Geleceksin biliyorum bebeğim

ceylinim nasılsın kuzummmm
amiin...ne güzel 20 sene sonra kavuşmuşsun gözlerim doldu 20 sene sonra kavuştum yazını okuyunca RABBİM mutluluğunu daim etsin
canım yaaaaaa rabbim inşş bizleri bu kadar bekletmezz canım sende sağlıcakla büyüt inşşş
sağlıcakla kucakla canım
kuzularım sağolun sizlerin hep aklında dualrındayım inşşşş rabbimde bana bebeğimi en kısa zamanda gönderirrrr inşşşş[/COLşOR]

ayşemmmmmm enişteye demendnmii şurda 2 gün balayı yapacaktı ne girbi bu geçmiş olsun canımmmmmm bak tabi onlar bizim baş çacımızzzzz

evet hayatım her arkadaşımıza bir adet okuyoruz canım Allah sendende razı olsun çok teşekkürler

Allah kabul etsin canım takipte olda seninkini okıcaz bu biter bitmez hayatım :))))))
ay kız ben daha kiloluydum tedaviden önceverdim ama şimdide çok zayıf değilim kız kilo almadsım bebişten ondan hala aynı bedenim :)))))))) he he ama takmıyomya şu yaramaz doğsun sağ sağlim verdirtirbana kilocukları :)))))))))
valla göbek konusunda inanın ilk aylar inelerden dolayı daa şişti göbeğim dar bişi giyersem belli ama hamilelik felan giymeye kalkayım veya hafif bol bi tişört giyeyim hemen kayboluyo ben hamileyim demem için dar giycemki öle inanıyolar he he :)))))
amiin...ne güzel 20 sene sonra kavuşmuşsun gözlerim doldu 20 sene sonra kavuştum yazını okuyunca RABBİM mutluluğunu daim etsin
inşallah senin kuzunda gelicek pozitif annecik :)))))))))))))
ah canım neye inanmıyon kız aaaaaaaaaa bebişin seninle hadi tadını çıkar rabbim sana mucizeni verdi
adamın doğumgününde bile çalıştın bakmadın abimize hasta ettin dimi seni gidi seni :b yazık tamda evde tek kalmışken :b
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlım

Son düzenleme:
gunaydin kizlar...ay nurcanim merak etmissin canim benim ya...canim benim laptopun ara kablosu arazilandi..abimin pcsinden giriyorum nete..oda buyuk bilgisayar...baya soguk onun odasi....o yuzden bir girip cikiyorum...son gunlerin nurcan:)))))))

ayseeee kizzzz ne guzel isteee..evliligin tadini cikar valla...hep hastane igne bilmem neeee...ay biraz ara ver bacim yaaaa...

tum arkadaslarrr sevgiler hepinize....varmi bir degisiklik?

sanadaaaaa

canım nasılsınnnnnnnnnn

valla ölene kadar girmeenarıcaktım çok merak ettim eğer girmicek olsa bile bişiler yazardı diyoum nese bi sorun olmasında canım aman :))))))))))
bu arada evet az kaldı cimcimem gelicek inşallah dua edin bana kızlar :)))))))))

20 sene mi ? allahım sabrının karşılığını vermiş. aay büyük söylemek istemiyorum ama 20 sene de ben ölürüm psikolojikmen allah sabır ver ya rabbim. allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin. canım ..... dua okumak istemişsin allah razı olsun .. listemizde 6 arkadaş var.. hepsine okunacak sırayla liste sonunu geldik .. okuyan arkadaşlarda okudum diye bilgi veriyo bu kadar. ilğin için çok sagol

Son düzenleme:

o benim gelinimmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

o benim gelinimmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

he he tamam gelinin kız dua et gelinine :))))))))) bende şimdi bi arkadaşan borç aldım gelinin için biz malum bütün paraı gittiğim diğer doktorlsara yedirdik ya 1000 lira aldım bi arkadaştan aslında aldımda sayılmaz arkadaş kuyumcu fark almadan bilezik sattı bana kıredi kartı ile sonra onu aynı fiyattan bozdu yani aslında ben kıredi kartına borçlandım he he saırım doğuma yeter zaten 500 tl demişti herzaman tabi testler ekstralar gene bişiler çıkar mutlaka sanırım daha fazla çıkmasınde he h e:))))) borçle çocuk doğuruyom ya nese ama doğsunda biz 1-2 ayda eski halimize döneriz yeterki o sağ sağlşm gelsin :))))))

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971-------------------OKUDU
umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
pearlflover------------okudu
herzaman_seninle---okudu
neslyy-----------------okudu
ceylin-----------------okudu

son_ece
hilbay
pembe_86
derin
pinar1202--boş
tweety25---ulaşamadım

3 adet boş

Son düzenleme:

Selam canim kardesim
Allahim binlerce kez sizden razi ve hosnut olsun insallah bana detayli bilgi verdiginiz icin tesekkurler.
Evet canim tam 20 sene savastim neler cektim bir ben bilirim birde RAbbim bize asla evlat sahibi olamssiniz demislerdi.
Sabrettim Yaradanimdan istedim verici olan Rabbimdi yaratacak olan oydu ve sabir ve duayla tam 7. tup beb.Evet ek denememde kavustum kuzuma hemde tek bir yumurtayla.Inanin yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz ne guzel yazmissin bitanem 20 senede ben ne olurum diye inanki canim Rabbim bizleri ayri ayri imtehan ediypor BUDA BENIM IMTEHANIMDILMAYACAK DIYE BIR SEY YOK YETERKI MEVLAM DILESIN YETERKI OL DESIN tefekkur edrek sabrederek sukrederek rabbimden istedim.
oYUZDEN ELIMDEN GELENI YAPMAK ISTIYORUM BIR CEKEN OLARAKTAN EGER KIME OKUNACAKSA SEVE SEVE OKURUM YALNIZ BENIM BILDIGIM
BEN 500 yasin okunmustu bana yalniz bunu tek tek okundu yani herkes birtane okundu bende trasfer gunu sonunu okuyup duasini yapmistim uzun yazmak isterdim ama cikmak zorundayim canim benim su mubarek persembe gununde ALLAHIM HERKESI BERMURAD EYLESIN aLLAHIM HEWREKESE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSALLAH SEVGILER

negüzel anlatmışsın inşallah rabbim senin muceni burdaki arkadaşlarımada nasip ederler Allah sendende razı olsun ne muradın varsa rabbim kabul kılsın canım

çok büyük imtehan vermişsin ama sonu mutluluk olmuş. okurken gözlerim doldu. yardımın için tekrar sagol yasin de okutacagım allah nasip ederse. rabbim evladına uzun ömür versin.

bu ayda boş geçti malesef bugün adet oldum ama yinede üzülmek yook kararlıyım. tekrar doktor yolu göründü kaderimde :94: :94: canım sagolsun vardır rabbimin bi bildiği... yarın doktora gitcem tekrar yeni aşamaya gececeğiz. bakalım ne diyecek ne olcak çok merak ediyorum. :26: :26: :26: :26: rabbim yardımcım olsun. insanın başına ne gelecegini bilmemesi çok kötüymüş gecen ay deseydi kendimi hazırlardım ona göre şimdi pat diye bişi derse onun şokkunda kalmayayım diye endişe ediyorum hepsi bu..
aahh bebeğim anneni şimdiden yoruyosun , nazlı kuşum kon artık evimize yorma üzme sabırsız yüreğimi..

Son düzenleme:
canım biz bebişler gelsin diye okadar çok arcama yapıyoruz ki doğumda elimizde hiç bir şeyimiz kalmamış oluyorrrrrrrr rabbimyardımcın olsunnnn

canım yapılacak başkada hiç bir şey yok aslındaaa allaha sığınmaktan onadanistemekten başa yapılacak hiç bir şey yok ne kadar çablarsak çabalayalım ne yaparsak yapalım rabbimin ol dediği zamna denk gelmesi gerekiyorrrrrrrrrr
inşş o zmana çok yokrurrrrrrrrrrrrrrr

ceylinim nasılsın kuzummmm
iyi diyelim belki iyi olurum canım 4. iğne oldu ama bende hala bir iyileşme yok zor olacak herhalde atlatmam :2:
sen nasılsın canım

20 yıl dile kolay ama sabrının mükafatın almışsın canım
söylediğin her söze katılıyorum yeterki rabbim istesin, zamanı gelsin inşallah bizlerinde sabrımızın sonu selamet olacak

nurcancım ben banu arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…