- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #17.301
:1shok::1shok:nevin pastamı eee rejimm nolduakannehir
nazım o dinazorun adı pikaçu degılmıydı? :))))
bebişinle birlikte izlersin artıkın :)))
nazcım söylemeyiver sende ne olcek :)
canın ekşili şeylermi cekıyo canım o zaman kız gelıyo sanırsam .bende hep tursu yerdım ılk zamanlar tatlıları görünce yemiş gibi midem bulanırdı.hayırlısı nazcım :)
ayyyyyyyyyyyyy şükürler olsun sanki topikte bir hareket var
üç sayfa okudum çok mutluyum
RADY cim bende çok çok kalabalık misafiri sevmem vede çocuklu misafiri evimi pisletecekler diye ayakta beklerim sonra onlar rahat edemezler eşimde rahat ol gerekirse ben yıkarım halıları ama rahat etsinler yeterki bende temizlik anlayışı çok hastalık boyutunda olduğu için kendimi çok yıpratıyorum
benimde cnm çom tatlı çekiyor ama yapmaya vaktim olmuyor
inanırmısınız bir tepsi tatlımız vardı unuttuğumuz için yemeden bozulmuş offff bu tempodan yoruldum hiç sosyalleşmeye fırsatım bile yokkkkkkk
hoş bulduk canım ali rahmetli kayın pederın ismi fıratıda ben ekledımberincim hoşgeldin canım
ismini çok beğendim.allah hayırlı evlat eylesin.sağlıcakla büyüsün inş.
a.ssende hoşgeldın canımberincim hosgeldin canım masallah çiçeği burnunda annemıze bizide ihmal etmedin :)
ali fıratın resmini bekliyoruuuzzzzzzzzzzzzzz.
sagol canım darısı başınıza inşselam kızlar hayırlı günler berincim hayırlı ve sağlıkla büyütün ALİ FIRATI gözünüz aydın canım darısı başımıza inşş
mumucum calışsan bi dert calıimasan başka bi dert:teselli:GÜLYÜZÜM hayır nerden geldiği henüz bulunamıyor
işten ayrılanlar sevdiğim ne demek biri ablamın kızı diğeride onun çok yakın arkadaşı yani hepsi iyi kızlardaı aslında gerçekten çok üzülüyorum
ben neden çalışmaya başladım biraz stres atayım kafamı toparlayayım diye ama daha çok bunaldım
eşim sen karar ver ne yapacağına ama ablamlar çok kızıyor hemen sende ayrıl senin sağlığın herşeyden önemli boşver ne yaparlarsa yapsınlar keyfine bal diyorlar
offffffffff pazartesi günü göreceğiz yeni gelenleri
neden mi son verdiler o kızcağızlar daha çok toylar nerde ne konuşacaklarını bilemiyorlar müdür uyarıda bulununca hemen atlayıp karşılık veriyorlardı bende onları çok uyardır herşeyi duymayın görmeyin her lafı üstünüze alınmayın ama dinlemediler toplantılarda hep önde oluyorlardı ben idareci olduğum halde çok şeye karışmadan tabi yine burnumun dikine giderek onlarla tartışmaya girmedim
nitekimde onlar aslında kendi sonlarını hazırlamış oldular ama bana yazık oldu en hoşlaşmadığım arkadaşlarla kaldım başbaşa
EVET DENEFFFFFFFFFFFFF NERDESİN
selam kızlar en geldim
ara ara gelirm inşallah geçen cumartesi geldim istanbula eve yani.
memleket güzeldi
anacak evimize geldik od iyi tabi.
kızımı uyuttum eşim de bir düğüne gitmişti
az önce ablmaı yolcu ettim
onun acaip bir sorunu var herkesten dua bekliyorum onun için
allah yarımıcımız olsun .
siz lerde neler var geçmişi okumaya çalışacağım
ama kaçırıdığım .çok şey olacak biri bana anlatsın.
inşallah herkesler iyidir
hepinizi özleidm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?