Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydınlar olsun herkezlere

çilekim miden bulansada herşeye değecek inan pırlantadan en değerli şeyden daha değerli

bebişinin minik kalbi hayırlısıyla sağlıkla mutlu ve huzurla ömür boyu seninle atsın

bende pek oldu soyleyemem cok iyi gectı ılk aylar
şimdi cok agırlaştım ya, cokta kılo aldım eşim agır vasıta dıyor banakötükedihüso
ohh ne iyi
sen şanslı gruptanmışsın

mafoldumben yaa bende ne olacağımı çok merak ediyorum doğrusu
inş. çok fazla kilo almam
sonra doğum kilolarını vermek pek zor oluyormuş

günaydınlar olsun herkezlere

çilekim miden bulansada herşeye değecek inan pırlantadan en değerli şeyden daha değerli

bebişinin minik kalbi hayırlısıyla sağlıkla mutlu ve huzurla ömür boyu seninle atsın
günaydın mumum
tabikii öyle bunun çok iyi farkındayım
bunlar geçecek inş. geriiye pırlantam kalacak opuyorumnanaktan

Allah razı olsun aminnnn aminn inş.. a.s.
Rabbim sizlere de yaşatsın inş. opuyorumnanaktan

radyolojim güle güle git iyi tatiller tatlım kendine iyi bak özlüycez seni öpüyorum..
çileğim geçicek bu günler kucağına aldığında unutucaksın hayırlısıyla inş öpüyorum senide ttalım

olsun berincim geçip gidicek bu kilolar 1 yıldan önce emme süresi ya diyet falan yapma dikkat et sadece yemek değil sulu gıdaları içmek süt yaparmış

kımmbırılerı kılodanmı bahsetmısss?
valla kızlar ben 30 kılo almıstım suan hatta 40 ım cıkınca tartılmıstım dogumdan öncekı kıloma dönmüşüm.bende okadar kıloyu nasıl verdım sasıyorum ama perhızım ılk kez işe yaradı sanırım :)))
sıze nacizane bırkac tavsıyem; dogumdan sonra mutlaka ve mutlaka göbeginizi sarın (3- 4 gun gectıkten sonra)hem daha rahat edeceksınz hemde rahıminiz daha hızlı toparlanacak.bana dr um iyikıde sardın rahmın normal boyutuna dönmüş çok iyi dedı.
ve boolca su için sütü ılk günlerde su yapıyor benı kadar su içen olmaz heralde cünkü corbadan baska bısey yıyemıyordum.ve masallah hiç süt sıkıntısı cekmedım.
dohumdan en az bır ay önce göğüs ucu kremı kullanın göğsünüz catlamasın dıyee n(benım hıc catlamadı)
sımdılk aklıma gelenler bunlar sormak ıstedınz olursa seve seve cevaplarımm canlarım.

çileğim minik pıtırcık gümbür gümbür gelıyor hee kalbini yeyim ben onun :)
nazım darısı sana ınsallah.

gülyüzüm ahh ahhh evet nazlansam böyle olmayacaktı.salaklık bendekı amelıyattan ıkı gun sonra yatagımı topladım sıkıldım dıye.ne işin var yatsana azcık ahlayıp vahlansam böyle olmazdı dımı?
esımde diyor kımseye muhtac değilsin ben sanada kızımada bakarım diyor.allah onlardan razı olsun basımızdan eşlerimizi eksik etmesin kızlarr (amin )

kımmbırılerı kılodanmı bahsetmısss?
valla kızlar ben 30 kılo almıstım suan hatta 40 ım cıkınca tartılmıstım dogumdan öncekı kıloma dönmüşüm.bende okadar kıloyu nasıl verdım sasıyorum ama perhızım ılk kez işe yaradı sanırım :)))
sıze nacizane bırkac tavsıyem; dogumdan sonra mutlaka ve mutlaka göbeginizi sarın (3- 4 gun gectıkten sonra)hem daha rahat edeceksınz hemde rahıminiz daha hızlı toparlanacak.bana dr um iyikıde sardın rahmın normal boyutuna dönmüş çok iyi dedı.
ve boolca su için sütü ılk günlerde su yapıyor benı kadar su içen olmaz heralde cünkü corbadan baska bısey yıyemıyordum.ve masallah hiç süt sıkıntısı cekmedım.
dohumdan en az bır ay önce göğüs ucu kremı kullanın göğsünüz catlamasın dıyee n(benım hıc catlamadı)
sımdılk aklıma gelenler bunlar sormak ıstedınz olursa seve seve cevaplarımm canlarım.

çileğim minik pıtırcık gümbür gümbür gelıyor hee kalbini yeyim ben onun :)
nazım darısı sana ınsallah.
[ ben 49 dan 70 cıktım bakalım ne kadar daha kılo alacam

berınım bu gidişle sen benı gececeksın sanırım daha 10 haftan var ve san aylarda daha hızlı alacaksın kıloları şişeceksın bence bol bol karpuz gıbı sıvısı bol gıdalar tüket canım

Selam tıslarrr....

radym,canım,gülegüle git güle güle gel,iyice dinlen,kafanı boşalt,burdaki herşeyi unut,keyfine bak canım...Bomba gibi döneceksin inşallah...Hayırlı yolculuklar,Allaha emanet olun hepiniz...

Ayrıyetennnnn,o mesajı sadece nehircin yazmadı,beraber yazduk,tımammı cınımmm...:))))

gamzem çok şükür ,elhamdülillah...Ben ilk defa eltimin bebeğinin nabzını duymuştum,anlatılmaz güzellikte bir ses gerçekten...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin kuzum....

Nazcım,hadi gözümüz aydın,darısı başına...Doktorun normal demiş canım,sıkma canını...Evde istirahat et bolbol,iş güç yapma tatlım....Geçecek hepi inşallah...

Alhancım eskiler hep der zaten,sarın karnını sarın diye:)))Sütünede maşallah sübhanallah...
Sen onları kovsan bile gitmemeleri gerekirdi bence...Neyseki eşin yardımcı oluyor çok şükür...

Berincim,iyice yaklaştın artık,normal şişmen canım...Gider hepsi gider merak etme,sende bu enerji varken verirsin hepsini:))))

Bende okuduğum bir şeyi söyliyim bariiiii..
Doğumdan birkaç gün önce kayısı hoşafı içilmeye başlanması tavsiye ediliyor.Hatta hastaneye giderken yanınıza alın demişler,gebelik topiklerinde..Hem gaz çıkarmayı kolaylaştırır hemde kabızlığa engel olur...
Ben bu tedavide yumurta toplama işleminden sonra başladım kayısı suyuna,çok şükür kabızlık yaşamadım...Kabızlığı çekmeyen bilmez,çok fenadır çok...Aklınızda bulunsun...

berınım bu gidişle sen benı gececeksın sanırım daha 10 haftan var ve san aylarda daha hızlı alacaksın kıloları şişeceksın bence bol bol karpuz gıbı sıvısı bol gıdalar tüket canım

kendıme dur dıyemıyorum kı habıre yıyorum

Selam tıslarrr....

Berincim,iyice yaklaştın artık,normal şişmen canım...Gider hepsi gider merak etme,sende bu enerji varken verirsin hepsini:))))

e inşallah kılolar gıder canım kaydirigubbakcemile2

gider canım gider merak etme..
Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz:)))
Doğumdan sonra ekmeği azaltırsın biraz,o bile işe yarar bence...Az ve sık yemekte önemli ve bolbol su tabiki:)))

ayyy kabızlıklı mıı korkulu rüyam benım.düşük tehlıkesı yasarken cok cektım kabızlıktan satlerce oturdugumu bılırım kanamam olacak dıye ıkınma sıkınma gülme hepsı yasaktı.vay be neler atlatmısım bende.hepsı gelıp gecıyor yasanmamıs gıbı gelıyo şimdi o günler.ALLAH ıma bınlerce kez şükğrler olsun emeklerımın karsılıgını verdı bana :)))

slm kızlar nasılsınız berincim nasılsın canım artık kilo alman normal
benim bugün sancım çok allah yardımcım olsun öpüyorum hepinizi
görüşürüz.

alhancım inş canım bizde pıtpıtı duyarız o gün eşimide götüreceğim inş oda suymalı dimi.
nevincim evet doktor normal dedi ama ben kalp atışları için başka bir yere gideceğim,
burası bana çok paracı geldi rahatsız etti beni.
başka bir yere gideceğim araşırmaya devam.

Back
X