Gerçekten bayanimBu bizim bildiğimiz taharet mi?
Bence sen erkeksin ve işin sonu alamıyorsan aldıralıma gelecek
Tuvalet taşına mı sürülüyorsun öğk bacım taharet musluğuyla su vur geç.Tuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Tas diyor tasTuvalet taşına mı sürülüyorsun öğk bacım taharet musluğuyla su vur geç.
Bi an ölmeyi istedim tassa sıkıntı yokTas diyor tas
Günlük ped de kullanTuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Tas demiş kızTuvalet taşına mı sürülüyorsun öğk bacım taharet musluğuyla su vur geç.
Sıçmaya devam ederken yıkamıcan.. mokunun bitmesini bekle önce anneeemmTuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Ya ne anlatiyon abla gözünü seveyim yemin ediyorum azap çektim okurken öh beTuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Tuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Şaka değilim tahareti yapamıyorum anlamıyorumAşkım canım nasıl kalabilir? Şaka mısın gece gece?
Bebekler için olan ıslak mendillerden al kullan
İdrar mi kaçırıyorsunuz ? Güzelce temizleyip sildikten sonra kalmasi çok zorŞaka değilim tahareti yapamıyorum anlamıyorum
Taharet almayı bilmiyorum taharet alamıyorum yapamıyorum genellikle evdeyim son 2 yıldır canım çok sıkılıyor daha önce de sıkılıyordu ama bu kadar değil hiç temiz değilim üniversiteye giriş sınavlarına hazırlanıyorum ama hiç calismiyorum genellikle evdeyken çok sıkılıyorum hicbirsey yapamıyorum neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?