Geleceksin biliyorum bebeğim

Son düzenleme:
kızlar alıntılar karışmış yaaaaaaaa sinir oldummmmmmmmm zaten bir karıştımı düzltemiyoruz bunu yaaaaa çorbaya donüyorrrrrrr

kızlar alıntılar karışmış yaaaaaaaa sinir oldummmmmmmmm zaten bir karıştımı düzltemiyoruz bunu yaaaaa çorbaya donüyorrrrrrr
ay evet çok karışıyo :))))))))))))))

hadi bakalım inşallah baya almıştırda yombiş bi kızımız olur :))))))))) ya bak sen iyi çıkarmışın kilo vermişin başta ben 74 gbe kaldım şimdi doktorda 84.7 çıktım yani 10 kiloyu geçtim dopuma kadar kesin 85.5 çıkarım ama artık takmıyorum valla kıyafetlerim hala oluyo geçen lcw dan bi pantolon beğenmiştim bugünde pazçalarını yaptırdım bi giydim valla oooh hala 42 bedeb deyi m doğumdan sonra karnım iyice söner zaten 40 bedene düşerim belki:))))))))) ben bukadar kilo almaktna memnunum çok korkuyodum 90 felan olursam diye :)))))))))

bu arada sende böle devam edersen ayda 1 kilo iyi bence

Son düzenleme:
hürrem deme bana kız bir tane yapamadık garı 3. doğuracakkkkkkkkkk

benim herifte demin izliyo diyoki karı öküzgibi yiyo ama bak maşallah eşşek gibide doğuruyo diyo :)))))))) he he bide çey diyo bu hürrem hamile kalıyo mahidevran perişan oluyoya çok sev,iiniyom sanki sen hamile kalıyon diyo deli :)))))))

kız ne eşşeği tavşan gibii

inş cnm 600 olmamıştır ama 550yi geçmiştir diye tahmin ediyorum.
ya oğuz beyin odasındaki tarzı yanlış tarzıyo bence en az 1 kg fazla gibi geliyo bana hbrin olsun...
kız ne gzel 11 12 kiloyla tamamlıcan valla hamileliği ne güzel
ben kilo konusuna takılmıyorum nasılsa sonra verilir sağlıkla gelsin meleğim yeter...

hehe doğru diyo valla kocan kadın deli yiyiyo yaa ekran karşısında bali nazik kibar az yese ya...
ama kocan güzel demiş hala gülüyom

canım artık 6. aya giriyosun hızlanır kilo alımı bebişin bnce 6oo bile olmuş olabilir bak gör 6. ayda nnakadar hızlı slscsk bi bskan 1 kilotu geçmiş minnoşun :))))))
valla ben evdede tartılıyorum aynı çıkıyo ama bilemicem
valla öle ben 11-12 kilo ile kaptıcam zaten pilanımda öle idi biliyosun ama ben hiç yağlı kızartma felan tüketmiyorum genelde ızgara haşlama çok dikkat ettim bebeğe bi sakıncası olmasın diye kızartmadan alcağım kilou pekmezden felan aldım,

he he benim adamın vardır böle garip lefları :))))))))))

Son düzenleme:
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
pearlflover------------okudu
herzaman_seninle---okudu
neslyy-----------------okudu

tweety25
son_ece
hilbay
ceylin
pembe_86
derin
pinar1202--boş

4 adet boş

o zaman yarın şaşırtsın bizi minnoş şöylee nurcan teyzesini dinleyip 600 olsun o zman
benim evdekinle arasında 1 kg fark ediyo cnm
durbakim bide yarın deneyeyim oradakinle evdeki tutacakmı..
yaa demekki ben bu kadarda almazdımda hamur işi makarna pilav olunca yiyorum canım ne çekerse yiyorum ondan kilo hızlı aldım demek..
neyse yaa bişi olmaz bebişte kilosunu güzel alırsa..

yeterim nasılsın cnm karşılaşamadık senle bugün.

canım hiç sorma bu gün geldim gittim ama ne okuduğumu nede yazdıkalrımı hatırlamıyorumm:26::26:
sabah kahvaltıya misafir vardı onlar gittiler yeğencğim aradı yarım cümleleriyle sarma yiyecekmiş ona sarma yaptık birde o canavarla pazara çıktım ben bittim yaniiiii
karar verdim çocuk falan yapmayacağımmmmmmmmmmm

yaa benim kk bu akşam bi garip çok yavaş işliyo ve ayrıca yorumumu yazıom bi bakıom 2 yorum önceye gitmiş anlamaım
fıstıklar size doyum olmaz ben kaçtım dinleneyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…