Selam tıslarrr....
radym,canım,gülegüle git güle güle gel,iyice dinlen,kafanı boşalt,burdaki herşeyi unut,keyfine bak canım...Bomba gibi döneceksin inşallah...Hayırlı yolculuklar,Allaha emanet olun hepiniz...
Ayrıyetennnnn,o mesajı sadece nehircin yazmadı,beraber yazduk,tımammı cınımmm...:))))
gamzem çok şükür ,elhamdülillah...Ben ilk defa eltimin bebeğinin nabzını duymuştum,anlatılmaz güzellikte bir ses gerçekten...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin kuzum....
Nazcım,hadi gözümüz aydın,darısı başına...Doktorun normal demiş canım,sıkma canını...Evde istirahat et bolbol,iş güç yapma tatlım....Geçecek hepi inşallah...
Alhancım eskiler hep der zaten,sarın karnını sarın diye:)))Sütünede maşallah sübhanallah...
Sen onları kovsan bile gitmemeleri gerekirdi bence...Neyseki eşin yardımcı oluyor çok şükür...
Berincim,iyice yaklaştın artık,normal şişmen canım...Gider hepsi gider merak etme,sende bu enerji varken verirsin hepsini:))))
Bende okuduğum bir şeyi söyliyim bariiiii..
Doğumdan birkaç gün önce kayısı hoşafı içilmeye başlanması tavsiye ediliyor.Hatta hastaneye giderken yanınıza alın demişler,gebelik topiklerinde..Hem gaz çıkarmayı kolaylaştırır hemde kabızlığa engel olur...
Ben bu tedavide yumurta toplama işleminden sonra başladım kayısı suyuna,çok şükür kabızlık yaşamadım...Kabızlığı çekmeyen bilmez,çok fenadır çok...Aklınızda bulunsun...