- 18 Ekim 2022
- 2.076
- 6.326
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyini anlamıyosun totonu yıkamanın nesi komplike gelebilir insana?Şaka değilim tahareti yapamıyorum anlamıyorum
Kim ki tanimiyom videolarda goruyom hepSehrimin güzel insanı![]()
Bunun gibi birkaç tane g.t yıkama konusu açılmıştı bu sitede.hem de sayfalarca, yüzlerce yorum vardı.ilk değil yani.Bi göt yikamayi anlatmadigimiz kalmisti.
Anlamıyorum ne?Neyini anlamıyorsunuz?Nasıl anlamazsınız?Şaka değilim tahareti yapamıyorum anlamıyorum
Net müfredat nettttt1-) anladığım kadarıyla alaturka tuvalet kullanıyorsunuz. İhtiyacınızı giderdikten sonra tuvalet kağıdı ile temizlenin. Önden arkaya doğru silin genital bölgenizi. Kakanın vajinaya sürülmemesi için önemli.
2-) ardından tastan su alarak güzelce önden arkaya olacak şekilde veya peçeteyi ıslatarak ıslak peçete ile temizlenin.
3-) kaka yaptıktan sonra zaten anüs kısmını özellikle temizlersiniz peçeteye dışkı gelmiyorsa tamamdır.
4-) nemli kalmaması önemli çünkü vajinal mantar oluşabilir tekrar tuvalet kağıdı ile kurulanın.
5-) akıntı sorununuz varsa çamaşırınız lekeleniyorsa gün içinde uzun süreli idrarınızı tutuyorsanız kaçak olabilir. Vajinal mantarınız olabilir bununla ilgili hekimle görüşün lütfen. Hepsi normalse ama akıntı sorununuz varsa günlük pedi 3 saatte bir değiştirmek şartıyla kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanımda yine bakteri sorunu oluşuyor çünkü.
Taharet almayı öğrenene kadar deneme yapabilirsiniz.neler yapmalıyım genellikle evdeyken ?
Fake değil yazdıklarım daYüzde yüz fake boşa burada vakit harcamayın hanımlar yazdıkları ne alaka yani üniversite sınavı ile taharet konusu kısacık bir paragrafta böyle saçma bir şey olabilir mi?
Nolur fake olsun ama ;(Fake değil yazdıklarım da
2sinide alamıyordum az önce burda bir arkadas tarif etti anladımBüyük abdest de sıkıntı yok anladığım kadarıyla sadece küçük abdest değil mi![]()
Büyük abdest de sıkıntı yok anladığım kadarıyla sadece küçük abdest değil mi![]()
E bu zamana kadar nasıl yaptınız naptınız peki?2sinide alamıyordum az önce burda bir arkadas tarif etti anladım
Ya bunu bir yere çikolatalı süt döküldü onu nasıl temizlerim mantığıyla bile kavrar insan bencede bu konu gerçek olamaz2sinide alamıyordum az önce burda bir arkadas tarif etti anladım
Bildiğimiz iyi olduTuvalet tasiyla yıkıyorum sonra peceteyle siliyorum ama kilotumda küçük abdest kalıyor hep
Tuvalet tasıyla alıyordum yıkıyordum sonra peceteyle siliyordumE bu zamana kadar nasıl yaptınız naptınız peki?
Pirtlayinca geliyo mu azar azar anlamadim kiYıkayıp kurulandıktan sonra nasıl küçük abdest kalıyor anlamadım![]()