Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Ohh ohhh baya bişey kaçırmışım yaaa...

radym,arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış embriyo konusunda...
Bana 2 seferde de 4 tane yerleştirildi ama olmadı..Yani sayının çok olmasıda bişey ifade etmiyor aslında.demem oki,olacaksa oluyor olmayacaksa olmuyor.Yani sayıya takılma...Aslında hiçbişeye takılma,hiçbir şey bilmiyormuş gibi davran,daha rahat geçirirsin o dönemleri...Çok ciddyim,akışına bırak,o öle oldu bu böle oldu diye düşünme canım...Onun geleceği varsa her türlü gelecek Allahın izniyle...

Alhanım geçmişler olsun canım..
Ne zor oluyordur bebekle beraber....Acil şifalar olsun tatlım...

Gamzem,sanada geliriz radyyede geliriz bize farketmez,sen Ayşeyi kafalamaya bak:)))
Gamzem şimdide şey diyelim,"doğuma az kaldı gamzem,doğurunca geçicek bulantıların":roflol:
Seninki ilginç çıktı yavrum be napalım:))Geçer dedik ama geçmedi gitti.Bugünlere şükür...Ayağında iyiymiş,çok sevindim...

Gelirim ben yine inşallah,şimdi yemek yapam:)))

Muck..

Demek 3 hafta geçti hala morluklar var hee:gitme: Canım yaa inşallah geçer:gitme:
Hee:kedi:evet:kedi:şeyyy:kedi: ablamında dediği gibi az daha sabır doğurunca geçer:roflol::roflol::roflol:

Ay hiç sorma iyi hoş güzelde biz sözlenseydik yahusırnaşık şey
Daha biz onlara gidicez hemde daha 2 hafta sonracokacimcoook

Niye 13 Şubat geç dedin gamzemmafoldumben

Şeyy bende geçenlerde öyle düşünmüştüm
Böyle giderse biz rediye değil çileğe gidicez galiba:tomato:

Aslında abliş gideceksek gidelim kız hakkaten sözü beklersek gidemicez hiç ne dersin?

Vakti saati geldiyse 1 tanede yeter, gelmediyse 10 tane de koysalar bi işe yaramaz redim biliyorsun.
Bunları sakın unutma tedavi sürecin boyunca.
Her ne kadar ilaç kullanacak olan sen olsanda, bir sürü işlem yaptıracak olsanda, Allah-u Teala ol diyecek inşallah..
Sayıya takılma, olacak Allah'ın izniyle..

Doğurunca geçicek bulantıların:roflol::roflol::roflol:
Bak ben dememiş miydim sana:roflol::roflol:

Ne yapalım abliş kime gidelim ne zaman gidelim nasıl gidelim?
Ki redicik tedaviye başlıyor sayılır. Yok yumurta takibi, yok yumurta toplama, yok transfer yok dinlenme derken çok geçe kalır..
Bir an önce gitsekmi yoksa toptan çileemin doğumunu mu beklesek:roflol:

selam kızlar en iyisi çileğin doğumunu bekleyin RABBıM kısmet ederse havalarda güzel olursa bakarsınız bizlerde geliriz

GÜLYÜZÜM hani kız kardeşin bursaya taşınıyordu sende ona göre ayarlarsın buraya gelmeyi

ahhhhhhhhh sormayın sonrasına yaşanan günün tadı anlatılmaz

slm canlarkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
özluyorum valla burayı kızlar ama hıc fırsatım yok malesef...coksukur ıyıyım ben...moralım bozuktu bebıslerım hastamafoldumbenmafoldumben dr umuz bronşit dedı enfeksıyonunu kapmıslar..gecenlerde anıden bır mısafırım geldı cocugu bronsıttı ondan bulasmıs meleklerıme....bronsıtın bulasıcı oldugunu bılmıyordum hıc ama ozellıkle bebek ve cocuklarda bulasırmıs......:1no2 kadar da dıkkat edıyorum...bebe mılletı bırbırıne hasatalık bulastırarak buyuyor sanırım..akannehirsımdı 24 saat nobetteyız ılac saatlerı ıcın.....hamdolsun bu da gececek ınsallah.......:Saruboceq:
acemım hosgelmıssın cok sevındım senı gordugune tedavın hayırlı olsun canım....mavı aya da kocaman sevgıler optum sıziŞeniz
radymmm canım buyuk kararı almıssın hakkında hayırlısı canım ınan sevındım......embrıyo konusunda aynen katılıyorum kızlara sayı degıl kalıte onemlı......ve bak bende 3 tane tutmustu kalp durması ve daha bırcok rıskten dolayı sayı ıkıye ındırıldı hala ıcımde yaradır beenımmafoldumbenhamdolsun RABBIM bunları bagısladı ama.....
gulyuzum bacım arayamadım ıkı uc gundur telasem var hem hastalık hem carsamba annemın arkadasları gelecek kosturdum ıste.....ınsallah bugun arayabılırım...opuyorumnanaktan
nehir papişlerıne bayıldım canım....ıyı gunlede kullan dıyecegım oyle de olacak ınsallah
:asigim:
nevın nasılsın canım evınden memnunmusun???????optum......
denefım sesın cıkmadı nasılsın????ocak ayı rady acem ve senın ayın demekkı.........habersız bırakma canımyerimseniben
mumum nbr canım neler yapıyorsun????sende bır tedavı mı demıssın ben yanlıs mı anladım canım????hadı hayırlısı :Saruboceq:
ah alhanım ya cok gecmıs olsun,,,sen dgumdan sonrada amelıyat gecırdın bunyen cok hassaslasmıstır canım.......hemen gecer ınsallah:Saruboceq:cılekcım sanada gecmıs olsun masallah doguma da epey az kalmıs.......
myhope nerelerde kızlar sapancada mı acep?????kelebecım senden de hbr yok sankı:uhm:
pınkım nbr canım???opuyorumopuyorumnanaktan
ınsallah kımseyı unutmadım kızlar zaten yazmayı unutsamda gonlum burda:1hugpuyorum herkesı canlarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Tamam kuzum görüşelim de :asigim: bana farketmez, ama geç olursa ben gelemem bir yere siz gelirsiniz bana :lepi:
:dilcikar: Bulantılarla ilgili bişey demiciimm benneyaptımki :1closedeyes: Çok üzgünüm çoook
:dilcikar: Hee evet evet az kaldı benneyaptımki geçin dalganızı :mymeka:

Ya evet yine gidip gelin dee, bi sözleneydiniz yaa sırnaşık şey
13 Şubata daha çoookk var ondan öyle dedim, ben sabırsızlanıyorum burda seni düşünemiyorum

Evet toplaşma işini bi konuşsak iyi olu aslında nehirim
Ablasııı evet ne diyorsun kaydirigubbakcemile
Radyim sen ne diyorsun fisfisfis
Buyrun gelin çok memnun olurum yerimseniben
cılekcım sanada gecmıs olsun masallah doguma da epey az kalmıs.......
Teşekkürler lotusum, evet vakit yaklaşıyor şükür opuyorumnanaktan

Yavrularına çokk geçmiş olsun Allah şifa versin inş.

günaydınlar
lotusum bizde seni özledik.ben de ne zamandır arıycam seni bi türlü olmadı.bebişlerine çoook geçmiş olsun.bebekken geçirilen bronşit atlatlıyo iyi bakılırsa.kalıcı olmuyo yani.merake etme.iyileşirler inş.

çileğim nehirim nevinim.ne diyim ben.neye karar verirseniz ben ona uyarım.ha çilekte ha bende hiç farketmez.yeterki görüşebilelim.
yani ben de müsaitim bana da gelebilirsiniz.ama çilek gelemem derse ona da gidebiliriz.ya da çilek yorulmasın diye onun evine yakın bi yerde dışarda da görüşebiliriz.
nederseniz kabulümdür benim.

nevın nasılsın canım evınden memnunmusun???????optum......

Canım çok çok geçmiş olsun..
Bende ilk defa duydum bronşitin bulaştığını..Daha neler öğrencez bakalım..
Hasta ola ola,düşe kalka büyücekler işte be gülüm...
Acil şifalar diliyorum..
Ben iyiyim şükür,evimdende memnunum çok şükür...Sağol canım..

Bu konuyu detaylı görüşmek lazım...Ama nasıl??

Dalga geçmiyoruz be tatlım..Geçer geçer dedik geçmedi gitti..Kendimizi dalgaya alıyoz aslında:))

çileğim nehirim nevinim.ne diyim ben.neye karar verirseniz ben ona uyarım.ha çilekte ha bende hiç farketmez.yeterki görüşebilelim.
yani ben de müsaitim bana da gelebilirsiniz.ama çilek gelemem derse ona da gidebiliriz.ya da çilek yorulmasın diye onun evine yakın bi yerde dışarda da görüşebiliriz.
nederseniz kabulümdür benim.

Aynen radyme katılıyorum..Bize hepsi uyar..
Gamzem sen karar ver..Nasıl yapalım..Sanamı gelelim,rady e mi gidelim,yoksam doğumumu bekliyelim..Bilemedim bende...

Son düzenleme:
Biliyorum canım nazire yapıyorum size sadece, hoşuma gidiyor :))

Aslında tarih önemli burada.. Eğer Ocak ayı içersinde görüşebileceksek rady ler olur diye düşünüyorum (daha kocama açmadım konuyu :1ninca: ama ben olur diye düşünüyorum inş.)
Yok Şubat ayı olacaksa ya da Mart, illaki bize gelinsin :))
Zaten Ocak sonu istirahate de ayrılıyorum evdeyim yani :lepi:

hmmmm o zaman şöyle diyeyim ben.bu haftasonu olmaz gibi geliyo kimse için.çok yakın çünkü.
önümüzdeki haftasonu lise arkadaşlarımla programımız var.yani 17 ocak pazar günü oluyor dolu olduğum gün.
ama 24 ve 31 ocak pazar günleri ben müsait olucam inş.o günler gelebilir misiniz bana canikolarım.

zaten siz cevap verene kadar iki hafta geçer kanımca klava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook :umursamaz: :sinifsinif:

lotusun çok selamı var.
az önce görüştüm

zaten siz cevap verene kadar iki hafta geçer kanımca klava: :mymeka: Çok üzgünüm çoook :umursamaz: :sinifsinif:
lotusun çok selamı var.
az önce görüştüm

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ve aleykümselam....

Biz nehirlen bi istişare yapalım,döneriz yavrum sana...

Gamzem,sen yap nazireni yavrucum,bizimde hoşumuza gidiyor zatiŞeniz

He hee ben geldiiim

Lotusum çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ikizlerimize.
Hasta olacaklar tabi, çok şükürki ilgilenen üzerlerine titreyen anne babası var çok şükür..

Gamzem bencede yaa 13 Şubat çok uzakmafoldumben
Ama artık diye diye alıştımopuyorumnanaktan
Bugün kıyafetimin kumaşını aldık çok heyecanlıyım, pazar günü dikime vereceğiz inşallahopuyorumnanaktan

Redicik ocak ayının sonunda tedavin hangi aşamada olur sence kestirebiliyor musun?

Yaa ama ben size söz mendili getirecektimmafoldumben
Hep sözden sonra görüşürüz diye düşünüyorduummafoldumben

Peki nazdan haberi olan var mı?
Oda gelecekti.

Gamzem tabi yaa bak doğur bişeciğin kalmıcak bitanemm:roflol:
Ne diyor doktor doğum için?
Yani şimdiden birşey konuşuldu mu?

evet geçmişi okuyup geldim...önce çilek bacımız gelmiş ona hem geçmiş olsun diliyorum.hemde topige geri döndügüne sevindigimi iletmek istiyorum

lotusum yegenlerimiz için çok üzldüm...geçmiş olsun canım.
alhanım sanada çok geçmiş aman dikkat et kendine.bebeginin sana ihtiyacı var...
berin bacımız hastaneden çıkmış dün.evindeymiş.selamları var hepinize..
rady canım hayırlı olsun .inş saglıklı ve hayırlı evlatların olur canım..dualarım seninle.
nehirim bizi çagırmıyonmu sözüne bakem..lmaz:

evet benim son durumumu merak edenlere..... artık sizde bıktınız benden biliyorum.yine çok önemli engel çıktı ve drla randevumu ertelemek zorunda kaldım.:1ninca::çok üzgünüm:
herşeyde hayır var diyorum ..... sabretmekten başka şu an yapacagım bişey yok malesef..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

allah razı olsun denefim.biliyorum zaten.benimde kalbim dualarım hep tedavide olan arkadaşlarımın yanındaydı.şimdi o kalplerin benim tedavimin heyecanıyla attığından çok eminim.burda sizlerle herşeyi paylaşabildiğim için çok mutluyum.kardeşlerimle ablalarımla.hep beraberce olduğumuzu bilmek çok motive ediyo beni şahsen.
burası ve sizler olmasaydınız ben şuan b tedaviye başlamamış olcaktım belki de.dürtüle dürtüle çıktık yola :)))
sonra neler öğrendik neler durumumuzla ilgili ((
herşey için şükrediyorum.kabullendim artık bazı şeyleri.hiç isyan etmiyorum.allah muhafaza.
rabime sığındım hepinizin yaptığı gibi.

senden sıkılmak değilde.senin dertlerinin bir türlü bitmemesi sıkıcı hakikaten.hah başladı diyoruz bişey çıkıyo.bu sefer başlıyor diyoruz başka bişey çıkıyo.allah sabrını kuvvetini artırsın denefim.allah yardımcın olsun.geçecek bu da inş.bende senşe yarışıcaz diye düşünmüştüm :))

tamam arkadaşım
o zaman diğer arkadaşlarımızın durumuna göre hareket ederiz inş. bana uyar a.s
ama tedavi durumunu da düşün

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ve aleykümselam....

Biz nehirlen bi istişare yapalım,döneriz yavrum sana...

Gamzem,sen yap nazireni yavrucum,bizimde hoşumuza gidiyor zatiŞeniz
olumunekankayizsmile
Hayırlı olsun canım, nasıl bir model diktiriyorsun elbiseni ?
Olsun cnm söz mendilini yine getirirsin sen martta inş. :asigim:

Naz da gelecek inş. bir aksilik olmazsa
ışten ayrıldı evde şuan a.s

Doğum için birşey konuşmadık henüz cnm, birazdan Çapa Üniv. Hast.ne gidicem ilk defa
Artık takiplerim orda devam edecek memnun kalırsam doğum orda olacak inş., bakalım nasip, inş. rast gider işlerim boshayallersmile
evet geçmişi okuyup geldim...önce çilek bacımız gelmiş ona hem geçmiş olsun diliyorum.hemde topige geri döndügüne sevindigimi iletmek istiyorum
teşekkür ederim denef abla vereliniortak

Denef ablacım senin yavrular çok nazlı çook..Tedavileri için bile naz yapıyorlar :))

Olsun hayır olsun. Vardır bundada göremediğimiz bilemediğimiz bir hayır. Sen üzmemeye çalış kendini.

Rediciim aynen öyle biz seninleyiz, yanındayız. Tedavin hayırlı olacak inşallah.
Ben tüp bebekle doğru kararı verdiğine inanıyorum. ınşallah vakit zaman gelmiştir, bu tedavi sebep olur yavrularınızın gelmesine hayırla sağlıkla inşallah..

Tabiki isyan etmeyeceksin. Bu sadece durumu kabullenmek.
Normal yollardan değilde uğraşmalı yollardan çocuk sahibi olacağına kanaat getirmek.
Hem sebebini bilirsek , ona göre hareket ederiz.

Sözüm meclisten dışarı sebepsiz infertilite olan arkadaşlar için değil:roflol::roflol:
Onlara daha çare bulamadık dimi abliş:roflol:

Gamzem yaklaşık 37 sene önceki bir model bayanssulusmile
Teyzemin nişan kıyafeti.
Ama ozamanlar nişan kıyafetleri abartılı olmadığından dolayı, şimdi sözde giyilebilecek cinsten bir kıyafetboshayallersmile
Sana msn den göndertirim siyah beyaz fotosunu :))
Pazar gününden vazgeçtik, bugün götürüyorum kumaşı, pazar günü provası olacak inşallah..

Yeni hastanede hayırlı olsun inşallah. ılerin rast gitsin canım, gönlüne göre olsun.
Haberini bekliyorum nasıl geçtiğine dair.

Öyle mi diyorsun, martta getiririm hee:asigim:

Yeni smileyler de çok güzelmiş yaaaklinialirimsmile

ıstedinde göstermedik zaten dimi alsanaalsanasmile

Bu arada denef ablacım unutmuşum cevap vermeyi. Tabiki buyrun gelin ne demek olur mu öyle şey.
Ben nişanda davet edeceğim için aile arasında olacak diye sözü önemsemedim.
Ama ne olur öyle düşünmeyin başımın üstünde yeriniz var ne demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…