Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gunaydın kızlar a.s.

lotusum senle hiç karşılaşamıyoz canım 2 bücürle boguşuyorsundur Allah kolaylık versin:1hug:

radyim hadi hayırlısı Allah kolaylık versin canım sonu bebiş olsun güzel haberlerini beklıyoruz 4 gözle :Saruboceq:

bu arada benim kaynanacık akşam geldi torununun hasretine daha fazla dayanamadızemuszemuskaydirigubbakcemile2hihoyyyt

slm kızlar radyden haber getırdım sıze saat 10 gıbı almıslar 11 tane yumurta toplanmıs.ayılırken sancısı cok olmus aglayarak uyanmıs canım arkadasım.şimdı daha ıyı dualarımızı eksık etmeyelım canlarım...

Nazcım bi evde oturmaya başladınız hiç haber alamaz olduk sizden yaa (

Gamzemde hiç gelmez oldu (

Yaramadı size evde oturmakmafoldumben

nehircim valla haklısın canım ama miniklerin işleri hiç bitmiyo
gamze işi yeni bırakdı ya birr sürü işi var daha epey giremeza.s
gamzeyle konuşuyoruz çok şükür iyi oda gün sayıyor
benden önce doğurmasını bekliyorum :jeyyarndan tecrübe kazanacağım inşyerimseniben

ayşem güzel bacım dualrım seninle aklım hep sende allah kolaylık versin inş :Saruboceq:
hayırlı haberlerini bekiyorumŞeniz

berincim bizde iyiyiz bacım depikler artık yavaşladı sayılır yerimiz daralıyor
daha çok itelemeye döndü artık kol bacak şeklinde çıkı veriyor organları sağımdan solumdan:roflol::roflol:

herkesleri öpüyorum evde temizlikdeyim gene görüşürüz inş:Saruboceq:

selam kızlar.
rady canım benim geçmiş olsun.dularımız seninle hadi bakalım.:Saruboceq:
lotuusm geçen beni aramışın canım telefonu evde burakmıştım gelince gördüm aradıgı .baya geç olmuştu ..onun için aramadım canım kusura bakma emi..benim işler baya agır agır gidiyo bakalım nire gidecek .
NAZCIGIM KAÇ AYLIK OLDUN BACIM..DOGUM NE ZAMAN...

BERİNİM AŞKOLSUN ŞİMDİ BEN ÇOK KONUŞAN GELİNMİ OLDUM:)))))))
şaka bi tarafa ..aman iyi olun bacım.aynı evde kavga gürültü hiç çekilmez..

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kendim den biliyom konuşunca kavga olmasada küsme oluyo

Son düzenleme:
GELDıM BEN GELDıM CANIM ARKADAŞLARIM.

yumişlerimi bıraktım hastanede.önce allaha sonra da onlara emanet ettim.inşallah hayırlı bir şekilde bana geri dönecekler.
yüreğiyle dualarıyla yanımda olan bütün arkadaşlarıma çooook çok teşekkür ederim.allah binlerce kere razı olsun hepinizden.

alhanım söylemiş sağolsun.11 tane yumoş toplanmış.doktorum en az 20 olur gibi görünüyo demişti ama birçok folikülüm boş çıkmış.neyse önemli olan sağlıklı 3 tanesi bizim için gerçi.inşallah onu da bi aksilik çıkmadan elde ederiz.

anesteziden uyandığımda odamdaydım ve çok fazla ağrı hissederek ve ağlayarak uyandım.sonra hemşire bi ağrı kesici yaptıktan 10-15 dakka sonra biraz daha rahatladım.2 saat yattım.yemeğimi yiyip kendimi iyi hissedince kalkıp üstümü giyindim.tam çıkmak üzereydik ki ben fenalaştım ve olduğum yere yığıldım.tansiyonum düşmüş.tekrar yatağıma yatırmışlar.doktorumu çağırdılar.neyse öyle olunca bir müddet daha kalmak zorunda kaldık hastanede.

şimdi evdeyim.annem babam geldiler.annemde ağlayıp duruyo. (biz ailece biraz fazla duygusalız galiba.) oda hastaneye gelmek istedi bizimle ama kesinlikle kabul etmedim.onlara belli etmemeye çalışıyorum.kalkıyorum dolaşıyorum.yatmıyorum.çok iyiyim elhamdülillah.fazla da ağrım yok zaten.girene kadar sürekli dualar okudum.çok faydası oldu.hiç heyecan yapmadım.herkes çok iyiydi hastanede de.sağolsun hepsi.inşallah transferimi de böyle rahatlıkla atlatırım.

nehirim bilgisayarım laptop değil.ama ben sizi hiç habersiz bırakırmıyım.yarında eyüp sultana ve karacaahmete gidip dua etmeyi düşünüyorum inş.

bana şimdilik müsaade.millet namaz kılarken hemen girip haber vereyim dedim.şimdi dillerine düşmeyelim.hadi öptüm hepinizi.

(alhanım nevinim myhopem ayrıca teşekkür ederim.sevildiğini bilmek çooook güzel :) )

Son düzenleme:
geçmiş olsun bacım tekrardan .inş yumoşların sana bebiş olarak geri döner...çektigin acıların ve sıkıntıların karşılıgını versin yüce mevlam...

RADYYYYYYYYY CİM cnm HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİN EN KISA ZAMANDA SENİNLE OLACAKopuyorumnanaktan

inan bugün hep aklındaydım ilk yaşadığım duyguları yaşadım

RABBİM hepimizin emeklerinin mükafatını en kısa zamanda nasip eder inş :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bebişlerin inş seninle olacak cnm rad dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar arad agirebiliyom anca denefim sormuş tedaviylmi hayır cnm normal yolla benim durduğum yerde fazla imkan yoktu kayın validemlerin yanıina gidip tedaviye başlamayi düşünüyodum yandan çok dua ediyodum biliyosunuz bu sene kuran yllı her akşam yatmadan mutlaka kuranı açip herhangi bir sayfalarını okuyup dua edip yatıyodum allah dualarımı kabul etti şimdş mide bulantılar başladı ama iyim bebeğimd eiyi galiba çarşamba gideceğiz son durumu ögrenmek için...

selam kızlar
gelişmelerden haber vereyim dedim.
11 yumoştan 6 tanesi iyi kalitede çıkmış ve bunlardan sadece 2 tanesi döllenme özelliği göstermiş.
kaliteleri hakkındda bilgi alamadım.onlar aradığında müsait değildim soru soramadım.sonra aradığımda da geç olmuştu.
yarın transferim olacak.sabah 8 buçukta hastanede olucam inş.
böyle işte.ben dondurma düşünürken sadece iki emriyo oluşabilmiş.moralimi düşürmüyorum.yüksek tutmaya çalışıyorum.rabbimden hayırlısını diliyorum.

ay radycım heyecan yaptım sımdı ALLAH ım sen arkadasımıza hayırlısını ver YA RABBıM.dualarımızı kabul buyur.

Canımmmm redimm benimm canım ayşe ablacımmm..

Hayırlısı hayırlısı hayırlısı....

ıki miki sayıya takılmıyoruz.. Tutacağı varsa 1 tanede yeter kaliteside fark etmez biliyoruz...

RAbbim yar ve yardımcın olsun..

Sen şu anda tatildesin bebeklerini tatilde olduğun için bir yere bıraktın..

Yarın saat 8 buçukta bebeklerini almaya gidiyorsun..Ben böyle hayal ediyorum..Onlar şimdi anne ve babasının gelmesini bekliyorlar..

Onlar embriyo değil Ayşe abla ve eşinin bebekleri Allah'ın izniyle..
Yarında onları almaya gidiyor..

Bebişlerini kavuş hasret gider ben yarın seni arayacağım :)))

gunaydın kızlar

gunaydın cılegim işten cıktın görünmez oldun valla

radyim çıkmışmıdır acep

Allah yardımcın olsun radyim
bebşlerin sana sımsıkı tutunsun

Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırsız gamze geldii :))
Napayım ya inanın işlerim hiiçç mi hiç bitmiyor, herşeyi izne bıraktığım için nazın da dediği gibi baya yoğunum
Birazdan da oğluma nevresim takımı dikeceğim inş.

Nehirim, canım arkadaşımm, sen mutlu olunca ben de çok mutlu oluyorumm opuyorumnanaktan
Bu günlere erdiren Rabbim e çokk şükürr

Lotusum sağol bacım evet az kaldı inş. şafak 1 ayın altına düştü bayanssulusmile

Radyim şuan transferin hayırlısıyla gerçekleşmiştir sanırım
Hayırlı sonuçlar alırız inş.
Hayırlı yavrular gelir inşaallahhhhhhhhhhhhhh

Özlemişim sizi yaa
Nevinim seninle sohbeti de çok özledimm...

günaydınlar canlarım,

Radycim,bebelerin sana sımısıkı sarılır ve senin olur kuzucukların inşallah...çok dua ediyorum çok...Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah......

slm kızlar radyden haber vereyım 12:30 da transferı oldu üç tane bebecık yerlestırmısler hanı ıkı taneydıya bırı ıkıye bölünmüş üç tane olmuslar.dualarımızı arttıralım arkadaslar. gec oldu ama haberınız olsun ıstedım

ayşe bacım .senin adına bol bol dualar ediyorum .inş bebişlerin sana tutunur..baya bu topikte ara verilmişti bebiş haberlerine ilk önce esrayla sevindik,, inş sonra senin bebiş haberinle şenlenecegiz...gönlünü ferah tut canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…