Gelecek derdi dertlerim bir ton benim derdim nedir yardım edebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Askbitti_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
15
6
1
28
Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
 
26 yaşında mısınız gerçekten
 
Yok daha neler. 5 yaşındaki oğlum biliyor bunu. 26 yaşında koca kadınsınız burada nasıl taharet alınır onu mu anlatalım
 
Teknoloji o kadar gelişti ki bir sürü sosyal medya aracı var taharet kısmını ordan bile öğrenebilirsiniz de çalışmanız gereken bir sınav mevcut ve evdeyken ne yapmalıyım genellikle demişsiniz bir ders programı oluşturup ders çalışmalısiniz bol bol kitap okumalısınız
 
Taharetle evde canının sikkkinliginin ne alakası var anlamadım. Poponu yıkamadan nasıl dayanıyorsun. Kasinmiyor , pişik olmuyor ,kokmuyor en önemlisi enfeksiyon kapmiyormusun. Taharet musluguyla popo yıkamayı da öğrenmemek ayrı bir meziyet.
 

Ortalama 5-6 yaşından beri tek başına tuvalete gidiyorsa yaklaşık 20 yıldır popomda pok var diyor bir ton dert ordan geliyor. Aklıma bir kare canlandı beyaz pantolon giyen kadın popo kısmı sararmış sinekler var
 
Beğeni butonuna Kusma emojisi gelsin diyenler
 

Tövbe tövbe gece gece, millet sevgilisiyle kocasıyla, arkadaşlarıyla pazar keyfi yapar. Biz elalemin g*tündeki b*ku konuşuyoruz.

Ya bacım, taharet alamıyorsundur tamam ama peçeteyi ıslatıp kullanmak, ıslak mendiller, duş almak aklına mı gelmedi. Bahçeli hortumu mu tutalım napalım.
 
Suyu açsa o tazyikli suyla bile bir nebze temizlenir. Sonrası şap şap peçete, ıslak mendil ne kız çöp kovası nasıl kokar varya.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…