Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar bizim okullar sular kesik diye iki gün yarım gün çalışacağız ooooooooo

nehircim söylemeden edemem dün lotusum aradı biraz senin kulakalrını çınlattık

ayyyy MAŞALLAH BAREKALLAH dedik önce herşey çok güzel söz yastığı makası herşeyi çok ince detaylar hamaratlar dedik

ben nişanlıyken henüz cep telefonu herkezde yoktu birkaç kişide daha yeni yeni çıkıyordu ve biz eşimle evlendikten sonra almıştık cep tellerimizi

veeeeeeeeeeeee dedimki artık biz yaşlanıyoruz biraz geride mi kalmışız ne

günaydı berincim.ben varım yine.ali fırat nasıl.aşıdan sonra iyi mi.çıktı mı ateşi

kontrolden geldim.
yumoşların gelişmi biraz orantısız gidiyo galiba.sağda ve solda 1er tane büyük yumoş var.diğerleri henüz küçükmüş.biraz daha büyümeleri gerekiyomuş.doktor bugünlük ilacı kesti.tekrar e2 verdim.bakalım noolucak.

bizde geldik nasılsınız arkadaşlar alhanım elif simayın tam ilgi zamndir cnm radyom sende kendine dikkat et şonucu güzel olacak inşş
bizde iyiz arkadaşlar şuanlik bebeğimde iyi annesinin kuzusu 7++3 günlük oldu daahda büyücek inşş fursat buldukça gelicem ya arkadaş evden misafir eksik olmuyo bu sene bugün yine var akşama onlara hazırlık yapıyodum yoruldum bir ugrayayım dedim kendinize iyi bakın...

slm kızlar nasılsınz esım daha ıyı oldu cok şükür .
esracım bebısımz buyuyor he?mıde bulantılaın nasıl gıdıyor?

selam canım bende biraz teyze gılde oturdum eve geldim
azcık da ev işi yaptım oğluşum uyurken
birkac gundur babaannesi yok azcık küs durumlarımiz var

Allahtan gece ateşlenmedi ali fırat kalcasını elletmiyordu ağrı kesici verdim
şimdi iyi uyuyo her an uyanabilir epey oldu uyuyalı

senin yumoşlarda bi düzene girsede hayırlı haberini alsak canım
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inş bebeğine kavuşursun sende guclubacismileguclubacismile

relaks relaks

slm kızlar nasılsınz esım daha ıyı oldu cok şükür .
esracım bebısımz buyuyor he?mıde bulantılaın nasıl gıdıyor?

eşine gecmiş olsun canım Allah şifa versin opuyorumnanaktan

rady cım hayırlısıyla büyüyecek yumoşlar inş

berincim dur tahmin edeyim face yüzünden mi tartıştınız kayınvalidenle

ıyi geceler arkidişler..
Bugün günümüz vardı ordaydık,yedik içtik gene kıtlıktan çıkmış gibi:))

Alhancım eşine geçmişler olsun,acil şifalar inşallah...

Radym,hayırlısı bacım,canını sıkma sakın...Senin sağlığın herşeyden önemli..Niye gelişmiyorlar,niye dengesiz büyüyorlar diyedüşünme sakın canım..Hayırlısıyla,sağlıkla,sorun çıkmadan toplanma aşamasına gelecek inşallah...Geriside çorap söküğü gibi gelecek inşallah hayırlısıyla..

Valla bi insan bukadar balık hafıza olur..Şu e2 için diyorum..Benimde yüksek çıkmıştı hatırlarsan iğneyi kesmiştik 2 gün ama kaç çıkmıştı,hangi değerler normaldi hiiiiiiiiiiççççç mi hatırlamaz insan..
Sen araştırmışsın gerçi..Fazla araştırma yapıpta kafa karıştırmak yok ama tamammı canım?

Esracım,hiç haber etmiyon ama..7+3 olmuş bile maşallah sübhanallah...
Keseyi gördünüzmü?
Nabız nezaman duyulacakmış..
Haber et bize,biz meraklı insanlarız ayol:)))

Kavga varmış yaaaaa,nerde nerde????

Berincim hayırdır yaa,iyiydiniz kaynanaylan,nazarmı değdi..
Neyse barışırsınız yakında inşallah..
Sende biraz kafa dinle valla:)))

Kavga varmış yaaaaa,nerde nerde????

Berincim hayırdır yaa,iyiydiniz kaynanaylan,nazarmı değdi..
Neyse barışırsınız yakında inşallah..
Sende biraz kafa dinle valla:)))

aynen canım kafa dinliyorum deymeyin keyfime:lepi:
ama bu arada özledim kaynanamı kafamçokkarıştı alkisalkisalkis

hayırlı geceler arkadaşlar.
alhanım eşine acil şifalar diliyorum...geçmiş olsun...
berinim kayınvalideyi özleyen gelinde ilk seni gördüm bacım..aman iyi olun.ben şimdi 40 yıl görmesem kaynanamı inan aramam..işte yapılan haksızlıklar nedense insanın içinde duruyo...
beni uyku tutmadı bu aralar stresliyim bu doktor işinden.herşeye sil baştan başlamak çok zoruma gidiyo.ama yapacak bişey yok...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..
ESRACIGIM senin adına inan çok sevindim..ama yazdınmı bilmiyom.nasıl oldu tedavimi gördün canım .anlatsana ..yoksa yüce mevlam süprizmi yaptı sana.
herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar..hayırlı gecelr.

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
gününüz dünden güzel olsun inş

:roflol::roflol:
Buda işin ilginç yanı tabi....
Biraz oğluşunla kafa dinler,sonra ararsın...aklinialirimsmile
Eee hep berabersiniz,özlemen normal tebi:))

nevincim ciddiyim bak öz annemden daha cok düşünür beni
bi dedigimi 2 etmez

bu arada ıyı gelın dıye berine derler kayganayı özlemiş.inş kısa zamanda barısırsınz canım küs kalmayı hiç sevmem ben.

gelse barişıcaz da bi gelse

kaynana kötü olunca cekilmez ama herşeyide kaynanadan beklememek gerek bizimde fedakarlık yapmamız lazım
yerine göre susmayıda bilmek lazım
sonuçta öz annne ve kardeşlerde anlaşamıyor yeri gelince

dimi canım Allah kimsenin tadını bozmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…