- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.041
saol cnm daha iyiyim şükürler olsunmumu geçmiş olsun
benimde evde bi ton temizlik var oooffffff
ben nası yapıcam ya o kadar işi(((((((((
allahım...
ALLAH razı olsun cnm sendenkimse gelmiycek heralde
neyse ben arada yazıyım da kargalar basmasın topiği :))
((farmvillde öyle oluyo ya))
ben milli oldum bu arada :))
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
berinimmm face sağolsun hatırlatma yapmışş bugün sadece öğretmenlerin değil aynı zamanda seninde gününmüşşş doğum günün kutlu olsun canımmm huzurla mutlulukla tüm sevdiklerinle beraber geçireceğin nice nice senelereeeea.s.
tüm öğretmenlerimizin günü de kutlu olsunnn bu arada kk face gurubundan mail gelmiş aynen kopyalıyorum çokkk hoşuma gittiiiii
Grubumuzdaki tüm öğretmen, öğretmen adayı ve bize hayatı öğreten annelerimizin öğretmenler gününü kutlarız.
radymm topiki yine kargalar basmışş anam puan xp de olsa kaç kişi hergün uğrardaaaaa:roflol::roflol::roflol:
berinimmm face sağolsun hatırlatma yapmışş bugün sadece öğretmenlerin değil aynı zamanda seninde gününmüşşş doğum günün kutlu olsun canımmm huzurla mutlulukla tüm sevdiklerinle beraber geçireceğin nice nice senelereeeea.s.
tüm öğretmenlerimizin günü de kutlu olsunnn bu arada kk face gurubundan mail gelmiş aynen kopyalıyorum çokkk hoşuma gittiiiii
Grubumuzdaki tüm öğretmen, öğretmen adayı ve bize hayatı öğreten annelerimizin öğretmenler gününü kutlarız.
radymm topiki yine kargalar basmışş anam puan xp de olsa kaç kişi hergün uğrardaaaaa:roflol::roflol::roflol:
sağol canım amin inşberıncım d. günün,evlilik yıldönümün kutlu olsun canım...esınle bebegınle aielenle nice mutlu senelere tatlım
canımmmmmmmmmmmSEVGİLİ BERİN CİM
doğum günün evlilik yıl dönümün veeeeeeeeee
ali fıratın 40 gününü bitirmş olmasını da tebrikler edeyim
bugün yoksun burda da face de
yoksaaaaaaaaaaaaa kırk uçurması sabahtan mı başladı
geldim kız buralardayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaaaaaaaaaaaa ben yazan kadar benrin gelmiş ve gitmişşşşşşşşşşş
günaydınlaarr..
ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIM GÜNÜNÜZ KULU OLSUUUUNNNN
İYİ Kİ VARSINIZ..............
İYİ Kİ VARSINIZ........
eyvah rady bu kedıyı görmesın benden söylemesi.hee hee hee
bende ögretmenlerımızın öğretmenler gününü kutluyoruumm.....
bende baklava actım bugun şimdide pişmesını beklıyorum.cok yorulmusum çooook
selam kızlar
ögretmen arkadaşlarımızın ögretmenler günü kutlu olsun.
berincim dogum günün,evlilk yıldönümün kutlu olsun bacım..
ben bugün annemin evini temizledim .inşallah yarın kısmetse kendi evimi temizleyecem...
onun için bugün hiç gelemedim topige...
tarlalara kargalardamı basıyomuş onu bilmiyodum...kaydirigubbakcemile3
Öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun
sağol canım amin inş
canımmmmmmmmmmm
sağol
40 dundü
bebeği 40ladık ama ben cok fena sancılandım
mıdemi cok fena üşütmüşüm evde saatlerce kıvrandım gectı sandım dun akşam yıne sancılandım sonunda istihfar ettimde rahatladım
bugunde bebeğin usg randevusu vardı hastaneye gittim
yarınada kendim için dr randevusu aldım oraya gıdecem
geldim kız buralardayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım,biraz gecikmeli de olsa beni mazru göreceğinizi düşünerek,öğretmen arkadaşlarımızın bu güzel günlerini kutluyorum,iyiki varsınız canım öğretmenlerim,hepinizi seviyorum..
ben dünden beri facede hesaplarımı düzeltmeye çalışıyorum,resmen sinir oldum,arama çubuğundan beni arkadaş olarak ekleyemiyorlarmış,onunla uğraştım ama yine olmadı...
iyigeceler......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?