- 19 Ağustos 2023
- 845
- 479
- 23
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Sevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ben 31 o 32 yaşında beni sevdiğini söyler hep bende bugüne kadar emindim bundan davranışlarından ama bu güne kadar hiç evlenmekle ilgili bir şey söylemedi bana bununla ilgili tek bir şey yok. Dün gittiğim bi eğitimde bi kızla tanıştım kızla muhabbet ettik vs arkadaş olduk sonra bana ilişkin var mı dedi bende anlattım o da benimde 3 aydır var dedi ailesiyle tanıştım şubatta nişan var dedi evlilik teklifi etmiş yüzüğü gösterdi. Bana da sordu ciddi bir şeyler var mı diye hiç bir şey diyemedim çok utandım o an . Bunu akşam sevgilime mesajla anlattım böyle böyle dedi kız çok garip oldu ben ne diceğimi bilemedim dedim . Cevap olarak emoji attı bana
bunu. Ben çok sinirlendim sonra o an merdiven çıkıyordum yazamadım özür dilerim dedi. Dünden beri demediğimi bırakmadım ama herşeyi söyledim içimdeki. Gelecek düşünmüyorsun dedim bana bu güne kadar tek bir şey söylemedin dedim . Herşeyin zamanı var daha erken gibi şeyler söyledi şuan mümkün değil dedi bazı ailevi durumlarından dolayı. Bende olay evlilik değil senin bunu istememen dedim . O nerden çıktı gibi şeyler söylüyor dünden beri sürekli kavga ediyoruz demediğimi bırakmadım. En sonunda kalbini kırmak istemiyorum çünkü seni seviyorum illere ayrılcam diyorsan ayrıl yol yakınken dedi ya da beklerim diyosan beklersin dedi . Napcam bilmiyorum seviyorum ama bi gelecek göremiyorum çok üzgünüm dünden beri ağlıyorum artık yaşım geçiyor ayrılsam başkası sevecek mi ki beni diyorum