- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.361
olumunekankayizsmileHayırlı haberlerle gel gamzem...İnşallah...
Eminim çok güzel bir elbise olacaktır nehirim :lepi: Ben de eski zamanlardaki modellere bitiyorum opuyorumnanaktanGamzem yaklaşık 37 sene önceki bir model bayanssulusmile
Teyzemin nişan kıyafeti.
Ama ozamanlar nişan kıyafetleri abartılı olmadığından dolayı, şimdi sözde giyilebilecek cinsten bir kıyafetboshayallersmile
Sana msn den göndertirim siyah beyaz fotosunu :))
Pazar gününden vazgeçtik, bugün götürüyorum kumaşı, pazar günü provası olacak inşallah..
Yeni hastanede hayırlı olsun inşallah. İlerin rast gitsin canım, gönlüne göre olsun.
Haberini bekliyorum nasıl geçtiğine dair.
Öyle mi diyorsun, martta getiririm hee:asigim:
Yeni smileyler de çok güzelmiş yaaaklinialirimsmile
ve aleyküm selamlar redicimmm :))selamlar CADIARZU
Bakalım bir aksilik olmaz ve ani karar değişikliği yapmazsam :)) orda olacak doğum inş.Çok şükür gamzem demek doğumun orada olacak.
Hayırlı olsun inşallah..Sen sağ salim doğum yap bebeğimiz sağ salim olsunda varsın az ilgi göstersinler napalım.
Şimdilik normal doğum diyorsunuz değil mi?
Kız siyah-beyaz derken teyzemin nişan fotosunu göndertçem sana.
Benimkinin bitmesine daha çok var. Onu tabiki ve tabiki göstericem.
Redicim hayırdır yavrum nasılsın?
Sen adet oldunmu bakayım?
Redicim hayırdır yavrum nasılsın?
Sen adet oldunmu bakayım?
olumunekankayizsmile
Eminim çok güzel bir elbise olacaktır nehirim :lepi: Ben de eski zamanlardaki modellere bitiyorum opuyorumnanaktan
Foto niye siyah beyaz ya, nostalji mi yapacaz :))
Teşekkürler canım inş. yeni hast. seçimimiz hakkımızda hayırlı olur..
İşlerim rast gitti şükür, bir sorun çıkmadı yani, tabi özel hastanedeki gibi rahatlık ve ilgi yok ama olsun zaten az kaldı inş., benim için önemli olan kandırıldığımı düşünmeden doğumun emin ellerde yapılması, normal-sezeryan seçimi meselesi yerimseniben
Evet aynen öyle diyorum Mart olmasa da Nisan olur Mayıs olur, bebişimi görürsün inş. :asigim:
Ben de beğendim bunları renk gelmiş yahu aklinialirimsmile bayanssulusmile guclubacismile
ve aleyküm selamlar redicimmm :))
yetişirsin bu gidişle denefim
az sonra farlutalin sonuncusunu içicem işte.hani bunu içince 10 gün içinde adet bekleniyo ya.ben daha olamadım.bir iki gün içinde olurum diye bekliyorum.
çok tuhaf.bi olalım diye dua ederiz.bi olmayalım diye.
Bencede bayanssulusmile
Güzel olmazmı yaa,benim kardeşim ne giyerde yakışmazopuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun inşallah Gamzem..
Hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah:ecrin_bebek:
Sen ortamdan,dürüstlükten,temizlikten ve ehillikten memnun olda,varsın az biraz az ilgilensinler,napalım...
Bebişini kollarına alınca Allahın izniyle,hiçbirinin önemi kalmıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?