Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın
aaa çileğin görümcesi mi sözleniyo .
hiç haberim yoktu.

canım pazartesi günü gitmiştim ya hani.prolaktin istemişti.onu yaptırdım.sonucu göstericem.adetim 10 gün gecikti yine.ilaç vericek galiba olmam için.sonra adetin üçüncü günü yapılması gereken tahliller var onları yaptırıcam.zaten iğnelere de 3. gün felan başlanıyodu galiba.işte 15 gün de yumoş takibi sürse muhtemelen ocağın sonu gibi yumoş toplamaya olayı gerçekleşir gibi geliyo.herşey yolunda giderse tabi. inş.
böööle işte.

canım memorıal ıns bu yıl hepımız ıcın bol bebıslı gecer

yaşasın herkesler geliyo galiba yavaş yavaş

günaydın....

çilek tekrar geçmiş olsun canım.
acem istanbul da kime gitmeyi düşünüyorsun.

canım memorıal adet olmayı beklıyorum 4 vey a 6 sı ıstanbuldayım ALLAHIM nasıp ederse tabıkı.INS ALLAHIM BIZLERINDE YÜZÜNE GÜLER :teytey:

cnm nasılsın tekrardan çok geçmiş olsun
teşekkür ederim
hamdolsun iyiyim çok şükür a.s
Bu ne güzel bir karşılama olmuş böyleee :kedi: opuyorumnanaktan
İyiyim şükürler olsun bitanem, alçı çıktı evet, hala şişlik ve morarıklıklar var ama topallama vs. gibi zorlanmam yok şükür
Sadece yorunca ağrı yapıyor hafif, ağır olduğum için geçemedi bi türlü :))
Keyfim de fena değil hamilelik depresyonlarının yolu yavaştan gözüküyor sanırım sırnaşık şey
Bebeğimiz çok iyi maşaallah, herşey yolunda bin şükür.. Ama artık zor zamanlar geldi sanırım zorlamaya başladı beni, zaten bulantılar hala devam etmekte, bir de bebeğin büyümesiyle nefes darlığı, mideye baskı yapmasıyla devamlı tıka basa yemiş doygunluğu var, hareketlerim de kısıtlanıyor yavaş yavaş, böle iştee... Ama sakın yanlış anlama şikayetçi değilimm bin şükür bugünlere erdiren Rabbime opuyorumnanaktan
İsim konusu hala karışık, düşünüyoruz hala, biraz daha araştırma yapıcaz.. Ama en son "Ensar" da kaldık :asigim:
Görümcemi bu akşam istemeye geliyorlar inş. Söz tarihi de bugün belli olur herhalde a.s
İşten bu ayın sonunda ayrılıyorum Allah tan bir aksilik olmazsa :lepi:
Seni özlemek miii :asigim: tahmin edemezsinn :asigim: :asigim: :asigim:
Bu arada hanımlar avatarımdaki ayakkabıyı biğendiniz miiiii :)))
Müstakbel söz ayakkabım olur kendileri hihi :))
Zaten çok beğenmiştim ne olduğunu soracaktım
Demek onlar senin hee hem de söz ayakkabın.. Harikaaaa opuyorumnanaktan
Hayırlısı olur inş. canım

selam kızlar
bugün doktorumla görüşmeye gittim yine.farlutal verdi.adet olmayı bekliycem şimdi.olunca da 3. gün iğneler başlıyo.
ya bişey sorcam daha önce tedavi olan arkadaşlara.size kaç embriyo transfer ediliyo.doktorum bana ikitane transfer etmeyi düşünüyo.eşimle ben de üç tane istiyoruz aslında.ama sonrasında birini sonlandırma ihtimalini düşününce de kararsız kalıyorum

slm kizlar ben cok hastaym yatak dösek yattm feci öksürügm var.nasl gecer sizce?
cilegm tekrar gecms olsun cnim.
radycm insallah hersey güzel olack rabbimin izniyle.
nehirm patilern güzelms bu arada ablamida evlenrcgz sanirm.tanismaya geleckler bu hafta.ayagnı sürüdn dimi?
herkesi öptm canlarm snra görüşürüz.

canım memorıal adet olmayı beklıyorum 4 vey a 6 sı ıstanbuldayım ALLAHIM nasıp ederse tabıkı.INS ALLAHIM BIZLERINDE YÜZÜNE GÜLER :teytey:

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun,memoril benim de yaptırmayı düşündüğüm bir yer,inşallah hepimiz ordan bebişlerimizle çıkarız...bursadan istnbula devamlı gidiş gelişmi yapacaksın canım???

canım çok geçmiş olsun,aman kendine iyi bak...sen o haldeyken bebişine kim baktı peki...

UOTE=Rady;10800915]selam kızlar
bugün doktorumla görüşmeye gittim yine.farlutal verdi.adet olmayı bekliycem şimdi.olunca da 3. gün iğneler başlıyo.
ya bişey sorcam daha önce tedavi olan arkadaşlara.size kaç embriyo transfer ediliyo.doktorum bana ikitane transfer etmeyi düşünüyo.eşimle ben de üç tane istiyoruz aslında.ama sonrasında birini sonlandırma ihtimalini düşününce de kararsız kalıyorum[/QUOTE]

canım demek tüp bebeğe karar verdin,ben pek girmediğim için kaçırmışım herhalde...nerde yaptırıyorsun canım?transfer konusun da da dr.lar karar veriyor ona,senin rahim yapınla ve döllenen yumurta kalitesiyle alakalı...çok iyi kalitede iki tane ebriyo yeterli bence,bu işte kalite çok önemli,ama yok kaliteleri düşük olur o zaman 3 tane yerleştirirler bence...yani bu iş isteğimize göre olmuyor canım,en iyi kararı dr.lar veriyor...ben senden çok umutluyum canım,bu iş olacak Allahın izniyle...

hayırlı olsun tekrardan cnm

gülyüzümün dediği gibi 1.kalıtede 2 embriyo yeterli olacaktır

zaten üçtane transfer olduysa hepsi rahime tutunsa bile sonrasında kalp atışları durabiliyor

yani çok çok seçenekler var

çoğul gebelik tup bebek başarısı değil başarısızlığıdır cnm

ayrıca hamilelikte de birsürü problemle karşılaşabilirsin

gerçi dr herşeyleri çok iyi yapıyorlar
geçmiş olsun cnm
aman dikkat et
elma çayı içmeyi denedinmi

birde tarçın çayı

ah gülyüzm kim bakack tabiki ben baktm maskeyle dolaniyorm onada gececk diye aklm gdiyor.
mumucm elma cayi denemedm birde oma bkaym sagol tatlm.
radycdm o knularda bilgm yok cnim yanls bilgilendrmeyeym seni canim.
acemcm seninde tedavn hayrli olsun canim.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile

canım memorıal ıns bu yıl hepımız ıcın bol bebıslı gecer

Acemcim çok sevindim yeniden deneyecek olmanıza hayırlı olur inşallah.
İnşallah bu sefer Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar ve nesil ihsan eder inşallah..

Çok özledim seni tabi böyle karşılayacağımopuyorumnanaktan

Buna şükürler olsun çileğim. E tabi kilo artınca ayağa olan baskıda artıyor.
Birde röntgen çekilemedi, sırunun ne olduğuda tam anlaşılamadı.
Ama çok şükür topallama falan olmuyormuş, öyle olsaydı çok zor olurdu.
İnşallah ağrılarda en kısa zamanda geçer.
Demek erkekimiz hala annesiin midesini bulandırıyor heekaydirigubbakcemile3
Yaramaz şeyopuyorumnanaktan
İyi çektirdi yani sanaopuyorumnanaktan
Sağlıklı olsunda inşallah bunların hiç biri gözümüzde olmayacakopuyorumnanaktan

Bence adı Ensar kalacak..Yada şöyle olabilir:
Bebek doğdu:
Birden bir ışık yanmış gibi bi isim bulacaksınız, ve biz bunu neden daha önce düşünemedik diyeceksiniz ve o olacak:roflol:

Buna inanamıyorum istemesi oldu yani görümcenin..
Aynı anda ilerliyorduk. Hatta bayramda bizede onlarada geldiklerinde ben ne zaman olacak demiştim, sen ocak gibi demiştinde ben ohoooo demiştim onlarınkine daha çok vardelikafadulden
Bizimki o kadar uzamaz diyorduk yaa:roflol:
Bizede dün akşam geldiler güya gün konuşulacaktı:roflol:
Gene tam tarih belirlenmedi yani aslında bellide 13 Şubat:asigim: genede söylenmedi..
2 hafta sonrada onlar bizi oturmaya çağıracakmış:roflol:
Böyle bi biz onlarda bi onlar bizde zaten iyice sözlenmişiz gibi oldu. Herkes öyle davranıyor:roflol:
Hayırlı olsun ne diyeyimkaydirigubbakcemile3

Evet ayakkabım o benim çok güzel dimi ben çooooook beğendim hemde çoookopuyorumnanaktan
Daha elbise yok ortada ama ayakkabı varkötükedihüso
Sinanda tamam en önemli sorunumuzu hallettik gerisi gelir artık diyor ayakkabıyı alınca:roflol:

Seni çooook özledim çook ah bi bilsen tatlım yaa:asigim:

Hayırlı olsun yavrucum tedavin. Aşağıdada olduğu gibi Gülyüzüm ve mumunun dediklerine harfiyen katılıyorum.
Doktor senin tedavinin gidişatına göre en uygununa karar verecektir.
Önemli olan embriyoların kalitesi. Oda ancak döllendikten sonra belli oluyor.

Neeeeakannehir
Nasıl sevindim anlatamam yaaa:lepi:
Demek ablanda evlenecek, çok sevindim çook:sm_cool:
Ben sürttümde bi sözlenemedim daha:roflol:
Hayırlı olsun inşallah. Nasıl oldu? Nasıl tanıştılar?

Ve bu arada çok geçmiş olsun alhancım. Ben atlatıyorum gribi ve öksürüğü çok şükür ama dünya kadar ilaç içiyorum.
Tabi senin ilaç içme şansın yok artık doğal yollar bulacaksın.
Ben bi bal biliyorum okadarkaydirigubbakcemile3

Gülyüzüm sen ne zaman deneyeceksin inşallah?
Ve rediciim bahsettiğim mesaj bu ve evet aynen katılıyorum gülyüzüme

Yes yes yeskaydirigubbakcemile5 bencede doğru söylüyorkaydirigubbakcemile5

slm kizlar ben cok hastaym yatak dösek yattm feci öksürügm var.nasl gecer sizce?
cilegm tekrar gecms olsun cnim.
teşekkürler alhanım
sana da geçmiş olsun, Allah şifa versin inş.
ben Allah ın izniyle bu yıl griple iyi savaşıyorum, portakal mandalina ve limon sayesinde
kesinlikle tavsiye ederim a.s
opuyorumnanaktan

Evet canım çok şükür iyiyim, inş. şişlikler de geçer 3 hafta oldu hala duruyor :sm_confused:
Midem fena malesef dediğiniz gibi olmadı, ha geçecek ha geçecek derken sonuna yaklaşıyoruz benneyaptımki
Reflü ilaçları kullanıyorum 2-3 aydır .. Ama olsun dediğin gibi bunlar hiiççç sorun değil, günler geçip gidecek inş. hayırlı olsun sağlıklı olsun yeter ki :CüvCüv:
Eşim de aynen öyle diyor, bu oğlan sana çokk çektiriyor, ama sonucu harika olacak inş. diyor :asigim:

İsim konusu evet genelde, son dakikada nokta atışı tarzında isim bulunabiliyor
Bakalım nasip

Nehirimmmm
Siz hala gelip gitme faslında mısınız yahu sırnaşık şey
Hakkaten artık isteme söz falan tamamen prosedür kaldı delikafadulden
Siz iyice kaynaştınız maşaallah, hayırlısı dediğin gibi Şeniz
Ama 13 Şubat çok geç yaa :1closedeyes:

Ayakkabı konusunda Sinan haklı galiba, biliyor çocuk bu işleri :roflol:

Bu arada biz bu gidişle radylerde toplanamıcaz galiba, son zamanlar çıkamam sanırım :çok üzgünüm:
Bana gelirsiniz olmaz mıı :dance:
Hem ben de çokkkk özledim seniiii :asigim: ve hepinizi :asigim:

günaydın kızlar.

evet doktor karar veriyo tabiki de kaç tane yerleştireceğini ama sana da açıklıyor bunun nedenlerini.
şimdi doktor benim için 2 taneyi yeterli görüyor.bizde dedik ki hani bi aksilik çıkar.1 ya da 2 si olumsuz sonuçlanırsa diye 3 olamaz mı.doktor da tabi olabilir ama yaş faktörü ve pkodan dolayı sizin olumlu olma ihtimaliniz yüksek olduğu için 2 iyi gibi ama 3 te olabilir dedi.tabi daha çok var o aşamaya.

gülyüzüm sana söylemiştim gerçi ama tedaviye medicana bahçelievlerde başladım.doktorum da doç.dr süha sönmez.

yeni gelin adaylarımıza hayırlı olsun nişanları sözleri.allah tamamına erdirsin inş.

alhancım,ben hep,sakın anneler hasta olmasın derim,çünkü herşey bizlere bakıyor,ev işi,yemek ve de hepsinden önemlisi bebek...sağında solunda bakıcı birileri de olsa sen hastaysan herşey duruyor...o yüzden sana acil şifalar diliyorum,değilki yardımcın da yokmuş,sana Allahım güç kuvvet versin...

nehirim,tedaviye başalamayı çok istiyorum ama zamanı var daha...hastane konusunda kararlıyım aslında,ama çok para lazımakannehir

denefim,pinkim,kelebeğim nerelerdesiniz yawwwwCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…