Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlaaar
kontrolden geldim.yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz galiba.

cumartesi yumoşlar toplanıyo.çok fena heyecan yaptım.zaten bu gidişle anesteziye felan da gerek kalmıycak. :)))
dün bakılan e2 normal çıktı.bu gece çatlatma iğnesini olucam.yalnız işte şu ohss olayı biraz kafamı karıştırıyo.doktorum dedi ki lucrinle çatlatırsak ohss ihtimali düşer,ama gebelik ihtimali de biraz düşer,pregnylle çatlatılırsa iki ihtimal de biraz yükselir,hangisini daha çok göze almak istersin dedi.bende ihtimali yüksek tutmak istiyorum dedim ve pregnyl i seçtim.doktorum lucrinden yanaydı ama bana da tercih hakkı verdi.işte böyle canlarım.yarın iş yerinde son günüm. cumartesinden sonra 15 gün gelmiycem.sonuç alınana kadar yani.

HERKESTEN ÇOK AMA ÇOOOKKKK DUA ıSTıYORUM CANIM ARKADAŞLARIM.

berincim günaydın.
sevilirse gerçekten özlenir ya kayınvalide.bende özlemiyorum.ama benimki de pek özlenicek tiplerden değil.
neyse o da seni seviyo.o da dayanamaz fazla senin hasretine.gelir yakında.barışırsınız :))
arkadaşına dua ediyosun di mi :))

kahvaltımı yaptım geldim ama alim de uyandı kalkıp bi mahalle turu atıp geliriz

dua ediyom canım

öncelikle herkeslere slm evde olunca daha doğrusu evde olupda evde durmayınca:jeyyar:
pek giremiyorum kulübe gamyoncuiremsu

Ayşecim bugün annemlede seni konuştuk şu sanal ortamda tanışmamıza rağmen
hepinizi hergün düşünüyorum gelmemem unuttuğum anlamına gelmez hepiniz için
hergün dualar ediyorum aklımdan dilimden hiç düşmüyorsunuz inş en hayırlı sonucu alırsın :Saruboceq::Saruboceq:
bende soracakdım işi ne yapacaksın diye 15 gün izinli olman çok güzela.s

allah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inş :Saruboceq:
acaba nehir ne yapdı geçmişe dönüpde bir bakayım en iyisiyerimseniben

RADY cim cnm RABBıM YAR VE YARDINCIN OLSUN

herşey güzelliklerle geçeçek inan her anı yaşanası güzel

BERıNCıM hakikaten seni tebrik ediyorum kayınvalideni demekki seviyorsun

bende kayınvalidemi çok sevmek isterdim ama ıııııııııı ıııııııııııııı olmuyor tam sseviyorum dediğimde bir laf söylüyor yok diyorum sevemem

radycım canım benım face de konusuyorduk elıf araya gırdı demek cumartesı toplanıyor dualarım senınle canım arkadasım.seni coooook seviyorum....

herkeslere tünaydınlar hayırlı cumalar
berincim nasılsın canım minik oğluşun nasıl

Önce bir geldim diyeyimde sonra mesaj yazayım dedim.
Öncelikle hayırlı olsun redim tekrar tekrar..
Hayırlı uğurlu olsun..
Demek yarın toplanıyor yumoşlar. Kendi günlerimden seninkinin ne zaman geldiğini anlayamadım.
Çok çabuk geldi yumoş toplama zamanı sanki. Şimcik dediklerini ben bilemedim ama inşallah hayırlı olan iğneyi seçmişsindir.
Şimdi izinli olacaksında, evden girebildiğin kadar girersin diye düşünüyorum..
En azından yumoş toplamadan sonra transferden önce, bide sonuç alma günü yaklaştıkça habersiz bırakma bizi sakın.
Pc mi diz üstü mü evdeki bilgisiayarın? PC ise girmen çok daha zor tabiki. Ama dediğim zamanlarda girmeyi unutma..

Vee herşeyden önce nasipde varsa kaderde yazıldıysa gelecek bebeğimiz bunu hiç aklından çıkarma.

Transferden sonra çok dikkatli ol..Özellikle ilk yarım saatinde sağa sola dönme böyle robot gibi yatmaya çalış.
ılk saatleri atlattıktan sonra daha rahat edebilirsin..
Ve hastaneden hemen çıkmaya çalışma. Hareketsiz yatabildiğin kadar yat. Çok sıkılacak canın yatarken ama sabır sabır sabır..

Dualarımız umudumuz seninle Allah'ın izniyle..
Allah yardımcın olsun..
Ne gelirse Rabbimizden..ıyiyede kötüyede razıyız yeterki hayırlı olsun..
Biz senin yanındayız, eşin senin yanında..Sonuç ne olursa olsun..
Biz dualarımızı edelim, dikkatli olalım, ne yazılıysa onu yaşayacağız elbette..

Ama dikkatli unutmayı lütfen unutma.
Dediğim gibi transferden sonra ilk yarım-1 saat çok önemli. Çok dikkat et sağa sola bile dönme.
Embriyolar tutunmak için yer arayacak biliyorsun..

ılk zamanlardan sonra rahat edeceksin ama genede hep dikkatli ol..
Seni çok seviyoruz sakın unutma. Teze olmak istiyoruz inşallah :)))

Bu arada mersilerden bir demet yavrucum :)))
Çok merak ettiğim bişe var komik ama soracam genede.
Şimdi benim söz resimlerimi beğendinizya, böyle ayıp olmasın diye mi yoksa gerçekten mi:roflol:

Alhancım eşine çok geçmiş olsun..Biraz geriden geliyorum ama napem sözlü olmak çok yoruyor insanı:roflol:
Şimdi iyidir inşallah.. Feysinde hayırlı olsun bu arada :))
,
Berincim kayınvalidenle barışırsın inşallah eve döner :))
Eşin nerede napıyor? Hala ıstanbulda çalışıyor değil mi?

Denef ablacım sende sıkma canını..Herşey olacağına varır nasılsa..
Hem zoruna gitmesin sil baştan tedavi olmak. Yeniden heyecanlandırsın seni inşallah..

Hepinize iyi dilekleriniz dualarınız için çooook teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden..
Rabbim gönlünüzdeki muradı versin inşallah..
Sizede evlatlarınızın bu güzel günlerini yaşamayı nasip etsin Allah'ım inşallah..

Bu arada söylemiş miydim söz günü sabahtan ben kustum diye:roflol:Heyecandan ölüyordumdabilmiyorumkismile

Nazcım bi evde oturmaya başladınız hiç haber alamaz olduk sizden yaa (

Gamzemde hiç gelmez oldu (

Yaramadı size evde oturmakmafoldumben

slm herkese...
nehırım sagol canım esım daha ıyı cok şükür.evet bende feyslı oldum napayım sızı burda bulmek mümkün deeel:) ayrıca merak edıyordum kustunmu dıye neyse sabah olmus ya yüzük takılırken olsaydı ığğğğğ:)
radm canım benım dualarımız senınle stres yok ona göre.ılk fırsatta arayacm senı insallah.

radycim,Allahım sana hayırlı evlat nasip etsin inşallah,okuduğum tefriciylerden fazlası vardı onları senin adına hediye ediyorum canım,Allahım kabul etsin inşallah...hepimizin iman gücü çok yüksek,o yüzden gönlünü rahat tut canım,kendini sıkma sakın,bol bol dua et,yumurta toplma işin ve transferin başarıyla geçer ve o güzelim haberi bize verirsin...

SLM KIZLARRRRRRRR
radyym senın ıcın gırdım bacım dualarımız senınle RABBIM yardımcı olsun,dilegını hakkında hayırlı eyleyıp nasıp etsın ınsallah:Saruboceq:yegenlerımız sende sımdı..bugun gıt bıkac gunlugune doktorlara bırak gel onları e mi???sositososito
pesıne denefımde gelıyor ınsallah.......:Saruboceq:az kaldı dımı denefımkaydirigubbakcemile5
gülyüzüm nbr bacım kuzuların uykusu şaştı yıne bıkac gundur gecem gunum bellı degıl arayamadım canım...:1hug:
sözlü bacımız nbr hersey yolundamı gülümopuyorumnanaktanablana da kocaman sevgılerrrrrrrŞeniz
esra durumun nasıl ne kadarlık oldun canım:CüvCüv:naz çilek vakıt daraldı kızlar RABBIM hayırlısıyla kurtarsın ınsallah
kızlar kelebecıkle pınkım yok mu ne uzun zamandır???:uhm:
alhanım masallah canım fıstık hatun senıııııııııııııııııııısanada kızına da masallahhh canım...myhopem nasıl kuzumuzberrınım bu arada alı fıratın kardakı resımlerını yenı gordum kız ben dondum burdadelikafaduldenamma velakın bı o kadarda hosuma gıttı masallah
gecen mumumla kulagınızı cınlattık herkesın....opuyorum mumucumopuyorumnanaktan
yahu gtam asker mektubu olmus valla uykusuzluktan kafam calısmıyo bacılarmirmirmirmirunuttugum varsa affola optum herkesıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…