Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sagol canım sen nasılsın
ali fırat a babannesı baktıcok korkuyodum unutur dıye ama cok şukur emmeyı unutmadı
1 kerelık emmeyle sut kardeşıde oldu bebegımın
şimdi memeyı bırakmıyor emmedıği gunlerın acısını cıkarkıyo bebegım

berincim çok geçmiş olsun inan sni düşündüm ama ali fırat hep aklımdaydı mink kuzucuk annesiz nasıl geçiriyor günlerini diye

Berincim hoşgeldin sefa geldin..

Geçmişler olsun...

Özlemiştir tabi annesini ufaklık...Emmediği günlerin acısını çıkarsın tabi miniş..

Sen nasılsın,ağrı sızı ne durumda,rahat hareket edebiliyormusun?

berincim çok geçmiş olsun inan sni düşündüm ama ali fırat hep aklımdaydı mink kuzucuk annesiz nasıl geçiriyor günlerini diye
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sagol canım hareketlerde bıraz zorlanıyom ama buna da şukur Allah beterınden korusun
sen nasılsın canımzemuszemus

Berincim çok geçmiş olsun çook.
Allah daha kötülerinden korusun. Sağlık gibisi yok yok yok...
Ali Fıratın emmeye devam etmesine çok sevindim gerçekten. Çünkü çok yattın hastanede. Çok şükür..

Ben bugün çok duygusalımmafoldumben

Harika bir akşam geçirdim, olağan üstü mükemmel bir şekilde evlilik teklifi aldımmafoldumben

Diyecek birşey bulamıyorum dizlerim titredi, gözlerim doldu, konuşamadım...Çok güzeldiimafoldumben
Çok mutluyum çok maşallah sübhanallah..Allah daim etsin hepimizin mutluluğunu inşallah..

sagol canımopuyorumnanaktan

maşallah canım allah tamamına erdırsın inş:Saruboceq:

biraz çıtlat cnm bizler merak ederiz nasıldı? neler oldu? nerdeydi? .....diye devam eden sorular bilmiyorumkismile

a.s.a.s. CNM MUTLULUGUNUNUZU DAİM ETSİN GÜZEL ALLAHIMa.s.a.s.

slm kızlar ben yine anca gelebildim anca neetin başindayım sizler nasılsınız ay buralar çok soguk arada ii sobanın başindan ayrılamıyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

berincim hoşgeldin canımopuyorumnanaktançok ama çok geçmiş olsun,topik olarak seni hep merak etmiştik,ne yaptı nasıl oldu diye,ara ara haberini sağolsun denefimiz getirmişti...çok şükür şimdi iyisin ya,bebişine bebişinde sana kavuştu ya hamdolsun...Allahım bir daha göstermesin...bütün acıların bunla son bulsun inşallah...seni ve ali fıratımızı öpüyorum canımcım....

nehircim,maşallah tam sana layık bir eş,sen gibi romantik,ince düşünceli,kibar ve görgülü...,inşallah bu mutluluğun ömür boyu sürer...

bende kursumu bitirdim çok şükür,sınavlarımı da verdim,bundan sonra daha çok aranızda olurum inşallah....

Günaydınlarrrrrrrr......Günaydınlarrrrr.....

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sagol canım hareketlerde bıraz zorlanıyom ama buna da şukur Allah beterınden korusun
sen nasılsın canımzemuszemus

Amin berincim amin...Onlarda geçecek inşallah...Açık ameliyatmı oldun?
Ben iyiyim şükür nolsun işte:))

klava:klava:klava:
Ağzı kulaklarında,ayakları yere basmıyor..
Benden söylemesi...

yahu kımsecıkler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Selam canım..Şeniz
biraz çıtlat cnm bizler merak ederiz nasıldı? neler oldu? nerdeydi? .....diye devam eden sorular bilmiyorumkismile
Diğmi diğmi?:roflol:
slm kızlar ben yine anca gelebildim anca neetin başindayım sizler nasılsınız ay buralar çok soguk arada ii sobanın başindan ayrılamıyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin....Bizim buralar güneşli,ılık valla...kaydirigubbakcemile3
bende kursumu bitirdim çok şükür,sınavlarımı da verdim,bundan sonra daha çok aranızda olurum inşallah....

Ohhh çok şükür...
Afferiimmm benim arkadaşıma.kaydirigubbakcemile5
İnşallah canım...

Günaydın nevinim olumunekankayizsmile
Nasılsın, neler yapıyorsun evde, yeni komşularınla tanıştın mı?

Berincim çok çok geçmiş olsun, tam da bebeğin küçücükken zor şeyler atlattın neyse ki geçti bitti
Ben de ilk emme konusunu düşündüm şükür ki sorun yok :)

Nehirimmm demek evlenme teklifini aldın hıı :jeyyar:
Zaten Sinan dan da farklı birşey beklemezdim dimi, maşaallah
Hadi hadii anlat ama anlatmayacak mısınn hihoyyyt

gunaydın nevincim acık amelıyat oldum
gunaydın cılekim sagolasın
ne zaman evde oturmaya başlıycan vede yenı halini ekledın mı bi görseydim seni kilo aldınmı

3 çalışma haftası sonrasında evdeyim inş. berincim a.s
kilo aldım tabi almaz olur muyum ohaoldumsmile
son halim de mart annelerinin göbekleri topiğinde var

Ben geçen Mart anneleri göbekleri topiğini talan ettim bi türlü bulamadımalsanaalsanasmile

Hepinize çook teşekkür ediyorum efemopuyorumnanaktan
Ah gamzem aynen öyle..Hem yaptıklarıyla şaşırtıyor, ama aslında tam ondan beklenecek şeyleri yapıyorboshayallersmile

Bir yere rezervasyon yaptırdım dedi cumartesi akşamı için sürpriz dedi, gidince görürsün..
Tamam dedim..
Beni almaya geldi çok şık giyinmiş, çok yakışıklıydı aşkım benimboshayallersmile
Sonra giderken evli olan kız kardeşine uğrayalım dedi, sonra gideriz yemeğe tamam dedim ..

Kapıyı kardeşi açtı elinde tencere. Ben kayınvalideme şu yemeği götüreyim (karşı apartmanda oturuyor) hemen geliyorum sen yabancı değilsin elif geçin siz dedi.
Bende tabiki dedim.

(Evi 2 katlı salon ve mutfak alt katta)
Sonra aşağı inmek için merdivenlere döndüm bir baktım tüllerle süslenmiş...
Bir adım attım merdivenlere doğru, bütün basamaklarda mum var..
Olduğum yerde kalakaldımmafoldumben
Dizlerim titredi inemedim..
Sinan çağırıyor hadi aşkım gel diye..ama ne mümkün..

Zar zor indim aşağıya..Salona bir girdim, her yer mum..Okadar aydınlık sadece mumla olmuş..
Bütün yerler koltuklar gül kurusu..

Ve 2 kişilik sandalyeleri tüllü masası harika bir yemek hazırlanmış salonda..
Masanın üzeri mum, gül, boncuklarmafoldumben

Sonra oturmak için yerime geçtim..Sandalyenin üzerinde 1 kırmızı 1 beyaz gülmafoldumben
Kırmızı olan benim beyaz olan sensin dedi..(Benim en çok sevdiğim çiçek beyaz gül)

Sonra tabi romantik anlar sesim çıkmadı falan filan
Yemeğimizi yedik..
Sonra olağan üstü bi konuşma sırasında yanıma getirdi sandalyesini, konsolun üzerinden kutu aldı açtı 'Benimle Evlenir misin' dedi...Sesim çatlak çatlak 'Evlenirim' dedim..
Yüzüğü takabilir miyim dedi ve taktı..

Sonra Alacakaranlık'ın No Promises şarkısı çaldı dans ettikopuyorumnanaktan

Sonra ben kahve yaptım içtik...Ve işte eve bırakılma anı ve mükemmel gecenin bitişiopuyorumnanaktan

Ne kadar mutlu oldum ve ne kadar mutluyum şu anda anlatamam. Maşallah sübhanallah..
Allah daim etsin..Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Benim ve bu yolda olan herkesinkini..

Nehirim ne müthiiişşş bir geceymiş gerçekten boshayallersmile
Maşaallah sübhanallah ya Rabbimm
Okurken gözlerim doluverdi ...
Teşekkür ederiz Sinan Prensesimizi böylesine mutlu ettiğin için
Teşekkür ederizz onu böylesine mutlu görmemizi sağladığın için

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, hep mutlu olun, hep sevin birbirinizi
Yuvanızdan huzur hiç eksik olmasın sonuna kadarrrr :asigim:

oooooooooooooooooooooooooooooo supper
çat çat çatlıycam ortadan

hee evet onu yazmayı unuttum :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Gamzem napayım yavrum be..
O çiflik senin bu çiflik benim geziyorum işte..
Komşuların biriyle tanıştım..Pek sarmadı..genç ama nebileyim tabiri caizse "kafa" değil:))
Evli barklı çoluk çocuk sahibi kadın kıvamında..Oysaki ben öle değilim:roflol::roflol:Oturup buz devri seyrediyorum yanisırnaşık şey
Hanıııımmmm hanımmmm onlar benim çocuklarım:roflol::roflol:
Öle işte..
Onun dışında hergün düzenli yemek yapmak,gün aşırı çamaşır ve ütü yapmak,haftada 2 kere evi silip süpürmek,arada gezmelerden eksik kalmamak,nehiri romantik moddan çıkarıp gerçek dünyaya getirmek..Tüm bunlar bittikten sonrada çifliğimle ilgilenmek yapmakta olduğum işler arasında..Ayrıca 28 yaşında,ela gözlü kumral,1.58 boyunda güzel bir hatunum,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:roflol::roflol:Ooyy yoruldum haaa
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…