Geleceksin biliyorum bebeğim

canım eski günleri bende çok özlüyorum ama

açıkcası ben de giriyorum okuyup okuyup çıkıyorum.. Arada kızımla ilgili gelişmeleri paylaşıyorum ama çok da ayrıntı yazıp arkadaşları sıkmak istemiyorum.. Haliyle insan kendiyle aynı durumdakilerle daha çok şey konuşuyor şimdi burada gebelikle ilgili meselelerimi yazsam acaba arkadaşları incitmiş olur muyum diye de çekiniyorum.. Ama bu topikteki arkadaşlarımın yeri bambaşka ilk zamanlardaki paylaşımlarımız çok değerli benim için..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayşemmmm çok incesinnnn ama ben kendi adıma sizlerin (bebişlerle ilği ) yazdıklarınızı:26::26: mutluluk içinde okuyorummmmm heycanla dualarla okuyorummmm

ayşemmmm çok incesinnnn ama ben kendi adıma sizlerin (bebişlerle ilği ) yazdıklarınızı:26::26: mutluluk içinde okuyorummmmm heycanla dualarla okuyorummmm

sana da günaydın kuzum.. hepinizin sevincime içtenlikle ortak olduğundan hiç şüphem yok zaten..

sana da günaydın kuzum.. hepinizin sevincime içtenlikle ortak olduğundan hiç şüphem yok zaten..

canım benimmm beni anlamana sevindimmm (yanlış anşalımakatan çok korkarım:18::18: )sizlerin evlatları benim yeğenlerimmmmmm sizlerde kardeşlerimsinizzzzzzzzzz
biz burada neler paylaşıyoruz nasıl destek oluyoruzzzz (benim sıkıntılı günlerimde sizlerin desteğini hiç unutmam ) çok farklı bir bağ var aramızda SEVİYORUM BEN SİZİİİİİİ

Son düzenleme:
ayşecim çok haklısın cnm bende hamileyken her konuyu her üzüntümü her sevincimi yzmıyordum buraya senin gibi arkadaşlarımı inciltirim diye düşünüyordum,benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle derdimi sevinc,mi paylaştım,buraya nispet yapıyomuşum gibi anlaşılmasın diye paylaşamıyodum nurcanda öyle...
ama şimdilerde çok üzülüyorum kimseler uğramıyo,tamam şeyde diyebilirler senin çocuğun oldu bizim halimizden ne anlarsın gibi ama inanın kızlar hergün sizler için o kadar çook dualar ediyorumki sizlerin halinden ben anlamazsan kim anlar
ben istiyorumki eski paylaşımlara geri dönelim birbirimizden koparız böyle giderse

sanada tünaydın cnm...

ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. hiç birşey yoksa birbirimize ettiğimiz duaların hürmeti var asla unutulmaz..

allah korusun kıııız kopmayız... hem bilir kızlar bizi aynı yollardan geçtik biz de biz anlamayız da kim anlar.. nasıl içimiz yandı bizim de Allah kimseyi bu yolda uğraştırmasın

canım benim hiç öyle şey olurmu ben inanıyorumki sen bize belki bizden daha çok dua ediyorsun

aaaaaaaaaaaaaaa kızlar kzıyorum size ama
sizerlin mutluluğu bizim mutluluğumuzzzzz başka türlüsünü düşünmeyin üzülürümmm

biz yol arakadaşlarıyızzzzzzzzzzzz ben sizleri tanımış olmaktan çok mutluyum

çekiştirelim bacım çekiştirmesinede
bak yine senle ben kaldık
cnm bende çıkıorum benim kız iştahsız hasta olduğundan beri delirmek üzereyim şu ilaçları bitsede kurtulsam ilaçlardanmı iştahı yok anlamıyorum
inan başıma ağrı girdi çatlayacak derecede
yarın telafi ederiz cnm ok

kızların kulaklarını çınlattalım belki gelirler dedim ama işe yaramadı
canım geçmiş olsun dikat edin kendinizeee

slm canlarım nasılsınız kismeler yok bakıyorum ben ve kızım iyiyiz sizleri çok öpüyoruz kızım şimdi yanımda totosu açık bağırıp duruto hadi atta diyip duruyo bu saatte nereye gidecekse :))))))

yarın şükür 6 ayımız bitiyor ama biz çoktan yemeğe başladık benim kız pek obur anasının kızı :))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…