iyi diyelim belki iyi olurum canım 4. iğne oldu ama bende hala bir iyileşme yok zor olacak herhalde atlatmam :2:
sen nasılsın canım
20 yıl dile kolay ama sabrının mükafatın almışsın canım
söylediğin her söze katılıyorum yeterki rabbim istesin, zamanı gelsin inşallah bizlerinde sabrımızın sonu selamet olacak
Allah kabul etsin canım takipte olda seninkini okıcaz bu biter bitmez hayatım :))))))
ay kız ben daha kiloluydum tedaviden önceverdim ama şimdide çok zayıf değilim kız kilo almadsım bebişten ondan hala aynı bedenim :)))))))) he he ama takmıyomya şu yaramaz doğsun sağ sağlim verdirtirbana kilocukları :)))))))))
valla göbek konusunda inanın ilk aylar inelerden dolayı daa şişti göbeğim dar bişi giyersem belli ama hamilelik felan giymeye kalkayım veya hafif bol bi tişört giyeyim hemen kayboluyo ben hamileyim demem için dar giycemki öle inanıyolar he he :)))))
inşallah senin kuzunda gelicek pozitif annecik :)))))))))))))
ah canım neye inanmıyon kız aaaaaaaaaa bebişin seninle hadi tadını çıkar rabbim sana mucizeni verdi
adamın doğumgününde bile çalıştın bakmadın abimize hasta ettin dimi seni gidi seni :b yazık tamda evde tek kalmışken :b
günaydın tatlım
aynencanım ya ne zor herşey bizim için halbuki evlendim evleneli hiiiiiiiiç maddi sıkıntım olmamıştı ama işte hayat böle insanı bi düşürüp bi kaldırıyocanım biz bebişler gelsin diye okadar çok arcama yapıyoruz ki doğumda elimizde hiç bir şeyimiz kalmamış oluyorrrrrrrr rabbimyardımcın olsunnnn
canım yapılacak başkada hiç bir şey yok aslındaaa allaha sığınmaktan onadanistemekten başa yapılacak hiç bir şey yok ne kadar çablarsak çabalayalım ne yaparsak yapalım rabbimin ol dediği zamna denk gelmesi gerekiyorrrrrrrrrr
inşş o zmana çok yokrurrrrrrrrrrrrrrr
Allah kabul etsin canımnurcancım ben banu arkadaşımızın meryem suresini okudum. Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
inşallah ALLAH ın izniyle bigün olacak...şimdi başka bi topikde yine okudum buna benzer bi mucize gözlerim dolu dolu...bişey değil boğazım şişecek yine daha yeni iyileşmişti
aynencanım ya ne zor herşey bizim için halbuki evlendim evleneli hiiiiiiiiç maddi sıkıntım olmamıştı ama işte hayat böle insanı bi düşürüp bi kaldırıyo
Allah kabul etsin canım
inşallah canım mucizen gelecek ağlama sen bak şişirme boğazını :))))))
kızlar pek belirgin değil ama kızımın resmini koydum isteyen baksın silicem nazar değmesin kuşuma :))))))))))
kızlar pek belirgin değil ama kızımın resmini koydum isteyen baksın silicem nazar değmesin kuşuma :))))))))))
slm kızlar.bugun yıne kan testı yaptrdım.132.8 den-402.8 e yukselmıs 2 gunde.bugun ıcım bıraz daha rahatladı.ama kese ve kalp atısına kadar hep tedrgın olcam galıba.ama Rabbime sonsuz şükürler olsun.Rabbim dileyen herkese yeterime,ayseme,nazemire ve tum ısteyenlere nasıp etsın hamıle kalmayı.bende cok umıtsızdım.tupbebege baslıycaktım mayısta.mucize gercekten.ben hamıle kalırsam herkes kalır dıyordum .emınım sızde hamıs olcaksınız dualarım sızlerle.Rabbim kabul etsin AMİN.
Kızlaaar size yine bomba bir haberim vaaar....
YUMOŞLARIM BÜYÜMÜÜÜÜŞ HEM DE SAYISI DA ARTMIIIIIŞŞŞŞ...
ay nurcannn Rabbim bagislasin..ay bu gercekmi yaaa..bi mucize Allahim...kurban olurum o minik yuzune..Rabbim bizede nasipe tsin insallahhhh..masallah subhanallah..
ayse cannn ciddimisin? tatlim gozun aydinnnn
bu arada hazel82 gozun aydin..canim daha ne istiyorun hamissin iste
ay nurcannn Rabbim bagislasin..ay bu gercekmi yaaa..bi mucize Allahim...kurban olurum o minik yuzune..Rabbim bizede nasipe tsin insallahhhh..masallah subhanallah..
ayse cannn ciddimisin? tatlim gozun aydinnnn
bu arada hazel82 gozun aydin..canim daha ne istiyorun hamissin iste
MAŞALLAH MAŞALLAH.senin şu tedai bır olcak pir olcak canım.bekledıgıne degcek ıste.hadı gelsın bebıslerrrrr
Allah razı olsun canım.darısı sızlere.en kısa zamanda sızden de guzel haberlerı duyucaz.bakın bızım mıkroda bıle sans cok azken normal oldu.benım gıbı dna hasarı yuksek olan ve 4 kez negatıf mıkro denemsınden sonra normal yolla hamıle kalan bır arkadas daha oldu bu ay.bızım olduysa herkesın olur kızlar kendınızı olmıycak degıl olacaga ınandırın.olacak ben ınanıyorum sızın ıcın.inşallah en kısa zamanda gobıslerınız bebıslerle dolar,koca gobeklı şişkolar olursunuzayyy ne guzel dımı yaa.
Kızlaaar size yine bomba bir haberim vaaar....
YUMOŞLARIM BÜYÜMÜÜÜÜŞ HEM DE SAYISI DA ARTMIIIIIŞŞŞŞ...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ölürüm inan hiç giresim yoktu nasılsa kötü haber yazcan diye ay çok güzel çok sevindim rabbim şükür yüzümüzü güldürdü bukez inşallah bebişiimizde gelecek canım benim valla nasıl ne desem inan bilmiyorum ama çoooooooook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?