Gelecek derdi dertlerim bir ton benim derdim nedir yardım edebilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1-) anladığım kadarıyla alaturka tuvalet kullanıyorsunuz. İhtiyacınızı giderdikten sonra tuvalet kağıdı ile temizlenin. Önden arkaya doğru silin genital bölgenizi. Kakanın vajinaya sürülmemesi için önemli.
2-) ardından tastan su alarak güzelce önden arkaya olacak şekilde veya peçeteyi ıslatarak ıslak peçete ile temizlenin.
3-) kaka yaptıktan sonra zaten anüs kısmını özellikle temizlersiniz peçeteye dışkı gelmiyorsa tamamdır.
4-) nemli kalmaması önemli çünkü vajinal mantar oluşabilir tekrar tuvalet kağıdı ile kurulanın.
5-) akıntı sorununuz varsa çamaşırınız lekeleniyorsa gün içinde uzun süreli idrarınızı tutuyorsanız kaçak olabilir. Vajinal mantarınız olabilir bununla ilgili hekimle görüşün lütfen. Hepsi normalse ama akıntı sorununuz varsa günlük pedi 3 saatte bir değiştirmek şartıyla kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanımda yine bakteri sorunu oluşuyor çünkü.
Net müfredat nettttt

Büyük abdest de sıkıntı yok anladığım kadarıyla sadece küçük abdest değil mi 😂

Neyini bilmiyorsunuz sol elinizle önce kirlenen yerlerinizi sulayip sonra mendil ile silip atın geride elleri bol suyla yıkayın neyi bu kadar zor anlayamadım açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X