Geleceksin biliyorum bebeğim

evde hangi kıyafetle tartılıyosan ordada öle tartıl ama evde aç tartılıp orda tok tartılıyosan 1 kilo oynaması normal ben ecvde yiyom yemeğimi üstümü giinip tartılıyorum ordada sadece bi kek ve meyve sutyu içiyom ondan evdekiyle aynı çıkıyorum evde aç tartılıp yemek yiyip orda tok tartılmıyorum
kız maarna pilavla bebiş kilomu alır bak kızarım hıııııııııı balık yiyon dimi bak kansızlığında var sonra benimgibi sancılanıp gitme hastaneye pekmez kuru üzüm ciğer felan yaa boşver pilavı yersende bulgur pilavı ye :)))))))))

inşallah 600 olmuştur minnoş nevranın dediği helvadan yesene sende belki işe yarar ben dün başladım ama midem yanıyo tatlı ya :)))))

[sıze="3"]valla nurcanım benimmm aklımhep bu dualrda keşkem bir kişiden bitecek olsa ben hepsini okurdum [/sıze]

a ya böle uzzuyoya çok sinirleniyorum aslında otursan 5 dakanı anca lıyo okumak bıkadar zormu yaaaaaaa

GERÇİ BU LİSTE YENİ AMA İŞTE BENDE DOĞURURUM KALIR DİYE KORKUYOM

Son düzenleme:

tavsiyen için sagol canım. oluyo böyle arada buhram bebişim olsa zaten istemem çalışmayı onu büyütmenin keyfini çıkarmak isterim. pisikolojik olarak iyi gelir diye düşünmüştüm canım sagolsun ne diyelim ki !

a ya böle uzzuyoya çok sinirleniyorum aslında otursan 5 dakanı anca lıyo okumak bıkadar zormu yaaaaaaa

GERÇİ BU LİSTE YENİ AMA İŞTE BENDE DOĞURURUM KALIR DİYE KORKUYOM

kuzu bir bardak çay içtiğimiz sürede okunuyor yaaaaaaaaa neden zor olsun kiiiiii

yaa makarna çok nadir
pilavda bulgur pilavı tabiki
dediğin gibi evdekinle dr un odadakinle aç tok fark ediyo dur bakalım yarın dr dan çıkınca hemen eve gelecem ya aynı kıyafetle bide evde tartılıyım kaç çıkacam..
nevranın dediği helvaya şeker testinden sonra başlayacam cnm duruma göre..hade ben kaçtım..

kuzu bir bardak çay içtiğimiz sürede okunuyor yaaaaaaaaa neden zor olsun kiiiiii
AYNEN CANIM YA GERÇ, KALAN ARKADAŞLARDAN HEPSİ SAĞLAM OKUYAN KIZLAR LİSTE YENİ ONDAN GÖRMEDİLER AMA İŞTE DERİNE ULAŞMAM ZOR OLUYO daha 3 gündür ulaşamadım

tabi şekerine baktır önce doktorada sormadan yeme zaten sakın canım :))))) benim son zamanya ondan sormadım şekerimde yi benim yoksa sormadan asla yemem hadi git yat yarın işin çok sen,in byyyy

kızlarrrrr ayşemmmmmm nerelerde yaaaaaaaaaaa

ya yok bende kızların okumayacakalrını düşünmüyorum okurlar ama sen gitmeden bitse iyi olurdu

Selam arkadaslar
Öncelikle rabbim tum isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins
Hamile arkadaslarada hayirlisiyla evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin aminnnnn
Sanirim meryem suresini okuyorsunuz.Eger ihtiyac varsa bende seve seve okurum.Bende yavrumu coook gec bulanlardanim sukurler olsunki Rabbime sabrettim tam 20 yil sonra kavustum.
Inanim her daim duamdasiniz sabir ve dua ile sevgiler

ya yok bende kızların okumayacakalrını düşünmüyorum okurlar ama sen gitmeden bitse iyi olurdu
Aynen canım okurlarda işte ben gitmeen okunsaydı iyi olurdu dediğin gibi
canım eğerki okumak istersen bizim için iyi olur eksiğimiz var tabiki ama okurda--san bize bildirki ona göre sayı tamamlayalım şuan banu arkadaşımıza okuyoruz

rabbim evladınızı size bağışlasın hiç ayırmasın ne güzel sonunda kavuşmşsun rabbim bizlerede nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
canlarım ben yatıyorum bakalım uyumaya çalişim duaları okuyalım hadi kızlar yarın herkezden okuudm haberi bekliyotum canlar iiyi geeler Allaha emanet olun

Arkadaslar selam
Rabbimin izni ile okudum.Nasil yapiyirsunuz herkez bir tanemi okuypor yoksa nasil eger detayli yazarsaniz sevnirim.
Allahin rahmet ve bereketi uzrinize olsun insallah Rabbim her daim yar ve yardimcimiz olsun Aminnnnnn

nurcancım banu arkadaşın meryem suresini okudum rabbim gönlündeki duası ne ise hayırlısıyla nasip etsin inşallah

nessly arkadaşım rabbim yardımcın olsun kolay geçer inşallah operasyonun
hayırlı haberlerle dönersin inşallah

nurcanım hamileliğin son ayındasın ve 42 beden pantalon giyiyorsun
bir daha sakın kiloluyum deme litfeeeennnn
ayrıca hiç göbüşün yok prensesi nerede saklıyon gııı:44:

herzamancım kızçeni görmeye gidiyorsun demekki yarın ayy teyzoşlarından selam söyle
ayrıca abartmamak kaydıyla ye canım doğumdan sonra verirsin nasıl olsa

amiin...ne güzel 20 sene sonra kavuşmuşsun gözlerim doldu 20 sene sonra kavuştum yazını okuyunca RABBİM mutluluğunu daim etsin

canım neden sevinemiyorsun kiii hadi gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin..

sagol canım evet aynen oyle.dna kırıklıgı vardı esımın.amelıyat sonrası 3 aydr nolcadex (klomenin muadili),proxeed,omega 3 ve evicap kullanıyordu.

canım hıc belırtım yok ondan korkuyorum ya bebıs yoksa dıye.alısık degılızkı hamılelıge bız.ınsan ınanamıyor.inşallah bugunde degerım katlamıs olur.inan gozume uyku gırmıyor 2 gecedır.

benim bildiğim kadarıyla değerin iyi yarında kan verecekmişin değerin katlanırsa zaten şüphe etmeye bile gerek yok

inşallah canım.

kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yine

tamam canım yazarım.inşallah katlanır degerım.

gözün aydın sağlıcakla kucakla

Allah razı olsun hepınızden .Rabbim isteyen herkese nasıp etsın.yeterim aklımdasın hep.inşallah hepımız yasarız o guzel annelık duygusunu en kısa zamanda.AMİN

GÜNAYDIIIIN...

kızlarrrrr ayşemmmmmm nerelerde yaaaaaaaaaaa

ya ayşe girmiyo artık pek aslında belkide girmese daha iyi yani yarın oda doktora gidecek birazda ondan kız toparlayamadı bi türlü bitiyoki garibimin işkencesi rabbim yardım etsin

Kızlaaar iyiyim ben çok şükür de ablam bizle kalıyor biliyorsunuz 1 senedir, şimdi de yok anneannemlere gitti kocişimle yeni evli gibi olduk yalnız kalınca ondan girmiyorum akşamları zaten adamcağız da fena halde grip ilgi bekliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…