Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar bende erken geldim bu sabah dün kayın valdem taşındı
hiç bişiy yapmasamda yiğitin peşinde dolaşmakdan yoruldum
çilekcim bizler böyleyiz sanırım ya nazlı hamileler sendün görümcemi görsen
hop oturur hoppp kalkardın kız 8 aylık hamile koltukları çekiyor itiyor kaldırıyor
vs ama tabiki bunun doğru olduğunu savunmuyorum çok yanlış bişiy yapıyor ama
bunu ona anlatamıyorum nato mermer nato kafa yani
eşim bana tembih etti biçöp bile kaldırmak yok dedi demesine de gerek yokdu zaten
hiçççç işim olmaz ben yemeklerini yapdım sofra kurdum oda bi iş diimi aç bırakmadım çok
şükür.
ayşem geçmiş olsun canım eşimde hasta benim bende ilk kez dün minoset içdim
kalçalarım çok ağrıyor nedense 1 haftadır iyi geldi sanırım kahvaltı yapim gene içicem.
lotusum alhan uzun zamandır uğrmayanlar özledik gelin lütfen.
denefimmde bugün yola çıkıyor yaşasın

sorma nazcım ben anlamadım bu işi
sanki 8 aylık gibi ağırlık var üstümde, bi üşengecim sorma :))

yemeklerini vermişsin ya daha ne olsun dimi :)

biliyorsun ama demeden geçemicem canım minoset mecbur kalmadıkça içmemeye gayret et lütfen yerimseniben

evet çilekcim zaten ilk kez içtim minoset doktor vereli epey oldu
ama dünçok ağrım vardı geçmiceni biliyordum ama psikolojik olarak yani
bi işe yarar dedim belki emme gene başladı kalçalarım ağrıyor vede sol kasığım
orda bi hareketlilik var ne oluyor bilmiyorum::)))

bu haftalarda ağrı oluyor, büyüyorsunuz da ondan canım :))
bu arada karnın çıkmaya başladımı biraz

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
çileğimm nazımm sizden başka kimse gelmemişşş nerde bu milletttt:uhm:
çileğimmm yanii doğaldır kızz sadece hamişlikten değil havalardan mıdır ne bu sıralar ben dahil herkezde bir yorgunluk bir uyuşukluk varr inan elimi kaldırmaya halim yokk anlamadım gittiiiii:sm_confused:nazımmm geçmiş olsunnnn
denefim radym nevinim nehirim mumucum pinkim berinimm-oda gelmemişş hastanede olmasınnn telde yokki arayayımm Allahım hayırlısıyla kurtarsın inşallahh:Saruboceq:-gülyüzlüm lotusum alhanım swetem esram nasılsınızzz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

myhopum hoşgeldin
ya ama bildiğin gibi değil
dediğin gibi kolumu kaldıracak halim yok sanki akannehir

evet kimseler yok yine

ben iyiyim çok şükür canım...gün boyu lotusumun yanındaydım,biraz çocuk baktık,biraz dertleştik derken akşam olmuş...herkesi tek tek sordu,bebişleri fırsat verse nete girecek ama vakit bulamıyor malesef...soranlara çok selamı var...

canım bu aralar herkeste bir kırgınlıktır gidiyor,aman kendine dikkat et canım,grip olmada...

pinkin bugün kursu vardı,ondan gelmemiştir galiba,ama rady niye gelmemişki(yoksa geliyo gidiyo kimse yok ondanmı acaba uğramadı)

selam canlarım

gülyüzüm uğradım aslında bi arada sadece okumaya fırsat bulabildim.yazmaya vakit yoktu çıktım tekrardan bende.o kadar çok hasta vardı ki.yorgunluktan öllüyorum
birileri halsizlik mi dedi.lütfen hatırlatmayın lütfen.kendimi hiç iyi hissetmiyorum.hadi sizinkisi hamişlikten peki bizimkisi ???

berini aradım akşam eve gelince.
yüksek tansiyondan dolayı hastaneye yatırmışlar.doğuma kadar orda kalcakmış galiba.henüz açılma neyin yokmuş.allah yardımcısı olsun inş.
hayırlısıyla kurtarsın

Hanımlar hiç halim yok, yazıp çıkacağım.
Onuda merak etmeyesiniz diye yazıyorum yani ölüyoruuum ölüyoruumm..

Bugün hastanedeydik annemin yatış işlemleri için ..Az daha erteleniyordu yanii.
Annemin tansiyonu yükseldi heyecandan, yarın neyapacaz hiç bilemiyorum..
Zaten tansiyon hastası..

Onca koşuşturmanın arasında bizim yeni doğan bebeğimiz sarılık olmuş hastaneye gitmişler..
Eren (yeni bebişimizin abisi) gripti bizdeykende şimdi iyicene gribi artmış, bebeğe bulaşmasın diye teyzesinde kalıyor.

Veee bu gün annemle hastaneyken telefon geldi biz hastaneye gidiyoruz ereni okuldan alırmısın?
5'te doktor randevusu var oraya götürürümüsün diye..
Tabiki dedim ve hastaneden atladım çarşıya eren efendiyi aldım okulundan, doktoruna götürdüm ilaç yazdı, sonra bıraktım..
Sonra anneme bir kaç birşey lazımdı ameliyat için onları almaya gittim ..
Heee bütün bunların üstüne bugün birde oruçluydum :)))
ıçeri girdim ezan okundu :))

Şimdide sarma saracağım, bir kaç işim daha var onları halledeceğim.
Yarın sabah 8'de hastanede olacağız. Hayırla sağlıkla atlatırız inşallah..
Ben annemin yanında kalacağım.
Bu aralar giremiyorum mazeretim var yani anlayacağınız...

Hepinizi çok öpüyorum görüşürüz inşallah...

olsun nehircim RABBıM acil şifalar versin annene

iyi haberlerini bekliyoruz

berindende hiç haberim yoktu vakit bulabilirsen arayayyım

nehirim kolay gels,n
annene acil şifalar diliyorum.iyi geçer inş. ameliyatı
zaten bu ameliyat basit bişey.korkulacak bişeyi yok yani.rahat olun cannım.okuyabilirsen annene de böyle anlat.benimde selamımı sçyle çok.allah yardımcınız olsn

amanınnn ya nedir bu tansiyon olayı,korkmaya başladım inanın,kaçgünden beri annemde de tansiyonu yüksek çıkıyor,halbuki anneminde tansiyonu hep düşüktür...

nehircim,annene acil şifalar diliyorum ,inşallah ameliyatı başarılı geçer...canım senin de hakkın zor ödenir,herkese koşturuyorsun,helal olsun sana...

berincime de geçmiş olsun,inşallah düzelir de biran önce sağlıkla bebişini dünyaya getirir.....

yettim gülyüzüm......
her gün gelemedim malesef.....
ama ara ara baktım.....
ben de özlüyorum sizleri canım....opuyorumnanaktan

nehir nevin çokk geçmiş olsun.Allah annenize bol şifa versin.... a.s.

yettim gülyüzüm......
her gün gelemedim malesef.....
ama ara ara baktım.....
ben de özlüyorum sizleri canım....opuyorumnanaktan

nehir nevin çokk geçmiş olsun.Allah annenize bol şifa versin.... a.s.

hoşgeldin canım benim......opuyorumnanaktan

hayırlı sabahlar herkese
ben bugünde pek iyi başlamadın güne
bakalım nereye kadar gidecek :gitme:

berincim hayırlısıyla bunları da atlatıp, kolay bir doğumla bebeğine kavuşursun inş.
inşaallah çok bekletmezler

nehirimmm ölüyorummm kelimeni cümlelerinin bitiminde çok iyi anladım
her yere koşturuyorsun yine maşaallah meleğim benim
Allah razı olsun senden
karşılığını kat kat alırsın inş.
Rabbim işlerinizi rast getirsin
hayırlısıyla güzelce geçsin ameliyatınız inş.

günaydın kızlarrrr bennnnnnn geldiiim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nasılsınzı canlarım sızlerı cok özledım gercı radyden haberlerınızı alıyordum ama yınede burası gıbı olmuyor vallahı.
1 aylık samsun tatılımı yatım geldım cooook güzel gectı rabbıme şükür.evde oturmadım desdem yerıdır yanı.elif simayı anneaneneye bırakıp bırakıp gezdım 1 senenın stresını iyice attım :))) sımdı elıf aglıyor sonra gelırım inş.havadıslerı alacagım ona göre :))))9

günaydınlarr

oyyyyy canım benim gelmiiişşşş.
hoşgeldin alhanım.çok güzel geçmesine sevindim canım maaşallah.sen bunu fazlasıyla haketmiştin birbuçuk senedir.bebişimiz nasıl.havası iyi geldi mi memleketin.kabızlığı düzeldi mi biraz

bu arada albüm yaptım profilime bakabilürsünüz.(((kocişle benim gençlik hallerimiz )))) çok yaşlanmışız yaw 5 senede
daha bissürü foto koycaktım ama kabul etmedi.hata verdi nedense.neyse bi ara koycem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…