Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı pazarlar arkadaşlar...sevgililer gününüz kutlu olsun .özelikle nehirime diyem .:jeyyar:
gülyüzüm dr istanbulda özel kadın saglıgı merkezi.. hsg adet olmam için bekliyoruz ona göre telefonla arayıp randevu alacagım.aynı gün eger randevu alabilirsen kalp doktorunada görünecem...bu doktoru bize bi arkadaşımız önerdi.yılllarca bebekleri olmamış.arkadaşımın kocasında tahliler negatifmiş...hiç çocugunuz olmaz sizin demişler.sonra bu doktoru tavsiye etmiş birisi.onlarda gitmişler..şimdi 4 yaşında çocukları var.bakalım belki bizede umut olur...bizde onların sayesinde bebek sahibi oluruz...:Saruboceq:

selamlar olsun sevgililer gününüz kutlu olsun canlar

koşa koşa geldin nehirden haberler varmı diye ama yok cnm meraktayız hadiiiiiiiiiiii nerdesin gerçi eminim bugün çok güzellikler yaşayacaksın herşey gönlünce hayırlısıyla olsun

denefim senin içinde hayırlısı olsun cnm gerçekten ilk baştan bu kadar çok tedbirli gitmeniz inş sonunda bebeklerine kavuşman için güzel bir yol değilmi

inşallah bu dr.sanada uğur getirir..kucağın bebelerinle dolsun canım...

ayyyyyyyyyy nehirrrrrrrrrrrr çatttttttttttt diye çatlıyacağım yarın okul var

topikte en son benmi öğreneceğim senden haberleri

Kızlar bilgisayarı fırlatıp atmama az kaldı...Bi ses duyarsanız bilinki bilgisayarı camdan fırlattım..
Dünya kadar alıntı yaptım,dünya kadar yazı yazdım,gönderemeden bilgisayar kitlendi ve kapandı,gerizekalı...
Sonra sakin ol nevin dedim sakin ol..Açtım güç bela,sil baştan tekrar yazdım..Gönder deim,internet explorer sayfayı görüntüleyemiyomuş,sende gerizekalısın ozaman...

Sapıtmış durumdayım şuanda..Bidaha yazacak durumda değilim sakinleşmem lazım..

Sözümüz çok çok çok güzel oldu,elhamdülillah..Herşey yolunda gitti çok şükür..Nehir çok çok çok güzeldi...Maşallah..
Resimler bugecede gelebilir yarına da kalabilir canlarım..Ben 2 kere denedim ama gönderemedim yazılarımı..Nehir hem resimleri ekler hemde uzun uzun anlatır sizlere inşallah..Ben sinir küpü modundayım şuanda...
Sakinleşirsem yazarım gene..

Radym çok çok çok sevindim canım..Maşallah ve elhamdülillah...Yeğenlerim onlar benim:)))Dualarımız seninle ve sizlerle canlarım,her daim...

Israrla deniyorum,4 .denemedeyim,ısrarla göndermiyor..Yılmıcim çalışıcim:))

5. denemede başardım çok şükür..Neyseki en son yazdığım yazıyı kopyalabildimde.Kopyala-yapıştır yaparaktan 5 kez deneyerekten gönderebildim:))
İyi geceler...

Ahhhh canlarım ablalarımmm arkadaşlarımmmmm
Ben geldiiiiiiim
Ama hemen gitmem lazım hiç vaktim yok, halim yok

Harika ama harika bir akşam geçirdik dün akşam..boshayallersmile
ısteme anı kahveler, yüzüklerimizin takılması, kesilmesi ikramlar resimler mendiller...Allah'ım herşey mükemmel oldu maşallah sübhanallah..
Bir kalabalıktıki sormayın..Bütün sülale beni bekliyormuş herkes geldi çoluk çocuk...
Sinanım çok yakışıklıydı canımm benim.

Babamın gözleri hep dolu doluydu..Ablam yüzükler takılırken ağladı karşımda, gözleri kan çanağı oldu..canımm ablam benimmmm...Onu görünce benim gözlerim doldu..

Herkes herşeye yardımcı oldu..Çok mutluyum tarif edemem..

Hepinize yanımda olduğunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum..Biliyordum beni merak ettiğinizi ancak gelebildim..

Çok yatılı misafirlerimiz vardı, onları uğurladık..çamaşır falan filan bayaaaa bi işimiz var daha..

Bugünde tabiki tahminleriniz üzerine harika bir gün geçirdik :))))
Ama olaya sevgililer günü diye bakmıyoruz..Bizim sözlülüğümüzün ilk günü :))
Gene her zamanki hediyeleşmemizi yaptık yani sevgililer günü için değil.
Çünkü ben Orjinali Aziz Valentin günü olan bişeyi kutlamayı doğru bulmuyorum. Tabiki hediyem harikaydı o başka :))

Şimdi ancak facebooka birkaç fotoğraf ekliciiimmm canım ablalarım..
KK'ya eklemek malum uzun sürüyor.Onu daha geniş vakitli bir zamanda yapacağım..Ve tabiki daha detaylı fotoğraflar olacak inşallah..

Hepinizi çok ama çok seviyorum..

herşeyin çok güzel geçmesine çok sevindim canım nehirim.maaşallah.bi nazarlık al tak kendine :)))))))) bol bol nazar sureleri oku.allah bozmasın mutluluğunuzu inş.
ya ben şimdi iş yerindeyim ve face açılmıyor burdan.zaten çatladık meraktan.şimdi de akşamı mı bekliycem.poooffff.
neyyysssse.
sevgülüler günü olayına hiç girmeyelim aynen bencede.bizde kutlamıyoruz.sevginin günü mü olurmuş.

sağol nevinim.inşallah dediğin gibi olur.hayırla sonuçlanır.
bugün kontrol vardı.yumoşlar biraz hızlı büyüyor.ilk 225 puregonla başlamıştık.3 gün sonra 150 ye düşmüştü.bugün 100 yapıcam.yarında 50.hızlı büyümeleri çok işimize gelmiyor.çünkü pko olduğum için ohss olma ihtimalim çok yüksek.
ki geçen seneki yumoş takiplerinde 100 lük puregon kullanmama rağmen olmuştum ohss hatırlarsanız.
bu yüzden doktorum çok kontrollü gittiğini söyledi.hatta şöyle bi ihtimalde olabilirmiş.bu ay yumoşlar toplanıp dondurulup bir sonraki ay da transfer olabilirmiş.duruma göre karar verilecek.
bende bu ay bitmesini istiyorum bu işin aslında hayırlısıyla.bu stres birdahaki aya kalsın istemiyorum.ama bu ohss de gözümü çok korkutuyor.onu yaşamak çok zor.gerekirse bekliycez artık naapalım.
ben zaten alıştım artık baştan beri ertelenmelere.
hayırlısı olur inş.
bu arada bugün yaptırdığım e2 2350 çıktı.doktor normal dedi ama ben pek bilmiyorum bunu anlamını (?)

bööööyle işte canlarııım.

nehirim maşallah canım heşey çok güzel geçmiş,tekrar tekrar hayırlı olsun tatlım,tabiki sonra detayları senden dinleyeceğiz,sende anlatacak daha neler vardır neler...

nevincim seninde nehirden geri kalır yanın yoktu yani,maşallah her ikinizde çok güzel olmuşsunuz...

radycim,bu dr.iyi gibi,tuttum valla,takibi güzel gibi,sonunda birde tuttumu ohhh değmeyin keyfimize...

ben gördümmm nehırımı cok güzel olmusssssss masallah kızımıza.hep böyle mutlu kal nehırım .en kötü gününüz böyle gecsın...
raycım o dedıgın şeyı ben bılmıyorum canım yardımcı olamadım arkadasım.demek yumoslar hızlı gelısıyor hee hayırlısını versın rabbım.

nehircim MUTLULUĞUN KAT KAT KATMERLENEREK DEVAM ETSıN ıNŞ HAYIRLISIYLA

RADY gerçekten dr bu kadar temkinli hareket etmesi çok güzel nerden buldun sen bu dr adam harika gerçekten senin yapacağın tek şey hiç birşeyi araştırma kafa yorma mumkün olduğu kadar relax ol

inş RABBıM hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip edecek

nehircim.heryere yazdım yorumumu buraya da yazayım.çok beğendim herşeyi.
senin mutlu olman hepimizi çok mutlu ediyor.rabbim sonuna kadar böyle götürsün.

sağolun kızlar.moral verdiğiniz için bana da.bilmiyorum mumucum buldum işte öyle rastgele.netten araştırdım biraz.burdaki kızlara felan sordum.sonu da güzel olur inş.orgalutran diye bi iğne daha verdi.dün puregonla birlikte onu da yaptım.ama çok fena bulantı yaptı bugün.kendimi çok kötü hissediyorum.başım da dönüyo. (

selam kızlar.
nehircigim sen mutluysan bizde senin adına çok mutluyuz.herşey gönlünce olsun her zaman...resimlerini gördüm.herşeyin dört dörtlük olmuş..

slm nasılsınz ben bıtık durumdayım.sularımız geldı sonunda ama esım sudan zehırlendı yatıyor evde elıf sımay kudurdu annede anne baska bıldği yok.ev iş hepsı bır araya gırıdı nereye yetısecegımı sasırdım.
nehırcıgım çok ama cok güzel olmussun canım bır ömür mutlu olursun inş.
hekesi öpüyoruzzzz

selam kızlarrrrrropuyorumnanaktan
nehirimmm öncelikle maşallah diyeyim Allah nazardan saklasın mutluluğunuz artsın eksilmesin canımmm çok güzel olmuşsunnn-zaten güzeldinde sinan yanındaya başka bir ışıltı mı ne gelmiş gözlerineeeee
radymmm inşallah herşey yolunda gidecek canımmm hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhhh:1hug:
alhanımm geçmiş olsun eşine canımm biran önce iyileşir inşallahhhhelif simayımızdesene alperen gibi şimdi bile kucağımda hiç inmiyorki kerata Allah kolaylık versin canımmm:1hug:
denefim lotusum pinkim berinim nazım çileğim kelebekim yorgun abla nevinimmm mumucum gülyüzlüm swetem esram nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…