kızlar dualar dualar dualar hadi okuyalım şunları bitirelim canlar
evde hangi kıyafetle tartılıyosan ordada öle tartıl ama evde aç tartılıp orda tok tartılıyosan 1 kilo oynaması normal ben ecvde yiyom yemeğimi üstümü giinip tartılıyorum ordada sadece bi kek ve meyve sutyu içiyom ondan evdekiyle aynı çıkıyorum evde aç tartılıp yemek yiyip orda tok tartılmıyorumo zaman yarın şaşırtsın bizi minnoş şöylee nurcan teyzesini dinleyip 600 olsun o zman
Benim evdekinle arasında 1 kg fark ediyo cnm
durbakim bide yarın deneyeyim oradakinle evdeki tutacakmı..
Yaa demekki ben bu kadarda almazdımda hamur işi makarna pilav olunca yiyorum canım ne çekerse yiyorum ondan kilo hızlı aldım demek..
Neyse yaa bişi olmaz bebişte kilosunu güzel alırsa..
yaa benim kk bu akşam bi garip çok yavaş işliyo ve ayrıca yorumumu yazıom bi bakıom 2 yorum önceye gitmiş anlamaım
fıstıklar size doyum olmaz ben kaçtım dinleneyim...
[sıze="3"]valla nurcanım benimmm aklımhep bu dualrda keşkem bir kişiden bitecek olsa ben hepsini okurdum [/sıze]
Çalışsan ayrı dert çalışmasan ayrı valla... Ben de bazen o kadar bunalıyorum ki keşke ihtiyacımız olmasa da çalışmasam diyorum ama çalışmasam da eminim sıkılıyorum derim.. Kadın milletini mutlu etmek mümkün değil galiba :)))
Haklısın bütün gün evde oturmak da zor ama sen de bunu güzel taraflarını düşün, mesela bebeğin olduğunda onu kimselere bırakmak zorunda kalmayacaksın büyürken yanında olacaksın, oysa çalışsan onun en güzel zamanlarını kaçırırsın.. Evdeyken kendini oyalayacak birşeyler bul, el sanatları kurslarınai yabanccı dil kurslarına falan git sıkılmazsın canım..
a ya böle uzzuyoya çok sinirleniyorum aslında otursan 5 dakanı anca lıyo okumak bıkadar zormu yaaaaaaa
GERÇİ BU LİSTE YENİ AMA İŞTE BENDE DOĞURURUM KALIR DİYE KORKUYOM
evde hangi kıyafetle tartılıyosan ordada öle tartıl ama evde aç tartılıp orda tok tartılıyosan 1 kilo oynaması normal ben ecvde yiyom yemeğimi üstümü giinip tartılıyorum ordada sadece bi kek ve meyve sutyu içiyom ondan evdekiyle aynı çıkıyorum evde aç tartılıp yemek yiyip orda tok tartılmıyorum
kız maarna pilavla bebiş kilomu alır bak kızarım hıııııııııı balık yiyon dimi bak kansızlığında var sonra benimgibi sancılanıp gitme hastaneye pekmez kuru üzüm ciğer felan yaa boşver pilavı yersende bulgur pilavı ye :)))))))))
inşallah 600 olmuştur minnoş nevranın dediği helvadan yesene sende belki işe yarar ben dün başladım ama midem yanıyo tatlı ya :)))))
AYNEN CANIM YA GERÇ, KALAN ARKADAŞLARDAN HEPSİ SAĞLAM OKUYAN KIZLAR LİSTE YENİ ONDAN GÖRMEDİLER AMA İŞTE DERİNE ULAŞMAM ZOR OLUYO daha 3 gündür ulaşamadımkuzu bir bardak çay içtiğimiz sürede okunuyor yaaaaaaaaa neden zor olsun kiiiiii
yaa makarna çok nadir
pilavda bulgur pilavı tabiki
dediğin gibi evdekinle dr un odadakinle aç tok fark ediyo dur bakalım yarın dr dan çıkınca hemen eve gelecem ya aynı kıyafetle bide evde tartılıyım kaç çıkacam..
nevranın dediği helvaya şeker testinden sonra başlayacam cnm duruma göre..hade ben kaçtım..
kızlarrrrr ayşemmmmmm nerelerde yaaaaaaaaaaa
AYNEN CANIM YA GERÇ, KALAN ARKADAŞLARDAN HEPSİ SAĞLAM OKUYAN KIZLAR LİSTE YENİ ONDAN GÖRMEDİLER AMA İŞTE DERİNE ULAŞMAM ZOR OLUYO daha 3 gündür ulaşamadım
tabi şekerine baktır önce doktorada sormadan yeme zaten sakın canım :))))) benim son zamanya ondan sormadım şekerimde yi benim yoksa sormadan asla yemem hadi git yat yarın işin çok sen,in byyyy
Aynen canım okurlarda işte ben gitmeen okunsaydı iyi olurdu dediğin gibiya yok bende kızların okumayacakalrını düşünmüyorum okurlar ama sen gitmeden bitse iyi olurdu
Selam arkadaslar
Öncelikle rabbim tum isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins
Hamile arkadaslarada hayirlisiyla evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin aminnnnn
Sanirim meryem suresini okuyorsunuz.Eger ihtiyac varsa bende seve seve okurum.Bende yavrumu coook gec bulanlardanim sukurler olsunki Rabbime sabrettim tam 20 yil sonra kavustum.
Inanim her daim duamdasiniz sabir ve dua ile sevgiler
Selam arkadaslar
Öncelikle rabbim tum isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins
Hamile arkadaslarada hayirlisiyla evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin aminnnnn
Sanirim meryem suresini okuyorsunuz.Eger ihtiyac varsa bende seve seve okurum.Bende yavrumu coook gec bulanlardanim sukurler olsunki Rabbime sabrettim tam 20 yil sonra kavustum.
Inanim her daim duamdasiniz sabir ve dua ile sevgiler
[ tebrikler canım hamilesin demekben seni hatırlıyorum eşinde dna kırıklığı vardı tedavi görüyordunuz ne güzel şimdi hamissin hemde doğal yolla,
bence değerin çok iyi rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin canım çok sevindim inanki
canım neden sevinemiyorsun kiii hadi gözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin..
benim bildiğim kadarıyla değerin iyi yarında kan verecekmişin değerin katlanırsa zaten şüphe etmeye bile gerek yok
gözün aydın sağlıcakla kucakla
kızlarrrrr ayşemmmmmm nerelerde yaaaaaaaaaaa
ya ayşe girmiyo artık pek aslında belkide girmese daha iyi yani yarın oda doktora gidecek birazda ondan kız toparlayamadı bi türlü bitiyoki garibimin işkencesi rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?