ay yok ya valla öle ahım şahım bi göbeğim yok ama benim oğlumdada göbeğim çok değildi sanırım iç karnım geniş :)))))))))
sen kaç aylıksın şimdi kaç kilo aldın cAanım benim
ay paylaş şu cicilerii artık hiç göstermiyon hep alıyon bizde görek ne aldın
evet cnm senin pek karnın yok face tede gördüm ya maşallah valla...
fıstık yarın yokum biliyon
cuma söz çeker paylaşırım pozitif alanlar topiğinde
cnm ben şuan 5.5 aylığım 23 bitiyo yarın 24e başlıyacam kısmetse...
evet cnm senin pek karnın yok face tede gördüm ya maşallah valla...
fıstık yarın yokum biliyon
cuma söz çeker paylaşırım pozitif alanlar topiğinde
cnm ben şuan 5.5 aylığım 23 bitiyo yarın 24e başlıyacam kısmetse...
canım biliyorum yarın yoksun inşalah kızımız güzel kilo almıştır sağlığı yerinddedir peki kaç kilo aldın acaba şişlikmi var şişlikse ayaklarını felan dikip yat sonra bacakların felan damar damar olur bak çok kötü duruyo ozaman
canım biliyorum yarın yoksun inşalah kızımız güzel kilo almıştır sağlığı yerinddedir peki kaç kilo aldın acaba şişlikmi var şişlikse ayaklarını felan dikip yat sonra bacakların felan damar damar olur bak çok kötü duruyo ozaman
geçen hafta çarşamba 470ti bakalım yarın kaç çıkacak zilli
cnm ben 75 le başladım bulantı istifra kusma 70 71 e düştüm şuandada 76 77 oynuyo
yani 6 kilo gibi görünüyo ama 7diyelim biz ona..
sen aldığın kilolara takıyon bak ben 7 kilo almışım hiç bi lafımı duydunmuu
ay hürremde bitti herkez nerde be terk ettiler iyice topiği
ay evet çok karışıyo :))))))))))))))kızlar alıntılar karışmış yaaaaaaaa sinir oldummmmmmmmmzaten bir karıştımı düzltemiyoruz bunu yaaaaa çorbaya donüyorrrrrrr
geçen hafta çarşamba 470ti bakalım yarın kaç çıkacak zilli
cnm ben 75 le başladım bulantı istifra kusma 70 71 e düştüm şuandada 76 77 oynuyo
yani 6 kilo gibi görünüyo ama 7diyelim biz ona..
sen aldığın kilolara takıyon bak ben 7 kilo almışım hiç bi lafımı duydunmuu
hürrem deme bana kız bir tane yapamadık garı 3. doğuracakkkkkkkkkk
benim herifte demin izliyo diyoki karı öküzgibi yiyo ama bak maşallah eşşek gibide doğuruyo diyo :)))))))) he he bide çey diyo bu hürrem hamile kalıyo mahidevran perişan oluyoya çok sev,iiniyom sanki sen hamile kalıyon diyo deli :)))))))
kız ne eşşeği tavşan gibii
inş cnm 600 olmamıştır ama 550yi geçmiştir diye tahmin ediyorum.ay evet çok karışıyo :))))))))))))))
hadi bakalım inşallah baya almıştırda yombiş bi kızımız olur :))))))))) ya bak sen iyi çıkarmışın kilo vermişin başta ben 74 gbe kaldım şimdi doktorda 84.7 çıktım yani 10 kiloyu geçtim dopuma kadar kesin 85.5 çıkarım ama artık takmıyorum valla kıyafetlerim hala oluyo geçen lcw dan bi pantolon beğenmiştim bugünde pazçalarını yaptırdım bi giydim valla oooh hala 42 bedeb deyi m doğumdan sonra karnım iyice söner zaten 40 bedene düşerim belki:))))))))) ben bukadar kilo almaktna memnunum çok korkuyodum 90 felan olursam diye :)))))))))
bu arada sende böle devam edersen ayda 1 kilo iyi bence
benim herifte demin izliyo diyoki karı öküzgibi yiyo ama bak maşallah eşşek gibide doğuruyo diyo :)))))))) he he bide çey diyo bu hürrem hamile kalıyo mahidevran perişan oluyoya çok sev,iiniyom sanki sen hamile kalıyon diyo deli :)))))))
inş cnm 600 olmamıştır ama 550yi geçmiştir diye tahmin ediyorum.
ya oğuz beyin odasındaki tarzı yanlış tarzıyo bence en az 1 kg fazla gibi geliyo bana hbrin olsun...
kız ne gzel 11 12 kiloyla tamamlıcan valla hamileliği ne güzel
ben kilo konusuna takılmıyorum nasılsa sonra verilir sağlıkla gelsin meleğim yeter...
hehe doğru diyo valla kocan kadın deli yiyiyo yaa ekran karşısında bali nazik kibar az yese ya...
ama kocan güzel demiş hala gülüyom
canım artık 6. aya giriyosun hızlanır kilo alımı bebişin bnce 6oo bile olmuş olabilir bak gör 6. ayda nnakadar hızlı slscsk bi bskan 1 kilotu geçmiş minnoşun :))))))
valla ben evdede tartılıyorum aynı çıkıyo ama bilemicem
valla öle ben 11-12 kilo ile kaptıcam zaten pilanımda öle idi biliyosun ama ben hiç yağlı kızartma felan tüketmiyorum genelde ızgara haşlama çok dikkat ettim bebeğe bi sakıncası olmasın diye kızartmadan alcağım kilou pekmezden felan aldım,
he he benim adamın vardır böle garip lefları :))))))))))
yeterim nasılsın cnm karşılaşamadık senle bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?