- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.401
:roflol: güzel cevabınız için teşekkürler efenim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Gamzem napayım yavrum be..
O çiflik senin bu çiflik benim geziyorum işte..
Komşuların biriyle tanıştım..Pek sarmadı..genç ama nebileyim tabiri caizse "kafa" değil:))
Evli barklı çoluk çocuk sahibi kadın kıvamında..Oysaki ben öle değilim:roflol::roflol:Oturup buz devri seyrediyorum yanisırnaşık şey
Hanıııımmmm hanımmmm onlar benim çocuklarım:roflol::roflol:
Öle işte..
Onun dışında hergün düzenli yemek yapmak,gün aşırı çamaşır ve ütü yapmak,haftada 2 kere evi silip süpürmek,arada gezmelerden eksik kalmamak,nehiri romantik moddan çıkarıp gerçek dünyaya getirmek..Tüm bunlar bittikten sonrada çifliğimle ilgilenmek yapmakta olduğum işler arasında..Ayrıca 28 yaşında,ela gözlü kumral,1.58 boyunda güzel bir hatunum,yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:roflol::roflol:Ooyy yoruldum haaa
kaydirigubbakcemile5
:roflol: güzel cevabınız için teşekkürler efenim
Kafa komşu bulamamana üzüldüm, ama zaten sıkılmaya da pek vaktin yok gibi :))
Maşaallah devamlı ev işi bıraktığım gibi alsanaalsanasmile
Ayrıca ben de 23,5 yaşında :)) ela gözlü, sarışın, 1,67 boyunda, göbekli güzel bir hatunum bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Başarılar sırnaşık şey
bu ne be topike güzellik yarışmasımı geldikaydirigubbakcemile3
nevincim çilekcim nehircim herşeyi anladıkda bu buçuklar ne oluyor
kurtarabileceğinizimi zannediyorsunuz asla olmaz:roflol::roflol:
nehirim ayakların yere basmıyormuş ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
bize nerde artık böle evlenme teklifi adamı boşayıp tekrar et desek olmaz ya geri almazsa:1shok:
gamze bende aradım geçende çok senin göbeği göremedim nevin sağolsun link koymuş
hazıra konu verdim hemen :jeyyar::jeyyar:sağol nevincimŞeniz
benim göbişi bugün gördün zaten aynı hizada gidiyoruz bakalım kim daha çok şişecek:sm_confused:
nehircim ben kilomu yazayım canım sana saklanacak bişiy yok zaten 57 kiloda hamile kaldım şimdi 65 kiloyum boyum 1.70 kumralık hoşcakalınnnn:roflol::roflol::roflol:
yaşımı yazmamışım 25,5 yaşındayımmm:::))))
selam kızlar.nasılsınız.beni soracak olursanız çok şükür bugünümüze diyeyim.
nehirim inan çok kıskandım .şimdi eşime bin kat kızdım yada nazımın dedigi gibi boşasammı alsanaalsanasmile
evde olmak gerçekten zormuş.ne iş bitiyo nede gidecek yerler.akannehirakannehir
berinim nasıl oldun bacım.iyimisin biraz/B]
Eee gamzem ne yapayımki başka...
Dön dolaş aynı şeyler işte..
Boyunda baya uzunmuş,bide sarışınsın,kesin sen kazanırsın bu yarışmayı
Şeniz
Nehirciğim buyur linkin parkaklinialirimsmile
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/314568-2010-mart-annelerinin-gobusleri-48.html
Gamzem sormadım ana koydum ama :kedi:
Çok tatlısın yaa,maşallah sübhanallah..Kazağında bi okadar tatlı,ponponlu ponponlu..
2010 mart annelerinin ne çok topiği varmış yaa,maşallah size..
Nehirim artık daha iyileri diye bir kavram olamaz malesef :1closedeyes:Çatlamayın beeakannehir
Gamzem berincim Daha iyileri daha güzelleri nasip olsun inşallah hepinize..
Hahaayyyt kiloları neden yazmadınız acep recep:))
1,63 boyunda 48 kilo 22,5 yaşında ela gözlü kumral çirkin bi kızımmafoldumben
Niye çıkayım romantik moddan..Zaten çıkmayacammı abla eninde sonunda azcık yaşayam be hacıolumunekankayizsmile
Gördüm linkin park
Gördüm görmem mi çileğimi..
Sadece ben hep takip ediyordum bi rastlayamamıştımşakkıdı
Ama şimdi gördüm çok güzel olmuş, harika bir anne olacak Allah'ın izniyle...
Nevinim çok güzel demiş bak "Yaş ilerleyince buçuklar kıymetli oluyor" :lepi:bu ne be topike güzellik yarışmasımı geldikaydirigubbakcemile3
nevincim çilekcim nehircim herşeyi anladıkda bu buçuklar ne oluyor
kurtarabileceğinizimi zannediyorsunuz asla olmaz:roflol::roflol:
nehirim ayakların yere basmıyormuş ne güzel allah mutluluğunuzu daim etsin:Saruboceq:
bize nerde artık böle evlenme teklifi adamı boşayıp tekrar et desek olmaz ya geri almazsa:1shok:
gamze bende aradım geçende çok senin göbeği göremedim nevin sağolsun link koymuş
hazıra konu verdim hemen :jeyyar::jeyyar:sağol nevincimŞeniz
benim göbişi bugün gördün zaten aynı hizada gidiyoruz bakalım kim daha çok şişecek:sm_confused:
nehircim ben kilomu yazayım canım sana saklanacak bişiy yok zaten 57 kiloda hamile kaldım şimdi 65 kiloyum boyum 1.70 kumralık hoşcakalınnnn:roflol::roflol::roflol:
yaşımı yazmamışım 25,5 yaşındayımmm:::))))
Yarışmayı bu halimlen mi kazanacam ohaoldumsmile
Şimdi benim şişko halimi herkes gördü mü eyvahedigeldismile niye sormadın bakim alsanaalsanasmile
Teşekkür ederim nevinim sizden güzel şeyler duymayı baya özlemişim ben boshayallersmile
gunaydın kızlara.s
sabah şerifleriniz hayrolsun
Günaydın dicem abes olavak ama günaydın canım..günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr yemeden kilo alan hamileler geldiiiii.....
nevincim yok şekerim göbüş eklemedim topike gamzeye yolladığım eşimle birlikdeydide yüzlerimizde vardı
tek ona yolladım çeker koyarım göbüşüde bi ara evde oturursam eğer::))
denef ışıkın yanıyor hangi topikde geziniyon ben seni bulurum ama şimdi....
boşamayın kocaları boşamayın sonra geri almaz bunlar amanın çoluk çocuk kalırık ortada
gunaydın kızlar ne kılosu muhabbetı olmuş ben cok ıdeal kılomdayım 68((( yaw kılo demeyı sıyırıcam kafayı tam 27 kılo aldım be hamılelıkde 24 verdım kaldı 3 ee eskıdende şişko oldugumu kabul edıyorum yanı daha cook vermem lazım cokk
ayy bakın kıloyu gorunce daldım hemen nasılsınız bacılarım benım durum vahım bır yardımcım vardı işi bıraktı başkasını aldık ama o dıgerı gıbı ıkı cocukla ılgılenemıyor ve yavaş kafayı sıyırmak uzereyım
nehır nısan yaptınızmı sız hala mutlulukdan goklerde gördum senı mevlam bozmasın :))
bayanssulusmile Allah razı olsun
Hehehehe..Hiç o açıdan düşünmemiştim..
Biz sizi şişko görmüyoruz canım,o içerdeki minikleri görüyoruz sadece....Onlarında oraya sığması için,karnınızın büyümesi gerekiyor,oka yani...
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?