- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.621
Bende çok öpüyorum seni ve kuzucuklarını opuyorumnanaktannevınım mumum gamzem myhopem berrınım gulyuzum zuhalım pınkım kelebeğim
unuttugum varsa affola kuzum rahat durmuyor optum hepınızı
:1hug:
Büyük gün geldiiiiiiiiii nehirim sonundaSelam hatunlar..
Lotusum hoşgeldiinnn..
Ama napalım hayat telaşesi şimdi önemli olan sözüm..Tabiki tedaviler çok önemli ama onlarlada ilgilenmeye çalışıyorum.
Nasıl sen bebişlerimizden giremiyorsan, bende hazırlıklardan giremiyorum ablacım :))
Radyiciğin hapları bitti biliyorum takipteyim..
Denef abla tedavisini sır tutuyo :)) sorsakta söylemiyo :) gerekli bilgileri veriyor sadece
Hanımlar ben çok beğendim yüzük yastığımı herkeslerden önce siz görün istedim..
Ablam işledi nakışını..Kendisinide annem dikti kenarlarını incilerle yıldızlarla süsledi..
Makasıda teyzemin kızı süsledi :))
Onlarda alyanslarımızopuyorumnanaktan
:)) Allah kolaylık versin nevinim, ne güzel telaşlar bunlar değil mi opuyorumnanaktanAyy bugündeçok işi var..Alışverişe gidcem birazdan..
Yarına 2 ölçek susamlı halka yapıcam,yatak yorgan hazırlıcam.Nehir kuzenim betül ve amca kızı bende kalıcaklar bu gece,yarın burdan kuaföre gidicizz..
Sonracıma,akşam kocişe kıfayet bakmaya gidiciz,ordan annemlere gidicem.Babam bu akşam geliyor inşallah..Hem babamı hemde ereğliden gelen misafirleri görücem.Sonra ahalimi toplayıp evime gelicem:))İnşallah...
Bu nehirle napçaz bilmiyorum..Çok heyecanlı ve çok stresli..Çarpıntısı var,midesi bulanıyor..Allahım yardımcımız olsun yarın..
Herkes hafif biilaç içsin diyoDD
Bende havadisler bukadar canlar..Görüşmek üzere..
Radyim en hayırlı sonuçları almanı nasip etsin Rabbimselamlar efem.
ben de geldiim.
yumoşları merak etmiş nevinciğim.
heriki tarafta da 7-8 adet yumoş gördü doktor.henüz küçükler.dozu biraz daha düşürdü.pazartesi tekrar gidicem kontrole.
şu ana kadar hiiiiç heyecan meyecan yoktu da,şimdi yumoş toplama işleminden dolayı biraz tırsma başladı.hayırlısı olsun inş.
çooook duaya ihtiyacım var haberiniz ola..
mucckk byss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?