Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

SELAMLAR KIZLAR

MUHABBET GÜZELMıŞ HERKEZLERıN KEYFıDE ıYı ŞÜKÜRLER OLSUN

LOTUSCUM cnm çok geçmiş olsun

NEHıR elbiseni görmek isteriz ayakkabılar da güzel hayırlı olsun

Mumucum,kızkardeşim bursaya taşındı da ordan iki güne bir istanbula geçmekte bir sorun...bakalım eşimin kuzeni orda bekar yaşıyor zaten olursa orda kalmayı düşünüyorum...

topiğimizin güzel annesi lotusum gelmiş hoşgelmişŞeniz olumunekankayizsmilecanımcım bebelerimiz iyileşek hiçbirşeyleri kalmayacak inşallah:Saruboceq:

denefim,herşeyde vardır bir hayır,onunda zamanı var...

eyvahedigeldismile

ah denefm ah ins kisa zamanda baslarsn tedavine.
lotusum cok gecms olsun kuzucklarmiza.bulasicı oldgnu ılk kez duydm ınan.
nehircm sen zevkli hatunsun bacim elbisen güzel olacktr buna inanyorum.
berinime tekrar gecmis olsun ...

ınşallah güzel olur alhanım inşallah.
Sen nasılsın hastaydın? Daha iyisindir inşallah.
Elif Simay incisini çıkarttımı bakalım?

Gülyüzüm sen yaptırırsan tüp ıstanbul'da düşünüyorsun öyle mi?

Mumucum bitsin resmini koyacam merak etme :))

Hayırlı haberlerle gel gamzem...İnşallah...
olumunekankayizsmile
Eminim çok güzel bir elbise olacaktır nehirim :lepi: Ben de eski zamanlardaki modellere bitiyorum opuyorumnanaktan
Foto niye siyah beyaz ya, nostalji mi yapacaz :))

Teşekkürler canım inş. yeni hast. seçimimiz hakkımızda hayırlı olur..
İşlerim rast gitti şükür, bir sorun çıkmadı yani, tabi özel hastanedeki gibi rahatlık ve ilgi yok ama olsun zaten az kaldı inş., benim için önemli olan kandırıldığımı düşünmeden doğumun emin ellerde yapılması, normal-sezeryan seçimi meselesi yerimseniben

Evet aynen öyle diyorum Mart olmasa da Nisan olur Mayıs olur, bebişimi görürsün inş. :asigim:

Ben de beğendim bunları renk gelmiş yahu aklinialirimsmile bayanssulusmile guclubacismile
selamlar CADIARZU
ve aleyküm selamlar redicimmm :))

Çok şükür gamzem demek doğumun orada olacak.
Hayırlı olsun inşallah..Sen sağ salim doğum yap bebeğimiz sağ salim olsunda varsın az ilgi göstersinler napalım.
Şimdilik normal doğum diyorsunuz değil mi?

Kız siyah-beyaz derken teyzemin nişan fotosunu göndertçem sana.
Benimkinin bitmesine daha çok var. Onu tabiki ve tabiki göstericem.

Redicim hayırdır yavrum nasılsın?
Sen adet oldunmu bakayım?

Bakalım bir aksilik olmaz ve ani karar değişikliği yapmazsam :)) orda olacak doğum inş.
Ben normal istiyorum, ama henüz bunun için birşey konuşulmadı, çatı muayenesi vs. yapılmadı, normal olur hayırlısıyla umarım

Heee ok şimdi anladım nehirim, bekliyorum o zaman fotoyu kaydirigubbakcemile

canım arkadaşlarım.evet herşeyde hayır vardır .
nehirim ben canım şaka yapmıştım.inş söz fotolarını burda yayınlarsın bir kaç tanesini.bizde onlara bakarak senin adına mutlu oluruz..herşey gönlünce olsun bacım..
radi bacım son durumun ne.sana yetişirim heralde..

yetişirsin bu gidişle denefim
az sonra farlutalin sonuncusunu içicem işte.hani bunu içince 10 gün içinde adet bekleniyo ya.ben daha olamadım.bir iki gün içinde olurum diye bekliyorum.
çok tuhaf.bi olalım diye dua ederiz.bi olmayalım diye.

Güzel olmazmı yaa,benim kardeşim ne giyerde yakışmazopuyorumnanaktan
Hayırlısı olsun inşallah Gamzem..
Hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah:ecrin_bebek:
Sen ortamdan,dürüstlükten,temizlikten ve ehillikten memnun olda,varsın az biraz az ilgilensinler,napalım...
Bebişini kollarına alınca Allahın izniyle,hiçbirinin önemi kalmıcak...
yetişirsin bu gidişle denefim
az sonra farlutalin sonuncusunu içicem işte.hani bunu içince 10 gün içinde adet bekleniyo ya.ben daha olamadım.bir iki gün içinde olurum diye bekliyorum.
çok tuhaf.bi olalım diye dua ederiz.bi olmayalım diye.

Radym kusura bakma ama gülücem benkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hayatın ilginç,tuhaf,anlaşılmayan durumu işte...
Bazen olmıyım diye dua edersin bazen olayım diye..
Ahh ahhh..
Ben okadar iyi anlıyorumki bu duyguyu,aynı cümleleri bende çok söylemiştim çünkü...
O yüzden artık "hakkımızda herşeyin hayırlını nasip et"diye dua ediyorum sadece..Yoksa ortalık karışıyo benim hayatımdakaydirigubbakcemile3

nehircim,istanbul diye düşünüyorum...hep memoriali istemişimdir,ama kısmet tabi...

Bencede bayanssulusmile

Allah razı olsun arkadaşım inşaallah herşey yolunda gider, Rabbim hastane dr. işlerimizi rast getirsin cümlemizin :Saruboceq:

selam kızlar uzuuuuuuuuunnnnnnnnnnnbır aradan sonra nıhayet burdayım

dile kolay tam 17 gün hastanede kaldım bebışım evde aklım bebeğimde tabii
nıhayet amelıyat oldum ve evimdeyım cok şükür sabah dıkışlerımı aldırmaya gıttım ve geldım
bana dua eden arkadailardan Allah razı olsun gecmişi okuyamadım kımler neler yapıyor
ne var ne yok anlatın hele

sizleri cooooooooooookkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmm

berincim hoşgeldin canım çok çok geçmiş olsun allah ayırmasın birdaha bebeğinden
inş yarın arayacağım seni hep aklımdasın öpüyorum canım...

kızlar merhaba umarım herkesler iyidir biz çok iyiyiz elhamdülillah
denefcim nasılsın canım sendemi adet bekliyorsun
rady canım bazen böle karmaşalar olabiliyor inş hemen adet olursun ne diyeyim
bizim müzmin bekarımız nehirimiz telaşlar sarmış seni hayırlı olsun canım
bende nişanında teyzemin nişanlığını giymiştim güzel oluyor.hayırlısı olsun inş
nevincim nasılsın canım çok öpüyorum ben evin tadını çıkarıyorum öğlene kadar uyuyorum
sonra gezmeye gidiyorum malum 3 ay sonra eve kapanacağız tadını çıkarmak lazım.

ben buralardayım görüşürüz ah eski kulüp nerde kaldı ::))))

berinim cok gecms olsn canim cok uzun süre kaldn hastanede.ali fırat nasl annesi?emmeyi biraktmi kim bakti bebegne?ay ne cok soru sormusum bende!
nazcm hosgeldn kacak nerelerdesn hee? gez gez cok ararsn bu günlerini.bak bana bayramdan beri 1 kez ciktm oda simayn kontrolü icin.ne cok geziyrm dimi? kafayi yicem yakinda sabıııır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…