Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Radycim;kistin için kullandığın ilaçla kistin hemencecik erir gider canım...geç olsun ama güç olmasın,tertemiz birşekilde tedaviye başlaman daha iyi olur canım...kafana sakın hiçbirşeyi takmıyorsun,hep pozitif düşünüyorsun ona göre...relax ol,mutlu ol...inşallah bebişimiz hayırlı vakitte gelecek...

Mumucum,sende de kist çıkmış demek,aman bu kistler ve miyomlar kadınların olmazsa olmazlarından oldu sanki,bu aralar bayağı duyar oldum,Allahtan tedavisi kolay,geç kalınmadan tedavisini yapmak en güzeli,hatta geçenlerde bende dr.gittim,rutin kontrolden geçtim,aslında bayanların 6 ayda bir kontrolden geçmeleri lazım,ama hep ihmalkarlık yapıyoruz...radye söylediğim her söz sana da geçerli canım...inşallah kistlerinizden biran önce kutulur,sağlıklada tedavinize başlarsınız

yarın günüm var,pasta yapmaktan canım çıktı...hepinizi öpüyorum

evet gülyüzüm malesef öle.olmazsa olmaz.ben zaten artık bıktım bu kistlerden.yani artık öyle bıktım ki ne diyeceğimi bilemiyorum.sürekli yaa sürekli ama.yani böyle basit şeyler gibi gözüküyo normalde.bi aylık ilaçla geçiveriyo.ama bi çözümü yok çıkmaması için.bi önlemi yok.tesadüfen ne zaman muayene olsam kistim var.ya patlıyo ya da kıvrandıra kıvrandıra,kasık ağrısıyla çıkartıyo acısını.neyse rabbim beterlerinden muhafaza eylesin.
doktor gmrürgörmez deriiinden bir '' tüh yaaa kist çıkmış '' dedi.ama bendeki tepkiyi görmeliysdniz.'hocam yaaaa offfff' :))
çok stres yaptın dimi dedi.kist oluşmuş işte dedi.içimden dedim ki yani bunu da strese bağlamasanız şaşardım zaten.neyse işte.geçicek inş.

mumucum sen de sürprizler yapıyorsun bize.hiç haberimiz bile yok.bi başlıycam diysun bi de bakıyoruz başlamışsın.maaşallah sana.

nehirim bu arada kıskandığımı tekrar burda dile getirmeme gerek yok di mi.bu konuyu hiç açmayalım bence tekrar :))
alhanın herkese çoook çok selamı var.artık nete hiç giremiyomuş.kocasının cebinden de giremiyomuş.hep bizi merak ediyor ne yapıyoruz ne ediyoruz diye.haberleri benden alıor ama ..

selam kızlar arda girip okuyorum yazmadan çıkıyorum yine öyle olmasın dedim hepinizi öpüyorum ben çok iyiyim sizde iyisiniz maşallah hepinizi öpüyorum rady takma kafana canım gider o kist başlarsınız önümüzdeki ay inş süha beye gidiyosun dimi değiştirdinmi yoksa mumucum başlamış sayılırsın işte başlamak yolun yarısı hayırlısıyla günü geldiğinde gelicek bebeğin inşş

yok cnm takılmadık sen güzel anılarını anlatınca bizlerde hayal kuruyoruz olsaydı diye ama yok

çok saol inş herkez gönlünün istediği bütün güzellikleri hayırlısıyla yaşar
inş herşey biter geçer ve sonunda artık hayırlısyla bebeğimiz olur hepimizin

benim kanamam yine durmamamkta inat edinde mecburen dr gittim hormon vs birsürü test yaptı usg bakıldı

sonra telefonda 6 aylık bir tedavi uygulayacağım dedi nedir ne olacak bende bilmiyorum

gec oldu ama gunaydın desem mı
gerci bu saat oldu kımse uğramamış

hayırlı cumalar

nasılsın cnm neler yapıyorsun

guclubacismile

ayyyy pinkim sen hakikaten harikasın seninle iyiki tanışmışım

burayı niçin seviyorum beni motive ediyor gelmesemde çok sık gönlüm inanın burda

en hoşuma giden yeri yazında mumucum başlamış sayılırsın işte başlamak yolun yarısı hayırlısıyla günü geldiğinde gelicek bebeğin inşş

inş cnm hayırlısıyla hepimiz için aynı temenniler

selam arkadaşlarım.nasılsınız.benim boynum tutuldu ya.of of.
rady canım herşeyin vakti zamanı var .üzme sen kendini.ben inanıyorum bebegin sana en kısa zamanda gelecek.mumucugum valla süprizlerle dolusun.hadi bakalım senden inş en kısa zamanda güzel haberler alırız..dualarım sizlerle canlarım..
banada dua edin bakalım.öle boş boş oyunlara takılmak yok.denef abanız tedaviye başladı..:lepi::sm_cool:delikafadulden

ooooooooo herkezde bir güzel haber RABBıM katmerlesin inş hayırlısıyla

denefim hayırlı olsun bebeşim en kısa zamanda seninle olur inş

slm canlarım radymın dedıgı giibi netim yoooook komsudan giriyorum şimdiii.hepicinizi çok özledım.herkese cvp vermeye vaktım yok suan insallah kırılmazsınz.allah a emanet olun.söylemeden gecemıcem tedavıye baslayanlar için çoooook sevındım.rabbim yüzümüze güler insallah

tesekkürler arkadaşlarım.umarım herşey yolunda gider.çok heyecanlıyım çok...
alhanım en kısa zamanda inşallah internetin düzelir canım.
sagol mumu opuyorumnanaktan
sagol alhan opuyorumnanaktan

DENEFıM güzel bacım tedavin hayırlı olsun,Allahın izniyle bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah,tedavide olan herkse çok çok dua ediyorum,Allahım hepimizin yüzünü güldürsün........

DENEFİM güzel bacım tedavin hayırlı olsun,Allahın izniyle bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah,tedavide olan herkse çok çok dua ediyorum,Allahım hepimizin yüzünü güldürsün........

sagol canım benim.en kısa zamanda sendende tedavi haberini almak dilegim.ALLAH ım hepimizin yüzünü güldürsün inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tünaydın kızlarrrr kacak ben yıne burdayıııııım.komsumdan gırıyoruz nete bakalım ne zamana kadar?ay bagımlılık bu kk yanı sızler....aklım sızde kalıyor neyse bunada şükür....

neden kimsecıkler yok yawww
cok yoruldum bugun esım evde ya temızlık yaptım elif simayı babasna postaladım.arada da size bakıyorum ama ((

selam kızlsılsınar nasılsınız

alhancım resimleri görmediğim için irtibat listesine ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…