ceylinim nasılsın kuzummmmnurcancım banu arkadaşın meryem suresini okudum rabbim gönlündeki duası ne ise hayırlısıyla nasip etsin inşallah
nessly arkadaşım rabbim yardımcın olsun kolay geçer inşallah operasyonun
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
nurcanım hamileliğin son ayındasın ve 42 beden pantalon giyiyorsun
bir daha sakın kiloluyum deme liteennnn
ayrıca hiç göbüşün yok prensesi nerede saklıyon gııı:44:
herzamancım kızçeni görmeye gidiyorsun demekki yarın ayy teyzoşlarından selam söyle
ayrıca abartmamak kaydıyla ye canım doğumdan sonra verirsin nasıl olsa
canım yaaaaaa rabbim inşş bizleri bu kadar bekletmezz canım sende sağlıcakla büyüt inşşşamiin...ne güzel 20 sene sonra kavuşmuşsun gözlerim doldu 20 sene sonra kavuştum yazını okuyunca RABBİM mutluluğunu daim etsin
sağlıcakla kucakla canımsagol canım evet aynen oyle.dna kırıklıgı vardı esımın.amelıyat sonrası 3 aydr nolcadex (klomenin muadili),proxeed,omega 3 ve evicap kullanıyordu.
canım hıc belırtım yok ondan korkuyorum ya bebıs yoksa dıye.alısık degılızkı hamılelıge bız.ınsan ınanamıyor.inşallah bugunde degerım katlamıs olur.inan gozume uyku gırmıyor 2 gecedır.
inşallah canım.
kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yine
tamam canım yazarım.inşallah katlanır degerım.
Allah razı olsun hepınızden .Rabbim isteyen herkese nasıp etsın.yeterim aklımdasın hep.inşallah hepımız yasarız o guzel annelık duygusunu en kısa zamanda.AMİN
GÜNAYDIIIIN...
Kızlaaar iyiyim ben çok şükür de ablam bizle kalıyor biliyorsunuz 1 senedir, şimdi de yok anneannemlere gitti kocişimle yeni evli gibi olduk yalnız kalınca ondan girmiyorum akşamlarızaten adamcağız da fena halde grip ilgi bekliyor :)))
Arkadaslar selam
Rabbimin izni ile okudum.Nasil yapiyirsunuz herkez bir tanemi okuypor yoksa nasil eger detayli yazarsaniz sevnirim.
Allahin rahmet ve bereketi uzrinize olsun insallah Rabbim her daim yar ve yardimcimiz olsun Aminnnnnn
Allah kabul etsin canım takipte olda seninkini okıcaz bu biter bitmez hayatım :))))))nurcancım banu arkadaşın meryem suresini okudum rabbim gönlündeki duası ne ise hayırlısıyla nasip etsin inşallah
nessly arkadaşım rabbim yardımcın olsun kolay geçer inşallah operasyonun
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
nurcanım hamileliğin son ayındasın ve 42 beden pantalon giyiyorsun
bir daha sakın kiloluyum deme litfeeeennnn
ayrıca hiç göbüşün yok prensesi nerede saklıyon gııı:44:
herzamancım kızçeni görmeye gidiyorsun demekki yarın ayy teyzoşlarından selam söyle
ayrıca abartmamak kaydıyla ye canım doğumdan sonra verirsin nasıl olsa
inşallah senin kuzunda gelicek pozitif annecik :)))))))))))))amiin...ne güzel 20 sene sonra kavuşmuşsun gözlerim doldu 20 sene sonra kavuştum yazını okuyunca RABBİM mutluluğunu daim etsin
ah canım neye inanmıyon kız aaaaaaaaaa bebişin seninle hadi tadını çıkar rabbim sana mucizeni verdisagol canım evet aynen oyle.dna kırıklıgı vardı esımın.amelıyat sonrası 3 aydr nolcadex (klomenin muadili),proxeed,omega 3 ve evicap kullanıyordu.
canım hıc belırtım yok ondan korkuyorum ya bebıs yoksa dıye.alısık degılızkı hamılelıge bız.ınsan ınanamıyor.inşallah bugunde degerım katlamıs olur.inan gozume uyku gırmıyor 2 gecedır.
inşallah canım.
kız daha ne olacak bebişin seninle hadi gözün aydın rabbim kucaağına almayı nasip etsin bize yaz mutlaka yine
tamam canım yazarım.inşallah katlanır degerım.
Allah razı olsun hepınızden .Rabbim isteyen herkese nasıp etsın.yeterim aklımdasın hep.inşallah hepımız yasarız o guzel annelık duygusunu en kısa zamanda.AMİN
adamın doğumgününde bile çalıştın bakmadın abimize hasta ettin dimi seni gidi seni :b yazık tamda evde tek kalmışken :bGÜNAYDIIIIN...
Kızlaaar iyiyim ben çok şükür de ablam bizle kalıyor biliyorsunuz 1 senedir, şimdi de yok anneannemlere gitti kocişimle yeni evli gibi olduk yalnız kalınca ondan girmiyorum akşamlarızaten adamcağız da fena halde grip ilgi bekliyor :)))
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Allah kabul etsin canım takipte olda seninkini okıcaz bu biter bitmez hayatım :))))))
ay kız ben daha kiloluydum tedaviden önceverdim ama şimdide çok zayıf değilim kız kilo almadsım bebişten ondan hala aynı bedenim :)))))))) he he ama takmıyomya şu yaramaz doğsun sağ sağlim verdirtirbana kilocukları :)))))))))
valla göbek konusunda inanın ilk aylar inelerden dolayı daa şişti göbeğim dar bişi giyersem belli ama hamilelik felan giymeye kalkayım veya hafif bol bi tişört giyeyim hemen kayboluyo ben hamileyim demem için dar giycemki öle inanıyolar he he :)))))
inşallah senin kuzunda gelicek pozitif annecik :)))))))))))))
ah canım neye inanmıyon kız aaaaaaaaaa bebişin seninle hadi tadını çıkar rabbim sana mucizeni verdi
adamın doğumgününde bile çalıştın bakmadın abimize hasta ettin dimi seni gidi seni :b yazık tamda evde tek kalmışken :b
günaydın tatlım
gunaydin kizlar...ay nurcanim merak etmissin canim benim ya...canim benim laptopun ara kablosu arazilandi..abimin pcsinden giriyorum nete..oda buyuk bilgisayar...baya soguk onun odasi....o yuzden bir girip cikiyorum...son gunlerin nurcan:)))))))
ayseeee kizzzz ne guzel isteee..evliligin tadini cikar valla...hep hastane igne bilmem neeee...ay biraz ara ver bacim yaaaa...
tum arkadaslarrr sevgiler hepinize....varmi bir degisiklik?
gunaydin kizlar...ay nurcanim merak etmissin canim benim ya...canim benim laptopun ara kablosu arazilandi..abimin pcsinden giriyorum nete..oda buyuk bilgisayar...baya soguk onun odasi....o yuzden bir girip cikiyorum...son gunlerin nurcan:)))))))
ayseeee kizzzz ne guzel isteee..evliligin tadini cikar valla...hep hastane igne bilmem neeee...ay biraz ara ver bacim yaaaa...
tum arkadaslarrr sevgiler hepinize....varmi bir degisiklik?
Selam arkadaslar
Öncelikle rabbim tum isteyenlere hayirli salih evlatlar versin ins
Hamile arkadaslarada hayirlisiyla evlatlarini kucaklarina almayi nasip etsin aminnnnn
Sanirim meryem suresini okuyorsunuz.Eger ihtiyac varsa bende seve seve okurum.Bende yavrumu coook gec bulanlardanim sukurler olsunki Rabbime sabrettim tam 20 yil sonra kavustum.
Inanim her daim duamdasiniz sabir ve dua ile sevgiler
valla ölene kadar girmeenarıcaktım çok merak ettim eğer girmicek olsa bile bişiler yazardı diyoum nese bi sorun olmasında canım aman :))))))))))
bu arada evet az kaldı cimcimem gelicek inşallah dua edin bana kızlar :)))))))))
o benim gelinimmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
20 sene mi ? allahım sabrının karşılığını vermiş.aay büyük söylemek istemiyorum ama 20 sene de ben ölürüm psikolojikmen allah sabır ver ya rabbim. allah bebişini analı babalı büyütmeyi nasip etsin. canım ..... dua okumak istemişsin allah razı olsun .. listemizde 6 arkadaş var.. hepsine okunacak sırayla liste sonunu geldik .. okuyan arkadaşlarda okudum diye bilgi veriyo bu kadar. ilğin için çok sagol
Selam canim kardesim
Allahim binlerce kez sizden razi ve hosnut olsun insallah bana detayli bilgi verdiginiz icin tesekkurler.
Evet canim tam 20 sene savastim neler cektim bir ben bilirim birde RAbbim bize asla evlat sahibi olamssiniz demislerdi.
Sabrettim Yaradanimdan istedim verici olan Rabbimdi yaratacak olan oydu ve sabir ve duayla tam 7. tup beb.Evet ek denememde kavustum kuzuma hemde tek bir yumurtayla.Inanin yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz ne guzel yazmissin bitanem 20 senede ben ne olurum diye inanki canim Rabbim bizleri ayri ayri imtehan ediypor BUDA BENIM IMTEHANIMDILMAYACAK DIYE BIR SEY YOK YETERKI MEVLAM DILESIN YETERKI OL DESIN tefekkur edrek sabrederek sukrederek rabbimden istedim.
oYUZDEN ELIMDEN GELENI YAPMAK ISTIYORUM BIR CEKEN OLARAKTAN EGER KIME OKUNACAKSA SEVE SEVE OKURUM YALNIZ BENIM BILDIGIM
BEN 500 yasin okunmustu bana yalniz bunu tek tek okundu yani herkes birtane okundu bende trasfer gunu sonunu okuyup duasini yapmistim uzun yazmak isterdim ama cikmak zorundayim canim benim su mubarek persembe gununde ALLAHIM HERKESI BERMURAD EYLESIN aLLAHIM HEWREKESE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSALLAH SEVGILER
Selam canim kardesim
Allahim binlerce kez sizden razi ve hosnut olsun insallah bana detayli bilgi verdiginiz icin tesekkurler.
Evet canim tam 20 sene savastim neler cektim bir ben bilirim birde RAbbim bize asla evlat sahibi olamssiniz demislerdi.
Sabrettim Yaradanimdan istedim verici olan Rabbimdi yaratacak olan oydu ve sabir ve duayla tam 7. tup beb.Evet ek denememde kavustum kuzuma hemde tek bir yumurtayla.Inanin yavrumun yuzune baktikca hep duamdasiniz ne guzel yazmissin bitanem 20 senede ben ne olurum diye inanki canim Rabbim bizleri ayri ayri imtehan ediypor BUDA BENIM IMTEHANIMDILMAYACAK DIYE BIR SEY YOK YETERKI MEVLAM DILESIN YETERKI OL DESIN tefekkur edrek sabrederek sukrederek rabbimden istedim.
oYUZDEN ELIMDEN GELENI YAPMAK ISTIYORUM BIR CEKEN OLARAKTAN EGER KIME OKUNACAKSA SEVE SEVE OKURUM YALNIZ BENIM BILDIGIM
BEN 500 yasin okunmustu bana yalniz bunu tek tek okundu yani herkes birtane okundu bende trasfer gunu sonunu okuyup duasini yapmistim uzun yazmak isterdim ama cikmak zorundayim canim benim su mubarek persembe gununde ALLAHIM HERKESI BERMURAD EYLESIN aLLAHIM HEWREKESE HAYIRLI SALIH EVLATLAR VERSIN INSALLAH SEVGILER
canım biz bebişler gelsin diye okadar çok arcama yapıyoruz ki doğumda elimizde hiç bir şeyimiz kalmamış oluyorrrrrrrr rabbimyardımcın olsunnnnhe he tamam gelinin kız dua et gelinine :))))))))) bende şimdi bi arkadaşan borç aldım gelinin için biz malum bütün paraı gittiğim diğer doktorlsara yedirdik ya 1000 lira aldım bi arkadaştan aslında aldımda sayılmaz arkadaş kuyumcu fark almadan bilezik sattı bana kıredi kartı ile sonra onu aynı fiyattan bozdu yani aslında ben kıredi kartına borçlandım he he saırım doğuma yeter zaten 500 tl demişti herzaman tabi testler ekstralar gene bişiler çıkar mutlaka sanırım daha fazla çıkmasınde he h e:))))) borçle çocuk doğuruyom ya nese ama doğsunda biz 1-2 ayda eski halimize döneriz yeterki o sağ sağlşm gelsin :))))))
Selam canim kardesim
iyi diyelim belki iyi olurum canım 4. iğne oldu ama bende hala bir iyileşme yok zor olacak herhalde atlatmam :2:ceylinim nasılsın kuzummmm
Selam canim kardesim
MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER
1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers
kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah
nil1971-------------------OKUDU
umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
pearlflover------------okudu
herzaman_seninle---okudu
neslyy-----------------okudu
ceylin-----------------okudu
son_ece
hilbay
pembe_86
derin
pinar1202--boş
tweety25---ulaşamadım
3 adet boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?