- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.061
iyi geceler kızlar
ablamd akalsım 4 gün bugün geldim eve
kızımı uyuttum
babasıda uyuyor ama kızım babanın horultusuna uyanıyor:))))))))
ben acaip nezle oldum
geçmiyor öksürük de var
face kızları ya ben o oyunları felan anlamıyoprum nereden buluyorsunuz anasayfamız da görüyorum şöyle oldu böyle oldu diye
yua bir gün bende gireceğim kolay mı?
öğretmenler gününüz kutlu olsun sevgili örrtmenlerimiz
selam arkadaşlar..nasılsınız.
myhopem malesef bacım topigimiz yaprak dökümü yaşıyor..tek amacımız bebek sahibi olabilmekti... .ama artık bu düşünceden kopmuş durumdayız...ufacık olaylar dag gibi büyüyor burada.gelende sag olsun gelmeyende.gerçekten üzülüyorum..nerde birbirimize verdigimiz destek..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
işte bu sen benim düşüncelerimi anlatmışsın canım benimöyle deme denefimm niye kopalımm tek amacımız bebiş sahibi olmak değildi ki zaten tamam esas amaç oda birbirimize verdiğimiz destek değil mi bizi birarada tutan amacımız sadece bebiş olsaydı çocuğunu kucağına alan birdaha buraya uğramazdıı ben kendi adıma konuşuyorumm tamam eskisi gibi sık sık giremiyorum ama inan aklım hep sizde bizim derdimiz sadece anne olmak değil yeğen sahibide olmak burdaki herkez anneliği tatmadan bu hedefe ulaşmış olmayızkii nerdeyse 1.5 senedir tanıyoruz birbirimizi 12 mayısta üye oldum siteye ikinci yazdığım yer burasıydı-ilki dostinex topiği onu sormak için üye olmuştum zaten iyikide olmuşummmkaydirigubbakcemile2-ve hatırlıyorum sen ve lotus cevap vermişti bana o zamandan beri dediğin gibi neler neler yaşadıkk üzüntülerimizde oldu sevinçlerimizde ve hepsini kendi içimizde değil topik olarak hep birlikte yaşadık benim için bu topiğin yeri çokk önemli yazamasamda aklım duam hep sizinlee ben sizi çokkk seviyorummmmm:1hug:
selam kızlaaaarr
swet hoşgeldin tekrar.küçük hanım nasıl.iyi mi.
............
ooo swette gelmiş,hoşgelmiş,keşke karşılşabilseydik canım,bebişimiz nasıl,öp yerimize...
bugün bende yoğundum,ancak şimdi girebildim...kış günü zaman yetmiyor inanın,saatler çabuk geçiyor,yazın daha çok zamanımız oluyor sanki...
mumucum,kalbimiz bir ama dediğin gibi keşke hepimiz aynı yerde olsaydık,daha çok dertleşirdik tabi ki...bu konudaki yalnızlığımız bir nevi azalırdı...
hg swethome...neden sıkıntılısın bacım.üzme sen o tatlı canını.biz neler gördük neler attlatık degilmi...
ay kelebegim inan yazın çok acıklı.içim bi tuaf oldu bacım..
benim içinde şu olabilir
GÖZÜMDEKİ YAŞŞINIZ BEBEKLERIM..
mumu sende relax ol canım
herkes relax olsun lütfennnnnnnnnnnnnnnn
denef kızlar lütfen hüznğü bırakın
çok zor belki ama her sıkıntıya gülmek
neyse o oyunu ben bir ara bulurum ama ben her gün açamıyorum anladığım her gün girmek gerekmiş oraya
ben bazen bilgisayarın düğmesine basamıyorum ki.
hele bir de ders çalışmam lazım onlara başalrsam kısmet olup.ç
birde bayramdam önce sadece ev silip süpürsem o bile çok süper olacak
tembel ev hanımıyım bennnnnnnn
tembelim tembelll
hayırlı akşamlar kızlar.denef kaçaropuyorumnanaktan
:roflol: aynen öyle valla myhopem.doğru demişsin :)radymm topiki yine kargalar basmışş anam puan xp de olsa kaç kişi hergün uğrardaaaaa:roflol::roflol::roflol:
inş.inan en büyük destekçinim bu topik hep olacak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok merci cnm üstüme alayımmmmmm
ya hiç sorma yaaa.eyvah rady bu kedıyı görmesın benden söylemesi.hee hee hee
bende ögretmenlerımızın öğretmenler gününü kutluyoruumm.....
bende baklava actım bugun şimdide pişmesını beklıyorum.cok yorulmusum çooook
inşallah swet inşallah.güzel dileklerin için çok sağol.sen milli olmuşsun olsun her şerde bir hayır vardır
değil mi
bizim gördüğümüz gibi değildir allahın hikmeti.
seni bekliyorum
ilk hamile haberini sana vermiştim ben senden de bekliyorum ilk bana vermeyeceksin belki ama o haberi ben duysamda yeter
bende öptüm canım seni kocamanMumucum ve Rady ım kolay gelsin kızlar çok yormayın kendinizi rasy cim herşeyde vardır bir hayır.Kocaman öptüm.Şeniz
...
çoooook teşekkürler şekerim çok sağol.Öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun...
Radyciim eşinin öğretmenler günü kutlu olsun..Demek milli oldun hee hayırlı olsun efem gözümüz aydın:roflol:
Nişan alış-verişini yaptınız mı kııızz neler aldınız bakem gelinize:roflol:
offf zor bu işler zor. ve de çok sıkıcı bu alışveriş işleri.Bayramda Sinan-Annesi-Babası gelecekler 3. günü..
Kıyafet alıyorum üst aldım alt kaldı..
Sürekli çarşılardayım.
ay allah korusun be ne diyosun.çoook geçmiş olsun.ciddi bişey mi ki.hani msn de resimleriniz olan kuzenin mi bu.şal örtmüş olan mı.Kuzenimin psikolojik rahatsızlığı gene ortaya çıktı bu sefer biraz ağır.
Sürekli beni istiyor hep yanında olayım istiyor, yardım et bana çok kötüyüm diyor..
2 akşamdır ordayım, konuşup rahatlatmaya çalışıyorum..
Onun yanında dura dura benimde psikolojim bozulacak galiba( Çok zor bir durum..
evet yaa.yakın olmak çok güzeldi di mi.olsun. herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun da. en zoru mesafeler olsun.aşılır ne de olsa di mi canım.alışırsınız zamanla bu duruma daAblam evine tamamen taşındı artık burda kalmıyor çok yalnızım çook..
Nasılda alışmışım ablacığıma, çok zor geliyor böyle..
Anamla kaldık ikimiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?