Gelecek derdi dertlerim bir ton benim derdim nedir yardım edebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bizim bildiğimiz taharet mi?
Bence sen erkeksin ve işin sonu alamıyorsan aldıralıma gelecek

Yıkayıp kurulandıktan sonra nasıl küçük abdest kalıyor anlamadım 🤢

1-) anladığım kadarıyla alaturka tuvalet kullanıyorsunuz. İhtiyacınızı giderdikten sonra tuvalet kağıdı ile temizlenin. Önden arkaya doğru silin genital bölgenizi. Kakanın vajinaya sürülmemesi için önemli.
2-) ardından tastan su alarak güzelce önden arkaya olacak şekilde veya peçeteyi ıslatarak ıslak peçete ile temizlenin.
3-) kaka yaptıktan sonra zaten anüs kısmını özellikle temizlersiniz peçeteye dışkı gelmiyorsa tamamdır.
4-) nemli kalmaması önemli çünkü vajinal mantar oluşabilir tekrar tuvalet kağıdı ile kurulanın.
5-) akıntı sorununuz varsa çamaşırınız lekeleniyorsa gün içinde uzun süreli idrarınızı tutuyorsanız kaçak olabilir. Vajinal mantarınız olabilir bununla ilgili hekimle görüşün lütfen. Hepsi normalse ama akıntı sorununuz varsa günlük pedi 3 saatte bir değiştirmek şartıyla kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanımda yine bakteri sorunu oluşuyor çünkü.

Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?

FsF4snnWcAQ_Or9 (1).webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X