Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın arkadaşarım.

çok tuhaf ve çok fazla bir heyecan var içimde.
yani tarif edilmesi çok zor.
sıkıntıyla da birleşince sırtıma kadar vuran bi ağrı........

çok anlamsız ama hani barış manço nun bi şarkısındaki nakaratı var ya.beynimde yankılanıp duruyor.
allahım güç ver bana,sığındım sana.........
hepimiz için .................

selam bacılar....nasılnız...evet bacılarım halam hala iyi degil..bekliyoruz..iyileşmesini.
rady canım lütfen güçlü ol.bak ben yine umutlarımı aldım tedavi yoluna girmek üzereyim.evleneli 18 sene oldu 3 bebek kaybettim ama hala umutlarımı taşımaya çalışıyorum.sana sadece abla nasihatim tüp yaptır ve zaman kaybetme...yaş geçtikçebu işler daha zorlaşıyo..
alhanım canım bebişin artık dişte çıkartıyo oh ne güzel .insallah bizde görürüz bebeklerimizin dişlerini..:Saruboceq:
nehirim canım olsun ilk yapışın bende ilk yaptıgımda ayarlayamamıştım ama şimdi güel yapıyorum.zamanla yapa yapa ögrenirsin..
acemkızı hg.ama sen bizi niye unuttun ...lmaz:

berin bacımdan haber getirdim size.bugün ameliyat olacakmış.belkide olmuştur.aradım açmadı .belkide narkozun etkiisindeydi..inş tez zamanda iyileşir arkadaşımız.

selamlar bacılar nasıl olsun bende aynı tekrar hazırlıktayım tup bebek ıcın ocakta ıstanbul yolcusuyum ALLAH NASIP EDERSE TABIKI bebışlerımız nasıllar ıns ıyıdırlet

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
denefim halana çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canımmm
berinimmm inşallah sende iyisindir hayırla atlatmışındır şu ameliyatııı
acemim hoşgeldin canımmm:1hug:
alhanımm inciler çıkıyor hee maşallahh elif simayımızaaa
radymmm sen en güzel limana sığınmışsın zaten canımm gerisi de gelecek inşallah hayırlısıylaaa ayrıca bende önce tüp diyorummm inşallah hakında hayırlısı neyse o olur sonu bebiş olur canımmmm:1hug:
nevinim nehirim mumucum swetem lotusum gülyüzlüm pinkim çileğim nazım esram unuttuğum varsa affolaa nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

RADY CIM MAYHOPE güzel yazmış sen zaten en güzel limana demir atmışsın

ACEM KIZI özer bey mi yolluyor istanbula cnm haberlerini hayırlısıyla bekliyoruz

BERıN CıM CNM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN

merhaba geleceğin en güzel anne adayları oğlumla sizleri kocaman öpüyoruz
veee sizleri çok sevdiğimizi ekliyoruz görüşürüzzzz...

RADY CIM MAYHOPE güzel yazmış sen zaten en güzel limana demir atmışsın

ACEM KIZI özer bey mi yolluyor istanbula cnm haberlerini hayırlısıyla bekliyoruz

BERİN CİM CNM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

canım ya bı turlu denk gelemıyoruz sana ozelden yzamıyorum bugun denedım olmadı
sen sureklı ozer beyemı gıdıyosun kendı ıstegımle gıdıcem dusuk yappacagım zamnalarda cok aradım malesef ulasamadım 3 gun ne demek ya aklıma geldıkce kafayı yıyorum bana rahta ola bılırsın dedı 3 gun ıcınde dusuk oldu benım ozel dr sa her zaman ulasmma gerekıyor ama malesef antalyadaymıs offfffffffffffff ıns oglen yakalarım senı topıkte en son okudugumda gecmısı dr degıstırecegın hatırlıyorum her seyın hyırlısı ALLAHTAN OPTUM HERKESE SELMLAR

Günaydın arkadaşlar ...

Sıkıntılı günlerden sonra sonunda dün işbaşı yapabildim, iyiyim çok şükür.
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim a.s.

yaşasın herkesler geliyo galiba yavaş yavaş

günaydın....

çilek tekrar geçmiş olsun canım.
acem istanbul da kime gitmeyi düşünüyorsun.

Nazım gamzem öpüyorum sizi..

radym hadi bismillah,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin..Bebişimiz gelsin inşallah...

nerdesin kız sen bakim klava:

nehir nerde klava:

amin inşallah canım sağol.cümlemiz için iyi olsun herşey.hayırlı olsun.yeni sene güzellikler getirsin hepimize.bebiklerimizi getirsin inş.

sen nasılsın.naapıyosun

HEPİNİZE MUTLU SENELER;SAĞLIKLI HUZURLU VE BEBİŞ DOLU YILLAR DİLİYORUM...

DENEFİM,kaynanan gitmiş gözünaydın,halana da çok geçmiş olsun canım,inşallah sağlığına bir an önce kavuşur...
BERİNCİm,sanada geçmiş olsun...
RADY;tedavin şimdiden hayırlı olsun...

şimdi acilen çıkmam lazım,gerisini sonra yazarım

merhaba geleceğin en güzel anne adayları oğlumla sizleri kocaman öpüyoruz
veee sizleri çok sevdiğimizi ekliyoruz görüşürüzzzz...
bizlerde sizleri öptük

nerelerdesiniz bak gelemyenleri bizler merak ediyoruz

evet dr değiştirmekte halen kararsızım

eşimde bende özer beyi çok seviyoruz iletişimimiz çok güzel ama sanki çok mu ısrarcıyım diye düşünüyorum

tecrübesine ve bilgilerine sonsuz inanıyorum bana abimmiş gibi davranıyor zaman zaman küçük kardeşiymişim gibi uyarılarda bulunuyor zaman zamanda çok desteğini hissediyorum

ameliyathanede çok sakinleştirici şekilde davranması bana güven veriyor

hiç süphem yok dr konusunda ama yaşadıklarıma bakınca sanki değişiklik yapmalımıyım diye düşünüyorum

gecenin kaçı olursa olsun aradığımda ulaşıyorum hatta hst ben gitmeden odam hazır oluyor yani bunlarda benim hoşuma gidiyor bana sahip çıkmasını seviyorum

RABBİM hepimizin gönlünde olan bütün güzellikleri hayırlısıyla nasip etsin inş
Günaydın arkadaşlar ...

Sıkıntılı günlerden sonra sonunda dün işbaşı yapabildim, iyiyim çok şükür.
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim a.s.
cnm nasılsın tekrardan çok geçmiş olsun

bu arada cumartesi gününe ikinci görüşme ve başlama için randevumu almış bulunmaktayım.
haydi bismillah....

hayırlı olsun cnm

inan doğru yapıyorsun bazen haytın akışına bırakmak en doğru karar oluyor

Gamzem gelmiiişşşşşşşş:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Canım çok özledim seni nasıl oldun?
Alçı çıktı dimi ayağındanakannehir
Ağrın sızın var mı?
Topallıyor musun?
Keyfin nasıl?
Kimi özledin bakim:umursamaz:
Bebeğimiz nasıl?
İsim buldunuz mu?
Görümcenin sözü ne zaman?
İşten ne zaman ayrılacaksın?
Beni özledin mi:asigim:
Daha sık gelecek misin:gitme:

Naz o ne biçim mesaj yaa?
Nerelerdesin neden gelmiyorsun?

Acem kızı hoşgeldin canım. Hayırlı olsun tedavin inşallah. İstanbulda nereye gideceksin?

Radciiiimmmm yavrumm hayırlı olsun cınımm..Ne için görüşçen bakim bu ctesi doktorla?
Buralardayım cınımm. Ya napim daha herşeye çok var ama şimdiden koşturuyoruz be rediciiiiim..Zaten ben ya sinanla görüşüyorum, yada onunla konuşuyorumnaniknanik

Hepinize bolll öpücükleeerrrrropuyorumnanaktan

Bu arada hanımlar avatarımdaki ayakkabıyı biğendiniz miiiii :)))
Müstakbel söz ayakkabım olur kendileri hihi :))

Yeni yılın kellere saç, hastasına ilaç, züğürte para, sıvacıya mala, işsize iş, dişsize diş, olmayana çocuk, üşüyene gocuk, colaya buz, yemeğe tuz, nazar değmişe hoca, evde kalmışa koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, vermesini dilerim hepinize mutlu yıllarrrrr..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…