- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.341
opuyorumnanaktan
Evet canım çok şükür iyiyim, inş. şişlikler de geçer 3 hafta oldu hala duruyor :sm_confused:
Midem fena malesef dediğiniz gibi olmadı, ha geçecek ha geçecek derken sonuna yaklaşıyoruz benneyaptımki
Reflü ilaçları kullanıyorum 2-3 aydır.. Ama olsun dediğin gibi bunlar hiiççç sorun değil, günler geçip gidecek inş. hayırlı olsun sağlıklı olsun yeter ki :CüvCüv:
Eşim de aynen öyle diyor, bu oğlan sana çokk çektiriyor, ama sonucu harika olacak inş. diyor :asigim:
İsim konusu evet genelde, son dakikada nokta atışı tarzında isim bulunabiliyor
Bakalım nasip
Nehirimmmm
Siz hala gelip gitme faslında mısınız yahu sırnaşık şey
Hakkaten artık isteme söz falan tamamen prosedür kaldı delikafadulden
Siz iyice kaynaştınız maşaallah, hayırlısı dediğin gibi Şeniz
Ama 13 Şubat çok geç yaa :1closedeyes:
Ayakkabı konusunda Sinan haklı galiba, biliyor çocuk bu işleri :roflol:
Bu arada biz bu gidişle radylerde toplanamıcaz galiba, son zamanlar çıkamam sanırım :çok üzgünüm:
Bana gelirsiniz olmaz mıı :dance:
Hem ben de çokkkk özledim seniiii :asigim: ve hepinizi :asigim:
günaydın kızlar.
evet doktor karar veriyo tabiki de kaç tane yerleştireceğini ama sana da açıklıyor bunun nedenlerini.
şimdi doktor benim için 2 taneyi yeterli görüyor.bizde dedik ki hani bi aksilik çıkar.1 ya da 2 si olumsuz sonuçlanırsa diye 3 olamaz mı.doktor da tabi olabilir ama yaş faktörü ve pkodan dolayı sizin olumlu olma ihtimaliniz yüksek olduğu için 2 iyi gibi ama 3 te olabilir dedi.tabi daha çok var o aşamaya.
gülyüzüm sana söylemiştim gerçi ama tedaviye medicana bahçelievlerde başladım.doktorum da doç.dr süha sönmez.
yeni gelin adaylarımıza hayırlı olsun nişanları sözleri.allah tamamına erdirsin inş.
alhancım,ben hep,sakın anneler hasta olmasın derim,çünkü herşey bizlere bakıyor,ev işi,yemek ve de hepsinden önemlisi bebek...sağında solunda bakıcı birileri de olsa sen hastaysan herşey duruyor...o yüzden sana acil şifalar diliyorum,değilki yardımcın da yokmuş,sana Allahım güç kuvvet versin...
nehirim,tedaviye başalamayı çok istiyorum ama zamanı var daha...hastane konusunda kararlıyım aslında,ama çok para lazımakannehir
Para mıakannehir
Evet bizede lazım ondan çok:roflol:
İnşallah ayarlarsınız, toparlayabilirsiniz en kısa zamanda. Çok istiyorum herkesin tedavi olmasınısositososito
denefim,pinkim,kelebeğim nerelerdesiniz yawwwwCADIARZU
Ohh ohhh baya bişey kaçırmışım yaaa...
radym,arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış embriyo konusunda...
Bana 2 seferde de 4 tane yerleştirildi ama olmadı..Yani sayının çok olmasıda bişey ifade etmiyor aslında.demem oki,olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.Yani sayıya takılma...Aslında hiçbişeye takılma,hiçbir şey bilmiyormuş gibi davran,daha rahat geçirirsin o dönemleri...Çok ciddyim,akışına bırak,o öle oldu bu böle oldu diye düşünme canım...Onun geleceği varsa her türlü gelecek Allahın izniyle...
Alhanım geçmişler olsun canım..
Ne zor oluyordur bebekle beraber....Acil şifalar olsun tatlım...
Gamzem,sanada geliriz radyyede geliriz bize farketmez,sen Ayşeyi kafalamaya bak:)))
Gamzem şimdide şey diyelim,"doğuma az kaldı gamzem,doğurunca geçicek bulantıların":roflol:
Seninki ilginç çıktı yavrum be napalım:))Geçer dedik ama geçmedi gitti.Bugünlere şükür...Ayağında iyiymiş,çok sevindim...
Gelirim ben yine inşallah,şimdi yemek yapam:)))
Muck..
Tamam kuzum görüşelim de :asigim: bana farketmez, ama geç olursa ben gelemem bir yere siz gelirsiniz bana :lepi:Ohh ohhh baya bişey kaçırmışım yaaa...
Gamzem,sanada geliriz radyyede geliriz bize farketmez,sen Ayşeyi kafalamaya bak:)))
Gamzem şimdide şey diyelim,"doğuma az kaldı gamzem,doğurunca geçicek bulantıların":roflol:
Seninki ilginç çıktı yavrum be napalım:))Geçer dedik ama geçmedi gitti.Bugünlere şükür...Ayağında iyiymiş,çok sevindim...
Gelirim ben yine inşallah,şimdi yemek yapam:)))
Muck..
:dilcikar: Hee evet evet az kaldı benneyaptımki geçin dalganızı :mymeka:
Demek 3 hafta geçti hala morluklar var hee:gitme: Canım yaa inşallah geçer:gitme:
Hee:kedi:evet:kedi:şeyyy:kedi: ablamında dediği gibi az daha sabır doğurunca geçer:roflol::roflol::roflol:
Ay hiç sorma iyi hoş güzelde biz sözlenseydik yahusırnaşık şey
Daha biz onlara gidicez hemde daha 2 hafta sonracokacimcoook
Niye 13 Şubat geç dedin gamzemmafoldumben
Şeyybende geçenlerde öyle düşünmüştüm
Böyle giderse biz rediye değil çileğe gidicez galiba:tomato:
Aslında abliş gideceksek gidelim kız hakkaten sözü beklersek gidemicez hiç ne dersin?
Doğurunca geçicek bulantıların:roflol::roflol::roflol:
Bak ben dememiş miydim sana:roflol::roflol:
Ne yapalım abliş kime gidelim ne zaman gidelim nasıl gidelim?
Ki redicik tedaviye başlıyor sayılır. Yok yumurta takibi, yok yumurta toplama, yok transfer yok dinlenme derken çok geçe kalır..
Bir an önce gitsekmi yoksa toptan çileemin doğumunu mu beklesek:roflol:
Buyrun gelin çok memnun olurum yerimsenibenselam kızlar en iyisi çileğin doğumunu bekleyin RABBİM kısmet ederse havalarda güzel olursa bakarsınız bizlerde geliriz
GÜLYÜZÜM hani kız kardeşin bursaya taşınıyordu sende ona göre ayarlarsın buraya gelmeyi
ahhhhhhhhh sormayın sonrasına yaşanan günün tadı anlatılmaz
Teşekkürler lotusum, evet vakit yaklaşıyor şükür opuyorumnanaktancılekcım sanada gecmıs olsun masallah doguma da epey az kalmıs.......
moralım bozuktu bebıslerım hastamafoldumbenmafoldumben dr umuz bronşit dedı enfeksıyonunu kapmıslar..gecenlerde anıden bır mısafırım geldı cocugu bronsıttı ondan bulasmıs meleklerıme....bronsıtın bulasıcı oldugunu bılmıyordum hıc ama ozellıkle bebek ve cocuklarda bulasırmıs......:1no2kadar da dıkkat edıyorum...bebe mılletı bırbırıne hasatalık bulastırarak buyuyor sanırım..akannehirsımdı 24 saat nobetteyız ılac saatlerı ıcın.....hamdolsun bu da gececek ınsallah.......:Saruboceq:
nevın nasılsın canım evınden memnunmusun???????optum......
Tamam kuzum görüşelim de :asigim: bana farketmez, ama geç olursa ben gelemem bir yere siz gelirsiniz bana :lepi:
:dilcikar: Bulantılarla ilgili bişey demiciimm benneyaptımki :1closedeyes: Çok üzgünüm çoook
:dilcikar: Hee evet evet az kaldı benneyaptımki geçin dalganızı :mymeka:
Evet toplaşma işini bi konuşsak iyi olu aslında nehirim
Ablasııı evet ne diyorsun kaydirigubbakcemile
Radyim sen ne diyorsun fisfisfis
Buyrun gelin çok memnun olurum yerimseniben
çileğim nehirim nevinim.ne diyim ben.neye karar verirseniz ben ona uyarım.ha çilekte ha bende hiç farketmez.yeterki görüşebilelim.
yani ben de müsaitim bana da gelebilirsiniz.ama çilek gelemem derse ona da gidebiliriz.ya da çilek yorulmasın diye onun evine yakın bi yerde dışarda da görüşebiliriz.
nederseniz kabulümdür benim.
zaten siz cevap verene kadar iki hafta geçer kanımcaklava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook :umursamaz: :sinifsinif:
lotusun çok selamı var.
az önce görüştüm
tamam arkadaşımhmmmm o zaman şöyle diyeyim ben.bu haftasonu olmaz gibi geliyo kimse için.çok yakın çünkü.
önümüzdeki haftasonu lise arkadaşlarımla programımız var.yani 17 ocak pazar günü oluyor dolu olduğum gün.
ama 24 ve 31 ocak pazar günleri ben müsait olucam inş.o günler gelebilir misiniz bana canikolarım.
olumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ve aleykümselam....
Biz nehirlen bi istişare yapalım,döneriz yavrum sana...
Gamzem,sen yap nazireni yavrucum,bizimde hoşumuza gidiyor zatiŞeniz
Hayırlı olsun canım, nasıl bir model diktiriyorsun elbiseni ?He hee ben geldiiim
Lotusum çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikizlerimize.
Hasta olacaklar tabi, çok şükürki ilgilenen üzerlerine titreyen anne babası var çok şükür..
Gamzem bencede yaa 13 Şubat çok uzakmafoldumben
Ama artık diye diye alıştımopuyorumnanaktan
Bugün kıyafetimin kumaşını aldık çok heyecanlıyım, pazar günü dikime vereceğiz inşallahopuyorumnanaktan
Redicik ocak ayının sonunda tedavin hangi aşamada olur sence kestirebiliyor musun?
Yaa ama ben size söz mendili getirecektimmafoldumben
Hep sözden sonra görüşürüz diye düşünüyorduummafoldumben
Peki nazdan haberi olan var mı?
Oda gelecekti.
Gamzem tabi yaa bak doğur bişeciğin kalmıcak bitanemm:roflol:
Ne diyor doktor doğum için?
Yani şimdiden birşey konuşuldu mu?
teşekkür ederim denef abla vereliniortakevet geçmişi okuyup geldim...önce çilek bacımız gelmiş ona hem geçmiş olsun diliyorum.hemde topige geri döndügüne sevindigimi iletmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?