- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.381
berinim cok gecms olsn canim cok uzun süre kaldn hastanede.ali fırat nasl annesi?emmeyi biraktmi kim bakti bebegne?ay ne cok soru sormusum bende!
nazcm hosgeldn kacak nerelerdesn hee? gez gez cok ararsn bu günlerini.bak bana bayramdan beri 1 kez ciktm oda simayn kontrolü icin.ne cok geziyrm dimi? kafayi yicem yakinda sabıııır.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5berincim çok geçmiş olsun inan sni düşündüm ama ali fırat hep aklımdaydı mink kuzucuk annesiz nasıl geçiriyor günlerini diye
Berincim hoşgeldin sefa geldin..
Geçmişler olsun...
Özlemiştir tabi annesini ufaklık...Emmediği günlerin acısını çıkarsın tabi miniş..
Sen nasılsın,ağrı sızı ne durumda,rahat hareket edebiliyormusun?
Berincim çok geçmiş olsun çook.
Allah daha kötülerinden korusun. Sağlık gibisi yok yok yok...
Ali Fıratın emmeye devam etmesine çok sevindim gerçekten. Çünkü çok yattın hastanede. Çok şükür..
Ben bugün çok duygusalımmafoldumben
Harika bir akşam geçirdim, olağan üstü mükemmel bir şekilde evlilik teklifi aldımmafoldumben
Diyecek birşey bulamıyorum dizlerim titredi, gözlerim doldu, konuşamadım...Çok güzeldiimafoldumben
Çok mutluyum çok maşallah sübhanallah..Allah daim etsin hepimizin mutluluğunu inşallah..
Ali Fıratın emmeye devam etmesine çok sevindim gerçekten. Çünkü çok yattın hastanede. Çok şükür..
Harika bir akşam geçirdim, olağan üstü mükemmel bir şekilde evlilik teklifi aldımmafoldumben
Diyecek birşey bulamıyorum dizlerim titredi, gözlerim doldu, konuşamadım...Çok güzeldiimafoldumben
Çok mutluyum çok maşallah sübhanallah..Allah daim etsin hepimizin mutluluğunu inşallah..
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sagol canım hareketlerde bıraz zorlanıyom ama buna da şukur Allah beterınden korusun
sen nasılsın canımzemuszemus
Selam canım..Şenizyahu kımsecıkler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Diğmi diğmi?:roflol:biraz çıtlat cnm bizler merak ederiz nasıldı? neler oldu? nerdeydi? .....diye devam eden sorular bilmiyorumkismile
slm kızlar ben yine anca gelebildim anca neetin başindayım sizler nasılsınız ay buralar çok soguk arada ii sobanın başindan ayrılamıyomkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende kursumu bitirdim çok şükür,sınavlarımı da verdim,bundan sonra daha çok aranızda olurum inşallah....
hee evet onu yazmayı unuttum :roflol:oooooooooooooooooooooooooooooo supper
çat çat çatlıycam ortadan
oooooooooooooooooooooooooooooo supper
çat çat çatlıycam ortadan
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hee evet onu yazmayı unuttum :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?