek..
radym canım fırsat bulup herkes gelsin dimi bebek olunca zor tabi ama gelen geliyo bizde gelicez hep gelicez inş

slm kıslarrrr anaaaaaa saat kac olmus kımseler yok....
bızde asımızı olduk bugun suan için iyi ama ilerleyen saatlerde ne olur bılemem.
nazcım bebiş olsunda görürüm ben senııı kk ya nasıl gırecen bakalım :))))) inan aklım burda oluyor ama fırsat olmuyo bir türlüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…