- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.421
hayırlı cumalar
naaber berincim.seni görüyorum.bebiş naapıyo :)
yok cnm takılmadık sen güzel anılarını anlatınca bizlerde hayal kuruyoruz olsaydı diye ama yok
Mumucum sen ne zaman tedaviye karar verdin yaa? Tedavi için mi muayene oldun?
Hanımlar bütün güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim..
Daha iyileri sizin olsun derken tabiki evlilik teklifi kast etmedim.
Daha büyük mutluluklar, daha güzel şeyler sizin olsun inşallah demek istemiştim..
inş herşey biter geçer ve sonunda artık hayırlısyla bebeğimiz olur hepimizinMumucum,sende de kist çıkmış demek,aman bu kistler ve miyomlar kadınların olmazsa olmazlarından oldu sanki,bu aralar bayağı duyar oldum,Allahtan tedavisi kolay,geç kalınmadan tedavisini yapmak en güzeli,hatta geçenlerde bende dr.gittim,rutin kontrolden geçtim,aslında bayanların 6 ayda bir kontrolden geçmeleri lazım,ama hep ihmalkarlık yapıyoruz...radye söylediğim her söz sana da geçerli canım...inşallah kistlerinizden biran önce kutulur,sağlıklada tedavinize başlarsınız
benim kanamam yine durmamamkta inat edinde mecburen dr gittim hormon vs birsürü test yaptı usg bakıldımumucum sen de sürprizler yapıyorsun bize.hiç haberimiz bile yok.bi başlıycam diysun bi de bakıyoruz başlamışsın.maaşallah sana.
alhanın herkese çoook çok selamı var.artık nete hiç giremiyomuş.kocasının cebinden de giremiyomuş.hep bizi merak ediyor ne yapıyoruz ne ediyoruz diye.haberleri benden alıor ama ..
gec oldu ama gunaydın desem mı
gerci bu saat oldu kımse uğramamış
hayırlı cumalar
selam kızlar arda girip okuyorum yazmadan çıkıyorum yine öyle olmasın dedim hepinizi öpüyorum ben çok iyiyim sizde iyisiniz maşallah hepinizi öpüyorum rady takma kafana canım gider o kist başlarsınız önümüzdeki ay inş süha beye gidiyosun dimi değiştirdinmi yoksa mumucum başlamış sayılırsın işte başlamak yolun yarısı hayırlısıyla günü geldiğinde gelicek bebeğin inşş
DENEFİM güzel bacım tedavin hayırlı olsun,Allahın izniyle bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah,tedavide olan herkse çok çok dua ediyorum,Allahım hepimizin yüzünü güldürsün........
kızlar albüme foto ekledım elıf sımayın son hallerı bakarsızn teyzelerı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?