26 yaşında mısınız gerçektenTaharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
Yok daha neler. 5 yaşındaki oğlum biliyor bunu. 26 yaşında koca kadınsınız burada nasıl taharet alınır onu mu anlatalımTaharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
26 yasindayim gerçekten neden ?26 yaşında mısınız gerçekten
Bu videoda taharet nasıl alırsınız öğretiyor. Şıp şıp26 yasindayim gerçekten neden ?
Taharetle evde canının sikkkinliginin ne alakası var anlamadım. Poponu yıkamadan nasıl dayanıyorsun. Kasinmiyor , pişik olmuyor ,kokmuyor en önemlisi enfeksiyon kapmiyormusun. Taharet musluguyla popo yıkamayı da öğrenmemek ayrı bir meziyet.Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
Ortalama 5-6 yaşından beri tek başına tuvalete gidiyorsa yaklaşık 20 yıldır popomda pok var diyorBen ne okudum?
Beğeni butonuna Kusma emojisi gelsin diyenlerOrtalama 5-6 yaşından beri tek başına tuvalete gidiyorsa yaklaşık 20 yıldır popomda pok var diyorbir ton dert ordan geliyor. Aklıma bir kare canlandı beyaz pantolon giyen kadın popo kısmı sararmış sinekler var
Ben ne okudum?
Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
Pantolon siyahmis. pardonBeğeni butonuna Kusma emojisi gelsin diyenler
Tövbe tövbe gece gece, millet sevgilisiyle kocasıyla, arkadaşlarıyla pazar keyfi yapar. Biz elalemin g*tündeki b*ku konuşuyoruz.
Ya bacım, taharet alamıyorsundur tamam ama peçeteyi ıslatıp kullanmak, ıslak mendiller, duş almak aklına mı gelmedi. Bahçeli hortumu mu tutalım napalım.
Tuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hepKonunun başı ile sonuna mı şaşırayım, istediği tavsiyeye mi bilemedim. Bunca zaman naptın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?