Gelecek planı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlamayın ama erkekler bu yüzden genç kızlarla olmayı tercih ediyorlar. Hiçbir genç kız 5 ayda evlenelim diye erkeğe baskı yapmaz, o yaşlarda siz de yapmamışsınızdır.
Evlilik yaşına gelmiş olmanız adamı bağlamaz, bu lafları ettikten sonra adamın evlenesi de gelmez.
Yani bana bir erkek 5 ay sonra evlenmiyoruz diye trip arsa ben soğurum açıkçası. Kadıköy'de çay içelim diye baskı yapar gibi evlilik baskısı yapılmaz, koskoca bir hayatı etkileyecek bir karar bu.

Yanlış anlamayın ama erkekler bu yüzden genç kızlarla olmayı tercih ediyorlar. Hiçbir genç kız 5 ayda evlenelim diye erkeğe baskı yapmaz, o yaşlarda siz de yapmamışsınızdır.
Evlilik yaşına gelmiş olmanız adamı bağlamaz, bu lafları ettikten sonra adamın evlenesi de gelmez.
Yani bana bir erkek 5 ay sonra evlenmiyoruz diye trip arsa ben soğurum açıkçası. Kadıköy'de çay içelim diye baskı yapar gibi evlilik baskısı yapılmaz, koskoca bir hayatı etkileyecek bir karar bu.
Hiç bir genç kız benim ona gösterdiğim müsamahayı göstermez yalnız bende 3-4 gün kalıyor işine yakın olduğu için her gün sevdiği yemekleri işten geç çıktığım halde yapmaya çalışıyorum. Aracını sattı yaşadığımız yer merkeze uzak dolmuşla sıkıntı bir yere gidip gezemiyoruz hiç kimse böyle bir şeyi kabul etmez ona rağmen bana bir kere bile gelecek sinyali vermedi ben ona üzülüyorum

Hiç bir genç kız benim ona gösterdiğim müsamahayı göstermez yalnız bende 3-4 gün kalıyor işine yakın olduğu için her gün sevdiği yemekleri işten geç çıktığım halde yapmaya çalışıyorum. Aracını sattı yaşadığımız yer merkeze uzak dolmuşla sıkıntı bir yere gidip gezemiyoruz hiç kimse böyle bir şeyi kabul etmez ona rağmen bana bir kere bile gelecek sinyali vermedi ben ona üzülüyorum
Ben asla sizi yadirgamiyorum. Elbette beklentiye gitmek hakkınız ama bu beklenti her zaman ters teper, karşıdakini havaya sokar, uzaklaştırır.
O kim ki size bu lafları edebilecek. Herşeyden önce kendi değerinizi bilin ki başkaları da değerinizi anlasın.
Artı neden fedakarlık yapıyorsunuz, siz de kalmasın, yemek yapmayın. Ne gerek var.

Normalde onun fikrine saygı duymalıydın ama ayrılalım demiş bence gururlu ol ayrıl. Ben de gerizekalı gibi 4 ayda nişanlandım 1,5 yılda evlendim 10 yıl sonra da boşandım. Keşke o tanıma evresine 3-4 yıl uzatsaydım. Neyse işte bir kere yüzgöz olmuşsunuz artık sizden olmaz zaten

E sen yanlışı burda yapmışsın. 5 aydır tanıdığım birini evine almak? Ona pişirip taşırmak? Hayatını kolaylaştırmak? Çok saçma. Çünkü zaten evli gibisiniz adam yarın öbür gün uğruna fedakarlık edeceği birini bulup evlenir ki. Erkekler fedakar kadını kullanıyor annesi gibi görüyor

5 aydır beraber yaşıyor gibiymissiniz.Bu da ona yetiyor demek ki.Sorumluluk almak istemiyor belli ki

Sevgilimle 5 aydır bi ilişkimiz var ben 31 o 32 yaşında beni sevdiğini söyler hep bende bugüne kadar emindim bundan davranışlarından ama bu güne kadar hiç evlenmekle ilgili bir şey söylemedi bana bununla ilgili tek bir şey yok. Dün gittiğim bi eğitimde bi kızla tanıştım kızla muhabbet ettik vs arkadaş olduk sonra bana ilişkin var mı dedi bende anlattım o da benimde 3 aydır var dedi ailesiyle tanıştım şubatta nişan var dedi evlilik teklifi etmiş yüzüğü gösterdi. Bana da sordu ciddi bir şeyler var mı diye hiç bir şey diyemedim çok utandım o an . Bunu akşam sevgilime mesajla anlattım böyle böyle dedi kız çok garip oldu ben ne diceğimi bilemedim dedim . Cevap olarak emoji attı bana 😬 bunu. Ben çok sinirlendim sonra o an merdiven çıkıyordum yazamadım özür dilerim dedi. Dünden beri demediğimi bırakmadım ama herşeyi söyledim içimdeki. Gelecek düşünmüyorsun dedim bana bu güne kadar tek bir şey söylemedin dedim . Herşeyin zamanı var daha erken gibi şeyler söyledi şuan mümkün değil dedi bazı ailevi durumlarından dolayı. Bende olay evlilik değil senin bunu istememen dedim . O nerden çıktı gibi şeyler söylüyor dünden beri sürekli kavga ediyoruz demediğimi bırakmadım. En sonunda kalbini kırmak istemiyorum çünkü seni seviyorum illere ayrılcam diyorsan ayrıl yol yakınken dedi ya da beklerim diyosan beklersin dedi . Napcam bilmiyorum seviyorum ama bi gelecek göremiyorum çok üzgünüm dünden beri ağlıyorum artık yaşım geçiyor ayrılsam başkası sevecek mi ki beni diyorum
Bırak bundan ne köy nede kasaba olur

Yüz yüze konuştuk dedi ki o adamın 3 ayda bunları yapması bana komik geldi o yüzden emoji koydum sence normal mi 3 ayda aileyle tanıştırması o adamın salaklığı bu dedi 3 ayda sen beni ne tanıyabilirsin ki dedi zamanı gelince her şey olacak dedi neden kıyaslıyprsun özeniyorsun ki dedi bizim ilişkimiz onlardan daha üst düzeyde dedi biraz zaman geçsin her şey olacak dedi şuan ailemde huzursuzluk var seni o sıkıntının içine sokmak istemiyorum düzelsin öyle olacak dedi .ben 2 ay içinde biriyle evleneceğim bekleyemem diyorsannda saygı duyarım ama beni beklemen lazım dedi

Bence biraz daha zamana bırakın ama bu sürede şu an yaptığınız fedakarlıkları yapmayın.
Çok beklentiye girmeyin zamanla duruma göre karar verirsiniz.

Hiçbir genç kız da bu adamı evine alıp beslemezdi. Adam hem postu sermiş yayılıyor 5 aydır hem de ık mık diyor ne ala memleket :KK51: 35 yıllık hayatımda bir ben postu seremedim 14 yıldır çalışıyorum hayrına beni de besleyen çıkmadı

Hiçbir genç kız da bu adamı evine alıp beslemezdi. Adam hem postu sermiş yayılıyor 5 aydır hem de ık mık diyor ne ala memleket :KK51: 35 yıllık hayatımda bir ben postu seremedim 14 yıldır çalışıyorum hayrına beni de besleyen çıkmadı
Yok beslemiyorum tabi ki çalışıyor hatta haftasonu tura gitcem iş yerindekilerle dedim git kafan dağılsın dedi zorla parasını verdi bana turun almadım bırakıp gitmiş parayı geri almıyor alsam mı bilmiyorum son mesajımı okudunuz mu zaman ver dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X