mrb kızlar diyecem ama topiğe yeterden başka uğrayan yok
inanamıyorum yaaaa
nazemir umutbizimolsun twetty umudumuz
nerelerdesiniz kızlar yaaaa
aşkolsun yaaa bukadarmı karamsarlığa büründünüz
haydi hatırlayın eski günleri ne güzel muhabbet ediyoduk devamlı ve pat bi hamile haberi geliyodu şansa
şimdi kimse muhabbete gelmezse hamiş haberide gelmez haa hbriniz olsun
haydi bi silkeleninde kendinize gelin
özelden msj atacam ama daha msj kapasitem dolmadığından atamıyorum
haydi kızlar yaaa
bekliyorum
canım eski günleri bende çok özlüyorum ama
kimseyi zorlayamam haklısınız ama eskisi gibi olsak daha bi güçlenirdik hep beraber...
mrb kızlar diyecem ama topiğe yeterden başka uğrayan yok
inanamıyorum yaaaa
nazemir umutbizimolsun twetty umudumuz
nerelerdesiniz kızlar yaaaa
aşkolsun yaaa bukadarmı karamsarlığa büründünüz
haydi hatırlayın eski günleri ne güzel muhabbet ediyoduk devamlı ve pat bi hamile haberi geliyodu şansa
şimdi kimse muhabbete gelmezse hamiş haberide gelmez haa hbriniz olsun
haydi bi silkeleninde kendinize gelin
özelden msj atacam ama daha msj kapasitem dolmadığından atamıyorum
haydi kızlar yaaa
bekliyorum
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayşemmmm çok incesinnnnama ben kendi adıma sizlerin (bebişlerle ilği ) yazdıklarınızı:26::26: mutluluk içinde okuyorummmmm heycanla dualarla okuyorummmm
sana da günaydın kuzum.. hepinizin sevincime içtenlikle ortak olduğundan hiç şüphem yok zaten..
ayşecim çok haklısın cnm bende hamileyken her konuyu her üzüntümü her sevincimi yzmıyordum buraya senin gibi arkadaşlarımı inciltirim diye düşünüyordum,benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle derdimi sevinc,mi paylaştım,buraya nispet yapıyomuşum gibi anlaşılmasın diye paylaşamıyodum nurcanda öyle...açıkcası ben de giriyorum okuyup okuyup çıkıyorum.. Arada kızımla ilgili gelişmeleri paylaşıyorum ama çok da ayrıntı yazıp arkadaşları sıkmak istemiyorum.. Haliyle insan kendiyle aynı durumdakilerle daha çok şey konuşuyor şimdi burada gebelikle ilgili meselelerimi yazsam acaba arkadaşları incitmiş olur muyum diye de çekiniyorum.. Ama bu topikteki arkadaşlarımın yeri bambaşka ilk zamanlardaki paylaşımlarımız çok değerli benim için..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayşemmmm çok incesinnnnama ben kendi adıma sizlerin (bebişlerle ilği ) yazdıklarınızı:26::26: mutluluk içinde okuyorummmmm heycanla dualarla okuyorummmm
ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. hiç birşey yoksa birbirimize ettiğimiz duaların hürmeti var asla unutulmaz..canım benimmmbeni anlamana sevindimmm (yanlış anşalımakatan çok korkarım:18::18: )sizlerin evlatları benim yeğenlerimmmmmm sizlerde kardeşlerimsinizzzzzzzzzz
biz burada neler paylaşıyoruz nasıl destek oluyoruzzzz (benim sıkıntılı günlerimde sizlerin desteğini hiç unutmam ) çok farklı bir bağ var aramızdaSEVİYORUM BEN SİZİİİİİİ
ayşecim çok haklısın cnm bende hamileyken her konuyu her üzüntümü her sevincimi yzmıyordum buraya senin gibi arkadaşlarımı inciltirim diye düşünüyordum,benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle derdimi sevinc,mi paylaştım,buraya nispet yapıyomuşum gibi anlaşılmasın diye paylaşamıyodum nurcanda öyle...
ama şimdilerde çok üzülüyorum kimseler uğramıyo,tamam şeyde diyebilirler senin çocuğun oldu bizim halimizden ne anlarsın gibi ama inanın kızlar hergün sizler için o kadar çook dualar ediyorumki sizlerin halinden ben anlamazsan kim anlar
ben istiyorumki eski paylaşımlara geri dönelim birbirimizden koparız böyle giderse
ayşecim çok haklısın cnm bende hamileyken her konuyu her üzüntümü her sevincimi yzmıyordum buraya senin gibi arkadaşlarımı inciltirim diye düşünüyordum,benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle derdimi sevinc,mi paylaştım,buraya nispet yapıyomuşum gibi anlaşılmasın diye paylaşamıyodum nurcanda öyle...
ama şimdilerde çok üzülüyorum kimseler uğramıyo,tamam şeyde diyebilirler senin çocuğun oldu bizim halimizden ne anlarsın gibi ama inanın kızlar hergün sizler için o kadar çook dualar ediyorumki sizlerin halinden ben anlamazsan kim anlar
ben istiyorumki eski paylaşımlara geri dönelim birbirimizden koparız böyle giderse
sanada tünaydın cnm...
sanada tünaydın cnm...
ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. hiç birşey yoksa birbirimize ettiğimiz duaların hürmeti var asla unutulmaz..
allah korusun kıııız kopmayız... hem bilir kızlar bizi aynı yollardan geçtik biz de biz anlamayız da kim anlar.. nasıl içimiz yandı bizim de Allah kimseyi bu yolda uğraştırmasın
ok madem kapatalım konuyu ama gelin kızlar sizde muhabbete yaaa
ok madem kapatalım konuyu ama gelin kızlar sizde muhabbete yaaa
hehe başlayalım hadi sen söyle
çekiştirelim bacım çekiştirmesinede
bak yine senle ben kaldık
cnm bende çıkıorum benim kız iştahsız hasta olduğundan beri delirmek üzereyim şu ilaçları bitsede kurtulsam ilaçlardanmı iştahı yok anlamıyorum
inan başıma ağrı girdi çatlayacak derecede
yarın telafi ederiz cnm ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?