- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #18.821
Sağol nevinim, bana biraz az geldi kilosu, sanki yanlış ölçtü gibi ya, çapa da bir asistandı ultrasonla bakan kişi :dilcikar:Şafak 2
Şafak 17
Şafak 32
Ayyy sayılı gün çabuk geçer derler hakkaten öle...Tabi bize göre...Sizler için geçmiyordur mutlaka...
Gamzem maşallah Ensarımıza...Doğuma kadar alır daha kilo sanırım...Ama doktorların söylediğinden biraz az doğuyorlarmış,öle diyolar...17 günde biraz daha alır kilo,denilenden az doğarsada,yinede 3000'i tamamlar sanırım...Sağlıkla inşallah canım...Oyyy minişe bak senn..Daha dün fasulyeye benziyordu şimdi 2800 gr oldu...Maşallah sübhanallah...
Aaaa balsuratı bilmez miyim hiçççslm
evet az kaldı ama......
sıkıcıymış beklemek.çooook sıkıcı ..
bu arada balsurat hamişmiş kızlar.tanıyanlar vardır belki.çok sevindim yaa.rabbim herkese yaşatsın bu sevinci.
denfim yavaş yavaş bırak bencede artık.benim eşim de iki aydır içmiyor.tedaviye başlarken de eşiniz sigarayı bıraksın demişlerdi.zaten o 1 ay öncesinden bırakmıştı.ama zor olduğu kesin.şimdi kendiyle mücadele ediyo.her konuda.epeyce de bi gerginiz.ama geçiş süreci bu.atlatılır..
ya ben yarın yaptırayım diyorum testi.bi günden bişey olmaz bence.varsa zaten çıkar.yoksa da bi günden yükselecek deil ya değerler.
yoksa deliricem bu gidişle.adet belirtileri başladı gibi çünkü.kasıklarımda batmalar ,karnımda ağrı,bacağımda belimde ağrı.bunlar adet olmaya yakın oluyo benim.
rady buraya yazmıyorum ama hergün girip sizleri takıp ediyorum seni çok merak ediyorum bol bolda dua ama bence belirtiler takma ayırt edemezsin bende çok takıyodum karnım yine agriyou ayaklarımda inanarak test yapmamiştim olduktan sonra belirtiler takılma cnm çogu piskolojik olarak ama yinede her şeyin kötüsünü düşünelim ama bir taraftanda umudumuzu hiç yitirmeyelim güzell allahım bir kapı açacaktir...slm
evet az kaldı ama......
sıkıcıymış beklemek.çooook sıkıcı ..
bu arada balsurat hamişmiş kızlar.tanıyanlar vardır belki.çok sevindim yaa.rabbim herkese yaşatsın bu sevinci.
denfim yavaş yavaş bırak bencede artık.benim eşim de iki aydır içmiyor.tedaviye başlarken de eşiniz sigarayı bıraksın demişlerdi.zaten o 1 ay öncesinden bırakmıştı.ama zor olduğu kesin.şimdi kendiyle mücadele ediyo.her konuda.epeyce de bi gerginiz.ama geçiş süreci bu.atlatılır..
ya ben yarın yaptırayım diyorum testi.bi günden bişey olmaz bence.varsa zaten çıkar.yoksa da bi günden yükselecek deil ya değerler.
yoksa deliricem bu gidişle.adet belirtileri başladı gibi çünkü.kasıklarımda batmalar ,karnımda ağrı,bacağımda belimde ağrı.bunlar adet olmaya yakın oluyo benim.
Offf Ayşemm niye yaptın test yaa....
Oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.......
Ben onu kaale almıyorum ve şafak 1 diyorum işte,hıhhhh....
İdrar testleri adet gecikince bile yanlış sonuç verebiliyor bikerem...Bırak adet gecikmesini daha adetine bikaç gün var tımammı???
kızlarrrrrrr müjdemı ısterım rady nın testı pozıtıf cıktıııııııı yuppiiiiiiii herkes halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
121 cıkmıs henuz dr görüşmemiş amelıyattymıs dr.cıksıkınca görüşeceklermıs.sonuca göre 3-4 haftalıkmısssss dualarımız kabul oldu çok şükürrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?