- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.921
- 723
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.201
günaydın kızlar ben geldim
alhancım hoşgeldin canım demekkki samsundaydın sen hımmm
bizde ayın 27 sinde kayınvaldeyle babaneyi yolluyoruz allah izinverirse
bayramada ben iyi olursam arabayla biz gideceğiz iyi olmazsam malesef gidemicez
ben uçağa binemediğim için uçakda yalan oluyor bakalım ne olacak
ayşem çok fenasın sen neden gitmedin bakim doktora yaramaz kız
nehirim allah kolaylık versin inş biran önce ileşir annen sağlığına kavuşur.
günaydın kızlarrrr bennnnnnn geldiiim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
nasılsınzı canlarım sızlerı cok özledım gercı radyden haberlerınızı alıyordum ama yınede burası gıbı olmuyor vallahı.
1 aylık samsun tatılımı yatım geldım cooook güzel gectı rabbıme şükür.evde oturmadım desdem yerıdır yanı.elif simayı anneaneneye bırakıp bırakıp gezdım 1 senenın stresını iyice attım :))) sımdı elıf aglıyor sonra gelırım inş.havadıslerı alacagım ona göre :))))9
günaydınlarr
bu arada albüm yaptım profilime bakabilürsünüz.(((kocişle benim gençlik hallerimiz ))))çok yaşlanmışız yaw 5 senede
daha bissürü foto koycaktım ama kabul etmedi.hata verdi nedense.neyse bi ara koycem inş.
müjdeeeee
berinin tansiyonundan dolayı ameliyata almışlar.bebiş doğmuş
erkek hemde
Bu arada gülyüzüm doğum günün kutlu olsun..
Nice senelere sevdiklerinle sağlıkla huzurla inşallah..
İnşallah seneye doğum gününü hayırlı sağlıklı yavrunla,eşinle beraber kutlarsınız..
İnşallah bu mucize, bu lütuf gerçekleşir..
nehir allah yardımcınız olsun tatlım anneciğin ameliyat olup iyileşsin çabucak inşş tefriciyeye devam edelim dimi kızlar nehirim ayarlar uygun olunca hayırlısıyla..
berine çok sevindim erkek olmuş ne güzel güle güle büyütsünler inş darısı başımıza inşş bende dün dr daydım kistim gitmiş erimiş soğan kürü işe yardı sanırım şimdi devam edicem myomda var zararsız bi yerde ama soğan kürüne devam edicem 5-6 ay sabırla devam edin diyo saraçoğlu hepinizi öpüyorum gene gelirim
evet alhanım haberin yok muydu opuyorumnanaktanaaaa cileğim oglunmu oluyoooo cok sevındım yaaaaaaaaaa
anaaaaaa ayy heyecan yaptım şimdi.
nazın bebegının cınsıyetı bellımı?
ay uzak olmak ne kötü abaza kaldım herseye :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?