- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.281
nevin ve nehir çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum annenize
yaaaaffffffff kızlar bu hafta içinde iki çocuğumuzda kene ısırmasına rastladık ne olacak çok korkuyorum sınıfımızda birşeymi var yani ürkerek okula gidiyorum kaşınmaktan her karafım kızardı
a.sa.sa.sevet sorma arapsaçına döndü yaw :roflol:
ya baktım da pek çıkartamadım işte :))
neyse sonuç olarak pek benzetemeselerde bu bir inek yavrusu galiba vereliniortak
kaydirigubbakcemile5 Şeniza.sa.sa.s
kaydirigubbakcemile5
vereliniortak
Şeniz
Allah kolaylık versin canım misafir iyidirgünaydınlarr
of akşama misafirim var hemde bi dolu
müstakbel eltim ve de ailesi yemeğe gelicekler.daha eve gidip hazırlık yapicem offf
sonra bi de eşimin amcaları ailece çaya gelicekler.anam anam.düşünmek bilem istemiyorum küçücük evde.hatta biraz kasmasam onlarda yemeğe geliceklerdi ama biraz çingenelik yaptım galiba.naapıyım yaa.kimse demiyo bu kuz çalışıyo yük olmayalım bilmem ne.bende kendi kendime farkettiriyorum bazı şeyleri.ay çok mu fenayım ne :)
mumum iş ve de iş yeri değişikliği kötü yaa.iş arkadaşlarının değişikilği de kötü.gerçi insna herşeye ve de her ortama alışıyo ama.biraz zaman gerekiyo işte.neyse haklarında ve hakkınızda hayırlısı olsun.
ayy inek krizi var topikte :))))
ama şu bi gerçek.her ne ise (bilmiyoruz ama) çok güzel gözüktüğü kesin.
günaydınlarr
of akşama misafirim var hemde bi dolu
müstakbel eltim ve de ailesi yemeğe gelicekler.daha eve gidip hazırlık yapicem offf
sonra bi de eşimin amcaları ailece çaya gelicekler.anam anam.düşünmek bilem istemiyorum küçücük evde.hatta biraz kasmasam onlarda yemeğe geliceklerdi ama biraz çingenelik yaptım galiba.naapıyım yaa.kimse demiyo bu kız çalışıyo yük olmayalım bilmem ne.bende kendi kendime farkettiriyorum bazı şeyleri.ay çok mu fenayım ne :)
ayy inek krizi var topikte :))))
ama şu bi gerçek.her ne ise (bilmiyoruz ama) çok güzel gözüktüğü kesin.
ya bende tatlı yapmadım eve gidince yapıcam inş.
bana da gelip bi el atıversen noolurdu sankinevinim yaa
Ayyy canımmm,hamiştin sen dimi:roflol:pasta mı akannehir akannehir akannehir
aaaaaa one minute
sen rejimde değil miydiinn :1shok: akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?