Geleceksin biliyorum bebeğim

yoğunum yorgunum canım ama bu günüme şükürler olsunnn

inşallah ALLAH ın izniyle bigün olacak...şimdi başka bi topikde yine okudum buna benzer bi mucize gözlerim dolu dolu...bişey değil boğazım şişecek yine daha yeni iyileşmişti

MERYEM SURESİ LİSTESİ OKUNACAK KİŞİLER

1-)pearlflover----------------------------OKUNDU
2-)son_ece------------------------------OKUNDU
3-)umudumsun---------------------------OKUNDU
4-)nazemir-------------------------------OKUNDU
5-)pinar1202-----------------------------OKUNDU
6-)ayşe------------------------------------OKUNDU
7-)neslyy----------------------------------OKUNDU
hilbay ----------------------------------OKUNDU
9-)tweety25 ------------------------------OKUNDU
10-)pembe_86----------------------------OKUNDU
11-)nurcan--------------------------------OKUNDU
12-)derin
13-)ceylin
14-)yeter
15-)herzaman_seninle
16-)beren660
17-)mayflowers

kızlar BANU arkadaşımızın listesini yaptım herkez okuduğunda bilidirirse iyi olur
rabbim tez zamanda gebe kalmayı nasip etsin sağlıklıca inşallah

nil1971-------------------OKUDU
umudumsun--------------okudu
yeter-------------------okudu
nazemir----------------okudu
nurcan------------------okudu
beren660---------------okudu
mayflowers------------okudu
ayşe--------------------okudu
pearlflover------------okudu
herzaman_seninle---okudu
neslyy-----------------okudu
ceylin-----------------okudu
hilbay-----------------okudu

son_ece
pembe_86
derin
pinar1202--boş
tweety25---ulaşamadım

3 adet boş[/QUOTE]

aynencanım ya ne zor herşey bizim için halbuki evlendim evleneli hiiiiiiiiç maddi sıkıntım olmamıştı ama işte hayat böle insanı bi düşürüp bi kaldırıyo
nurcancım ben banu arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
Allah kabul etsin canım
inşallah ALLAH ın izniyle bigün olacak...şimdi başka bi topikde yine okudum buna benzer bi mucize gözlerim dolu dolu...bişey değil boğazım şişecek yine daha yeni iyileşmişti

inşallah canım mucizen gelecek ağlama sen bak şişirme boğazını :))))))

canım bebiş gelsin hayırlısıylaa gerisi olur inşşşşşş

kızlar pek belirgin değil ama kızımın resmini koydum isteyen baksın silicem nazar değmesin kuşuma :))))))))))

nuracannnn gelinim çok güzelllllllllllllllllll maşallah allah bağışlasın güzelğini kaynanasından almışşşşşşşşşşşşşşş

Kızlaaar size yine bomba bir haberim vaaar....
YUMOŞLARIM BÜYÜMÜÜÜÜŞ HEM DE SAYISI DA ARTMIIIIIŞŞŞŞ...

ay nurcannn Rabbim bagislasin..ay bu gercekmi yaaa..bi mucize Allahim...kurban olurum o minik yuzune..Rabbim bizede nasipe tsin insallahhhh..masallah subhanallah..

ayse cannn ciddimisin? tatlim gozun aydinnnn

bu arada hazel82 gozun aydin..canim daha ne istiyorun hamissin iste

slm kızlar.bugun yıne kan testı yaptrdım.132.8 den-402.8 e yukselmıs 2 gunde.bugun ıcım bıraz daha rahatladı.ama kese ve kalp atısına kadar hep tedrgın olcam galıba.ama Rabbime sonsuz şükürler olsun.Rabbim dileyen herkese yeterime,ayseme,nazemire ve tum ısteyenlere nasıp etsın hamıle kalmayı.bende cok umıtsızdım.tupbebege baslıycaktım mayısta.mucize gercekten.ben hamıle kalırsam herkes kalır dıyordum .emınım sızde hamıs olcaksınız dualarım sızlerle.Rabbim kabul etsin AMİN.

canim hatirladigim kadariyle sizdede sorun esindeydi dimi..ya sayida ve hareketlilikte sorun varmiydi? insallah kairizi bizde canim..insallahhh

MAŞALLAH MAŞALLAH.senin şu tedai bır olcak pir olcak canım.bekledıgıne degcek ıste.hadı gelsın bebıslerrrrr

Allah razı olsun canım.darısı sızlere.en kısa zamanda sızden de guzel haberlerı duyucaz.bakın bızım mıkroda bıle sans cok azken normal oldu.benım gıbı dna hasarı yuksek olan ve 4 kez negatıf mıkro denemsınden sonra normal yolla hamıle kalan bır arkadas daha oldu bu ay.bızım olduysa herkesın olur kızlar kendınızı olmıycak degıl olacaga ınandırın.olacak ben ınanıyorum sızın ıcın.inşallah en kısa zamanda gobıslerınız bebıslerle dolar,koca gobeklı şişkolar olursunuz ayyy ne guzel dımı yaa.

nasıl rahatladım anlatamam içim ısındı, kalbimi sıkan kerpetenler gevşedi sanki...
gerçi hemen devam etmiyoruz ama doktorum tamamdır yükselişe geçimşler artık şimdi biraz dinlen adet olur olmaz gel başlayalım dedi.. zaten ptesi eşim de ameliyat olacak o da iyileşmiş olur..
çok şükür bin şükür..

ahh canım Allah razı olsun inşallah çektiğim sıkıntılar değecek ben de inanıyorum..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ölürüm inan hiç giresim yoktu nasılsa kötü haber yazcan diye ay çok güzel çok sevindim rabbim şükür yüzümüzü güldürdü bukez inşallah bebişiimizde gelecek canım benim valla nasıl ne desem inan bilmiyorum ama çoooooooook mutluyum

valla kız o suratsız osmanı kel kafasından öpcektim zor tuttum kendimi :))) bakalım önmüzdeki adetimle başlıycaz yeniden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…